Evijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Evijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Evijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Evijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Ateno Oy48 miljoonaa
Evijärven Osuusmeijeri7 miljoonaa
Evijärven Peruna Oy4 miljoonaa
Granvikin Metsätyö Oy3 miljoonaa
Pohri Oy3 miljoonaa
Forest Express Oy2 miljoonaa
Jokasafe Oy2 miljoonaa
Linnamaa Oy2 miljoonaa
Netion Oy2 miljoonaa
Urakointi Paalanen Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Evijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ateno Oy110
Pahkakankaan Liikenne Ky19
Granvikin Metsätyö Oy19
Netion Oy13
Pohri Oy13
P & R Mäntylä Oy11
Urakointi Paalanen Oy10
Jokasafe Oy9
Sillankorvan Yrttijuusto Oy8
LSM Yhtiöt Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Evijärvi
YritysKasvuprosentti
MJ-Lämpö Oy+49.8%
ATL Asennus Oy+40.5%
M & T Laihorinne Oy+40.1%
Silta Turkis Oy+37.3%
Foretec Oy+36.5%
Saaren Turkis Oy+26.5%
LSM Yhtiöt Oy+24.4%
Ateno Oy+21.4%
Hotelli-Ravintola TuuHet+20.6%
Turkistarha Olli ja Timo Mäntylä Oy+17.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Evijärvi
YritysPerustettu
Tmi Eetu Finnilä16.04.2024
Pasi Kokko11.03.2024
M.koivukangas Oy31.01.2024
Kätilö Tina28.12.2023
Iida Mäntylä30.09.2023
Länsi-Suomen Uistin Oy25.09.2023
T:mi Tuomas Holma25.09.2023
Kalevalatar12.08.2023
Evijärven apteekki08.05.2023
Vilami Oy27.04.2023
EsittelyssäAlueen Evijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Evijärven Tilitoimisto

  Evijärven Tilitoimisto tarjoaa ammattitaitoiset tili- ja kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella. Olemme turvallinen kumppani kaikissa kirjanpito- ja verotusasioissa vuodesta 1968 lähtien. Palvelemme yrityksiä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi maa- ja metsätalouden toimijoita ja koneyrityksiä.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

 • Mäntyhovi

  Olisiko tauon paikka? Pysähdy Evijärvellä toimivan Mäntyhovin huoltoasemalle ja tankkaa autosi sekä vatsasi samalla käynnillä. Tarjoamme päivittäin monipuoliset huoltoasemapalvelut, maittavan kotiruokalounaan sekä Kotipizzan ja Rollsin herkut. Meille mäntyhovilaisille paikallisuus, itsenäisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä asioita. Olemme uudistaneet huoltoasema Mäntyhovia siten, että vaalimamme arvot ovat saaneet toiminnassamme entistä tukevamman jalansijan. Tervetuloa Mäntyhoviin Evijärvelle!

 • Rakennus Mikko Oy

  Rakennus Mikko Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Yrityksen toiminta kattaa laajasti erilaisia rakennusprojekteja uudisrakentamisesta saneeraukseen ja remontointiin.

  METALLISET KIERREPORTAAT Kierreportaat mittatilaustyönä ovat erikoisosaamistamme. Saat meiltä metalliset kierreportaat sekä suorat portaat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Toimitus & asennuspalvelumme toimii koko Suomen alueella.

  KONEVUOKRAUS RAKENTAMISEN ERI VAIHEISIIN Vuokraamme myös laitteet ja työkoneet rakentamista varten niin kotitalouksille, teollisuuteen kuin ammattirakentajillekin. Saat meiltä vuokrattua niin työkalut kuin suuremmankin kaluston, kuten traktorin, kaivinkoneen, henkilönostimen tai pyöräkuormaajan urakkasi koosta riippuen. Toiminta alue: Etelä-Pohjanmaa

  Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Ota yhteyttä!

 • Elpemak Oy Järviseudun Katsastus
  Korjaamo ja katsastus. Vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella suoritamme henkilöautojen korjaukset sekä raskaan kaluston palvelut;Hoidamme mm. ilmastointihuollot työkoneisiin ja raskaaseenkalustoon. Hoidamme myös pakokaasunmittaukset, katsastus tarkastukset, renkaidenvaihdot sekä tasapainotukset. Myös hydrauliikka-asennukset, huollot ja varaosat. Määräaikaiskatsastukset henkilö- ja pakettiautoille sekä kevyt kalusto (max. 3500kg). Soita ja kysy lisää!
 • Ovimec

  Ovimecin palveluissa lähtökohtana on avoimuus, suunnittelutuki ja asiakkaan kuuntelu. Pyrimme suunnittelemaan valmiit mallistot siten että muokattavuus säilyy.

