Heinola

Tältä sivulta löydät kunnan Heinola suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Heinola suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Heinola
YritysLiikevaihto (euroa)
Versowood Oy353 miljoonaa
Weckman Steel Oy27 miljoonaa
K-Citymarket Heinola22 miljoonaa
Suomen Kuitulevy Oy17 miljoonaa
Heinolan Sahakoneet Oy12 miljoonaa
Pekan Leipä Oy12 miljoonaa
Vierumäen Matkakeidas10 miljoonaa
Heinolan Levy ja Lista Oy8 miljoonaa
HSL Group Oy7 miljoonaa
Janus Oy7 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Heinola yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Versowood Oy733
Weckman Steel Oy109
Pekan Leipä Oy94
Suomen Kuitulevy Oy70
Arkta Laatuseinä Oy48
Mittametalli Oy46
Vierumäen Matkakeidas41
Vierumäki Sports Oy37
Heinolan Sahakoneet Oy35
ICCO-Care Oy Innovative Care Co-operation31

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Heinola
YritysKasvuprosentti
Tuulia Capital Oy+644.4%
Majula Oy+162.1%
Tuusjärven Lintukoto Oy+133.1%
Nokopa Oy+125.5%
Dekotex Oy+108.0%
Lahden Isäntä Oy+108.0%
Kiinteistöpalvelu Kukkonen Oy+104.6%
Pajukkala Oy+102.7%
Lahden Väri-Team Oy+71.9%
Fund4future Oy+68.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Heinola
YritysPerustettu
Kyllikki Clothing Oy16.12.2021
Elli Idänpirtti tmi16.12.2021
Tmi Niko Ketola14.12.2021
Taivaskulta Oy09.12.2021
G.O.Steel Oy02.12.2021
Heinolan Taksikuljetus Oy29.11.2021
Lakipalvelut Tarja Rautsiala tmi16.11.2021
Villa Rapakivi Oy11.11.2021
Heinolan Siltasaari Oy19.10.2021
SS Saneeraus Oy15.10.2021
EsittelyssäAlueen Heinola yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • HSL Group Oy
  Johtava valtakunnallinen tilamuutosten ja -ratkaisujen tuottaja ja valmistaja Suomessa. Monipuoliseen tuoteperheeseemme ja palveluvalikoimaamme kuuluvat tilamuutoksissa tarvittavat umpi-, puulasi-, alumiinilasi- ja täyslasiseinäelementit sekä puurakenteiset paloluokitellut väliseinät.
 • Tähtisillan Auto Oy
  Tähtisillan Auto on luotettava ja kokenut autohuolto ja -korjaamo. Kuulumme valtakunnalliseen AD autokorjaamo-ketjuun. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien korjaukset ja määräaikaishuollot sekä varaosapalvelut, ilmastointilaitteiden huollot ja vikakoodien purut.
 • Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy
  Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa luotettavaa isännöinti- ja tilitoimistopalvelua Heinolassa. Yrityksemme toimii jo toisessa sukupolvessa. Olemme palvelleet Heinolassa vuodesta 1978 lähtien.
 • LVI Lämpöpaja
  Onko talosi tai kiinteistösi lämmityslaiteremonttia vaille? Onko öljylasku liian suuri? Harkitsetko kallista maalämpöjärjestelmää öljylämmityksen tilalle? Oletko kuullut hybridikattilasta? Kiinnostaako kotimaisen lähienergian käyttö? Toimiiko ilma-vesilämpöpumppu Suomessa? Voiko öljykattilan hyötysuhde tosiaankin olla 105%?
 • Etelä-Suomen Lattiapinnoitus
  Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on nimensä mukaisesti Etelä-Suomen alueella toimiva lattiapinnoitealan yritys, jolla on vahva osaaminen betonilattioiden pintojen käsittelystä ja pinnoituksista. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat sovittujen aikataulujen noudattaminen, moitteeton laatu, kilpailukykyiset hinnat ja selkeä hinnoittelu.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pertunmaa, Lahti, Iitti, Hartola, Asikkala, Sysmä, Mäntyharju ja Kouvola.

Kaupunginosat
Aapelinpelto, Asemantaus, Heinolan kirkonkylä, Hirvisalo, Hoilo, Hujansalo, Härkälä, Imjärvi, Juornatjoki, Jyränkö, Kaakonlampi, Kaivanto, Kausa, Kesiö, Keskikylä, Komeankylä, Komostenkylä, Korkee, Koskenmylly, Koskionranta, Kousa, Lakeassuo, Lamminmäki, Lauhjoki, Laukkamäki, Luhtapauni, Lusi, Läpiä, Löytäne, Makkaramäki, Marjoniemi, Muikkusalmi, Myllykylä, Myllyoja, Niemelä, Onali, Paaso, Paistjärvi, Pirholankangas, Plaani, Pyhätön, Rautsalo, Rihu, Sahanniemi, Saukonmutka, Sinilähde, Soimavuorenkylä, Suokannas, Supinkulma, Syrjäkoski, Taipale, Tommola, Tuusjärvi, Vahravuori, Vahteristo, Vainionkylä, Vaippilainen, Vanhakylä, Veljeskylä, Vierumäki, Viinakoija ja Vuohkallio
KuvausAlueen Heinola kuvaus

Heinolan kaupunki sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Asukkaita Heinolassa on noin 19 000, ja naapurissa sijaitsevat Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa ja Sysmä. Heinola tunnetaan luonnon äärellä sijaitsevana kaupunkina, jossa on paljon tapahtumia, elämää ja elinvoimaa pieneksi kaupungiksi.

Heinolassa on meneillään useita työ- ja elinkeinohankkeita, joissa kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa. Yritystoiminta onkin kaupungissa varsin vireää. Heinolassa toimii noin 1000 erikokoista yritystä. Kaupungissa on erityisesti monipuolista bio- ja metallialan osaamista sekä kierrätysteknologiaan perustuvaa yritystoimintaa. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat muun muassa sahatavaran tuottaja ja jalostaja Versowood Oy, Rakennusliike Reponen Oy, kattotöihin erikoistunut Weckman Steel Oy sekä Heinolan Sahakoneet Oy.

Heinolassa opetus ulottuu aina esikoulusta lukioon ja ammattiopistoon, Koulutuskeskus Salpaukseen. Asukkaille ja turisteille kaupunki tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä; museoita, näyttelyitä, ravintoloita, majoituspaikkoja sekä monia muita.