JTP Media
Yritystiedot
Virallinen nimi
JTP MediaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2017Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Valokuvaaja (päätoimiala)
Videopalvelut
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
74201 Valokuvaamot ja muu kuvaustoimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 24.5.2017
Verohallinnon perustiedot: 22.5.2017
Kaupparekisteri: 22.5.2017
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 21.6.2017
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

JTP Media on perustettu vuonna 2017. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Valokuvaaja. 

Elinkeinonharjoittajan toinen toimiala on videopalvelut.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Rento, rempseä sekä avoin ammattilainen tärkeän päivänne/tapahtumanne/tuotteenne kuvaajaksi!
Mun nimi on Janne Pappila. Olen 39-vuotias helsinkiläinen rento, rohkea ja moniulotteinen valokuvaaja ja videokuvaaja. Jos haluat taltioida tärkeän päiväsi, tapahtumasi tai esitellä yrityksesi tuotteen, laita rohkeasti viestiä ja sovitaan sopiva valokuvauspaketti!
Tuotteitani ovat muun muassa hääkuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, lokaatiokuvaus, kiinteistö-, ja asuntokuvaus, dokumentaarinen kuvaus, mainoskuvaus, videokuvaus, äänitallennus, editointi, videoeditointi, opetus ja konsultointi, journalistiset palvelut, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, graafikon työt, mediatuotanto ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti.
Valokuvaajana haluan näyttää asioita, joita ei tavallisesti ohimenevässä tilanteessa huomaa. Haluan ikuistaa katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ja tallentaa ilmeet, herkätkin tunnetilat ja korvaamattomat muistot. Tuotekuvauksissa toteutan selkeitä mutta mielenkiintoisia ja houkuttelevia kuvia.
Olen suorittanut erilaisia kuvauksia muun muassa, Sanoma Media Finlandille, Arctic Startupille, Lataamo Groupille, Lecalle, Ideal PLM:lle, Clas Ohlsonille, Naisten Oma Pörssiklubille, Suomen metsäyhdistykselle, Procom Oy:lle, Solitalle, Providental Oy:lle, Siemensille, Suomen Mentoreille, Trimblelle, Hopiasepille, VRJ:lle, Infernolle, Soundille, Rumballe, Imperiumille, Kaaoszinelle, Marathonfotolle ja X-tremelle. Olen kuvannut lukuisia häitä ja hääpareja omannäköisissään ympäristöissä. Kuvaan myös ammattimaisia videoita, joita yhä useammat asiakkaani tällä hetkellä toivovat.
Ennen valokuvaajan uraani tein erinäisiä ATK- ja metallialan töitä kymmenisen vuotta, ja vuonna 2013 päätin suunnata luovalle alalle. Lahden Kansanopiston valokuvauslinjan jälkeen kävin Stadin ammattiopiston, jossa suoritin valokuvaajan ammattitutkinnon. Valmistumisvuoteni syksyllä 2016 aloitin työkokeilun Petri Mast Photographyn palveluksessa täysipäiväisenä assistenttina, erinomaisessa kisällinopissa. Täysipäiväisenä ammattivalokuvaajana olen työskennellyt keväästä 2017.
Aloitin kuvaamisen yhdeksän vuotta sitten ostamalla ensimmäisen Canon-järkkärini. Olen soittanut eri bändeissä yli 20 vuotta ja rakkauteni musiikkiin näkyi myös ensimmäisissä kuvauskeikoissani raskaan musiikin konserteissa. Musiikin lisäksi rakastan elokuvien ja teatterin maailmaa, rokkareita ja näyttelijöitä, räiskyvimpiä massasta erottuvia valopilkkuja mutta myös hienovaraisemmin karismallaan kutsuvia hahmoja, ja juuri populaarikulttuurin maailmaan kamerani tarkentuu edelleen aina mahdollisuuksien mukaan. Se antaa inspiraatiota ja näkemyksellisyyttä muuhunkin työskentelyyn.
Olen ennakkoluuloton enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa. Osaan kohdata ihmiset lämmöllä ja rennosti kuvaustilanteissa, joita moni saattaa jännittää. Muita vahvuuksiani ovat monipuolisuus, muuntautumiskyky, yksilöllisyys ja erinomaiset kuvankäsittelytaidot.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat