Ylöjärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Ylöjärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ylöjärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ylöjärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Avant Tecno Oy256 miljoonaa
Mincon Nordic Oy36 miljoonaa
Arkta Rakennus Oy35 miljoonaa
Merus Power Oyj29 miljoonaa
Ylijoki Metsäenergia Oy27 miljoonaa
Autodeal23 miljoonaa
Walki Consumer Oy22 miljoonaa
K-Citymarket Ylöjärvi21 miljoonaa
Ylöjärven Kiviset Oy19 miljoonaa
Leguan Lifts Oy18 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ylöjärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Avant Tecno Oy354
Merus Power Oyj87
Mincon Nordic Oy74
Ylijoki Metsäenergia Oy73
Aku's Factory Ltd Oy73
Sim Finland Oy68
Walki Consumer Oy64
Ylitalo Yhtiöt Oy63
LVI Kurikka Oy58
ST-koneistus Oy55

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ylöjärvi
YritysKasvuprosentti
El Padel+317.7%
MS-lnvest Oy+221.4%
MPM-Works Oy+214.2%
Smart Windpower Oy+175.5%
Malkki Group Oy+161.2%
Ark-Mare Consulting Oy+160.4%
Pirkanmaan aluetaksi Oy+139.6%
Dream Ride Oy+137.6%
Sp-Talot Oy+127.1%
Tampere Automation Main Partner Oy+117.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ylöjärvi
YritysPerustettu
Viljami Koivunen Tmi11.07.2024
JH Jokuhoitaa01.07.2024
Laura Nurmenniemi19.06.2024
Tmi Nella Parhiala18.06.2024
JJ Rantanen maalauspalvelu08.06.2024
JooJoo Miehet Oy03.06.2024
Nooa Arctic Oy31.05.2024
Tmi Ellen Koivunen28.05.2024
Hetan huippuhommat20.05.2024
Sofient15.05.2024
EsittelyssäAlueen Ylöjärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rakennusliike Ojares Oy
  Ojares Oy on 1991 perustettu rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat korjaus- ja uudisrakentaminen. Pääasiallisena rakentamisalueena on Pirkanmaa ja sen lähikunnat. Ojares Oy:n kohteita ovat olleet niin suuret kuin pienetkin toimisto- ja liikerakennukset, teollisuusrakennukset, kirkot, museot ja myös graniittiset muistomerkit. Yrityksen tavoitteena on korkea laatu, jonka perustana on henkilökunnan hyvä ammattitaito. Tutustu referensseihimme kotisivullamme.
 • Ylöjärven Hammaspiste Oy
  Ylöjärven Hammaspiste Oy tarjoaa monipuolisia hammaslääkäripalveluja Ylöjärven keskustassa Iltaruskon palvelutalossa sijaitsevassa toimipisteessämme.
 • Rimbo Asbest Oy
  Rimbo Asbest Oy on tammikuussa 2011 perustettu tamperelainen yritys, jonka erikoisosaamista ovat asbestinpurku- sekä timanttityöt. Vaikka Rimbo Asbest Oy onkin vielä nuori, ammattilaisemme tekevät timantti- ja asbestityöt sekä muut purkutyöt vahvalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella.
 • Ylöjärven Rengas-Set Oy
  Ylöjärven Rengas-Set Oy on vuonna 2010 perustettu rengasalanyritys, joka kuuluu Euroopan laajuiseen First Stop -ketjuun. Yrityksen palvelunkuvaan kuuluvat kevyen- ja raskaankaluston renkaiden myynti, asennukset ja säilytyspalvelut.
 • LVI Antti Keskinen Oy
  LVI Antti Keskinen Oy tarjoaa asiakkailleen LVI-urakointi-, asennus-, huolto- ja saneerauspalveluita.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Nokia, Kihniö, Hämeenkyrö, Tampere, Ikaalinen, Parkano, Ruovesi ja Virrat.

Kaupunginosat
Anttilanperä, Armonkallio, Asuntila, Aurekoski, Elovainio, Enotaipale, Eskolanperä, Finlayson, Haavisto, Haavistonperä, Hainari, Hammonperä, Hanhijärvi, Hankala, Harhala, Hatola, Haukiluoma, Haukkaniemi, Haveri, Heinälammi, Hepo-oja, Hietalanperä, Hietasmäki, Hiiroinen, Hirvilahti, Honkasalo, Huhkaankylä, Huumonkylä, Huurteila, Hyynilä, Hämeentaival, Ihainen, Ikuri, Inkula, Itä-Aure, Juhtimäki, Julkujärvi, Kaidankylä, Kaihari, Kallio, Kapee, Karhe, Karjula, Keijärvi, Kiviperä, Koivistonkylä, Korpelankulma, Koski, Kulju, Kuru, Kyrönlahti, Kyöstilä, Lamminpää, Lappi, Lassila, Lempiäniemi, Lentävänniemi, Leppälahti, Liiri, Liivalamminkulma, Litukanrinne, Litukka, Lopenkulma, Luode, Länsi-Aure, Länsi-Teisko, Maisakki, Majavesi, Manni, Metsäkylä, Mettistö, Mutala, Myllykulma, Myllypuro, Mäkkylä, Männistö, Mässäkänmäki, Niemenperä, Niemikylä, Nisunperä, Nopanperä, Oinonkulma, Pappilankylä, Pappilanniemi, Parkkuu, Paulaperä, Peippokylä, Pengonpohja, Penko, Peräkunta, Perämaa, Peräsilta, Pihkaperä, Pikkukylä, Piuhari, Pohjankylä, Pohjola, Pohtola, Poikelus, Pyydysmäki, Pyynperä, Riuttanen, Rotikko, Ryydynpohja, Salorinne, Siivikkala, Sikkilä, Soppeenmäki, Sulku, Syvälänkylä, Tahlo, Takamaa, Tammikangas, Taulakylä, Toikko, Tukiaistenmaa, Urkonmäki, Uusikylä, Vahanta, Vasama, Vastamäki, Vehmaanperä, Vertuu, Vihattula, Viitaankulma, Viljakkala, Vuorentausta, Väinänperä, Värminmäki ja Ylinen
KuvausAlueen Ylöjärvi kuvaus

Ylöjärvi on viihtyisä kaupunki Pirkanmaalla. Se kuuluu Tampereen seutuun ja erityisesti hyvän sijaintinsa ansiosta sen asukasluku on kasvusuunnassa. Vuonna 2016 asukkaiden määrä oli noin 32 800 henkeä.

Kaupungissa kulkee myös rautatie, mutta henkilöliikennepaikkoja ei Ylöjärven alueella ole. Kaupungin julkinen liikenne hoituukin säännöllisesti kulkevilla linja-autovuoroilla.

Ylöjärvellä on paljon teollisuutta, mutta merkittävä elinkeino ovat myös esimerkiksi terveys- ja sosiaalipalvelut sekä rakentaminen. Liikevaihdoltaan suurimpia ja eniten työllistäviä yrityksiä Ylöjärvellä ovat mm. pienkuormaajien valmistaja Avant Tecno Oy, hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja Sim Finland Oy ja ekologisten pakkausmateriaalien edelläkävijä Plastiroll Oy.

Ylöjärven ylpeyksiä ovat erityisesti Eppu Normaali ja Teivon ravirata. Seudulta löytyy myös Seitsemisen kansallispuisto ja sen upeat maisemat.