Evijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Evijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Evijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Evijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Ateno Oy34 miljoonaa
Evijärven Osuusmeijeri7 miljoonaa
Evijärven Jorma Tähtinen Oy6 miljoonaa
Pohri Oy3 miljoonaa
Forest Express Oy2 miljoonaa
Tapio Pahkakangas Oy2 miljoonaa
Granvikin Metsätyö Oy2 miljoonaa
Jokasafe Oy2 miljoonaa
Evijärven Peruna Oy2 miljoonaa
Linnamaa Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Evijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ateno Oy85
Granvikin Metsätyö Oy15
Pohri Oy15
Pahkakankaan Liikenne Ky13
Jokasafe Oy13
Netion Oy12
P & R Mäntylä Oy11
Urakointi Paalanen Oy10
Tapio Pahkakangas Oy9
Mäntyhovi8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Evijärvi
YritysKasvuprosentti
Markkinointi Jukka Lehto Oy+64.7%
MJ-Lämpö Oy+49.8%
woodshop.fi+47.7%
M & T Laihorinne Oy+31.3%
Evijärven Jorma Tähtinen Oy+28.5%
Linnamaa Oy+25.0%
Rakennus Mikko Oy+19.0%
AHK Service Oy+15.7%
Urakointi Paalanen Oy+13.0%
Ateno Oy+12.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Evijärvi
YritysPerustettu
Seek Righteousness20.05.2022
Hierontapalvelut Helena Palohuhta30.03.2022
Yleispalvelu Kataja20.02.2022
Valtec24.01.2022
Paluukuorma Oy28.09.2021
RAvK:n palvelut15.09.2021
Automaton Oy16.08.2021
Nawar04.08.2021
Mixsfixs Oy01.03.2021
Juju Com Oy11.11.2020
EsittelyssäAlueen Evijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Mäntyhovi

  Olisiko tauon paikka? Pysähdy Evijärvellä toimivan Mäntyhovin huoltoasemalle ja tankkaa autosi sekä vatsasi samalla käynnillä. Tarjoamme päivittäin monipuoliset huoltoasemapalvelut, maittavan kotiruokalounaan sekä Kotipizzan ja Rollsin herkut. Meille mäntyhovilaisille paikallisuus, itsenäisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä asioita. Olemme uudistaneet huoltoasema Mäntyhovia siten, että vaalimamme arvot ovat saaneet toiminnassamme entistä tukevamman jalansijan. Tervetuloa Mäntyhoviin Evijärvelle!

 • Jokasafe Oy
  Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1960 saakka valmistetut JokaSafe-käsineet on suunniteltu vaativaan käyttökohteisiin.
 • Evijärven Tilitoimisto
  Evijärven Tilitoimisto tarjoaa ammattitaitoiset tili- ja kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella. Olemme turvallinen kumppani kaikissa kirjanpito- ja verotusasioissa vuodesta 1968 lähtien. Palvelemme yrityksiä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi maa- ja metsätalouden toimijoita ja koneyrityksiä.
 • Elpemak Oy Järviseudun Katsastus
  Korjaamo ja katsastus. Vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella suoritamme henkilöautojen korjaukset sekä raskaan kaluston palvelut;Hoidamme mm. ilmastointihuollot työkoneisiin ja raskaaseenkalustoon. Hoidamme myös pakokaasunmittaukset, katsastus tarkastukset, renkaidenvaihdot sekä tasapainotukset. Myös hydrauliikka-asennukset, huollot ja varaosat. Määräaikaiskatsastukset henkilö- ja pakettiautoille sekä kevyt kalusto (max. 3500kg). Soita ja kysy lisää!
 • Ovimec

  Ovimecin palveluissa lähtökohtana on avoimuus, suunnittelutuki ja asiakkaan kuuntelu. Pyrimme suunnittelemaan valmiit mallistot siten että muokattavuus säilyy.

  Kohteita ja tarpeita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin.

  Laajan yhteistyö verkoston kautta pystymme toimittamaan useita eri kookoonpanoja metallista. Oli tarpeenne sitten asumiseen liittyvää tai maatalouteen, olemme ratkaisusi tarpeisiinne.

  Tuotteet:

  Kaiteet

  HD Kauhat

  Lumikauhat

  Kurottajankauhat

  Pienkuormaajien Kauhat

  Lamelliharja

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Veteli, Lappajärvi, Kruunupyy, Pedersöre ja Kauhava.

Kaupunginosat
Aho, Ala-Kniivilä, Anttikoski, Autio, Esankangas, Everstinkangas, Haapajärvenkylä, Haapakangas, Hevosaho, Ina, Jokikylä, Järvinen, Karvonen, Kattilakoski, Kautiainen, Kerttua, Kessunmaa, Kirsilä, Kivijärvi, Koskela, Koski, Kujala, Kultalahti, Kuoppa-aho, Lahdenkangas, Lahti, Lassila, Lassilankangas, Latukka, Lemppus, Lepistönmäki, Linna, Mansikka-aho, Millasnoori, Multamaa, Mustala, Mönki, Navetta-aho, Niemi, Nissinsaari, Paalanen, Pietilä, Pitkäkangas, Pitkäsalo, Pukkila, Puotinen, Puupakka, Puutteenpää, Rammasnoori, Ranninkangas, Ranta-aho, Risukangas, Rouvi, Ruuhinen, Sammaloja, Saukkokangas, Sauna-aho, Surma-aho, Särkikylä, Tervaskangas, Tervonen, Timonen, Vasikka-aho, Vattuaho, Vilvisti ja Viskarinmäki
KuvausAlueen Evijärvi kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Evijärvi on noin 2600 asukkaan kodikas, luonnonrauhaa henkivä kunta, jossa nautitaan kiireettömästä ja turvallisesta arjesta hyvien peruspalveluiden äärellä. Se sijaitsee kolmen maakunnan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan rajalla. Lähikuntiin lukeutuvat Pietarsaari, Kokkola, Kruunupyy, Kauhava, Seinäjoki ja Alajärvi.

Evijärven valtteja ovat Järviseudun kirkkaat vesistöt lukuisine järvineen sekä kaunis rantamaisema. Kunnassa viihtyvät niin vakituiset asukkaat kuin lomailijat. Evijärvi onki suosittu kesämökkiläisten keskuudessa, ja aktiviteetteja on muutoinkin tarjolla ympäri vuoden. Alueella on mm. hyvät melonta- ja kalastusmahdollisuudet, ja reittien varrelta löytyy ihastuttavia laavu- ja nuotiopaikkoja. Evijärvi on myös kansainvälisestikin arvostettu lintuvesi, sillä alueelta voi bongata harvinaisia lintulajeja. Talvisin maisemat muuttuvat hiihtoladuiksi ja moottorikelkkareiteiksi.

Yritystoiminta on Evijärvellä monipuolista niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa. Maidontuotanto on Etelä-Pohjanmaan huippuihin lukeutuvaa, ja turkistarhaus yksi merkittävimpiä elinkeinoja. Teollisuutta löytyy puunjalostus-, muovi-, metalli- ja elintarvikealalta. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat esim. työkoneiden, teollisuuden ja rakentamisen osien valmistukseen erikoistunut Ateno Oy, Evijärven Osuusmeijeri, Evijärven Peruna Oy ja turkistarhaukseen erikoistunut Korpikettu Kultalahti Oy.

Perusopetukseen ja koulutukseen Evijärvellä on kolme alakoulua, yksi yläkoulu ja lukio. Kunnassa toimii myös Järvilakeuden kansalaisopisto ja Keski-Pohjanmaan Konservatorio, jossa saa taiteen perusopetusta.