Sähköliike Energizet Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)231234
Liikevaihdon muutos %1270,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)13-17
Käyttökate %58,8%0,2%
Liikevoitto %58,8%-1,4%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)11-24
Henkilöstö26
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Sähköliike Energizet OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
1–2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Sähkötyöt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43210 SähköasennusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.1.2023
Verohallinnon perustiedot: 27.10.2022
Työnantajarekisteri: 1.1.2023
Kaupparekisteri: 27.10.2022
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 5.10.2022
Lähde: YTJ
Asiantunteva sähköliike palveluksessanne ⚡

Energizet Oy on luotettava ja ammattitaitoinen sähköalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita Pääkaupunkiseudun, Keski-Uudenmaan ja Lahden alueella. Erikoisosaamistamme ovat:

  • Sähköasennukset: Tarjoamme laadukasta sähköasennuspalvelua erilaisiin kohteisiin, olipa kyseessä asuinrakennus tai toimistotila.
  • Energiaremontit: Autamme asiakkaitamme energiatehokkuuden parantamisessa ja sähköjärjestelmien päivittämisessä. Suunnittelemme ja toteutamme remontit ammattitaidolla ja huolellisuudella.
  • Sähkösuunnittelu: Tarjoamme kattavia sähkösuunnittelupalveluita, jotka varmistavat toimivat ja turvalliset sähköjärjestelmät. Suunnittelemme järjestelmät asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.
  • Aurinkosähköjärjestelmät ja asennus: Edistämme kestävää energiankäyttöä tarjoamalla laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja asennuspalveluita. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään aurinkoenergiaa ja vähentämään riippuvuutta perinteisistä energialähteistä.
  • Sähköauton latausasemat: Tarjoamme sähköautoilijoille ja taloyhtiöille kattavia latausasemapalveluita. Suunnittelemme, asennamme ja ylläpidämme latausasemia, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja edistävät kestävää liikkumista.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme joustavia, nopeita ja laadukkaita palveluita. Tiimissämme on kokeneita ja ammattitaitoisia sähköalan asiantuntijoita, jotka varmistavat työn sujuvuuden ja korkean laadun kaikissa projekteissa.

Energizet Oy on luotettava kumppani, joka varmistaa sähköalan tarpeidesi täyttymisen. Ota yhteyttä, niin autamme sinua energiatehokkaiden ja kestävien ratkaisujen toteuttamisessa.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat