Heinola

Tältä sivulta löydät kunnan Heinola suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Heinola suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Heinola
YritysLiikevaihto (euroa)
Versowood Oy507 miljoonaa
Weckman Steel Oy37 miljoonaa
Suomen Kuitulevy Oy28 miljoonaa
K-Citymarket Heinola24 miljoonaa
Fennada hotelli17 miljoonaa
Vierumäen Matkakeidas14 miljoonaa
Suomen urheiluopisto14 miljoonaa
Pekan Leipä Oy14 miljoonaa
Heinolan Levy ja Lista Oy9 miljoonaa
HSL Group Oy9 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Heinola yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Versowood Oy854
Pekan Leipä Oy113
Weckman Steel Oy109
Fennada hotelli90
Suomen Kuitulevy Oy76
Suomen urheiluopisto55
Arkta Laatuseinä Oy42
Vierumäen Matkakeidas42
Mittametalli Oy40
HSL Group Oy33

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Heinola
YritysKasvuprosentti
Ice Age Water Oy+213.7%
Kiinteistöpalvelu Kukkonen Oy+159.5%
Vierumäen Kumina Kiinteistö Oy+152.8%
Lahden Väri-Team Oy+115.2%
Heinolan Kauppahallit Oy+83.6%
Elsa ja Ismo Oy+82.8%
Kuljetusliike A&S Ratas Oy+79.0%
Lauhjoen Sora Oy+75.0%
EduBuild Oy+68.1%
Autohuolto Aaltonen Oy+66.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Heinola
YritysPerustettu
Pepen Pihapalvelut04.06.2024
HennaKatriina02.06.2024
TMI Janita Grön24.05.2024
Lusin Kylätalo Oy09.04.2024
Tuula Vuola Translations05.03.2024
Güler avoin yhtiö05.03.2024
Ilotanssi21.02.2024
J.H.Saneeraus17.02.2024
Baine12.02.2024
WAB Group01.02.2024
EsittelyssäAlueen Heinola yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • HSL Group Oy
  Johtava valtakunnallinen tilamuutosten ja -ratkaisujen tuottaja ja valmistaja Suomessa. Monipuoliseen tuoteperheeseemme ja palveluvalikoimaamme kuuluvat tilamuutoksissa tarvittavat umpi-, puulasi-, alumiinilasi- ja täyslasiseinäelementit sekä puurakenteiset paloluokitellut väliseinät.
 • LVI-Tikko Ky

  Tarvitset sitten putkiasentajaa remonttikohteeseen tai ongelmana ovat putkiviat, vuotavat hanat tai viemärien tukokset, niin tutustu kattaviin LVI-palveluihimme ja ota yhteyttä alan ammattilaiseen! Meiltä löytyy putkimies, joka on työssään ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen.

  Teemme kaikki LVI-alan työt. Erikoisosaamisemme ovat saneerauskohteet, putkihuollot, putkiremontit sekä putki- ja viemäriongelmat..

  Ota yhteyttä!

  Kaivinkoneurakointi

  Suoritamme kaikenlaiset maanrakennustyöt Heinolassa ja lähiympäristössä. Saat kauttamme salaojat, talon pohjatyöt ja perustukset. Tarjoamme myös maa-aineksen kuljetukset.

  Suoritamme myös pihojen viherrakentamisen työt ja erilaiset vesijohto. ja viemärityöt! Soita ja kysy lisää!

  Meillä myös vaihtolavapalvelu! Soita ja kysy lisää!

 • Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy
  Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa luotettavaa isännöinti- ja tilitoimistopalvelua Heinolassa. Yrityksemme toimii jo toisessa sukupolvessa. Olemme palvelleet Heinolassa vuodesta 1978 lähtien.
 • Tili- ja yrityskonsultointi EiVi Ky

  Tili- ja Yrityskonsultointi EiVi Ky– Sinun Luotettava Talouskumppanisi

  Tili- ja Yrityskonsultointi EiVi Ky on täyden palvelun tilitoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman ammattitaitoisia taloushallinnon palveluita. Toimintamme keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja laadukkaaseen palveluun. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa talousasioissa, jotta he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

  Palvelumme sisältävät muun muassa:

  -Kirjanpito: Tarjoamme tarkkaa ja luotettavaa kirjanpitoa, joka auttaa sinua pitämään taloutesi kunnossa.

  -Palkanlaskenta: Huolehdimme palkanlaskennastasi ammattitaidolla, varmistaen, että työntekijöillesi maksetaan oikeat palkat ja että kaikki lakisääteiset velvoitteet täyttyvät.

  -Veroneuvonta: Asiantuntevat veroneuvojamme auttavat sinua optimoimaan verotuksesi ja pitämään verotaakkasi mahdollisimman kevyenä. Järkevä verosuunnittelu säästää ikäviltä yllätyksiltä.

  -Talousraportit: Tuotamme selkeät ja helposti ymmärrettävät talousraportit, jotka auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja suunnittelemaan liiketoimintasi tulevaisuutta.

  -Yrityksen perustaminen: Jos olet perustamassa uutta yritystä, autamme sinua kaikissa tarvittavissa toimenpiteissä, kuten yrityksen rekisteröinnissä. Tarvittaessa hoidamme yrityksen perustamisen kokonaan.

  -Talouden digitalisointi: Kehitämme ja tehostamme talousprosessejasi hyödyntämällä nykyaikaisia taloushallinnon ohjelmistoja ja digitaalisia ratkaisuja.

  -Konsultointi ja neuvonta: Tarjoamme konsultointipalveluita, jotka auttavat sinua optimoimaan liiketoimintaasi ja kehittämään taloudellista suorituskykyäsi.

  Meidän tiimimme koostuu kokeneista talousalan ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. Tili- ja Yrityskonsultointi EiVi Ky on kumppanisi kaikissa talousasioissa, oli yrityksesi sitten pieni, keskisuuri tai suuri.

  Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

  Mottomme: Se mikä tehdään, tehdään kunnolla.

 • LVI Lämpöpaja
  Onko talosi tai kiinteistösi lämmityslaiteremonttia vaille? Onko öljylasku liian suuri? Harkitsetko kallista maalämpöjärjestelmää öljylämmityksen tilalle? Oletko kuullut hybridikattilasta? Kiinnostaako kotimaisen lähienergian käyttö? Toimiiko ilma-vesilämpöpumppu Suomessa? Voiko öljykattilan hyötysuhde tosiaankin olla 105%?
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pertunmaa, Lahti, Iitti, Hartola, Asikkala, Sysmä, Mäntyharju ja Kouvola.

Kaupunginosat
Aapelinpelto, Asemantaus, Heinolan kirkonkylä, Hirvisalo, Hoilo, Hujansalo, Härkälä, Imjärvi, Juornatjoki, Jyränkö, Kaakonlampi, Kaivanto, Kausa, Kesiö, Keskikylä, Komeankylä, Komostenkylä, Korkee, Koskenmylly, Koskionranta, Kousa, Lakeassuo, Lamminmäki, Lauhjoki, Laukkamäki, Luhtapauni, Lusi, Läpiä, Löytäne, Makkaramäki, Marjoniemi, Muikkusalmi, Myllykylä, Myllyoja, Niemelä, Onali, Paaso, Paistjärvi, Pirholankangas, Plaani, Pyhätön, Rautsalo, Rihu, Sahanniemi, Saukonmutka, Sinilähde, Soimavuorenkylä, Suokannas, Supinkulma, Syrjäkoski, Taipale, Tommola, Tuusjärvi, Vahravuori, Vahteristo, Vainionkylä, Vaippilainen, Vanhakylä, Veljeskylä, Vierumäki, Viinakoija ja Vuohkallio
KuvausAlueen Heinola kuvaus

Heinolan kaupunki sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Asukkaita Heinolassa on noin 19 000, ja naapurissa sijaitsevat Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa ja Sysmä. Heinola tunnetaan luonnon äärellä sijaitsevana kaupunkina, jossa on paljon tapahtumia, elämää ja elinvoimaa pieneksi kaupungiksi.

Heinolassa on meneillään useita työ- ja elinkeinohankkeita, joissa kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa. Yritystoiminta onkin kaupungissa varsin vireää. Heinolassa toimii noin 1000 erikokoista yritystä. Kaupungissa on erityisesti monipuolista bio- ja metallialan osaamista sekä kierrätysteknologiaan perustuvaa yritystoimintaa. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat muun muassa sahatavaran tuottaja ja jalostaja Versowood Oy, Rakennusliike Reponen Oy, kattotöihin erikoistunut Weckman Steel Oy sekä Heinolan Sahakoneet Oy.

Heinolassa opetus ulottuu aina esikoulusta lukioon ja ammattiopistoon, Koulutuskeskus Salpaukseen. Asukkaille ja turisteille kaupunki tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä; museoita, näyttelyitä, ravintoloita, majoituspaikkoja sekä monia muita.