Hollola

Tältä sivulta löydät kunnan Hollola suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hollola suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hollola
YritysLiikevaihto (euroa)
SEW-Eurodrive Oy58 miljoonaa
Faba osk40 miljoonaa
Roxon Oy37 miljoonaa
Porkka Finland Oy34 miljoonaa
Bellmer Finland Oy32 miljoonaa
Etelä-Suomen metsätilat LKV29 miljoonaa
Viherpalvelut Hyvönen Oy21 miljoonaa
Esys Oy20 miljoonaa
Rakennusbetoni- ja Elementti Oy18 miljoonaa
Merivaara Oy18 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hollola yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Faba osk269
Porkka Finland Oy213
Roxon Oy106
Rakennusbetoni- ja Elementti Oy96
Bellmer Finland Oy91
Konstan Koti ja Koulu Oy90
SEW-Eurodrive Oy90
Viherpalvelut Hyvönen Oy80
HopLog Oy60
Esys Oy57

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hollola
YritysKasvuprosentti
Sirja-Trans Oy+156.6%
RXS Palvelut Oy+118.9%
Tiirismaan Liikenne Oy+112.5%
T-J Katto ja Kotipalvelu Oy+93.3%
KatuCap Oy+82.6%
Semir Oy+78.5%
Lahden elementtisaumaus Oy+74.8%
Kyl-lämmin Oy+74.2%
Ylävire OSK+73.8%
Messilän Matkailukylä Oy+72.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hollola
YritysPerustettu
Vaalivuori Consulting Oy25.06.2024
Jalkojenhoitaja Mira Rahkonen23.05.2024
Taksipalvelu Keränen17.05.2024
Tmi Tiia Hiljanen29.04.2024
Iponiemi26.03.2024
Leppäkorpi Log Oy22.02.2024
Tommi Heinonen Oy19.02.2024
Heikkilä Kosti Kaarlo Elias31.01.2024
K-Market Soramäki23.01.2024
T.mi Elias Kivistö16.01.2024
EsittelyssäAlueen Hollola yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Fysikaalinen Hoitolaitos Salpakankaan Lääkintävoimistelu Oy
  Salpakankaan Lääkintävoimistelu Oy on monipuolisia ja laadukkaita fysioterapiapalveluita eri-ikäisille tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisista ongelmista kärsiville asiakkaille tarjoava yritys. Tavoitteena on asiakkaiden tarvitsemien hoitojen lisäksi antaa heille itsenäisiä keinoja toiminta- ja liikkumiskyvyn parantamiseen ja ylläpitoon ja sitä kautta parempaan elämän laatuun.
 • RengasCenter Hollola Vesalan Rengas Oy

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Etelä-Suomen metsätilat LKV

  MYYMÄSSÄ METSÄTILAA TAI OSTAMASSA METSÄTILAA! 30 vuoden kokemus metsätilakaupasta. Palvelemme koko eteläisen Suomen alueella niin metsätilan myyjää kuin ostajaakin.

  Olemme erikoistuneet metsätilojen ja muiden maaseudun kohteiden välitykseen. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa vuosittain noin sadan metsätilan kaupat tarjoten asiakkaillemme luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua. Kuulumme valtakunnalliseen metsatilat.fi- ketjuun

  Toimimme yhteistyössä paikallisten metsänhoitoyhdistysten kanssa toimialueellamme Etelä-Suomessa (Uusimaa, Kanta- ja Päijät-Häme sekä Kuhmoinen Keski-Suomessa). Päätoimipisteemme sijaitsee Hollolassa ja sivutoimipisteet yhteistyössä metsänhoitoyhdistysten kanssa Hämeenlinnassa, Asikkalassa, Padasjoella, Nastolassa, Lohjalla ja Loviisassa.

  Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

  Lisää tietoa löydät Family Timberin kotisivuilta.

  Family Timber

  Family Timber Finland Oy

  Family Timber Finland Oy on metsäosaamisen asiantuntija ja on erikoistunut- metsäkiinteistöjen ja maatalouskiinteistöjen välitykseen

  • puukauppaan

  • konsulttipalveluihin

 • Hollolan apteekki

  Tervetuloa palvelevaan Hollolan apteekkiin!

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme toimittaa teille nopeasti reseptilääkkeenne. Väljissä tiloissamme saatte lisäksi ammattilaisten palvelevaa apua itsehoitolääkkeiden, terveydenhoidon tarvikkeiden ja apteekkikosmetiikan valinnassa. Ilmaista pysäköintitilaa on sekä pihalla että Prisman lämpöisessä parkkihallissa apteekin alapuolella.

 • Husulan Puutarha Ky

  Tuoreet salaatit ja yrtit yli 50 vuoden asiantuntemuksella. Löydät meidät Hollolan Paimelasta ja meillä lähiruokaa puhtaimmillaan.

  Yhteistyö lähikauppiaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jatkuu ja jalostuu entisestään. Asiantuntemus on lisääntynyt vuosien saatossa huimasti.

