Hämeenkyrö

Tältä sivulta löydät kunnan Hämeenkyrö suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hämeenkyrö suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hämeenkyrö
YritysLiikevaihto (euroa)
Kyrel Oy43 miljoonaa
Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy23 miljoonaa
K-Supermarket Hämeenkyrö12 miljoonaa
Lepistö-Group Oy9 miljoonaa
Rakennusliike A. Virtanen Oy5 miljoonaa
Pohjola Talot4 miljoonaa
Kyrösrakenne Oy4 miljoonaa
Hit Nordic Ikkunat3 miljoonaa
Frantsilan Luomuyrttitila Oy3 miljoonaa
MJL Kuljetus Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hämeenkyrö yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kyrel Oy174
Pohjola Talot30
K-Supermarket Hämeenkyrö25
Hit Nordic Ikkunat18
Lepistö-Group Oy16
Kuljetus A. Härmä Oy15
Pinsiön Taimisto15
Kyröspuu Oy14
Frantsilan Luomuyrttitila Oy14
Maalauspalvelu Laine Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hämeenkyrö
YritysKasvuprosentti
JK-Kiinteistöhuolto Oy+93.9%
Oy Equine Innovations Ltd+91.1%
Ramari Oy+67.9%
Pinsiön Paviljonki Oy+62.1%
Hunajakulma Oy+62.0%
Rakennustoimisto Viitaniemi Oy+55.6%
VSM-Palvelut Oy+52.4%
Hämeenkyrön Pankkikulma Kiinteistö Oy+50.8%
Hyralt Oy+47.5%
Kärkimaa Oy+43.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hämeenkyrö
YritysPerustettu
Aaberg Hevospalvelut Oy03.01.2021
Inuvet Oy17.12.2020
Rakennuspalvelu Matti Karimäki Oy15.12.2020
Koirantaimi Oy15.12.2020
Sf Satumaa Siivous- Ja Kotipalvelut Oy26.11.2020
Rakennustyö Lähteenmaa26.11.2020
Tmi Ratsutalli von Wendt24.11.2020
T:mi HJJ Group23.11.2020
Poikonen-atp Oy17.11.2020
Koulutettu Hieroja Janita Ketola16.11.2020
EsittelyssäAlueen Hämeenkyrö yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Hämeenkyrö Rengaskorjaamo Asko Pusa Oy

  RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Marshal, Michelin ja Nordexx.

 • Jonssi Trans Ky

  Jonssi Trans Ky tarjoaa maa- ja kiviaineskuljetuksia sekä kuljetuspalveluita Hämeenkyrössä ja sen lähikunnissa. Meiltä voit tilata maa- ja kiviaineksia kuten sepeliä, kalliomurskeita, soraa, soramursketta, hiekkaa, multaa ja kuoriketta. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Soita ja kysy lisää!

 • Tuulilasipalvelu Pasi Punkka

  Tuulilasipalvelu Pasi Punkka palvelee liikkuvalla kalustolla koko Pirkanmaan alueella ja korjaamotiloissa Hämeenkyrössä. Tuulilasiasennukset takuutyönä. Kaikki autosi lasit hoituvat yhdellä kertaa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä lasipalvelu.

 • Korjaamo Raimo Leppäkoski

  Korjaamo Raimo Leppäkoski tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa metallialan osaamista jo vuodesta 1972.

 • Hämeenkyrön Apteekki

  Tervetuloa palvelevaan apteekkiin Pirkanmaalle Hämeenkyröön!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Nokia, Ikaalinen, Ylöjärvi ja Sastamala.

Kaupunginosat
Alaskylä, Haapaniemenkulma, Harjakulma, Haukijärvi, Heinijärvi, Herttuala, Hiidenlahti, Ihanankulma, Joenkulma, Jokimetsä, Jokiniemenkulma, Jumesniemi, Järvenkylä, Kaipio, Kalalahti, Kalkunmäki, Keskuspuisto, Kierikkala, Kintus, Kiviojanmaa, Komi, Korkomäki, Kostula, Kuljunperä, Kuustenlatva, Kyröskoski, Kyröspohja, Käpylä, Köhkörö, Laitila, Lammelankulma, Lamminkulma, Lavajärvi, Lemmakkala, Lissunkulma, Maaniitunkulma, Mahnala, Majanmaankulma, Metsäkulma, Mihari, Muotiankylä, Mustakylä, Myllykylä, Myllymäki, Nukarinkulma, Oksilamminkulma, Osara, Pahaoja, Pakulanperä, Palko, Palonkulma, Pantionkulma, Pappilanmetsä, Parila, Parkumäki, Pentinmaa, Puronsuu, Rantakulma, Rokkakoski, Ruskee, Saksankulma, Sarkkila, Sasi, Sirkkala, Särkijärvi, Särkänmäki, Telkko, Timi, Tippavaara, Tuokkola, Turkimus, Turkkila, Töllinmäki, Untila, Urjainen, Uskela, Uskelanniemi, Vaivia, Vanaja, Vastajärvenkulma, Vasunkulma, Vesajärvi, Viidanoja, Vilpee, Virkajärvi, Yliskylä, Ylä-Pinsiö ja Äkönmaa
KuvausAlueen Hämeenkyrö kuvaus

Hämeenkyrö on noin 10 600 asukkaan kasvava maaseutukunta Pirkanmaalla. Se kuuluu Tampereen seutukuntaan ja on myös osa sen työssäkäyntialuetta. Tampereelle matkaa kertyy noin puoli tuntia. Muita lähikuntia ovat Ikaalinen, Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi. Sijainti vilkkaan 3-tien varrella takaa, että kulkuyhteydet ovat helpot ja nopeat eri puolille Suomea.

Hämeenkyrön elinkeinorakenteesta suurin osa jakautuu palvelualoille. Myös maa- ja metsätalous sekä teollisuus kattavat ison siivun elinkeinoelämästä. Suurimpiin kunnan yrityksiin kuuluvat mm. elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluihin erikoistunut Kyrel Oy, Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy ja Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy. Hyvä sijainti tuo alueelle asiakkaita ja helpottaa myös liikkumista. Kunta ja yksityinen sektori investoivat merkittävästi uusien toimi- ja liiketilojen rakentamiseen.

Ammatillinen koulutus tuottaa kunnassa eri alojen osaajia. Hämeenkyrössä toimii SASKY-koulutuskuntayhtymän toimipiste Ammatti-instituutti Iisakki, jossa voi opiskella mm. tekniikan ja liikenteen alalla sekä majoitus- ja ravitsemusalalla. Kunnassa on myös lukio ja peruskouluja.

Hämeenkyrö kasvaa aktiivisesti. Asukkaita tulee vuosittain tuntuvasti lisää ja uusia kouluja sekä päiväkoteja rakennetaan. Asuminen on edullista ja rauhallista.