  Kohteita ja tarpeita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin.

  Laajan yhteistyö verkoston kautta pystymme toimittamaan useita eri kookoonpanoja metallista. Oli tarpeenne sitten maanrakkennukseen, urakointiin tai maatalouteen, olemme ratkaisusi tarpeisiinne.

  Tuotteet:

  Maatalouden ja Maanrakennuksen lisälaitteet.

  Kauhat kaikkiin koneisiin

  Lumityökoneet

  Perävaunut

  Vaihtolavat sekä päällirakenteet

  Korjaus ja kunnossapito (myös kentällä)

  Särmäys

  Alinhankinta

  Hitsaus Mig,Tig ja Puikko

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Veteli, Lappajärvi, Kruunupyy, Pedersöre ja Kauhava.

Kaupunginosat
Aho, Ala-Kniivilä, Anttikoski, Autio, Esankangas, Everstinkangas, Haapajärvenkylä, Haapakangas, Hevosaho, Ina, Jokikylä, Järvinen, Karvonen, Kattilakoski, Kautiainen, Kerttua, Kessunmaa, Kirsilä, Kivijärvi, Koskela, Koski, Kujala, Kultalahti, Kuoppa-aho, Lahdenkangas, Lahti, Lassila, Lassilankangas, Latukka, Lemppus, Lepistönmäki, Linna, Mansikka-aho, Millasnoori, Multamaa, Mustala, Mönki, Navetta-aho, Niemi, Nissinsaari, Paalanen, Pietilä, Pitkäkangas, Pitkäsalo, Pukkila, Puotinen, Puupakka, Puutteenpää, Rammasnoori, Ranninkangas, Ranta-aho, Risukangas, Rouvi, Ruuhinen, Sammaloja, Saukkokangas, Sauna-aho, Surma-aho, Särkikylä, Tervaskangas, Tervonen, Timonen, Vasikka-aho, Vattuaho, Vilvisti ja Viskarinmäki
KuvausAlueen Evijärvi kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Evijärvi on noin 2600 asukkaan kodikas, luonnonrauhaa henkivä kunta, jossa nautitaan kiireettömästä ja turvallisesta arjesta hyvien peruspalveluiden äärellä. Se sijaitsee kolmen maakunnan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan rajalla. Lähikuntiin lukeutuvat Pietarsaari, Kokkola, Kruunupyy, Kauhava, Seinäjoki ja Alajärvi.

Evijärven valtteja ovat Järviseudun kirkkaat vesistöt lukuisine järvineen sekä kaunis rantamaisema. Kunnassa viihtyvät niin vakituiset asukkaat kuin lomailijat. Evijärvi onki suosittu kesämökkiläisten keskuudessa, ja aktiviteetteja on muutoinkin tarjolla ympäri vuoden. Alueella on mm. hyvät melonta- ja kalastusmahdollisuudet, ja reittien varrelta löytyy ihastuttavia laavu- ja nuotiopaikkoja. Evijärvi on myös kansainvälisestikin arvostettu lintuvesi, sillä alueelta voi bongata harvinaisia lintulajeja. Talvisin maisemat muuttuvat hiihtoladuiksi ja moottorikelkkareiteiksi.

Yritystoiminta on Evijärvellä monipuolista niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa. Maidontuotanto on Etelä-Pohjanmaan huippuihin lukeutuvaa, ja turkistarhaus yksi merkittävimpiä elinkeinoja. Teollisuutta löytyy puunjalostus-, muovi-, metalli- ja elintarvikealalta. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat esim. työkoneiden, teollisuuden ja rakentamisen osien valmistukseen erikoistunut Ateno Oy, Evijärven Osuusmeijeri, Evijärven Peruna Oy ja turkistarhaukseen erikoistunut Korpikettu Kultalahti Oy.

Perusopetukseen ja koulutukseen Evijärvellä on kolme alakoulua, yksi yläkoulu ja lukio. Kunnassa toimii myös Järvilakeuden kansalaisopisto ja Keski-Pohjanmaan Konservatorio, jossa saa taiteen perusopetusta.