Evijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Evijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Evijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Evijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Ateno Oy27 miljoonaa
Evijärven Osuusmeijeri6 miljoonaa
Evijärven Peruna Oy3 miljoonaa
Pohri Oy2 miljoonaa
Forest Express Oy2 miljoonaa
Korpikettu Kultalahti Oy2 miljoonaa
Granvikin Metsätyö Oy2 miljoonaa
Jokasafe Oy2 miljoonaa
Tapio Pahkakangas Oy2 miljoonaa
Netion Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Evijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ateno Oy85
Granvikin Metsätyö Oy16
Jokasafe Oy16
Netion Oy14
Pahkakankaan Liikenne Ky13
Pohri Oy11
P & R Mäntylä Oy11
Korpikettu Kultalahti Oy9
LSM Yhtiöt Oy9
Urakointi Paalanen Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Evijärvi
YritysKasvuprosentti
Urakointi Paalanen Oy+418.5%
AHK Service Oy+105.0%
woodshop.fi+58.2%
Foretec Oy+37.9%
Linnamaa Oy+28.3%
PetMark Oy+25.2%
AP Rengastarvike Oy+22.9%
Ateno Oy+21.5%
Lvi-Asennus Kujala Oy+21.1%
Koivurannan Turkis Oy+19.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Evijärvi
YritysPerustettu
Mixsfixs Oy01.03.2021
Juju Com Oy11.11.2020
Tmi Aaron Skantsi05.08.2020
Tmi Rasivirta Jouni28.04.2020
Metsäpalvelu Koski Ari05.03.2020
Aae Production Oy22.01.2020
Amaks Finland Oy04.01.2020
R&R Metsä27.11.2019
ATL Asennus Oy15.11.2019
Koskityö Oy11.11.2019
EsittelyssäAlueen Evijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Mäntyhovi

  Olisiko tauon paikka? Pysähdy Evijärvellä toimivan Mäntyhovin huoltoasemalle ja tankkaa autosi sekä vatsasi samalla käynnillä. Tarjoamme päivittäin monipuoliset huoltoasemapalvelut, maittavan kotiruokalounaan sekä Kotipizzan ja Rollsin herkut.

 • Elpemak Oy Järviseudun Katsastus

  Vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella suoritamme henkilöautojen korjaukset sekä raskaan kaluston palvelut;

 • Jokasafe Oy

  Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1960 saakka valmistetut JokaSafe-käsineet on suunniteltu vaativaan käyttökohteisiin.

 • Evijärven Tilitoimisto

  Evijärven Tilitoimisto tarjoaa ammattitaitoiset tili- ja kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella. Olemme turvallinen kumppani kaikissa kirjanpito- ja verotusasioissa vuodesta 1968 lähtien. Palvelemme yrityksiä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi maa- ja metsätalouden toimijoita ja koneyrityksiä.

 • Ovimec

  Ovimecin palveluissa lähtökohtana on avoimuus, suunnittelutuki ja asiakkaan kuuntelu. Pyrimme suunnittelemaan valmiit mallistot siten että muokattavuus säilyy.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Veteli, Lappajärvi, Kruunupyy, Pedersöre ja Kauhava.

Kaupunginosat
Aho, Ala-Kniivilä, Anttikoski, Autio, Esankangas, Everstinkangas, Haapajärvenkylä, Haapakangas, Hevosaho, Ina, Jokikylä, Järvinen, Karvonen, Kattilakoski, Kautiainen, Kerttua, Kessunmaa, Kirsilä, Kivijärvi, Koskela, Koski, Kujala, Kultalahti, Kuoppa-aho, Lahdenkangas, Lahti, Lassila, Lassilankangas, Latukka, Lemppus, Lepistönmäki, Linna, Mansikka-aho, Millasnoori, Multamaa, Mustala, Mönki, Navetta-aho, Niemi, Nissinsaari, Paalanen, Pietilä, Pitkäkangas, Pitkäsalo, Pukkila, Puotinen, Puupakka, Puutteenpää, Rammasnoori, Ranninkangas, Ranta-aho, Risukangas, Rouvi, Ruuhinen, Sammaloja, Saukkokangas, Sauna-aho, Surma-aho, Särkikylä, Tervaskangas, Tervonen, Timonen, Vasikka-aho, Vattuaho, Vilvisti ja Viskarinmäki
KuvausAlueen Evijärvi kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Evijärvi on noin 2600 asukkaan kodikas, luonnonrauhaa henkivä kunta, jossa nautitaan kiireettömästä ja turvallisesta arjesta hyvien peruspalveluiden äärellä. Se sijaitsee kolmen maakunnan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan rajalla. Lähikuntiin lukeutuvat Pietarsaari, Kokkola, Kruunupyy, Kauhava, Seinäjoki ja Alajärvi.

Evijärven valtteja ovat Järviseudun kirkkaat vesistöt lukuisine järvineen sekä kaunis rantamaisema. Kunnassa viihtyvät niin vakituiset asukkaat kuin lomailijat. Evijärvi onki suosittu kesämökkiläisten keskuudessa, ja aktiviteetteja on muutoinkin tarjolla ympäri vuoden. Alueella on mm. hyvät melonta- ja kalastusmahdollisuudet, ja reittien varrelta löytyy ihastuttavia laavu- ja nuotiopaikkoja. Evijärvi on myös kansainvälisestikin arvostettu lintuvesi, sillä alueelta voi bongata harvinaisia lintulajeja. Talvisin maisemat muuttuvat hiihtoladuiksi ja moottorikelkkareiteiksi.

Yritystoiminta on Evijärvellä monipuolista niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa. Maidontuotanto on Etelä-Pohjanmaan huippuihin lukeutuvaa, ja turkistarhaus yksi merkittävimpiä elinkeinoja. Teollisuutta löytyy puunjalostus-, muovi-, metalli- ja elintarvikealalta. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat esim. työkoneiden, teollisuuden ja rakentamisen osien valmistukseen erikoistunut Ateno Oy, Evijärven Osuusmeijeri, Evijärven Peruna Oy ja turkistarhaukseen erikoistunut Korpikettu Kultalahti Oy.

Perusopetukseen ja koulutukseen Evijärvellä on kolme alakoulua, yksi yläkoulu ja lukio. Kunnassa toimii myös Järvilakeuden kansalaisopisto ja Keski-Pohjanmaan Konservatorio, jossa saa taiteen perusopetusta.