Askola

Tältä sivulta löydät kunnan Askola suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Askola suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Askola
YritysLiikevaihto (euroa)
Hakevuori Oy26 miljoonaa
Porvoon Paalurakenne Oy23 miljoonaa
Muovi-Heljanko Oy19 miljoonaa
Rex Nordic Oy16 miljoonaa
Kitema Oy8 miljoonaa
Rakennus Laprip Oy6 miljoonaa
Fimet Oy6 miljoonaa
Forgeo Oy5 miljoonaa
Meyer vastus Oy Ab5 miljoonaa
Kuljetusliike M. Lindberg Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Askola yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Porvoon Paalurakenne Oy76
Hakevuori Oy47
Fimet Oy32
Kuljetusliike M. Lindberg Oy30
Kotico Uusimaa Oy29
Meyer vastus Oy Ab25
SimFors Oy20
Heljanko Yhtiöt Oy19
Muovi-Heljanko Oy18
Rex Nordic Oy14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Askola
YritysKasvuprosentti
Askolan Lokapalvelu Oy+143.1%
SopivaPutki Oy+68.5%
Rex Nordic Oy+63.9%
Kh Japan Management Oy+61.8%
Vog Oy+60.4%
Forgeo Oy+54.2%
Uudenmaan Teollisuusmaalaamo Oy+48.2%
Kotico Uusimaa Oy+47.6%
Tjas Urakointi Oy+43.0%
Peltola Vili+38.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Askola
YritysPerustettu
Gr8 Growth Tmi18.04.2024
Sieno Oy29.02.2024
A.S. Rantanen Tmi08.01.2024
Botros Rakennuspalvelu21.12.2023
Fleek'd by Lilja20.12.2023
Kantolan kone Oy19.11.2023
Kiviwuori Oy13.11.2023
CapTen05.11.2023
RS Traktorityöt14.10.2023
Katan Siivoustiimi23.09.2023
EsittelyssäAlueen Askola yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Askolan Puhti Oy
  Askolan Puhti Oy pesee liinavaatteet, pyyheliinat, täkit ja tyynyt ripeästi puhtaaksi kohtuulliseen hintaan. Meiltä voit myös vuokrata valkoisia pöytäliinoja tilaisuuksia varten. Asiakkaitamme ovat majoitusyritykset, ravintolat, yksityiskodit ja kunta. Askolan Puhti Oy tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut yrityksille. Palvelualueeseemme kuuluu itäinen ja keskinen uusimaa. Siivoamme vahvaa ammattitaitoamme käyttäen niin toimistot kuin liikekiinteistötkin.
 • Puutyö Ra-Pe Rantanen
  Kaikki puusepän työt vankalla ja pitkällä kokemuksella. Tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas ja tästä syystä suunnittelen parhaan ratkaisun aina asiakkaan kanssa. Teen myös työt valmiista piirrustuksista. Kotisivuillani on paljon kuvia eri töistä, jotka olen vuosien aikana saattanut yksilöllisesti loppuun. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä toiveesi kanssa!
 • Kaivuu- ja Kuljettajapalvelu Antti Laakkio Oy

  Kaivuu- ja Kuljettajapalvelu Antti Laakkio Oy on tehokas ja joustava maanrakennusalan toimija Uudellamaalla. Tarjoamme laadukkaat maanrakennuspalvelut yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Palveluihimme kuuluvat erilaiset maanrakennuspalvelut muun muassa pohjarakentaminen, piharakentaminen ja konepalvelutyöt.

  Yrityksemme kotipaikka on Askola, mutta toimimme koko Uudenmaan alueella sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa.

  Kaivuu- ja Kuljettajapalvelu Antti Laakkio Oy tekee maanrakennustyöt ammattitaidolla, tehokkaasti ja luotettavasti. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja yrityksellämme on myös toimiva ja kattava yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa laajojenkin kokonaisuuksien hallinnan aina asianmukaisesti.

  Yrityksemme on INFRA Ry:n jäsen ja mukana Infra Nuorten toiminnassa.

  Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi, nopeallakin aikataululla – ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

 • Laurinmäki
  Teemme maanrakennus- ja kuljetusurakointia Uudenmaan alueella.
 • Gas Systems, Finland Oy

  Olemme 1994 perustettu kaasualan erikoisliike.

