Tanssiteatteri Rimpparemmi
Rimpparemmi ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Rimpparemmi ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1992Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
RovaniemiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 15.1.1992
Työnantajarekisteri: 1.4.2004 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Tanssiteatteri Rimpparemmi on perustettu vuonna 1992. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Rovaniemi, ja pääasiallinen toimiala Teatteri. 

Viralliselta nimeltään yhdistys on Rimpparemmi ry.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Tanssiteatteri Rimpparemmi
Tanssiteatteri Rimpparemmi on alueellisesti merkittävä ammattitanssiteatteri, joka kiertää ympäri Suomea pohjoisinta Lappia myöten. Tanssin saavutettavuuden ja tunnettuuden lisääminen on merkittävä osa Rimpparemmin toimintaa.
Ensisijaisesti Rimpparemmin tekee ja tuottaa korkeatasoista ja puhuttelevaa taidetta, jonka välineenä on tanssi. Tämän päävälineen ohella tärkeitä ilmaisumuotoja ovat myös musiikki, teatteri ja visuaalisuus. Rimpparemmin tanssiteoksissa nämä kaikki osa-alueet todentuvat ja tähtäävät samaan päämäärään: katsoja saa kokemuksen, joka liikuttaa hänen mieltään, vavahduttaa ajattelemaan ja tuntemaan.
Rimpparemmi on vahva tanssikulttuurin puolestapuhuja, joka vie korkeatasoisia tanssiteatteriesityksiä ympäri Lappia, Suomea ja ulkomaille. Esitystoiminnan ohessa koulutetaan uusia tanssitaiteen tekijöitä ja laaja-alaisia kulttuurinymmärtäjiä.
Tanssitaide on tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa esittävän taiteen kentässä. Rimpparemmi on rohkeasti ja energisesti mukana tuossa kehityksessä. Tanssi on kansainvälinen, kielestä riippumaton taidemuoto, jolle Rovaniemi ja Lappi ovat otollista maaperää matkailuelinkeinon tuoman kansainvälisen yleisön kautta.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat