Heinola

Tältä sivulta löydät kunnan Heinola suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Heinola suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Heinola
YritysLiikevaihto (euroa)
Versowood Oy464 miljoonaa
Weckman Steel Oy36 miljoonaa
K-Citymarket Heinola23 miljoonaa
Suomen Kuitulevy Oy23 miljoonaa
Heinolan Sahakoneet Oy21 miljoonaa
Suomen urheiluopisto12 miljoonaa
Pekan Leipä Oy12 miljoonaa
Vierumäen Matkakeidas11 miljoonaa
Vierumäki Sports Oy11 miljoonaa
Heinolan Levy ja Lista Oy8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Heinola yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Versowood Oy778
Pekan Leipä Oy94
Suomen Kuitulevy Oy69
Vierumäki Sports Oy59
Arkta Laatuseinä Oy48
Mittametalli Oy45
Suomen urheiluopisto44
Vierumäen Matkakeidas38
Peltonen Ski Oy30
Eristysvelho Oy28

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Heinola
YritysKasvuprosentti
Akuba Oy+128.9%
Nokopa Oy+125.5%
LS Company Oy+120.0%
Vierumäen Lepoaika Oy+115.4%
Lahden Isäntä Oy+108.0%
Kiinteistöpalvelu Kukkonen Oy+104.6%
Pajukkala Oy+102.7%
Majula Oy+91.3%
Lahden Väri-Team Oy+72.9%
Auto Vatén Oy+69.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Heinola
YritysPerustettu
Jonen iv ja putkityö01.06.2022
ABO Sähkö Oy21.05.2022
Eimihinkään Oy10.05.2022
Kilponen Service09.05.2022
Tesstec Oy05.05.2022
Tmi Cekirge03.05.2022
Santa Marina Oy01.05.2022
Donna heinola Oy26.03.2022
FreeRoad Consulting Oy22.03.2022
K-Market Heinolantori25.02.2022
EsittelyssäAlueen Heinola yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • HSL Group Oy
  Johtava valtakunnallinen tilamuutosten ja -ratkaisujen tuottaja ja valmistaja Suomessa. Monipuoliseen tuoteperheeseemme ja palveluvalikoimaamme kuuluvat tilamuutoksissa tarvittavat umpi-, puulasi-, alumiinilasi- ja täyslasiseinäelementit sekä puurakenteiset paloluokitellut väliseinät.
 • Tähtisillan Auto Oy
  Tähtisillan Auto on luotettava ja kokenut autohuolto ja -korjaamo. Kuulumme valtakunnalliseen AD autokorjaamo-ketjuun. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien korjaukset ja määräaikaishuollot sekä varaosapalvelut, ilmastointilaitteiden huollot ja vikakoodien purut.
 • Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy
  Kiinteistönvälitys ja Tilipalvelu Pietiläinen Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa luotettavaa isännöinti- ja tilitoimistopalvelua Heinolassa. Yrityksemme toimii jo toisessa sukupolvessa. Olemme palvelleet Heinolassa vuodesta 1978 lähtien.
 • LVI Lämpöpaja
  Onko talosi tai kiinteistösi lämmityslaiteremonttia vaille? Onko öljylasku liian suuri? Harkitsetko kallista maalämpöjärjestelmää öljylämmityksen tilalle? Oletko kuullut hybridikattilasta? Kiinnostaako kotimaisen lähienergian käyttö? Toimiiko ilma-vesilämpöpumppu Suomessa? Voiko öljykattilan hyötysuhde tosiaankin olla 105%?
 • Etelä-Suomen Lattiapinnoitus
  Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on nimensä mukaisesti Etelä-Suomen alueella toimiva lattiapinnoitealan yritys, jolla on vahva osaaminen betonilattioiden pintojen käsittelystä ja pinnoituksista. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat sovittujen aikataulujen noudattaminen, moitteeton laatu, kilpailukykyiset hinnat ja selkeä hinnoittelu.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pertunmaa, Lahti, Iitti, Hartola, Asikkala, Sysmä, Mäntyharju ja Kouvola.

Kaupunginosat
Aapelinpelto, Asemantaus, Heinolan kirkonkylä, Hirvisalo, Hoilo, Hujansalo, Härkälä, Imjärvi, Juornatjoki, Jyränkö, Kaakonlampi, Kaivanto, Kausa, Kesiö, Keskikylä, Komeankylä, Komostenkylä, Korkee, Koskenmylly, Koskionranta, Kousa, Lakeassuo, Lamminmäki, Lauhjoki, Laukkamäki, Luhtapauni, Lusi, Läpiä, Löytäne, Makkaramäki, Marjoniemi, Muikkusalmi, Myllykylä, Myllyoja, Niemelä, Onali, Paaso, Paistjärvi, Pirholankangas, Plaani, Pyhätön, Rautsalo, Rihu, Sahanniemi, Saukonmutka, Sinilähde, Soimavuorenkylä, Suokannas, Supinkulma, Syrjäkoski, Taipale, Tommola, Tuusjärvi, Vahravuori, Vahteristo, Vainionkylä, Vaippilainen, Vanhakylä, Veljeskylä, Vierumäki, Viinakoija ja Vuohkallio
KuvausAlueen Heinola kuvaus

Heinolan kaupunki sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Asukkaita Heinolassa on noin 19 000, ja naapurissa sijaitsevat Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa ja Sysmä. Heinola tunnetaan luonnon äärellä sijaitsevana kaupunkina, jossa on paljon tapahtumia, elämää ja elinvoimaa pieneksi kaupungiksi.

Heinolassa on meneillään useita työ- ja elinkeinohankkeita, joissa kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa. Yritystoiminta onkin kaupungissa varsin vireää. Heinolassa toimii noin 1000 erikokoista yritystä. Kaupungissa on erityisesti monipuolista bio- ja metallialan osaamista sekä kierrätysteknologiaan perustuvaa yritystoimintaa. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat muun muassa sahatavaran tuottaja ja jalostaja Versowood Oy, Rakennusliike Reponen Oy, kattotöihin erikoistunut Weckman Steel Oy sekä Heinolan Sahakoneet Oy.

Heinolassa opetus ulottuu aina esikoulusta lukioon ja ammattiopistoon, Koulutuskeskus Salpaukseen. Asukkaille ja turisteille kaupunki tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä; museoita, näyttelyitä, ravintoloita, majoituspaikkoja sekä monia muita.