Enonkoski

Tältä sivulta löydät kunnan Enonkoski suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Enonkoski suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Enonkoski
YritysLiikevaihto (euroa)
K&K Mustoset Oy3 miljoonaa
Metsäkoneurakointi Huttunen Oy1 miljoonaa
Metsätyö Muhonen Oy1 miljoonaa
Savonlinnan Rakennuspiste Oy1 miljoonaa
Autopurkaamo Itäosa Oy782 tuhatta
Maitolaituri Kahvila & Puoti521 tuhatta
Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy227 tuhatta
JM Siivous ja Kiinteistöpalvelu Oy206 tuhatta
Koneurakointi ja Rakennus Kukko Oy195 tuhatta
Kuokka Kautonen Oy176 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Enonkoski yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kuljetusliike Kari Malmstedt Oy45
K&K Mustoset Oy15
Metsäkoneurakointi Huttunen Oy9
Metsätyö Muhonen Oy8
Maitolaituri Kahvila & Puoti7
Savonlinnan Rakennuspiste Oy5
Autopurkaamo Itäosa Oy5
JM Siivous ja Kiinteistöpalvelu Oy3
Blue Cross Multimedia Oy2
Kuokka Kautonen Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Enonkoski
YritysKasvuprosentti
Savonlinnan Rakennuspiste Oy+41.1%
Autopurkaamo Itäosa Oy+28.1%
K&K Mustoset Oy+25.5%
Maitolaituri Kahvila & Puoti+23.1%
Nature Solutions Oy+21.8%
Metsätyö Muhonen Oy+18.1%
O. N. Kone Oy+8.7%
Kuokka Kautonen Oy+5.9%
Enonkosken Säästökeskus Kiinteistö Oy+4.7%
Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy+3.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Enonkoski
YritysPerustettu
Mariia Shilnikova Studio09.01.2024
Enonkosken Kartano Oy23.10.2023
Malmstedt Health & Fitness24.03.2023
Koneurakointi Reiman19.02.2023
EsittelyssäAlueen Enonkoski yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kaivinkoneurakointi Teemu Heikkinen

  Soitto vain meille ja me kaivamme kuoppia teille

  Monipuoliset palvelut maatalouteen sekä maanrakentamiseen Enonkosken sekä Savonlinnan alueella.

  Palveluitamme ovat mm: Kaivinkonetyöt esim: Talon/mökin pohjankaivu, tienteko ja kunnostus, maisemoinnit, pihan kunnostukset, jätevesijärjestelmät, salaojitukset, ojitukset, maanmuokkaukset. Maansiirtotyöt maansiirtotraktoreilla, traktorityöt esim: etukuormaintyöt, peltojen salaojitukset ja ojitukset. Viljankuivaus mepu 240 vaunukuivurilla. Vesikaivojen pesu ja/tai desinfiointi.

  Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua!

  Ota yhteyttä!

 • Tuulan Tili- ja Toimistotyöpalvelu
  Tuulan Tili- ja Toimistotyöpalvelu on Enonkoskella sijaitseva tilitoimisto, joka tarjoaa monipuoliset taloushallinto- ja tilitoimistopalvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhdistyksille ja muille tahoille. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2009 lähtien ja vuosien varrella tukenut monia yrityksiä hoitamalla paperityöt luotettavasti. Olipa tarpeen sitten kirjanpito, palkanlaskenta, verotus tai tilinpäätös, meidän osaamiseemme voit aina turvautua. Ota yhteyttä!
 • K&K Mustoset Oy

  K&K Mustoset Oy on vuonna 2001 perustettu kuljetusalan yritys. Tarjoamme niin maa-aines- ja maatalouskuljetukset kuin teollisuuden kuljetuksetkin – aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti laadukkaalla kalustolla. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Enonkoskella, mutta toimialueemme kattaa koko Suomen. Tilatessasi kuljetuspalveluita K&K Mustosilta pyrimme räätälöimään kuljetukset mahdollisimman tarkoituksenmukaisella kalustolla sekä kuljettajilla, asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

  Mikäli siis tarvitset joustavan ja asiakaslähtöisen kuljetusyrityksen palveluita, ota yhteyttä K&K Mustosiin ja kerro, kuinka voimme palvella juuri sinua!

