SGS Finland Oy
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(miljoonaa euroa)
2017/122018/122019/122020/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)7318845278818352
Liikevaihdon muutos %-3,4%15,5%-6,8%6%
Liiketulos (tuhatta euroa)-603-20-425-344
Käyttökate %-4,2%3,6%-1%0,1%
Liikevoitto %-8,2%-0,2%-5,4%-4,1%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)88215851423508
Henkilöstö797881
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
SGS Finland OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
SGS Inspection ServicesLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1924Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
50–99 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71129 Muu tekninen palveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Kaupparekisteri: 3.1.1924
Työnantajarekisteri: 1.1.1987
Verohallinnon perustiedot: 5.11.1986
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

SGS Finland Oy on perustettu vuonna 1924. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Testauspalvelut, tarkastuspalvelut. Yhtiön toimitusjohtaja on Mika Tapani Richardt.

Yhtiön muut toimialat ovat sertifiointi, ympäristötutkimus.

Yhtiön SGS Finland Oy liikevaihto oli 8,35 miljoonaa ja tilikauden tulos 508 tuhatta. Liikevaihto nousi 6%. Liikevoittoprosentti oli -4,1%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020.

12/2020 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 81 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 3,8% edelliseltä tilikaudelta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

SGS on maailman johtava tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointiyritys.
Vuonna 1878 perustettu SGS on kansainvälisesti arvostettu, maailman suurin tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointiyritys. SGS Finland koostuu 2 yrityksestä: SGS Fimko Oy ja SGS Finland Oy. SGS Finlandilla on toimipisteet Helsingissä, Espoossa, Raumalla, Kotkassa ja Tampereella. Voit luottaa kansainvälisiin asiantuntijaryhmiimme, jotka tarjoavat asiantuntevia yritysratkaisuja nopeampaan, yksinkertaisempaan ja tehokkaampaan liiketoimintaan riippumatta sijainnistasi ja alastasi. Tarjoamme yrityksellesi riippumattomia palveluja, jotka auttavat vähentämään riskejä, virtaviivaistamaan omat prosessisi ja toimimaan kestävämmällä tavalla.
Palvelut
SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 80 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 1 650 toimipaikkaa ja laboratoriota.
Ydinpalvelumme voidaan jakaa neljään luokkaan:
• Tarkastus: Laaja valikoima johtavia tarkastus- ja verifiointipalveluita, kuten kauppahyödykkeiden kunnon ja painon tarkastus jälleenlastauksen yhteydessä, auttavat kontrolloimaan määrää ja laatua sekä noudattamaan viranomaisvaatimuksia eri alueilla ja markkinoilla
• Testaus: maailmanlaajuinen testaustilojen verkostomme sekä korkeasti koulutettu ja kokenut henkilökuntamme auttavat yritystäsi vähentämään riskejä ja nopeuttamaan markkinoille pääsyä. Testaamme myös tuotteidesi laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden terveys-, turvallisuus- ja viranomaisstandardeja vasten
• Sertifiointi: myöntämämme sertifikaatin avulla voit osoittaa, että tuotteesi, prosessisi, järjestelmäsi tai palvelusi täyttävät kansalliset ja kansainväliset standardit sekä määräykset tai asiakkaan määrittelemät standardit
• Verifiointi: varmistamme, että tuotteesi ja palvelusi vastaavat maailmanlaajuisia ja paikallisia määräyksiä. Yhdistämällä maailmanlaajuisen toimintaverkoston ja paikallistuntemuksen sekä ylivertaisen kokemuksen ja asiantuntijuuden käytännössä joka alalla SGS pystyy tarjoamaan palveluja, jotka kattavat koko toimitusketjun aina raaka-aineista lopulliseen kulutukseen.
Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme ja yhteiskunnan odotukset, jotta pystymme tarjoamaan markkinoiden johtavia palveluita siellä, missä niitä tarvitaan. Erikoistuneiden liiketoimintaratkaisujen johtavana tarjoajana autamme asiakkaitamme navigoimaan yhä säännellymmässä maailmassa parantamalla laatua, turvallisuutta ja tuottavuutta sekä vähentämällä riskejä. Itsenäiset palvelumme antavat merkittävää lisäarvoa asiakkaidemme toimintoihin ja varmistavat liiketoiminnan kestävyyden.
Ota meihin yhteyttä!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Tilintarkastaja
  • Deloitte Oy, tilintarkastaja
  • Ari Petri Hakkola, päätilintarkastaja (11/2009)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen jäsenet kaksi yhdessä

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat