Ähtäri

Tältä sivulta löydät kunnan Ähtäri suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ähtäri suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ähtäri
YritysLiikevaihto (euroa)
ForestVital Oy13 miljoonaa
Fibercut Oy8 miljoonaa
Tankki Oy8 miljoonaa
Remu Oy8 miljoonaa
Kuljetus-Savolainen Oy7 miljoonaa
Muovilami Oy6 miljoonaa
Karilainen Oy5 miljoonaa
VM-Asfaltti Oy5 miljoonaa
Jykylä & Pojat Oy5 miljoonaa
Vevia Finland Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ähtäri yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tankki Oy65
Remu Oy31
Kuljetus-Savolainen Oy30
Hotelli Mesikämmen30
Jykylä & Pojat Oy29
Ähtärin eläinpuisto25
Vevia Finland Oy20
Aarreranta Oy20
Ruukin Metsätyö Oy16
VM-Asfaltti Oy15

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ähtäri
YritysKasvuprosentti
ROM-Line Oy+172.7%
Följys Oy+106.2%
Monitiimi Osuuskunta+69.8%
RP-Weld Oy+49.4%
Ähtärin Kiinteistöhuolto Oy+43.1%
Anixo Oy+35.7%
Remu Oy+32.2%
Antin metsäkonepalvelu Oy+31.0%
NM-Muuraus Ky+27.9%
Cernos Oy+24.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ähtäri
YritysPerustettu
NailsbySofiaHirvonen27.05.2024
T:mi S Suihko20.03.2024
MylRak Oy12.01.2024
Maatila Rantakoivu24.11.2023
Kalevalainen Jäsenkorjaus Katriina Tmi18.10.2023
Ollikainen venture31.07.2023
TonHa Oy24.07.2023
Tmi Matias Kankaanpää03.07.2023
RakkaudellaSuppe28.06.2023
T:mi Siirin Hieronta ja Hyvinvointi27.04.2023
EsittelyssäAlueen Ähtäri yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Ähtäri Vok Ähtärin Varaosa Oy

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun autoosi, ajotyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten ammattikuljettaja tai autoilet harvemmin.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • K-Rauta Ähtäri
  Tervetuloa rautakauppaan Rautia Ähtäriin! Meiltä saat oikeat välineet niin kodin remonttipuuhiin, kalustamiseen kuin pihankin laittamiseen, kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme ystävällisen ja ammattitaitoisen palvelun, sekä hyvän tuotevalikoiman, joka istuu niin kotitalouksien kuin alan yritystenkin tarpeisiin.
 • Flowpark Ähtäri Zoo

  Flowpark Ähtäri Zoo on ekologinen seikkailuhuvipuisto Ähtärin Eläinpuiston alueella, 100 metrin päässä Pandoista. Se tarjoaa erilaisia seikkailuratoja. Flowpark sopii kaikille seikkailumielisille ikään katsomatta. Radoilla liikkuminen ja varusteiden käyttäminen opastetaan seikkailun alussa.

  Flowpark Ähtäri Zoo tarjoaa myös puitteet kokouksille - ja koulutustilaisuuksille esimerkiksi virkistys- ja tyky -päivään.

  Ryhmille

  Seikkailu porukalla on hauskaa! Flowparkkauksen lomassa kehittyy koordinaatio, tasapaino ja yhteishenki!

  Flowpark sopii aktiviteetiksi isoille ja pienemmille ryhmille, esimerkiksi yritysten virkistyspäiviin, polttareihin, synttäreihin, luokkaretkiin, urheiluseurojen päättäjäisiin ja muihin ryhmätilaisuuksiin.

  Kysy lisää flowparkin ryhmätilaisuuksista myynti.ahtari@flowpark.fi.

  Ryhmätilaisuudet ovat varattavissa ympäri vuoden! Lue lisää.

 • Muovilami Oy
  Muovilami Oy on hygieenisiä lujitemuoviovia valmistava suomalainen perheyritys. LAMI-ovet on kehitetty 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla olosuhteisiin, joissa ovirakenteilta vaaditaan tavanomaista enemmän.
 • NM-Muuraus Ky
  NM-Muuraus Ky on tasokas, yli 15 vuoden kokemuksella toimiva kotimainen muurausliike, joka tekee muurauksen lisäksi myös julkisivurappauksia ja laatoituksia. Toimimme pääosin Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa. Teemme kaikki muuraus, julkisivurappaus- ja laatoitustyöt vankalla kokemuksella ja luotettavasti.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Soini, Multia, Alajärvi, Alavus, Virrat, Keuruu ja Saarijärvi.

Kaupunginosat
Aittolamminperä, Alastaipale, Eläinpuisto, Eteläperä, Haapakylä, Hankola, Heinämäki, Hiironperä, Hokkaskylä, Honkaperä, Inha, Isomäki, Itä-Peränne, Itä-Ähtäri, Jauhoperä, Kantala, Kelloperä, Kilposkylä, Kiuasperä, Kiviperä, Koiraperä, Kolu, Korsukylä, Kortteisperä, Kukkeenkylä, Kurikkaperä, Lamminahonperä, Lampiperä, Lepikonperä, Leppäkangas, Luosa, Majaperä, Mattila, Mikkolankylä, Montinniemi, Myllymäki, Mäkikylä, Mäkisalo, Niemiskylä, Niinikylä, Niiniperä, Ollikkalankylä, Ollila, Pakarinkylä, Palkkiperä, Patamanperä, Pellonpää, Peränne, Pihtisulku, Poornikka, Pusaankylä, Pöyhönen, Raitaperä, Rasi, Rasinperä, Rauhalanperä, Reijo, Riihimäki, Rintalankylä, Ruokonen, Ryöttö, Rämälä, Saimasperä, Sappio, Saraperä, Savolankylä, Sipilänkylä, Soidinperä, Tapio, Teevasperä, Tempakka, Toikonniemi, Tuhkio, Tuomarniemi, Törö, Valkeamäenperä, Valkeisperä, Vehu, Villelä, Virkaperä, Vuorimäki, Vääräkoski ja Ähtärinranta
KuvausAlueen Ähtäri kuvaus

Ähtäri on vajaan 6000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaan kaakkoisosissa. Täällä laakeat peltomaisemat muuttuvat enemmänkin Keski-Suomelle tyypillisiin metsä-, järvi- ja mäkimaisemiin. Pitkänomainen Ähtärinjärvi on kalaisa ja tarjoaa mahtavat retkeilymaastot ulkoiluun. Ähtärille matkailu tuo eloa vuoden ympäri.

Ähtärin suurimpiin yritykseen kuuluvat mm. veneiden valmistukseen erikoistuneet Inhan Tehtaat Oy sekä Terhitec Oy/Silver-veneet, metallisäiliöiden valmistukseen perehtynyt Tankki Oy, ympäristöteknologian asiantuntija REMU Oy sekä lujitemuoviovien valmistaja Muovilami Oy. Ähtärissä on yrittäjän hyvä olla.

Peruskoulun jälkeen Ähtärissä voi opiskella Ähtärin lukiossa sekä Sedun ammatillisessa koulutuksessa. Merikanto-opisto puolestaan tarjoaa monipuolista sävel- ja tanssitaiteenopetusta. Myös Lakeudenportin kansalaisopistossa voit opiskella laaja-alaisesti yleissivistäviä opintoja.