Eura

Tältä sivulta löydät kunnan Eura suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Eura suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Eura
YritysLiikevaihto (euroa)
Jujo Thermal Oy108 miljoonaa
Kuljetusliike Y. Auramaa Oy92 miljoonaa
Pintos Oy89 miljoonaa
Lammela Oy36 miljoonaa
Auramaa Logistiikka Oy30 miljoonaa
Biolan Oy27 miljoonaa
ETS-Lindgren Oy26 miljoonaa
ETH Group Oy25 miljoonaa
Satamuna Oy25 miljoonaa
LMG Finland Oy20 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Eura yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Auramaa Logistiikka Oy471
Jujo Thermal Oy192
ETH Group Oy164
Jaakko-Tuote Oy142
LMG Finland Oy138
Pintos Oy137
Attendo Jokilinna110
EUP Puhdistuspalvelut Oy104
Eupart Oy87
Biolan Oy77

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Eura
YritysKasvuprosentti
TuraSteel Oy+162.7%
JL-Tukku Oy+101.2%
Euran Peltityö Oy+100.3%
Satakunnan Lajitteluasema Sla Oy+90.4%
Mäkitalon Maistuvat Oy+84.4%
Matkatoimisto Matka-Salonen Oy+61.4%
OH Group Oy+58.7%
SK-bit Oy+53.5%
Kauttuan Laitosturvallisuus Oy+52.1%
Fashion Agency Maria Oy+51.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Eura
YritysPerustettu
Kiinteistöpalvelu TapioMatti27.05.2024
Toolsell Eura Oy23.04.2024
Väli-Vaara Oy21.04.2024
Eppun-Koppi18.04.2024
Taksi Hinnerjoki12.03.2024
Vemakaivuu Oy22.02.2024
EiSu Oy22.01.2024
Jalkahoito Amanda21.01.2024
EN-huolto19.01.2024
L-S Maatila-Infra16.01.2024
EsittelyssäAlueen Eura yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Euran Osuuspankki

  Neuvottelut ajanvarauksella ma 10-16.30, ti 10-18, ke 10-15, to ja pe 10-16.30. Kassapalvelut avoinna ma, to 10-12. Info avoinna pe 10-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Vesi-Lammela Oy
  Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja aina omakotitalon LVI-töistä laajoihin julkisen sektorin LVI-töihin. Toimimme monesti ns. avaimet käteen ratkaisulla, jolloin palvelupakettiin kuuluvat LVI-tuotteiden hankinta, töiden suunnittelu sekä asennus.
 • Hakalan Metalli Oy
  Hakalan Metalli Oy on metallialan perinteikäs alihankintayritys. Toiminnan pääpaino on erilaisissa ohutlevy- ja koneistustöissä, mutta konekantaa ja osaamista löytyy myös syvävetoon ja tasapainotukseen. Yrityksen ominta osaamisaluetta ovatkin yksittäisten osien valmistamisen ohella osakokonaisuudet, jotka sisältävät useita eri työvaiheita. Yritys sijaitsee Paneliassa kutakuinkin Pori-Huittinen-Rauma -kolmion keskellä.
 • Veikon Väri Oy

  Veikon Väri Oy on monipuolinen maalien ja maalaustarvikkeiden sekä remontointitarvikkeiden erikoisliike.

  Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet asiantuntevan henkilökuntamme avulla.

  Meiltä saat aina neuvot ja opastukset tuotteiden oikeaan käyttöön ja asennuksiin.

  Veikon Väri on monipuolinen maalien ja maalaustarvikkeiden sekä remontointitarvikkeiden erikoisliike.

  Palvelemme asiakkaitamme Eurassa.

  Tervetuloa!

  Valikoimiimme kuuluu mm

  • Ulko- ja sisämaalit sekä sisustusmaalit

  • Monipuolinen valikoima laattoja ja kaakeleita

  • Laastit, vesieristeet ym.

  • Tapetit ja oheistuotteet

  • Lattiamateriaalit esim. parketit, laminaatit

 • EUP Puhdistuspalvelut Oy

  Euran Urakointipalvelu tarjoaa laajan valikoiman puhtausalan palveluita ja tuotteita. Urakointipalvelu hoitaa toimistosiivoukset ja elintarviketeollisuuden siivoukset. Eupin Tukusta taas saat siivoukseen ja puhtaanapitoon tarvittavat välineet ja aineet.

  Lue lisää kotisivuilta ja ota yhteyttä!

  Euran Urakointipalvelu

  Euran Urakointipalvelun monipuoliset palvelut sisältävät kaiken aina elintarviketeollisuuden matalapainepesuista toimistosiivouksiin. Käytössämme ovat mm. kuivajää- ja soodapuhallusmenetelmät, joilla teemme erikoispuhdistuksia. Asiakkaitamme ovat mm. Suomen johtavat elintarviketuottajat.