  -Viljakuljetukset – ajamme viljat suoraan tiloilta esimerkiksi tehtaille ja suoritamme myös tilojen välisiä viljakuljetuksia -Lannoitekuljetukset – yrityksemme kalustoon kuuluvat täysperävaunuyhdistelmät sopivat maa- ja metsätalouslannoitteiden kuljetukseen -Sora-, murske- ja muut maa-aineskuljetukset – suoritamme maatalouden maanparannusaineiden kuljetukset sekä esimerkiksi teiden sorastukset -Kappaletavarakuljetukset– kuljetamme erilaiset kappaletavarakuljetukset vaatimusten mukaisella, monipuolisella kalustollamme -Nostotyöt – kalustoomme kuuluu myös kappaletavara- ja asennusnostureita aina 28 tonnimetriin asti -Teollisuuden rahtikuljetukset – teollisuuden rahtikuljetukset onnistuvat kauttamme vaivattomasti asiaankuuluvalla kalustolla

 • Kuljetusliike Kari Malmstedt Oy
  Monipuoliset kuljetuspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Kari Malmstedt Oy on kuljetusliike, jonka palveluihin kuuluu mm. raakapuun kuljetus, maa-aineskuljetukset sekä lavettikuljetukset. Maa-aineksissa toimitamme hiekkaa, soraa, sepeliä ja multaa. Myös maanrakennus- ja kaivinkonepalvelut sekä teiden kunnossapitopalvelut, auraukset ja hiekotukset kuuluvat palveluihimme. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä Etelä-Savon alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 • Metsätyö Muhonen Oy
  Metsätyö Muhonen Oy tarjoaa metsätalouden palvelut vankalla kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat erilaiset metsätyöt, metsäkoneurakointi ja metsäkonetyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyy Savonlinna.

Kaupunginosat
Alapihankulma, Antonpelto, Apuri, Hanhijärvi, Hepomäki, Hyypiänniemi, Härkki, Ihamaniemi, Jokisivu, Karvila, Kattilanmäki, Laasala, Muhola, Mustaniemi, Mustasalo, Mustolanmäki, Mäki-Muhola, Paakkunala, Pitkolanharju, Päiväkylä, Simanala, Simaninkulma, Suurmäki, Tiaismäki, Vinniharju, Vuorikoski ja Vääräntaus
KuvausAlueen Enonkoski kuvaus

Saimaan rannalla sijaitseva Enonkoski on pieni, mutta vireä ja elinvoimainen maaseutukunta Etelä-Savossa. Kunnassa asuu vajaat 1450 asukasta, ja rajanaapurina on Savonlinna. Liikenneyhteydet kuntaan ovat hyvät, muun muassa Savonlinnan lentoasema löytyy läheisyydestä.

Vetovoimaisimpia Enonkosken ominaisuuksia on puhdas luonto. Saimaa tarjoaa upeat puitteet kalastukseen, veneilyyn ja matkailuun. Kunnan halki kulkevan Saimaan syväväylän johdosta Enonkoski on varsinkin veneilijöiden mieleen. Talvisin kunnasta löytyy mukavasti jäälatuja, retkiluisteluratoja ja liikuntapaikkoja talviharrastamiseen.

Enonkoskella sijaitsee myös Koloveden kansallispuisto, jossa voi nauttia luontoretkeilystä vaikkapa meloen ja soudellen. Koloveden kansallispuisto kuuluu Linnansaaren kansallispuiston kanssa ainoaan suojeltuun saimaannorpan elinympäristöön.

Enonkoskella on Musiikkiopisto. Kulttuurin harrastamiseen on lisäksi yhdistystoimintaa sekä jokavuotisia tapahtumia, kuten Kalamarkkinat ja Hiekanveiston EM-kisat. Kunnasta löytyy Suomen ainoa luterilainen luostari, Enonkosken luostari.

Kunnassa on hyvät peruspalvelut. Lapsille on tasokas, nykyaikainen koulukeskus. Enonkoskella on myös kansalaisopisto Linnalana setlementti ja opiston toimintaa.

Suurimpiin Enonkosken yrityksiin kuuluvat mm. Metsätyö Muhonen Oy, Hoitokoti Sinisiipi, Kuljetusliike Karhu Oy ja Savonlinnan Rakennuspiste Oy.