Evijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Evijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Evijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Evijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Ateno Oy26 miljoonaa
Evijärven Osuusmeijeri6 miljoonaa
Evijärven Jorma Tähtinen Oy6 miljoonaa
Pohri Oy3 miljoonaa
Forest Express Oy2 miljoonaa
Tapio Pahkakangas Oy2 miljoonaa
Evijärven Peruna Oy2 miljoonaa
Granvikin Metsätyö Oy2 miljoonaa
Jokasafe Oy2 miljoonaa
Linnamaa Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Evijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ateno Oy85
Granvikin Metsätyö Oy16
Pohri Oy15
Pahkakankaan Liikenne Ky13
Jokasafe Oy13
P & R Mäntylä Oy11
Tapio Pahkakangas Oy9
Urakointi Paalanen Oy9
LSM Yhtiöt Oy9
Mäntyhovi9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Evijärvi
YritysKasvuprosentti
Markkinointi Jukka Lehto Oy+64.7%
MJ-Lämpö Oy+49.8%
Evijärven Jorma Tähtinen Oy+28.5%
PetMark Oy+25.2%
Linnamaa Oy+24.5%
Onnen Kodit Oy+18.8%
AP Rengastarvike Oy+16.1%
AHK Service Oy+15.7%
woodshop.fi+11.4%
Kultaturkis Oy+10.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Evijärvi
YritysPerustettu
Yleispalvelu Kataja20.02.2022
Valtec24.01.2022
Paluukuorma Oy28.09.2021
Automaton Oy16.08.2021
Nawar04.08.2021
Sanna Koskimäki13.04.2021
Mixsfixs Oy01.03.2021
Juju Com Oy11.11.2020
EsittelyssäAlueen Evijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Mäntyhovi

  Olisiko tauon paikka? Pysähdy Evijärvellä toimivan Mäntyhovin huoltoasemalle ja tankkaa autosi sekä vatsasi samalla käynnillä. Tarjoamme päivittäin monipuoliset huoltoasemapalvelut, maittavan kotiruokalounaan sekä Kotipizzan ja Rollsin herkut.

  Meille mäntyhovilaisille paikallisuus, itsenäisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä asioita. Olemme uudistaneet huoltoasema Mäntyhovia siten, että vaalimamme arvot ovat saaneet toiminnassamme entistä tukevamman jalansijan.

  Tervetuloa Mäntyhoviin Evijärvelle!

 • Jokasafe Oy
  Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1960 saakka valmistetut JokaSafe-käsineet on suunniteltu vaativaan käyttökohteisiin.
 • Evijärven Tilitoimisto
  Evijärven Tilitoimisto tarjoaa ammattitaitoiset tili- ja kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella. Olemme turvallinen kumppani kaikissa kirjanpito- ja verotusasioissa vuodesta 1968 lähtien. Palvelemme yrityksiä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi maa- ja metsätalouden toimijoita ja koneyrityksiä.
 • Elpemak Oy Järviseudun Katsastus
  Korjaamo ja katsastus. Vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella suoritamme henkilöautojen korjaukset sekä raskaan kaluston palvelut;Hoidamme mm. ilmastointihuollot työkoneisiin ja raskaaseenkalustoon. Hoidamme myös pakokaasunmittaukset, katsastus tarkastukset, renkaidenvaihdot sekä tasapainotukset. Myös hydrauliikka-asennukset, huollot ja varaosat. Määräaikaiskatsastukset henkilö- ja pakettiautoille sekä kevyt kalusto (max. 3500kg). Soita ja kysy lisää!
 • RAvK:n palvelut

  RAvK:n palvelut

  Olemme Evijärven alueelta käsin toimiva siivouspalvelu yritys

  Siivous on tutkitusti terveyteen ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä, arjen terveysteko. Siistit ja puhtaat toimitilat parantavat merkittävästi, henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Työympäristön, liikehuoneiston, työhallien ja saniteettitilojen siivous on ennen kaikkea ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimista. Pintojen puhtaana pito ja perusteellinen puhdistaminen vähentää erilaisten tilojen sisäilmaongelmia.

  Asuintalojen siisteys virkistää asujien mielentilaa, parantaa arjen sujuvuutta, sekä elämän mielekkyyttä. Yleensäkin kiinteistön säännöllinen siivous pidentää sen elinkaarta vähentää remonttitarpeita ja tulee pidemmän päälle edullisemmaksi.

