Hausjärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Hausjärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hausjärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hausjärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
HTM Yhtiöt Oy74 miljoonaa
Sinituote Oy40 miljoonaa
Muurausliike Vanne Sami Oy17 miljoonaa
Metsi Oy6 miljoonaa
Lundia Oy3 miljoonaa
Benders Suomi Oy3 miljoonaa
R-kioski Oitti2 miljoonaa
ryttylän Putkipaalu Oy2 miljoonaa
Rakennusliike Koivu Oy2 miljoonaa
MJO-Katto Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hausjärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sinituote Oy170
Muurausliike Vanne Sami Oy117
HTM Yhtiöt Oy61
Palveluneliö Oy34
ryttylän Raudoittamo Oy18
Metsi Oy15
Lundia Oy15
Rakennusliike Koivu Oy14
Levypala Luukko Oy13
R-kioski Oitti12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hausjärvi
YritysKasvuprosentti
Decoitti Oy+209.0%
Metsi Group Oy+165.5%
HT-Maanrakennus Oy+148.1%
BeeAround Oy+106.9%
Sarviwood Oy+102.4%
MMM Kuljetus Oy+87.3%
Tuomonmaa Oy+81.7%
Lavinto Kapital Oy+51.8%
JMC autohuolto Oy+40.9%
Huru-Ukko Oy+35.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hausjärvi
YritysPerustettu
Lumisade Handmade27.05.2024
VTP-palvelut Oy17.11.2023
TH-Korjaamo29.09.2023
ryttylän Levypalvelu Oy26.09.2023
GP Asennus Oy23.09.2023
Pohjolan Pieni Tilitoimisto Oy12.09.2023
Hard Crew Oy11.09.2023
Konetyöt Lohela11.09.2023
Xamu09.09.2023
Ceiccon Oy24.08.2023
EsittelyssäAlueen Hausjärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Maanrakennus Kari Mustonen Oy

  Maanrakennus Kari Mustonen Oy tarjoaa maanrakennuspalveluita yksityisille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Lopella, Tervakoskella, Janakkalassa, Nurmijärvellä ja muissa lähikunnissa.

  Monipuoliset maanrakennuspalvelut, kuten tontin raivaukset, rakennuspohjien kaivuut, sekä kunnallistekniset työt. Pienet ja suuretkin maanrakennusurakat hoituvat meiltä vaivattomasti ja ammattitaidolla, avaimet käteen -periaatteella! Omakotitalojen lisäksi kattavat maanrakennustyöt myös kerrostaloihin, rivitaloihin sekä kesämökkeihin.

  Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat myös esimerkiksi erikokoisten lampien ja kosteikkojen kaivuut, maisemoinnit, tienteot sekä parkkipaikkojen maanrakennuksen. Talvisin myös pienet lumityöt.

  Tilauksen mukaan tarjoamme lisäksi haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien, pumppaamoiden ja muiden tarvittavien säiliöiden asennukset.

  Kun tahdot maanrakennustyöt kerralla kuntoon - tilaa Maanrakennus Kari Mustonen. Pyydä tarjous jo tänään!

 • Sinituote Oy

  Sinituotteilla siivous ja vaatehuolto sujuvat mukavasti. Valitessasi laadukkaat ja kestävät Sinituotteet helpotat kiireistä arkea ja luot lisää tilaa vapaa-ajalle. Meiltä löydät kätevät puhdistusvälineet kaikille kodin pinnoille. Puhdistat muun muassa lattiat, ikkunat, kylpyhuoneet ja keittiöt tarkkaan mietityillä ratkaisuilla. Myös vaatehuolto helpottuu, kun valitset näppärän silityslaudan ja kuivaustelineen - muista myös vaatesäilytykseen tarjoamamme tuotteet. Sinituote Oy:n markkinointi ja hallinto toimivat Hyvinkäällä. Tutustu lisää osoitteessa

  Pidä kotisi puhtaana mahdollisimman pienellä vaivalla - Sinillä se sujuu!

 • Maaseppä Oy

  Maaseppä Oy on yhdistelmä erilaisten materiaalien osaamista ja kädentaitoa sekä tietysti erilaisten koneiden käsittelytaitoa ja tuntemusta. Toimintamme juuret ovat jo kahdenkymmenen vuoden takana, joten olemme tehneet tänä aikana mitä monimutkaisempi ja monipuolisempia töitä. Yhteistä kaikille töille on ollut asiakkaiden tyytyväisyys.

  Meiltä kattavasti pajatyöt, perävaunut, maanrakennus, perävaunutyöt, rakennustyöt sekä traktorin peräkärryjen valmistus.

  Koneiden korjaus on nykyisin iso osa pajan toimintaa. Korjaamme revenneitä kaivurinpuomeja, hajonneita kärryn telejä ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Pajan kalustoa on hankittu juuri hitsaamalla tehtäviä korjauksia silmälläpitäen, joten pystymme tekemään nopeasti omilla koneilla tarvittavat osat ratkenneiden tilalle sekä lopuksi vielä tarpeen vaatiessa koneistamaan ne. Korjaamme väljiä niveliä hitsaamalla, puslittamalla ja koneistamalla, näistä saadaan vähintään yhtä hyviä kuin tehtaalta tullessaan ovat olleet.

  Teemme myös erilaisia remontteja traktoreihin ja maanrakennuskoneisiin, moottoriremontit, kytkinremontit, hydraulipumput, napa ja akselikorjaukset sekä erilaiset sähköviat.

  Jos sinulla on työ jolle et löydä tekijää, tarjoa sitä meille ja se onnistuu varmasti.

 • Lepolan Talo

  Tilausavintola. Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu. Talolle on vain kivenheiton matka 54-tieltä, joten sinne on helppo tulla. Hausjärven löydät Riihimäen seudulta ja lähellä pääkaupunkiseutua. Hyvinkää, Lahti ja Hämeenlinnakin ovat pienen matkan päässä.

  Tilaisuudet – Lepolan Talossa on myös mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia. Pyydä tarjous!

  Lepolan Talo sijaitsee Kanta-Hämeessä Hausjärvellä keskellä kaikkea. Riihimäelle on matkaa n 15 km, Hyvinkäälle n. 25 km, Lahteen n. 40 km, Hämeenlinnaan n. 45 km ja Helsinkiin noin tunnin ajomatka.

  Tilauksesta avoinna, Ota yhteyttä - Pyydä tarjous!

 • Multicab Oy

  Multicab Oy yrityksemme toimii pääsääntöisesti Hyvinkäältä käsin ja Hausjärven sekä Riihimäen alueilla.

  Ajamme myös Kanta-Hämeen Kela-kyydit.

  Molemmat taksimme kuuluvat lähitaksin välityksen piiriin, joten pääsääntöisesti noudatamme Lähitaksin hinnastoa, mutta pidemmissä kyydeissä hinta sovittavissa.

  Teemme niin henkilökuljetuksia kuin tavarakuljetuksiakin. Meillä on käytössämme 1+8 tila-auto pyöratuolivarustuksella ja henkilöauto.

  Kuljetuspalvelut:

  • taksiajot
  • sopimusajot
  • tilausajot
  • edustusajot
  • pitkän matkan ajot
  • kuriiripalvelut
  • tavarakuljetukset
  • lentokenttäajot.

  Pidemmän matkan kuljetukset sovittava etukäteen.

  Soita ja tilaa turvallinen kyyti!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Riihimäki, Kärkölä, Hyvinkää, Janakkala, Mäntsälä, Hollola ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Antinsaari, Apilisto, Halkomäki, Haminankylä, Hautalankulma, Hietoinen, Hikiä, Kaidanpää, Kallio, Karhi, Kekomäki, Kilpelänkulma, Kirkkomäki, Kirkonkylä, Kokroona, Kuru, Kuuloja, Kyläinväli, Latvakylä, Lavinto, Leppäsenoja, Maitoinen, Metsäkorpi, Metsäkulma, Mommila, Monni, Mustamännistö, Nyry, Oitin Metsäkulma, Oitti, Perä-Kerkkola, Peuranpää, Pikkukylä, Puujaa, Ridasjärvi, Rutajärvi, Ryttylä, Rämpsänkulma, Saaristonkulma, Sahankylä, Selkäinmäki, Selänoja, Silakkamäki, Suonsaari, Suontaustankulma, Syvänoja, Torhola, Turkhauta, Töytynmäki, Umpistenmaa, Urponkulma, Vantaa, Varuntee ja Ylentola
KuvausAlueen Hausjärvi kuvaus

Kanta-Hämeen maakunnassa sijaitseva Hausjärvi on noin 8 500 asukkaan kunta, naapureinaan Hyvinkää, Hämeenlinna, Hollola, Janakkala, Kärkölä, Mäntsälä ja Riihimäki. Etäisyydet suuriin kaupunkeihin ovat hyvät. Esimerkiksi Helsinkiin matka taittuu alle tunnissa, samoin kahdelle lähimmälle lentokentälle. Lahteen, Riihimäelle ja Hyvinkäällekin on matkaa alle 50 km. Kunnan alueelta löytyy myös useampi rautatieasema.

Hausjärvellä on luotu yhteistyössä kunnan ja yrittäjien kanssa Elinvoimaohjelma 2018-2021, joka pyrkii kehittämään elinympäristöä ja alueen elinvoimaa. Hausjärvellä on myös uusi, korttelin kokoinen yritysalue Kauppakuja Ryttylä, joka sijaitsee logistisesti hyvässä paikassa Ohikulkutien, Vangonojantien ja rautatien välissä. Suurimpiin kunnan yrityksiin kuuluvat muun muassa teräalan yhtiö HTM Yhtiöt Oy, Muurausliike Vanne Sami Oy sekä kone- ja laiterakentamisen ja moduli- ja pientalotoimitusten yhtiö Metsi Oy.

Hausjärvellä on hyvä opetustarjonta aina esikoulusta lukioon asti. Kunnassa saa myös ammattiopetusta Hyria:n toimipisteessä. Monet lapsiperheet ovatkin löytäneet Hausjärven. Asumiseen on paljon hyviä mahdollisuuksia elinvoimaisissa kylissä ja taajamissa. Tarjolla on niin ikään paljon harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia. Kunnassa järjestetään mm. valtakunnallisesti arvostettu ja palkittu Mommilanjärven Soutelut -tapahtuma.