Heinävesi

Tältä sivulta löydät kunnan Heinävesi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Heinävesi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Heinävesi
YritysLiikevaihto (euroa)
Kuljetus Warcell Oy6 miljoonaa
Hanza Mechanics Heinävesi Oy5 miljoonaa
Heinäveden Koneurakointi Oy4 miljoonaa
Neste Heinävesi Karvion Kanava3 miljoonaa
Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy2 miljoonaa
Neste Heinävesi Kermantie2 miljoonaa
Korpipojat Oy2 miljoonaa
Löthman Oy2 miljoonaa
YX-Metal Oy2 miljoonaa
Kermajärven Liikenne Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Heinävesi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Hanza Mechanics Heinävesi Oy45
Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy18
Heinäveden Koneurakointi Oy18
YX-Metal Oy14
Kotityö Turunen Oy14
Korpipojat Oy13
Neste Heinävesi Karvion Kanava9
Savon Konetyöpalvelu Oy8
Aris4Autism Oy7
Hirtex Oy5

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Heinävesi
YritysKasvuprosentti
Konepalvelu Puustinen Oy+46.3%
Papinniemen Konservointi Oy+46.1%
Luostarinen Marko Vil-ka Team Oy+35.7%
Heinäveden Koneurakointi Oy+33.4%
Pirteä Pässi Oy+30.9%
Heinäveden Autohuolto Leskinen Oy+23.1%
Savon Konetyöpalvelu Oy+21.3%
Kuljetusliike Vaahterinen Oy+20.9%
Pata-Met Team Oy+19.0%
Löthman Oy+17.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Heinävesi
YritysPerustettu
MR Sporthorses26.03.2024
AE Pienkone Oy13.02.2024
Ulla Orvokin20.01.2024
Brennahestur Tmi20.10.2023
Pizzeria Urkki Oy23.06.2023
Digipalet18.06.2023
Pirjo Lievonen12.06.2023
Metsäakkuna05.05.2023
Hyvän Olon Hoitola Kissanpäivät27.03.2023
Annan Hyvinvointia05.10.2022
EsittelyssäAlueen Heinävesi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähköliike T. Koponen Oy

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja ammattitaitoista sähköurakointia, sähkösuunnittelua, -asennuksia ja tarvikemyyntiä. Pääasiallinen toimialueemme koostuu Heinävedestä ja sen lähiseuduista.

  Palveluitamme:

  • Sähköasennukset

  • Antenniasennukset

  • Ilmalämpöpumput

  • Rikosilmoitin- ja kamerajärjestelmät

  • Aurinkopaneelijärjestelmät

  • Sähkösuunnittelu

  Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

 • Arkkitehtuuritoimisto Tiina Luostarinen

  Tarjoan arkkitehti- ja sisutussuunnittelupalveluja monen vuoden kokemuksella. Työni teen luovasti, yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

  Asiakkaita minulla on uudisrakentamisen, sekä muutosrakentamisen puolella. Kohteena voi olla loma-asunto, pientalo, yritykset jne.

  Suunnittelupalvelut alkavat aina asiakkaan tarpeesta ja haluan ratkaista sen parhaalla mahdollisella tavalla. Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

 • Karvion Maanrakennus Oy
  Karvion Maanrakennus Oy Heinävedeltä tarjoaa monipuoliset maanrakennustyöt ammattitaidolla Etelä-Savossa. Palveluihimme kuuluvat mm. maa-ainestoimitukset, teiden kunnossapitotyöt sekä tienvarsiraivaukset. Meiltä voit tilata kalliomursketta, soraa, hiekkaa ja multaa! Teiden kunnossapitoa suoritamme läpi vuoden. Hiekotukset, lanaukset ja auraukset. Erilaiset maanrakennustyöt hoituvat luotettavasti ja hyvällä kalustolla; omakotitalon pohjankaivuutyöt, kunnallistekniikka, teiden rakennustyöt, viemäröinti- ja vihertyöt ym. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!
 • Leväniemen toimintakeskus

  Tervetuloa tutustumaan luonnonkauniiseen Leväniemeen ja sen palveluihin.

  Leväniemi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Juojärven rannalla, Heinävedellä.

  Metsän tuoksut, järven aaltojen liplatus ja puutarhan kauneus ja monimuotoisuus antavat asukkaille mahdollisuuden kokea luonnon tervehdyttävän vaikutuksen jokaisena päivänä.

  Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön ylläpitämällä Leväniemen toimintakeskuksella on jo neljännesvuosisadan kokemus palvelujen tuottamisesta.

  Neljä hyvää syytä tulla asumaan Leväniemeen!

  -Elinvoimaa luonnosta

  -Kokemus käytöön

  -Yksilönä yhteisössä

  -Turvallinen arki

 • Heinäveden apteekki
  Olemme ystävällisesti palveleva apteekki Heinäveden keskustassa. Tuotteitamme ovat reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, sidetarvikkeet, ravintolisät, täydennysravintovalmisteet, ihonhoitotuotteet sekä apteekkikosmetiikka.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Varkaus, Outokumpu, Tuusniemi, Liperi, Leppävirta ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Aholanmäki, Alakylä, Arhinmäki, Auma-aho, Haapalahti, Haikanniemi, Hauta-aho, Haveri, Hevosmäki, Hiisimäki, Hirvimäki, Honkamäki, Huuhinsalo, Hyvölänmäki, Jokilahti, Juurikka, Jyrkyli, Kangasmäki, Kansala, Karhilantaival, Karvio, Kerma, Kermanranta, Kirkontaus, Koiraharju, Koistila, Koivulahti, Koivumäki, Korpilahti, Kortemäki, Kotilanmäki, Kuittua, Kura, Kypäräjärvi, Lajunlahti, Lammunkylä, Lampu, Latvalampi, Latvankylä, Lehtomäki, Lepikkomäki, Levonmäki, Loukonpää, Malkkila, Mustanpohja, Mäkelä, Mökkikylä, Paitomäki, Palokki, Papinniemi, Parkintaus, Patoo, Peräaho, Petruma, Petrumantaival, Piiroilankylä, Piirola, Pilppa, Polvijärvi, Putukka, Pyyli, Pyymäki, Pölläkkä, Raaminmäki, Rajakangas, Rantakylä, Rantala, Rasimäki, Rautialanmäki, Riihilahti, Riitamäki, Rummukkala, Rusinvirta, Ruunalehto, Saarimäki, Sappu, Sarvikumpu, Savikkosilta, Sopakko, Suuraho, Suurmäki, Sydänmaa, Syvänmäki, Särkelä, Säynelahti, Säynestenmäki, Taipaleenmäki, Tetrivaara, Timonmäki, Torvela, Tyvi, Uupune, Vaalunmäki, Vahvalahti, Varistaipale, Vihtari, Vihtarlahti ja Viitalahti
KuvausAlueen Heinävesi kuvaus

Heinävesi on Etelä-Savossa sijaitseva kunta, jonka naapurissa sijaitsevat Savonlinna, Varkaus, Leppävirta, Tuusniemi, Outokumpu ja Liperi. Vuoden 2019 alusta alkaen Heinävesi tulee siirtymään kuitenkin uuteen maakuntaan, Pohjois-Karjalaan.

Kauniista luonnostaan tunnettu Heinävesi on erinomainen matkailukohde. Järvet ovat huomattavan puhtaita ja kirkasvetisiä, ja pauhaavat kosket, kuten Kermankoski, valloittavat näkymillään sekä kalastus- ja melontamahdollisuuksillaan. Kansallismaisemana pidetyltä Heinäveden vesireitiltä löytyy puolestaan kuusi sulkukanavaa. Talvisin metsäiset ja kumpuiset maastot muuttuvat hiihtoladuiksi, Rinnekeskus Pääskyvuori kutsuu niin ikään laskettelemaan.

Heinävesi on kuuluisa myös Valamon munkkiluostarista ja Lintulan nunnaluostarista, jotka ovat ainoat Pohjoismaiden ortodoksiset luostarit. Heinäveden kulttuurikirkko kuuluu Suomen suurimpiin tarjoten sekin paikan rauhoittumiseen ja kesäisin taidenäyttelyistä nauttimiseen. Heinäveden Musiikkipäivät kokoavat joka kesä yhteen klassisen musiikin ystävät, myös kirkkomusiikki on olennainen osa ohjelmaa saaden vaikutteensa luostareista.

Heinäveden suurimpiin toimialoihin lukeutuvat metsätalous ja maanrakennus. Puutavarankuljetukseen erikoistunut Kuljetus Warcell Oy on elinvoimainen kunnan yritys, runsaasti työllistää myös maanrakennuspalveluja tarjoava Jylhän Sora Oy. Paikkakunnalta löytyy toki paljon muitakin merkittäviä työnantajia ja yrityksiä.