  Maahantuomme teollisuuskaasupolttimia, nestekaasuhöyrystimiä, lämmönvaihtimia sekä johtavien laitevalmistajien kaasulaitteita. Teemme myös alaan liittyvää suunnittelua sekä tarjoamme asiakkaillemme koulutusta kaasulaitteiden käyttöön ja kunnossapitoon liittyen.

  Yrityksemme on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKESin vahvistama A-luokan hyväksytty kaasuasennusliike.

  Erikoistuminen

  -Honeywell Channel Partner Honeywell Thermal Solutions (HTS) tuoteperheen Eclipse, Maxon, Kromschröder -teollisuuskaasupolttimet ja kaasulaitteet, Honeywell -kaasulaitteet sekä Exothermics -ilmalämmönvaihtimet

  -Algas-SDI -nestekaasuhöyrystimet ja maakaasun varapolttoaineet

  -Fives ITAS -kaasupolttimet

  -Siemens -kaasulaitteet

  -Mertik Maxitrol -kaasulaitteet

  -Dungs -kaasulaitteet

  • Elster -kaasulaitteet
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pukkila, Pornainen, Myrskylä, Mäntsälä ja Porvoo.

Kaupunginosat
Alaskylä, Eerolanmäki, Fativiiki, Forsslätt, Hakannurkka, Heikkilänmäki, Huhtaniittu, Huhti, Huuvari, Hänninmäki, Juornaankylä, Kairaisrinne, Kaivopuisto, Kankaanmäki, Ketola, Korttia, Kylmäsuo, Luhti, Metsäkulma, Monninkylä, Nalkkila, Nietoo, Nyypakka, Perälä, Peterinkulma, Pokenmäki, Puhar-Onkimaa, Pusannurkka, Rahikko, Riihipelto, Riitaniittu, Ruutipelto, Silakanoja, Soidinsuo, Särkijärvi, Takametsä, Tamminiemi, Tarkki, Tiilää, Vahijärvi, Vakkola, Valkjärvi, Vähä-Huuvari ja Vähäkylä
KuvausAlueen Askola kuvaus

Itäisellä Uudellamaalla sijaitsevaa Askolaa asuttaa reilut 5000 asukasta. Kunnasta on hyvät yhteydet eri suuntiin, lähinaapureita ovat Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Porvoo ja Pukkila.

Askolassa on hyvät palvelut varsinkin lapsiperheille, sillä varhaiskasvatus- ja koulupalvelut on järjestetty erinomaisesti. Kunnassa on neljä alakoulua, yläkoulu, lukio ja Porvoon ammattiopiston Amiston toimipiste, joka kouluttaa teknologia- ja rakennusalan osaajia. Askolassa on myös Porvoon seudun musiikkipisto, Porvoon kansalaisopisto sekä Askolan kuvataidekoulu.

Askolan luonto on puhdasta ja maisemat mieleenpainuvia. Kunta tunnetaan nähtävyyksiltään Suomen laajimmasta jääkauden muovaamasta hiidenkirnuesiintymästä. Kahdestakymmenestä hiidenkirnusta suurin on jopa yli 10 m syvä. Myös Porvoonjokilaakson kaunis maisema on vierailun arvoinen, se on luokiteltu kansallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi.

Askola on yrittäjien suosiossa, ja kunnasta löytyykin useita, menestyviä yrityksiä. Näitä ovat esimerkiksi hammaslääkärituoleja ja -laitteistoja valmistava Fimet Oy, muovipulloja elintarvike- ja kemikaalikäyttöön valmistava Muovi-Heljanko Oy sekä vesikattopalveluja maanlaajuisesti tarjoava Kattotutka Oy. Hyvillä yhteyksillä Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Vuosaaren satamaan on omat etunsa logistiikassa.

Elo Askolassa käy kaikin puolin turvallisissa ja rauhallisissa tunnelmissa. Terveyspalvelut ovat lähellä ja hyvin saatavilla. Patikoimaan, retkeilyyn ja hiihtoon on mainiot maastot, uutuutena löytyy suosittu frisbee golf -rata.