Akaa

Tältä sivulta löydät kunnan Akaa suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Akaa suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Akaa
YritysLiikevaihto (euroa)
Elematic Oyj49 miljoonaa
Toijala Works Oy49 miljoonaa
Elecster Oyj19 miljoonaa
TKM TTT Finland16 miljoonaa
Pohjola Talotuotanto Oy12 miljoonaa
Toijalan Lvi-Palvelu Oy10 miljoonaa
Kumera Machinery Oy10 miljoonaa
Kymppi-Maukkaat Oy10 miljoonaa
Steel Vision Oy8 miljoonaa
Tujunen Yhtiöt Oy6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Akaa yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Elematic Oyj186
Toijala Works Oy181
TKM TTT Finland121
Elecster Oyj108
Steel Vision Oy70
Kymppi-Maukkaat Oy46
Kumera Machinery Oy45
Ryhmäkoti Raide Oy30
Pitsalmi Oy29
Tampereen Viherrakennus Oy22

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Akaa
YritysKasvuprosentti
Marina Belle vue Oy+157.1%
Akaan Sora Oy+152.4%
Raksteri Oy+136.0%
Steel Vision Oy+116.6%
Viasetti Oy+102.0%
Levokas Oy+90.8%
Goose Fin Oy+86.6%
Talouscare Oy+85.6%
Jaakkorinki Oy+85.0%
Arvo- ja Notariaattikeskus Oy+77.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Akaa
YritysPerustettu
MG projects16.06.2024
Tmi Manu Salminen21.05.2024
Remontointi LilJa Oy16.05.2024
Pintakulma Oy29.02.2024
Annikit Consulting01.01.2024
Tmi Tuija Leppimäki12.12.2023
Siivous-ja kotipalvelut Aurora Oy29.11.2023
Jacob&Smooth Finland Oy27.11.2023
Nordic Craftwork Oy16.11.2023
Tmi Emmi Nurmilaakso12.11.2023
EsittelyssäAlueen Akaa yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Akaa

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Toijalan Raskaskone Oy
  Toijalan Raskaskone Oy palvelee Akaassa.
 • Pirkanmaan Kerhokuvapalvelu

  Pirkanmaan Kerhokuvapalvelu toimii eteläisessä Suomessa ja on erikoistunut koulu- päiväkoti- ja srk-kerhokuvauksiin.

  Kuvat ovat vanhempien nähtävissä jopa kuvauspäivän iltana. Meille on erittäin tärkeää toimia aina lapsen ehdoilla ja saada hauska, mieleenpainuva kuvauspäivä, josta jää ammattilaisen ottamat huippukuvat muistoksi. Kuvaajamme tulee erinomaisesti toimeen lasten kanssa ja sen huomaa kuvista, joissa lapset nauravat ja hymyilevät. Apuna toimii mainio Pertti-nalle, jonka tempuista kerrotaan vielä kotonakin, monet lapset muistavat tapahtumat jopa seuraavanakin vuonna.

  Meillä on mukana asiantuntevan kuvaajan lisäksi myös kuvausrekvisiittaa, kuten ryhmäkuvaan soveltuva suuri penkki, johon mahtuu useampikin lapsi kerrallaan. Jos lapset saisivat päättää kuka kuvaa kerhossa tai koulussa, vastaus olisi varmasti...

  Pirkanmaan Kerhokuvapalvelu!

  Pyydä tarjous soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeemme kautta!

  Helppo ja monipuolinen nettijärjestelmä

  Aiemmin päiväkotien henkilökunnan piti jakaa vanhemmille kuvien tilauslaput, jotka piti pitää tallessa. Nyt kaikki onnistuu netin välityksellä, eikä unohtuneita ja hukassa olevia kuvauslappuja tarvitse murehtia.

  Palaute

  Aihe: Arvio

  Viestintä: 5 / 5

  Kuvaustapahtuma: 5 / 5

  Kuvien julkaisuaika: 5 / 5

  Otettujen kuvien laatu: 5 / 5

  Tuotevalikoima: 5 / 5

  Kuvien tilaaminen: 5 / 5

  Viesti:

  Kuvaaja on aivan huippu tyyppi!

  Niin ihmisystävällinen ja lapsiläheinen.

  Ottaa mahtavasti huomioon pienemmätkin ja saa omapäisemmänkin lapsen nauramaan.

  Kiitos jälleen kerran ihanista kuvista!

