Hirvensalmi

Tältä sivulta löydät kunnan Hirvensalmi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hirvensalmi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hirvensalmi
YritysLiikevaihto (euroa)
Vilkonharjun Sora Oy3 miljoonaa
Jousiteos Oy3 miljoonaa
Yksityinen lastenkoti Rivakka1 miljoonaa
Liukkosen Kala Oy1 miljoonaa
Suomen Laatulaituri1 miljoonaa
Jari T. Liukkonen Oy1 miljoonaa
Neste veneasema Hirvensalmi980 tuhatta
Sähköasennukset Marko Rouhiainen Oy742 tuhatta
Pesutykit Oy705 tuhatta
Koneurakointi Ripatti Avoin yhtiö559 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hirvensalmi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Yksityinen lastenkoti Rivakka20
Puulan Metsäkone Oy18
Jousiteos Oy13
Vilkonharjun Sora Oy11
Pitopalvelu Pitoaitta Oy10
Liukkosen Kala Oy8
Järvi-Suomen Kalatuote Oy5
Sähköasennukset Marko Rouhiainen Oy5
Koneurakointi Ripatti Avoin yhtiö5
Jari T. Liukkonen Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hirvensalmi
YritysKasvuprosentti
Mainiemen satama osuuskunta+88.2%
Pesutykit Oy+65.0%
KalaPuula Oy+33.4%
Järvi-Suomen Kalatuote Oy+24.2%
Jotun Texas Bbq Oy+23.5%
Jousiteos Oy+21.6%
Liukkosen Kala Oy+18.4%
Hirvensalmen Rantamakasiini+15.1%
Kauppahuone Lampila Oy+14.5%
Ravintola Kissakoski+14.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hirvensalmi
YritysPerustettu
Maa- ja metsäpalvelut Suuronen17.03.2024
APKH Oy04.08.2023
Eerik Väisänen Oy27.06.2023
EsittelyssäAlueen Hirvensalmi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Puusepänliike Lahtinen Kalle Tmi

  Kun haluat säilyttää rakennuksen arvon ja kunnioittaa perinteitä, olen oikea henkilö tekemään ikkunat ja ovet kohteeseesi. Palveluni perustuu asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityihin ratkaisuihin ja luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa. Tyytyväinen asiakas on kunnia-asia, johon pyrin toteuttamalla asiakkaan omia toiveita ja pysymällä sovitussa aikataulussa. Ota rohkeasti yhteyttä!

 • Lampuula Oy
  Lampuula Oy on keskittynyt perinteiseen ja teolliseen verhoiluun ammattitaidolla.
 • Jousiteos Oy

  Jousiteos Oy on tuusulalainen jousivalmistaja, joka valmistaa jouset asiakkaiden omien mittojen ja mallien mukaan. Valitsemalla Jousiteoksen varmistat parhaan mahdollisen laadun, edistyksellisen valmistustekniikan sekä nopean ja asiakaslähtöisen palvelun. Tuotevalikoimaamme kuuluvat puristusjouset, vetojouset, vääntöjouset ja muotolankajouset. Valmistamme jousia DIN-standardien mukaisista jousiraaka-aineista (teräs, galvanoitu, ruostumaton, haponkestävä). Lankavahvuudet voivat olla 0,2 - 10 mm väliltä ja materiaalina standardien mukaiset ja alan parhaat jousilangat. Toimintamme kulmakiviä ovat nopeus ja toimitusvarmuus, sillä pystymme toimittamaan jousia tarvittaessa jopa yhden päivän toimitusajalla. Ota yhteyttä!

 • Hirvensalmen kunta
  Hirvensalmi kiinnostaa ihmisiä ja yrityksiä. Yhä useampi puhdasta luontoa ja laadukasta palvelutarjontaa kaipaava lapsiperhe on ottanut Hirvensalmen uudeksi kotikunnakseen. Kunnan väkilukua kasvattaa myös paluu- ja maallemuuttajien joukko.
 • Hirvensalmen kiinteistöhuolto Oy

  Paikallista kiinteistöhuoltoa luotettavasti ja ammattitaidolla

  Tarjoamme paikallisesti laadukasta ja laaja-alaista kiinteistöhuoltopalvelua taloyhtiöille, yksityisille ja yritysasiakkaillemme. Meillä toimii kiinteistöhuollon päivystys 24 tuntia vuorokaudessa.

  Hoidamme kaikki kiinteistöhuoltoon liittyvät työt; piha-alueiden hoito, lumen auraukset, puunkaadot, oven avaukset jne. Myös kotitalouksille.

  Mökkitalkkari-palvelut työllistävät meitä ympäri vuoden.

  Kysy lisää!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pertunmaa, Joutsa, Mäntyharju, Kangasniemi ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Eteläkylä, Haapaniemi, Haukonmäki, Hietanen, Hiirimäki, Hirvenlahti, Humpurinmäki, Hurrila, Hämeenmäki, Itäkylä, Juurikkalahti, Kekkola, Kero, Keskikylä, Kilkinkylä, Kirjala, Kissakoski, Kolonkylä, Komppa, Kuitula, Kämpinkylä, Lahnaniemi, Lamminkylä, Lampuunlahti, Lelkola, Letrunkylä, Mainiemi, Malvaniemi, Merrasmäki, Monikkala, Noitti, Noukkalanmäki, Paavola, Pappilanniemi, Parkkola, Pohjoiskylä, Puulansalmi, Pöyry, Rajaranta, Ripatti, Ruhalanniemi, Ruokoniemi, Ryngänkylä, Saari-Kuitunen, Saikkola, Suonsalmi, Syväsmäki, Tuukkala, Vahvamäki ja Vahvaselkä
KuvausAlueen Hirvensalmi kuvaus

Hirvensalmi on Etelä-Savossa, Puulaveden äärellä sijaitseva reilun 2 200 asukkaan kunta. Yhteydet Hirvensalmelta muualle Suomeen ovat hyvät, sillä esimerkiksi lentokenttä löytyy Mikkelistä ainoastaan 35 km päästä. Siellä sijaitsevat myös lähimmät rautatie- ja linja-autoasemat. Suurista kaupungeista Helsinkiin on matkaa noin 200 km ja Jyväskylään 100 km.

Hirvensalmi tunnetaan yrittäjämyönteisestä ilmapiiristään, ja yritystoiminnalle on tarjolla mainioita mahdollisuuksia. Yrityksille on järjestetty vuokrattavia tai myytäviä tontteja. Myös omien toimitilojen rakentaminen onnistuu tarpeen mukaan. Uusin Hirvensalmen liikepaikka-alue on Utela, jossa on teollisuustontteja ja -toimitiloja.

Hirvensalmella ovat menestyneet varsinkin elintarvikejalostukseen, vapaa-ajan asumiseen, puunjalostukseen ja matkailuun liittyvät yritykset. Kunta onkin erittäin suosittu kesämökkipaikka, kesämökkejä on Hirvensalmella yli 3000. Suurimpiin alueen yrityksiin kuuluvat muun muassa Siperian lehtikuusen toimittamiseen erikoistunut LK Lehtikuusi Oy, maanrakennusyhtiö Vilkonharjun Sora Oy, Yksityinen Lastenkoti Rivakka ja Hirvensalmen Vientikone Oy.

Kunnassa voi suorittaa opintien esiasteesta peruskouluun. Koulutusta tarjoavat myös musiikki- ja kansalaisopistot. Vapaa-aikana Hirvensalmella voi nauttia esimerkiksi upeista järvimaisemista, retkistä ja puhtaasta luonnosta. Kunnan alueella sijaitsee muun muassa 127 järveä.