  Yrityssiivous Yrityssiivouksia teemme toimistoihin ja toimitiloihin. Teemme kohteisiin aikataulutettua sopimuskohde siivousta, kertaluonteisia tilaus siivouksia sekä kohde yrityksen omien siivoojien sijaisuuksia. Toteutamme siivousprojektit asiakaslähtöisesti, tämä tarkoittaa joustavasti, toiveesi huomioiden, juuri tarvitsemassasi laajuudessa. Ylläpitosiivoukset aikataulutetaan työrytmiinne sopivaksi, mutta pystymme reagoimaan myös äkillisiin siivoustarpeisiin

  Kotisiivous: Teemme kotisiivouksia sekä sopimusten puitteissa että kertakäynteinä. Lisäksi hoidamme erilaisia kausisiivouksia, kuten kevät- ja joulusiivouksia. Taidamme siivoustehtävät kaikenlaisissa huoneissa ja huoneistoissa perusteellisista pintasiivouksista haasteellisiin ikkunapesuihin.

  Mökkien kausi ja vaihtosiivoukset Siivoamme niin yksityisten henkilöiden omistamia mökkejä kuin lomakylien mökkejä. Suoritamme myös tarkistukset ja loppusiivoukset asukkaiden vaihtuessa.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Veteli, Lappajärvi, Kruunupyy, Pedersöre ja Kauhava.

Kaupunginosat
Aho, Ala-Kniivilä, Anttikoski, Autio, Esankangas, Everstinkangas, Haapajärvenkylä, Haapakangas, Hevosaho, Ina, Jokikylä, Järvinen, Karvonen, Kattilakoski, Kautiainen, Kerttua, Kessunmaa, Kirsilä, Kivijärvi, Koskela, Koski, Kujala, Kultalahti, Kuoppa-aho, Lahdenkangas, Lahti, Lassila, Lassilankangas, Latukka, Lemppus, Lepistönmäki, Linna, Mansikka-aho, Millasnoori, Multamaa, Mustala, Mönki, Navetta-aho, Niemi, Nissinsaari, Paalanen, Pietilä, Pitkäkangas, Pitkäsalo, Pukkila, Puotinen, Puupakka, Puutteenpää, Rammasnoori, Ranninkangas, Ranta-aho, Risukangas, Rouvi, Ruuhinen, Sammaloja, Saukkokangas, Sauna-aho, Surma-aho, Särkikylä, Tervaskangas, Tervonen, Timonen, Vasikka-aho, Vattuaho, Vilvisti ja Viskarinmäki
KuvausAlueen Evijärvi kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Evijärvi on noin 2600 asukkaan kodikas, luonnonrauhaa henkivä kunta, jossa nautitaan kiireettömästä ja turvallisesta arjesta hyvien peruspalveluiden äärellä. Se sijaitsee kolmen maakunnan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan rajalla. Lähikuntiin lukeutuvat Pietarsaari, Kokkola, Kruunupyy, Kauhava, Seinäjoki ja Alajärvi.

Evijärven valtteja ovat Järviseudun kirkkaat vesistöt lukuisine järvineen sekä kaunis rantamaisema. Kunnassa viihtyvät niin vakituiset asukkaat kuin lomailijat. Evijärvi onki suosittu kesämökkiläisten keskuudessa, ja aktiviteetteja on muutoinkin tarjolla ympäri vuoden. Alueella on mm. hyvät melonta- ja kalastusmahdollisuudet, ja reittien varrelta löytyy ihastuttavia laavu- ja nuotiopaikkoja. Evijärvi on myös kansainvälisestikin arvostettu lintuvesi, sillä alueelta voi bongata harvinaisia lintulajeja. Talvisin maisemat muuttuvat hiihtoladuiksi ja moottorikelkkareiteiksi.

Yritystoiminta on Evijärvellä monipuolista niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa. Maidontuotanto on Etelä-Pohjanmaan huippuihin lukeutuvaa, ja turkistarhaus yksi merkittävimpiä elinkeinoja. Teollisuutta löytyy puunjalostus-, muovi-, metalli- ja elintarvikealalta. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat esim. työkoneiden, teollisuuden ja rakentamisen osien valmistukseen erikoistunut Ateno Oy, Evijärven Osuusmeijeri, Evijärven Peruna Oy ja turkistarhaukseen erikoistunut Korpikettu Kultalahti Oy.

Perusopetukseen ja koulutukseen Evijärvellä on kolme alakoulua, yksi yläkoulu ja lukio. Kunnassa toimii myös Järvilakeuden kansalaisopisto ja Keski-Pohjanmaan Konservatorio, jossa saa taiteen perusopetusta.