Aton Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/072021/072022/072023/07
Liikevaihto (tuhatta euroa)2419246332563384
Liikevaihdon muutos %12,6%1,8%32,2%3,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)99289245134
Käyttökate %4,8%13,5%8,5%4,9%
Liikevoitto %4,1%11,5%7,2%3,9%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)77281221122
Henkilöstö61595559
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Aton OyLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Aton Ab
Aton LtdLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
50–99 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Siivousliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81210 Kiinteistöjen siivousLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 22.9.1989
Työnantajarekisteri: 1.1.1993
Kaupparekisteri: 14.6.1989
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Toimistosiivoukset ammattitaidolla Atonilta.

Toimistosiivoukset ammattitaidolla Atonilta jo vuodesta 1983Toimistosiivous on Aton Oy:n erikoisosaamista. Tehtävämme on ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä. Toimiston siisteys vaikuttaa sekä yrityksen imagoon että työntekijöiden viihtyvyyteen. Siisti toimisto antaa yrityksestä asiakkaille siistin mielikuvan ja työntekijät viihtyvät työpaikalla paremmin, kun toimistosiivous on tehty huolellisesti. Toimistosiivous ei ainoastaan tuo puhtautta, vaan se myös raikastaa sisäilmaa, joka on elintärkeää työssä jaksamisen kannalta. Kasvata siis yrityksesi imagoa sekä työntekijöiden työtehoa Aton Oy:n siivouspalvelun avulla.

Kehittyneet tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta:

Siivouspalvelumme laadun takaavat käyttämämme kehittyneet puhdistustuotteet sekä koulutettu henkilökuntamme. Käytämme toimistosiivouksessa alan parhaita tuotteita ja testaamme jatkuvasti uusia tuotteita parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta puhdistuspalvelumme olisi alansa huippuluokkaa. Laadukas siivouspalvelu perustuu kokeneen henkilökunnan ja nykyaikaisten välineiden lisäksi laadunvalvontaan. Aton Oy:n siivouspalvelun laatua seurataan säännöllisesti. Olemme vastuullinen siivousliike ja otamme huomioon myös ympäristöseikat puhtaamman huomisen puolesta.

Sopimussiivous, ylläpitosiivous, suursiivous tarpeidesi mukaan!

Meiltä saat kaikki siivouspalvelut, mitä tarvitset toimitilojesi puhtauteen. Voit valita säännöllisen toimistosiivouksen lisäksi muun muassa suursiivouksen, joka voidaan toteuttaa tarpeidesi mukaan. Puhdistuspalvelumme räätälöidään asiakaskohtaisesti. Sopimuksessa voit itse valita, kuinka usein siivoukselle on tarvetta ja mitä toimenpiteitä siivouspalvelu sisältää. Toiveidesi mukaan räätälöity sopimussiivous voi sisältää esimerkiksi toimistosi ikkunoiden pesun, vaihtomattopalvelut tai lattioiden pesun ja vahauksen. Meiltä saat kaiken, mitä toimistosiivoukselta toivot, valitse kumppaniksesi siivousliike Aton Oy.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksen tarina:

Kun Aton Oy:n siivouspalvelu on valintasi, saat käyttöösi toimistosiivoukseen erikoistuneen pitkän linjan ammattilaisen. Toimistojen ja kiinteistöjen siivouspalvelu on ollut erikoisosaamistamme jo vuodesta 1983 lähtien. Ajan- ja tarpeenmukainen siivouskalustomme sekä ammattilaiskäyttöön suunnitellut siivousvälineet ja aineet varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aton Oy:n siivouspalvelu on tehokas pitkän kokemuksemme lisäksi, koska meillä on tarjota ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Aton Oy:n siivouspalvelu takaa, että toimitilasi toivottavat sekä Sinut että vieraasi tervetulleeksi yritykseesi joka ikinen päivä. Tarjoamamme siivouspalvelu luo yritykseesi puhtaan ja raikkaan ilmapiirin, jossa Sinä ja asiakkaasi haluatte työskennellä. Laadukas siivouspalvelu perustuu paitsi osaamiseen ja oikeaan kalustoon, myös tarkkaan laadunvalvontaan. Siivouspalvelu on jatkuvan kehityksen alla, että olisimme paremmin ajan hengessä ja voisimme paremmin vastata asiakkaidemme toivomuksia.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat