Hattula

Tältä sivulta löydät kunnan Hattula suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hattula suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hattula
YritysLiikevaihto (euroa)
Viima Inn Ltd Oy27 miljoonaa
Elme Metall Finland Oy10 miljoonaa
Milectria Oy10 miljoonaa
Milectria Power Oy9 miljoonaa
Verkonrakentaja Wire Oy9 miljoonaa
Stema, Suomen Teollisuusmaalaus Oy6 miljoonaa
Hammashoitola Parolan Hammas4 miljoonaa
TG Klubben Oy4 miljoonaa
Koiviston Autotalo Oy3 miljoonaa
Pentep Oy Pinnoittamo3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hattula yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
TG Klubben Oy71
Stema, Suomen Teollisuusmaalaus Oy29
Kuljetuspalvelut Lintunen & Rothsten Oy27
Elme Metall Finland Oy22
Verkonrakentaja Wire Oy20
Viima Inn Ltd Oy17
Koskelainen Oy Kuljetusliike16
Metsänkylän Navetta15
Camini Kanta-Häme Oy15
Waido Oy14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hattula
YritysKasvuprosentti
Telttapiste+181.6%
Matin Mediapalvelu Oy+162.1%
Finnlamelli, Hämeenlinna+120.5%
Parolan Ratatie 4 Kiinteistö Oy+119.0%
RR Enterprises Oy+97.4%
Zenda Oy+90.4%
Keikka-Orava Oy+60.1%
Sähköasennus Smeds Oy+54.9%
Romupiste Oy+47.8%
Viima Inn Ltd Oy+41.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hattula
YritysPerustettu
SähköHoffa30.06.2024
Mäccäri Oy28.05.2024
GoingUp Oy23.05.2024
Sokerileipuri Jenni Oy10.04.2024
Tmi Sanna Mannila05.03.2024
Tmi Minna Uronen21.01.2024
MAS-Partner Oy11.01.2024
T:mi Marianna Salo31.12.2023
Hapekone25.12.2023
S&W Kotimäki Oy06.11.2023
EsittelyssäAlueen Hattula yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Nosto ja Asennus Passila Oy

  Hattulalainen Nosto ja Asennus Passila Oy on vuonna 1992 perustettu nostopalveluyritys, joka on erikoistunut nostimilla ja henkilönostimilla toteutettaviin nostopalveluihin. Perheyrityksellämme on yli 40 vuoden kokemus alalta.

  Toimimme laajalla alueella aina Hämeenlinnasta Tampereelle ja Helsinkiin. Sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa. Asiakkainamme on niin rakennusliikkeitä, kiinteistöyhtiöitä, kuntia kuin yksityisiä omakotitalojen rakentajia.

  Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

  Nostopalvelut

  Nosto ja Asennus Passila Oy tarjoaa henkilönostimilla ja tavaranostimilla tehtäviä nostopalveluja moneen käyttöön Hämeenlinnan seudulla ja sopimuksen mukaan kauempanakin. Teemme vaativiakin nosto- ja asennustöitä sopimuksen mukaan. Kauttamme saat myös erikoisnostot ja elementtiasennukset ammattitaidolla.

  Teemme teollisuuden laitesiirtoja ja erilaisia koneiden ja laitteiden nostoja. Käytössämme on järeä nostokalusto, jossa riittää tehoa!

  Suoritamme myös esimerkiksi veneiden nostoja ja kuljetuksia.

  Hallitilojen vuokraus

  Nosto ja Asennus Passila Oy vuokraa lämmintä hallitilaa Hämeenlinnassa monenlaiseen käyttöön, kuten varasto- ja työskentelytiloiksi. Tällä hetkellä tiloja hyödyntävät muun muassa rakennusfirma ja tienhuoltoyritys.

  Vuokrattavat tilat sijaitsevat Hämeenlinnassa keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vieressä toimivat mm. Postin logistiikkakeskus ja Tulli. Hallitilat sijaitsevat osoitteessa Laajamäentie 4, 13430 Hämeenlinna. Hanki meiltä suojaisat varasto- ja työskentelytilat!

  Kalusto

  Hattulalainen Nosto ja Asennus Passila Oy toimii Hämeenlinnan, Tampereen ja Helsingin alueella. Kalustomme kattaa järeän määrän nostureita, henkilönostimia, nostolava-autoja ja kaivinkoneita.

 • Rakennusmaalaus Jari Komonen Oy
  Rakennusmaalaus Jari Komonen Oy tarjoaa tasoite-, rakennusmaalaus- ja tapetointityöt niin yrityksille kuin yksityisille.
 • Camini Kanta-Häme Oy

  Nuohousta ja ilmanvaihtokanavien puhdistusta Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vuodesta 1989

  Nuohoamme ja kunnostamme tulisijat, savupiiput, ilmastointikanavat sekä öljypolttimet. Huolettomin ja edullisin tapa pitää kanavat ja laitteet kunnossa ovat jatkuvat hoitosopimukset. Pidämme puolestasi huolen säännöllisten huoltojen aikatauluista. Lakisääteinen nuohous tulee tehdä asuintaloissa kerran vuodessa, kesämökeillä kerran kolmessa vuodessa. Voit soittaa meille arkena klo 9-15 tai olla nettisivujemme kautta yhteydessä 24/7. Soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Veikko Vainionpää Oy
  Palveluihimme kuuluvat kaikki maanrakennusalan työt sekä viherrakentaminen.
 • Louhinta Visala Oy
  Louhinta Visala Oy on louhinnan ja räjäytystöiden ammattilainen, joka toimii koko Uudenmaan sekä Pirkanmaan alueella.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Valkeakoski, Pälkäne ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Alppilanmäki, Anomaa, Aulangontorppa, Hakimäki, Haljammi, Halkkorpi, Herniäinen, Hurttala, Hyrvälä, Ihalempi, Ilamo, Jokivarsi, Järvensivu, Kalkkonen, Kalliolanmäki, Kankainen, Katinala, Keltomäki, Kivijoki, Kivistö, Koivumäki, Koreila, Korpiniitty, Koski, Kouvala, Kärjenmäki, Lahdentaka, Leiniälä, Lepaa, Lepistö, Liekonen, Lintula, Lusi, Mervi, Metsänkylä, Mierola, Moisio, Moosenmäki, Myllykylä, Männistö, Nihattula, Nummi, Pappilanniemi, Parkunhaka, Parola, Parolannummi, Pekola, Pelkola, Peltokylä, Pikku-Mervi, Pikku-Parola, Poransaari, Pyhälahti, Rahkoila, Retula, Rietoo, Saaristentie, Sairio, Salimäenkulma, Salimäki, Sattula, Siiri, Siukola, Suotaala, Takajärvi, Tanhuanpää, Tenhiälä, Tiirinkoski, Torppikulma, Tuiskula, Tyrväntö, Valtee, Velssi, Vuohiniemi ja Yllitynmäki
KuvausAlueen Hattula kuvaus

Kanta-Hämeeseen kuuluva historiallinen Hattula on noin 9 500 asukkaan kunta, naapurinaan Hämeenlinna, Pälkäne ja Valkeakoski. Hattulasta on hyvät yhteydet myös Helsinkiin ja Tampereelle, jotka sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä.

Hattulassa palvelut ovat tasokkaat ja yritystoiminta vireää. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa teräspalveluyhtiö Elme Metall Finland Oy, sähkö-, tele- ja katuvaloverkkoja rakentava Verkonrakentaja Wire Oy, STEMA Suomen Teollisuusmaalays Oy sekä Taksi Häme. Hattulassa sijaitsee myös Panssariprikaati, joka on niin ikään kunnan merkittäviä työllistäjiä. Yritystoiminnan eri vaiheisiin saa tukea esimerkiksi HYMY-hankkeesta (Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä -hanke) ja eri yrittäjäjärjestöistä.

Hattula tarjoaa myös lomailijalle paljon. Keskeisimpiin nähtävyyksiin kuuluu kansainvälisestikin tunnettu, 1400-luvulla rakennettu Pyhän Ristin kirkko, jossa on eniten kirkkomaalauksia koko maamme kirkoista. Parolan Panssarimuseo on niin ikään sotahistoriallisesti kiinnostava kohde, jonka yhteydessä toimii muun muassa hotelli. Lepaan viini- ja puutarhatilalla valmistetaan puolestaan viinejä ja liköörejä, ja tila onkin yksi suosituimmista Hattulan päiväretkikohteista.

Hattulassa on viisi alakoulua ja yksi yläkoulu. Kunnassa toimii myös lukio, Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Lepaan yksikkö ja Hämeen ammatti-instituutti.