  Puutarhan tärkeimmät arvot ovat puhtaus, tuoreus, terveellisyys ja turvallisuus. Olemmekin saaneet käyttää tuotteissamme Puhtaasti kotimainen -merkkiä aina alkuajoista lähtien.

  Kerromme mielellämme tuotteistamme lisää!

  Ota yhteyttä!

  Tuotteet

  Salaattimme ovat löydettävissä Päijät-Hämeen alueen kaupoista. Tuotteidemme myynnin ja jakelun hoidamme pääasiassa itse. Palvelutukku Kolmion valikoimasta löytyvät myös meidän tuotteemme esimerkiksi suurkeittiöille ja cateringyrityksille.

  Versojen ajankohtaisen saatavuuden ja tämänhetkisen valikoiman voit varmistaa suoraan meiltä!

  Meiltä löytyy mm. auringonkukan versot, basilika, herneenversot, valkolupiinin verso, persilja, tilli, vehnäoras ja tietenkin salaatit.

  Lisätietoa löydät kotisivuiltamme sekä ottamalla yhteyttä puutarhaan!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kärkölä, Hausjärvi, Lahti, Asikkala, Orimattila ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Alikylä, Anttilanmäki, Etola, Hahmajärvi, Hakosilta, Hangasmäki, Hankaa, Hatsina, Hedelmätarha, Heinlammi, Herrala, Hersala, Hollolan kirkonseutu, Honkala, Huhti, Huljala, Hyrkkälä, Hyväneula, Hälvälä, Isomylly, Jalkaranta, Jarvala, Jokimaa, Järvenpää, Järventausta, Kalliola, Kankaantila, Kartano, Kastari, Kaunkorpi, Kilpiäinen, Kissala, Koneharju, Korpikankare, Korpikylä, Kukkila, Kukonkoivu, Kumianmäki, Kumpula, Kutajoki, Kuusiniitty, Kylmäoja, Käikälä, Lahdenpohja, Laitiala, Latokarkea, Leinelä, Lepistönmäki, Likolampi, Loppi, Luhdantausta, Manskivi, Messilä, Metsäkulma, Miehola, Miekkiö, Noitala, Nokkola, Nostava, Näkkimistö, Näsäkkä, Ojastenmäki, Okeroinen, Paimela, Palomaa, Parinpelto, Penakka, Pihkasalmi, Pinnola, Porvola, Putula, Pyhäniemi, Pätilä, Raijankorpi, Rajaharju, Rannankulma, Rautakankare, Rautamäki, Saapaskylä, Sairakkala, Salpakangas, Sarva, Savistenkulma, Savistenpää, Siikaniemi, Soltti, Soramäki, Suomatka, Suontausta, Suurimäki, Söyrylä, Taavelinkulma, Takkula, Tenhiälä, Tennilä, Tervamäki, Tiilijärvi, Tiilikangas, Tikkakallio, Toijala, Toivola, Tuomenoja, Töykkylä, Untila, Uskila, Utula, Uusi-Pätilä, Vaania, Vaaviala, Vanhala, Vanhatalo, Vesala, Vihattu, Vähäjoki, Ylikylä ja Ylä-Okeroinen
KuvausAlueen Hollola kuvaus

Päijät-Hämeen maakunnassa sijaitseva Hollola on 24 000 asukkaan kunta, jossa on ainutlaatuinen luonto, paljon tapahtumia ja kulttuuria. Sen naapurissa ovat Asikkala, Hausjärvi, Hämeenlinna, Lahti, Kärkölä ja Orimattila. Hollolan kuntakeskus on Salpakangas, jossa asuu yli puolet kunnan asukkaista.

Hollola tarjoaa monipuolisia töitä joko kunnan tai alueen yritysten palveluksessa. Yrittäjiksi aikoville ja kasvua hakeville yrityksille on käytössään Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n neuvontapalvelut. Se on mukana rakentamassa työllisyyttä ja kasvua Lahden alueelle, jossa merkittävässä roolissa on yhteistyö kuntien ja yritysten kanssa. Kunnan suurimpiin yrityksiin kuuluvat mm. insinööritoimisto Etteplan Design Center Oy, karjan tuottavuuteen erikoistunut Faba osk sekä käyttöteknisiä ratkaisuja tuottava, kansainvälinen SEW-Eurodrive Oy, jonka kokoonpanotehdas ja pääkonttori sijaitsevat Hollolassa.

Hollolan suosittuja ja tunnettuja tapahtumia ovat Finlandia-hiihto, joka toinen vuosi järjestettävä keskiaikatapahtuma ja maailman suurin viestisuunnistuskilpailu Jukolan Viesti. Silloin kunta täyttyy vierailijoista koko maata ja aina ulkomaita myöden.

Hollolassa on myös useita luonnonsuojelualueita. Kaunis luonto metsineen ja järvineen on tehnyt kunnasta houkuttelevan mökkeilykohteen.