TalousVarpunen Oy
Yritystiedot
Virallinen nimi
Talousvarpunen OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
YlöjärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tilitoimisto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
69201 Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 5.4.2023
Verohallinnon perustiedot: 11.4.2023
Kaupparekisteri: 8.4.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 5.4.2023
Lähde: YTJ
Yrityskuvaus

Kokonaisvaltainen talouden kumppanisi

Me haluamme olla yrityksesi kokonaisvaltainen talouden kumppani. Tarjoamme käyttöösi täysin sähköisen kirjanpidon kiinteällä kuukausihinnalla sekä muut taloushallinnon palvelut tarpeidesi mukaisesti. Panostamme erinomaiseen palveluun sekä helppoon tavoitettavuuteen ja meillä asioitasi hoitaakin aina tuttu asiantuntija, jonka tavoitat suorasta puhelinnumerosta.

Meidän mielestämme jokaisella yrittäjällä kuuluu olla keskustelukumppani, jonka kanssa voi keskustella yrityksen taloudesta selkokielellä ilman vaikeaa taloussanastoa ja joka osaa ohjata yrittäjää tekemään talousasioissa järkeviä ratkaisuja niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Meihin voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä aina, kun tarvitset tukea tai neuvoa yrityksesi talousasioihin liittyen. Tarjoamistamme palveluista löydämme varmasti yrityksesi tarpeisiin ja kokoon sopivimman ratkaisun.

Yrityksemme taustalta löytyy vahva taloushallinnon osaaminen ja kokemus. Osakkaidemme kaupallinen ja juridinen koulutustausta sekä laaja kokemus taloushallinnon sekä rahoitusalan työtehtävistä takaavat yrityksellesi osaavan ja luotettavan kumppanin.

Olethan yhteydessä soittamalla tai esimerkiksi varaamalla ajan maksuttomaan alkukartoitukseen, jotta sinäkin saat oikeasti yrityksesi taloudesta kiinnostuneen kumppanin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Amanda Eveliina Hakala, toimitusjohtaja (4/2023), hallituksen varajäsen (4/2023)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat