Kajaani Gymnastics ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kajaani Gymnastics ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2010Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KajaaniLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Urheiluseura (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
93120 Urheiluseurojen toimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 14.3.2012
Verohallinnon perustiedot: 20.10.2010
Työnantajarekisteri: 21.6.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2013
Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Kajaani Gymnastics ry on perustettu vuonna 2010. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Kajaani, ja pääasiallinen toimiala Urheiluseura. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

KajaGym - laadukas, aktivinen ja monipuolinen!
Kajaani Gymnastics on useaan otteeseen palkittu laadukas, aktiivinen ja monipuolinen seura, joka on perustettu 7.9.2010. Seura kuuluu Suomen Voimisteluliittoon ja on Kainuun Liikunnan jäsenseura. Kajaani Gymnasticilla on jäseniä yli 600 sekä ohjaajia ja valmentajia n. 50 – lisää koulutetaan jatkuvasti.
Harrastustilat löytyvät Kettukalliontie 11, jossa harrastetilaa on 550 neliömetriä. Tiloista löytyy paljon erilaisia harraste- ja voimistelukäyttöön hankittuja välineitä, virallinen kilpa-aerobicin joustoparketti, voimistelukanveesi, lattiatilaa ja musiikintoistolaitteet. Lisäksi salilta löytyy keittiö-, pukuhuone- ja pesutilat. Lisäksi harjoittelemme Kajaanihallin telinetilassa ja koulujen saleissa.
Kajaani Gymnastics ry on saanut Tähtiseura (ent. Sinettiseura) tunnustuksen laadukkaasta toiminnasta vuonna 2014. Seura on palkittu vuonna 2016 Vuoden Kainuulaisena urheiluseurana, saaden samalla Sinettiseurojen Kasvata Urheilijaksi -stipendin. Seura palkittiin vuonna 2018 Vuoden alueellisena Tähtiseurana, saaden samalla Gasumin lahjoittaman kannustuspalkinnon. Vuonna 2018 seura aloitti urheiluakatemia -toiminnan. Harrastevoimistelutoiminta on laajentunut myös Vuokattiin ja Paltamoon, joissa toimii telinevoimistelun taitoryhmiä ja voimistelukouluryhmiä.
Seurassa on mahdollisuus harrastaa kilpa-aerobicia ja naisten telinevoimistelua sekä harraste- tai kilpatasolla. Lisäksi järjestämme perhegym ja Voimistelukoulu -toimintaa sekä, temppu-, freegym- ja ninjagym-ryhmiä. Vuonna 2023 Kajaanissa ja Vuokatissa käynnistyi OpenGym toiminta. Aikuisille on tarjolla Kajaanissa telinevoimistelua. Tutustu seuran monipuoliseen tarjontaan! https://www.kajagym.fi/
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä