Tmi Matti Piiroinen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tmi Matti PiiroinenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
OutokumpuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71126 Muu rakennustekninen palveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.6.2011
Verohallinnon perustiedot: 25.5.2011
Kaupparekisteri: 13.6.2011
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2012
Lähde: YTJ
Joustava palvelu

Olen kokenut rakennusalan ammattilainen. Tarjoan luotettavaa, sekä laadukasta palvelua jokaiselle asiakkaalleni. Työskentelen pääosin yksityisten asiakkaiden kanssa, mutta palvelen myös taloyhtiöitä. Toimin koko Pohjois-Karjalan alueella. Päätoimipaikkojani ovat Outokumpu, Joensuu, sekä näiden lähialueet.

Toimintani kattaa seuraavat osa-alueet:

Kuntotarkastukset: Suoritan perusteellisia kuntotarkastuksia kiinteistöille ja asunnoille. Kuntotarkastuksessa arvioin rakennusten kunnon ja tunnistan mahdolliset riskit ja korjaustarpeet. Näin asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä esimerkiksi kiinteistön ostamisen tai myynnin yhteydessä.

Työmaavalvonta: Tarjoan ammattitaitoista työmaavalvontaa. Seuraan rakennustyömaiden etenemistä, varmistan laadun ja aikataulujen pitämisen sekä huolehdin turvallisuudesta. Näin asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän rakennusprojektinsa sujuu suunnitellusti ja laadukkaasti.

Lupahakujen hoito: Hoidan lupaprosessit puolestasi. Olipa kyseessä uudisrakentaminen, laajennus tai remontti, varmistan, että kaikki tarvittavat luvat ovat kunnossa.

Rakennussuunnittelu: Tarjoan asiakkailleni myös rakennussuunnittelupalveluita. Suunnittelen niin uudisrakennuksia kuin korjauskohteitakin. Huomioin asiakkaan tarpeet ja toiveet, ja pyrin luomaan toimivia ja kestäviä ratkaisuja.

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä, niin autan sinua toteuttamaan unelmiesi rakennusprojektin! 🏗️🏡

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat