Hankasalmi

Tältä sivulta löydät kunnan Hankasalmi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hankasalmi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hankasalmi
YritysLiikevaihto (euroa)
TMK Machinery Oy7 miljoonaa
Neste Hankasalmi Jari-Pekka7 miljoonaa
Metsäkoneurakointi T. ja P. Pynnönen Oy3 miljoonaa
K-Rauta Hankasalmi3 miljoonaa
JJ-Areena Oy3 miljoonaa
Tapijola-ikkunat2 miljoonaa
Halltex Oy2 miljoonaa
Lomakeskus Revontuli2 miljoonaa
Ajokaksikko Oy2 miljoonaa
Penttilän Maito Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hankasalmi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
TMK Machinery Oy31
Neste Hankasalmi Jari-Pekka30
Metsäkoneurakointi T. ja P. Pynnönen Oy18
Lomakeskus Revontuli14
Rakennuspalvelu Pynnönen Oy14
Pienkoti Lehtoranta Oy12
TS-Koneistuspalvelu Oy11
Tapijola-ikkunat10
Viljo Vehviläinen Oy10
Halltex Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hankasalmi
YritysKasvuprosentti
Askolin Trading Oy+122.4%
Maran Pirssi Oy+114.6%
Capelake Oy+51.8%
Keski-Suomen Tuholaistorjunta+39.9%
Viljam Hänninen Oy+37.4%
Maarakennus KaMi Oy+33.5%
Vaahteramäen Osuuskunta+32.6%
Häkärinteet Oy+28.1%
TMK Machinery Oy+27.7%
Hankaputki Oy+26.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hankasalmi
YritysPerustettu
Ruokoniemen Kesäravintola Oy24.04.2024
Karhun Puutalo15.04.2024
Atlas Spedition Oy Ab09.04.2024
Tmi Pauliina Paananen18.12.2023
Elinan Eväät Oy20.11.2023
Kukka- ja Pihapalvelu Lehvä19.11.2023
Rahalinko Oy14.11.2023
T:mi Jari Matilainen14.11.2023
Tmi KevyetKengät23.10.2023
vmr autohuolto26.08.2023
EsittelyssäAlueen Hankasalmi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Taksiliikenne Olli Laukkarinen Oy

  Taksiliikenne Olli Laukkarinen Oy palvelee asiakkaitaan Hankasalmelta käsin.

  Kun on tarpeen saada luotettavaa kyyditystä paikasta toiseen, soita turvallinen taksi paikalle! Asiantunteva taksipalvelu hoitaa kaikki kuljetustarpeesi silloin kun tarvitset kyytiä nopeallakin aikataululla.

  Nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu auto kuljettajineen vie sinut perille määränpäähäsi varmasti, ja tuo tarvittaessa takaisinkin. Käytössä tilataksit invavarustein 1+8.

  Myös erilaiset pitkän matkan kuljetukset onnistuvat – älä jää siis seisomaan tai tyydy apostolinkyytiin, vaan tilaa paikalle palveleva taksi!

 • Keski-Suomen Tuholaistorjunta
  Keski-Suomen Tuholaistorjunta on erikoistunut erilaisten tuholaisten torjuntaan sekä desinfiointeihin.
 • Tilipalvelu Korhonen Ky
  Tilipalvelu Korhonen ky on taloushallinnon palveluja tarjoava perheyritys. Tarjoamme apuamme mm. myyntilaskujen tekemiseen, ostolaskujen maksatukseen, kirjanpidon ja tilinpäätöksen hoitamiseen, yrityksen ja yrittäjän veroilmoitusten laatimiseen sekä palkanlaskentaan. Käytössämme on Netvisorin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto. Toimipisteemme sijaitsevat Hankasalmella ja Kangasniemellä. Palvelemme yli 45 vuoden kokemuksella. Toimintamme perustuu iloiseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, täsmällisyys ja rehellisyys. Kuinka voimme auttaa sinua?
 • Hankasalmen Ässä-Eriste Oy
  Hankasalmen Ässä-Eriste Oy on puhallusvillaeristeen myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys. Perinteikäs perheyritys on toiminut Hankasalmella jo vuodesta 1995 lähtien. Yrityksemme kotipaikka on Hankasalmi, toimialueenamme on koko Keski-Suomi ja vanha Keski-Suomen lääni.
 • Hankasalmen Kuormaus ja Kuljetus Oy
  Maansiirto- ja kuljetuspalvelut. Kiviainesten myynti ja toimitus. Seulotun mullan myynti. Kauttamme maa-ainesten kuljetukset mökkiteille, talopohjiin, pihatielle, pihoille ja käytännössä kaikkiin maanrakennustöihin. Kuljetuksen ja tuotteet saat suoraan meidän kauttamme. Vankalla ammattitaidolla ja hyvällä palvelulla takaamme asiakkaan tyytyväisyyden. Soita ja tilaa!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Toivakka, Konnevesi, Rautalampi, Laukaa, Kangasniemi ja Pieksämäki.

Kaupunginosat
Aallonkangas, Alakylä, Armisvesi, Halttula, Hankamäki, Hankasalmen asema, Hankavesi, Havusalmi, Itäkylä, Kallioaho, Kankainen, Kivikangas, Korhola, Kortteinen, Korvenkylä, Kovalankylä, Kovalanmäki, Kynsivesi, Kärkkäälä, Laurinkylät, Lehdonkylät, Lirponmäki, Läsänkylä, Markunkylät, Matilaiskylä, Murtoinen, Myllynkylä, Mäntyranta, Mäyrämäki, Nakertaja, Niemisjärvi, Näkinniemi, Paanala, Palosenmäki, Pellisenranta, Piippaharju, Pirttimäki, Pyyaho, Raatinen, Rantalan Sydänmaa, Ristijärvi, Ristilä, Ristimäki, Ruokoselkä, Sauvamäki, Suolijoki, Suolivesi, Säkinmäki, Tahkomäki, Tervamäki, Valkolanpelto, Venekoski, Vihtasenranta, Viinikkala, Viitalahti, Virmasniemi, Vuokonmaa, Vuorenkylä ja Väinölä
KuvausAlueen Hankasalmi kuvaus

Keski-Suomessa sijaitseva Hankasalmi on noin 5300 asukkaan maaseutukunta. Kesäisin väkimäärä kuitenkin kasvaa huomattavan paljon, sillä Hankasalmella on runsaasti mökkejä, jopa noin 1500. Naapurikuntia ovat Toivakka, Kangasniemi, Konnevesi, Rautalampi, Laukaa sekä Pieksämäki.

Hankasalmi on hyvää seutua asumiseen, työntekoon ja yrittämiseen sekä vapaa-ajan toimintaan. Vilkkaat liikenneyhteydet valta- ja rautateitse mahdollistavat liikkumisen näppärästi paikasta toiseen. Metsätalous on paikkakunnan merkittävimpiä toimialoja, suurimpiin teollisiin työpaikkoihin kuuluu Versowood Oy, Hankasalmen saha.

Merkittäviin paikkakunnan yrityksiin lukeutuu myös Lomakeskus Revontuli, joka on monipuolinen loma-, kokous- ja juhlapaikka. Talvinen ykköskohde on puolestaan suosittu laskettelukeskus Häkärinteet. Matkailija voi nauttia Hankasalmen upeista eräelämyksistä koskien, järvien ja metsien keskellä paikallisten palveluntarjoajien johdolla – tai toki ilman.

Hankasalmella järjestetään vuosittain musiikkifestivaali Kihveli Soikoon, joka vetää tuhansia kävijöitä. Kulttuuria tarjoavat myös erilaiset taidenäyttelyt sekä Hankasalmen kotiseutumuseo.

Tervetuloa hyvän arjen Hankasalmelle!