  Palaute

  Aihe: Arvio

  Viestintä: 5 / 5

  Kuvaustapahtuma: 5 / 5

  Kuvien julkaisuaika: 5 / 5

  Otettujen kuvien laatu: 5 / 5

  Tuotevalikoima: 5 / 5

  Kuvien tilaaminen: 5 / 5

  Viesti:

  Päiväkodin tätien mukaan valokuvaaja oli huippu ja kuvista näkee, että ainakin meidät lapset kuvaaja on saanut rentoutumaan ja heistä esille parhaat puolet 😊

 • Järvinen Yhtiöt Oy / Nuohousliike Järvinen
  Yrityksemme on perustettu vuonna 2000 ja sen toimialana on nuohouspalvelujen tuottaminen sekä ilmastointijärjestelmien puhdistus ja huoltotyöt. Nuohouspalvelualueitamme ovat Akaa, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski, Iittala sekä muut lähialueet.
 • Toijalan Kone ja Kuljetus Ky
  Toijalan Kone ja Kuljetus Ky tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti erilaisia maanrakennustöitä, kiviainestoimituksia, kappale- ja erikoiskuljetuksia sekä koneurakointia. Monipuolisista palveluistamme voimme koota juuri teitä varten sopivan kokonaisuuden. Asiakkaina ovat niin yksityinen, yritys- kuin julkinenkin sektori.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski, Urjala ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Ahlajärvi, Alpila, Etu-Kurkela, Haanoja, Haihunkoski, Hautaankorpi, Heinäsuo, Hietanen, Hiisko, Hinkka, Hirvialho, Hukari, Jokikulma, Jokiranta, Junkkari, Järviö, Kaikunkulma, Kallioinen, Ketunpesät, Kilpiönkulma, Kilsa, Kirkkokangas, Kivioja, Koivisto, Kolikkoinmäki, Korkeemäki, Kurisjärvi, Kurjenkallio, Kurkela, Kurvola, Kuusikangas, Kuusjoki, Kylmäkosken asema, Kylmäkoski, Käyrälä, Lallinmäki, Lapinkulma, Lentilä, Lontila, Lyhteenkulma, Läntimys, Lääninmäki, Matomäki, Maunulankulma, Mellola, Metsä-Paavola, Murronkulma, Murto, Nahkiala, Nauli, Niitunkulma, Nuljunkulma, Onnia, Oopakka, Palkinpää, Pappilankylä, Poutala, Pätsiniemi, Raidisto, Riihiniemi, Riisikkala, Riitiälä, Risku, Rättö, Sallinkulma, Sarkkila, Savikko, Savikoski, Siniänmäki, Sontula, Sotkia, Taipale, Tampinkoski, Tillihaka, Toijala, Tyrisevä, Uusikylä, Vakkistenmäki, Varrasniemi, Viiala ja Vuoltee
KuvausAlueen Akaa kuvaus

Akaa on Pirkanmaan maakunnassa sijaitseva, kehittyvä ja kasvava kaupunki. Akaa sijoittuu hyvien liikenneyhteyksien varrelle, naapurikuntinaan Hämeenlinna, Valkeakoski, Urjala ja Vesilahti. Asuinalueet rakentuvat Toijalan, Viitalan ja Kylmäkosken ympärille, joiden etäisyydet ovat lyhyitä ja palvelut helposti saavutettavissa. Myös liikkumaan pääsee vaivattomasti niin moottoriteitä kuin rautateitä pitkin.

Akaassa on luonto aina lähellä. Jalanti-järvi, Tarpianjoki ja Haihunkoski ovat kauniita paikkoja ympäristöineen virkistäytymiseen, veneilyyn, kalastukseen ja vain luonnossa samoiluun sekä rauhoittumiseen. Omalla veneellä pääsee näppärästi aina Hämeenlinnaan saakka. Nahkialanvuoren kuntoreitti on puolestaan suosittu lenkkeilijöiden ja hiihtäjien keskuudessa.

Vapaa-aika ja harrastaminen eivät Akaassa käy tylsäksi. Liikunta- ja kulttuuritarjonta on rikasta. On kirjastoja, näyttelyitä sisä- ja ulkotiloissa, teattereita, kansalaisopisto, musiikkiopisto sekä Akaan Balettikoulu, niin ikään löytyy erilaisia yhdistyksiä, jotka tarjoavat mielenkiintoista toimintaa.

Akaa on varsinkin lapsiperheiden suosiossa, mikä on otettu hyvin huomioon kaupungin palveluissa. Akaassa saa perusopetusta sopivan kokoisissa kouluissa, myös lukio-opetus on järjestetty onnistuneesti siinä missä päiväkotitoimintakin. Akaa houkuttelee muuttajia myös siksi, että tontit ovat reilun kokoisia ja edullisia hinnoiltaan.

Akaa tunnetaan teollisesta osaamisestaan, ja monet yritykset ovatkin erikoistuneet teollisuuden tarpeisiin. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat mm. maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja Elematic Oyj, koneenrakennuksen teräsrakenteiden erikoisosaaja SKS Toijala Works Oy ja raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista TKM TTT Finland.

Tervetuloa tutustumaan Akaaseen paremmin paikan päälle!