  Eupin Tukku

  Eupin Tukku on puhtausalan tukkumyymälä, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvissä asioissa. Asiakaskuntamme muodostuu mm. elintarviketeollisuudesta, siivouksen ammattilaisista sekä muista eri alojen yrityksistä ja yksityisistä asiakkaista. Tarjolla on kattava valikoima alan kärkituotteita.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Nakkila, Säkylä, Mynämäki, Kokemäki, Laitila, Pöytyä, Rauma ja Eurajoki.

Kaupunginosat
Alhonkulma, Auvainen, Eurakoski, Euraniittu, Filppula, Haavo, Haminankulma, Harjunummi, Harola, Haveri, Hinnerjoki, Hiukko, Hiukonkulma, Honkilahti, Ilomäki, Inkimäki, Kaanaanmaa, Kahala, Kahalankulma, Kajajärvenkorpi, Kallionkulma, Karinkulma, Karrankulma, Kaulionkulma, Kaupunginkulma, Kaupunginpää, Kauruunkulma, Kauttua, Kiiskinmäki, Kirkkovainio, Kiukainen, Kiukaistenkylä, Koivisto, Komoinen, Korpi, Korvenkulma, Koskenkylä, Kuurnamäki, Kyydämäki, Köylypolvi, Laihia, Lamminkulma, Laukola, Lellainen, Lohiluoma, Luistari, Lukkala, Luvalahti, Löyttylä, Maasilta, Mannila, Markkulankulma, Mestilä, Metsäkulma, Myllymaankulma, Mäkelä, Naarjoki, Nahinkulma, Neitsytmäki, Neittamo, Nikkari, Nummi, Ojalankulma, Paimenenmäki, Palijärvenkulma, Palomäki, Panelia, Peltomaa, Präikänmäki, Rahvola, Rajasuo, Rannankulma, Ruuni, Saarenmaa, Saarenmäki, Sahankylä, Salonkulma, Savikko, Sorkkinen, Suontausta, Surunkylä, Taanonkulma, Tirkkeli, Tolppamäki, Toma, Turajärvi, Uotinmäki, Vaaljoki, Vaani, Vaaniin Neittamo, Vahenoja, Vahosenkulma, Valli, Vilimussuo, Virkmäki, Vuohijoenkulma, Vähä Saarenmaa ja Vähävahe
KuvausAlueen Eura kuvaus

Eura on vireä ja viihtyisä kunta eteläisessä Satakunnassa. Nykyään noin 12 000 asukkaan kunta on laajentunut kuntaliitosten myötä: vuonna 1970 Honkilahti ja Hinnerjoki sekä vuonna 2009 Kiukainen liittyivät Euraan. Kunnan läpi kulkevat valtatie 12 ja kantatie 43 sekä Pyhäjärvestä Pohjanlahteen virtaava Eurajoki. Eura tunnetaan lukuisista järvistään sekä rehevästä ja vaihtelevasta luonnostaan.

Eura on yksi Suomen teollistuneimpia kuntia. Lukuisat eri alojen kärkiyritykset ovat sijoittuneet Euraan, jonka elinkeinorakenne on monipuolinen. Alueen suurimpia työnantajia ovat Auramaa Logistiikka Oy, Amcor Flexibles Finland Oy sekä Jujo Thermal Oy. Pyhäjärvi-instituutti on tutkimuslaitos, jonka tavoitteena on edistää elintarviketaloutta sekä ympäristöä koskevaa koulutusta ja tutkimusta.

Euran kunnan esihistoria on yksi Suomen merkittävimpiä. Sen poikkeuksellisen runsaat, erityisesti rautakautiset löydöt ovat tehneet paikan tunnetuksi ympäri maailmaa. Kiukaisten alueella on tehty esihistoriallisia asuinpaikkalöydöksiä, jotka ajoittuvat noin 2 000–1 300 eKr. Niiden mukaan on nimetty myös kivikauden viimeinen ajanjakso, jota kutsutaan Kiukaisten kulttuuriksi.

Euralla on pitkät perinteet myös teollisuudessa, ja toimintaa on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 300 vuoden ajan. Vuonna 1689 syntyi Kauttuan ruukin alue, kun rautaruukki aloitti toimintansa Kauttuan kosken partaalla. Nykyään Kauttuan ruukinpuisto on yksi Suomen arvokkaimmista vanhoista ruukkimiljöistä ja kulttuuriympäristöistä, jossa sijaitsee useita arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemia arvorakennuksia. Aallon arkkitehtuuria voi ihailla myös Kauttuan kylässä, jossa sijaitsevat esimerkiksi tunnetut Terassitalo ja Villa Aalto.