Huittinen

Tältä sivulta löydät kunnan Huittinen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Huittinen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Huittinen
YritysLiikevaihto (euroa)
Satarehu Oy60 miljoonaa
Autotalo Pelttari Huittinen20 miljoonaa
Polarteknik Oy15 miljoonaa
Konepaja Survonen Oy15 miljoonaa
Pimatic Oy12 miljoonaa
SK-Kaivin Oy12 miljoonaa
Metalli ja Lvi Lundgren Oy11 miljoonaa
Transport Hosike Oy10 miljoonaa
K-Supermarket Lautturi10 miljoonaa
Autotalo Pelttari / Pelttarin Auto Oy8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Huittinen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Henkilöstöpalvelu Laine Oy85
Polarteknik Oy77
Pimatic Oy52
Kotikatu Jokilaakso Oy50
Sata-Henkilöstö Oy50
SK-Kaivin Oy42
Veljekset Mäkitalo Oy35
Aurahovi Oy33
Autotalo Pelttari Huittinen31
AH-Trans Oy30

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Huittinen
YritysKasvuprosentti
Aurahovi Oy+214.3%
Tili ja Talous Margit Riuttamäki Oy+124.1%
Tietaso Oy+121.9%
Pontelli Oy+114.0%
Peic Oy+106.2%
Supercon Oy+100.5%
Pirttikoski Invest Oy+100.0%
Or Yhtiöt Oy+86.6%
Toikko Oy+86.6%
Kuntaisännöinti Oy+78.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Huittinen
YritysPerustettu
RRL Osto ja myynti06.07.2024
Lauttakylän ravintola oy05.06.2024
Veviral13.05.2024
Tmi Juuso Kaunisto02.05.2024
Huolto-Hakala22.04.2024
Parastamo07.04.2024
Mimmiina Virtanen01.04.2024
Sumppa21.03.2024
Äijölän tila17.03.2024
Anna K. Enterprise27.02.2024
EsittelyssäAlueen Huittinen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Esakon Oy / Esa Lähteenmäki

  Olemme vuonna 1994 perustettu monialayritys. Toimintamme lähtökohtana on tarjota asiakkaille monipuolista osaamista samasta osoitteesta. Lattiapinnoitukset, timanttiporaukset, piikkaukset, hiekkapuhallukset, pintakäsittelytyöt ja kaivuutyöt ovat esimerkkejä lukuisista palveluistamme.

  Asiakkainamme ovat mm. yritykset, infra, isännöintiyhtiöt, yksityiset ja kunnat.

  Toimimme koko Uudenmaan sekä Pirkanmaan alueella!

  Kotisivuiltamme löydät kattavasti kaiken osaamisestamme.

  Teollisuuteen kiinteistöjen kunnossapitäjä

  Teollisuuskiinteistöt tarvitsevat vahvaa osaajaa teräsrakenteiden tai julkisivujen säilyttämiseksi hyvänä, tai betonilattiat muutostöitä rakenteissa, kaikki nämä ovat meille tuttua puuhaa, kalustossa timanttisahat ja piikkauskoneet, teemme vaikka antikondensipinnoitukset ja kipsilattiat, tässä jotakin, ota yhteyttä Esaan.

  Yrityksen tarina

  Kunnossapitotyöt kaikille ja kaikkialla vaativat vahvaa osaamista ja monipuolista kalustoa. Esakon oy on ollut mukana monissa tehtävissä, siltatyöt, kiinteistön kunnossapito sekä teollisuuden palvelut, vaikka nosturilla korkealle, timanttiporauksista sahauksiin, kipsilattia ja epoksilattia, tässä jotakin meistä. Kun tarvitset yhden tekijän, joka voi olla sinulle avain, erinomaiseen kumppanuuteen. Soita Esalle, tulen käymään, sovitaan oikeat kuviot.

 • Arolan Höyläämö Oy
  Arolan Höyläämö Oy on vuonna 1972 perustettu höyläämöyritys, joka sijaitsee Satakunnassa Huittisten Vampulassa.
 • Autotalo Pelttari / Pelttarin Auto Oy
  Autotalo Pelttari on täyden palvelun autotalo! Meiltä saat uudet autot, vaihtoautot, rahoituksen, huollot ja korjaukset, sijaisauton, vauriokorjauksen ja varaosat; kaikki, mitä voit tarvita autoihin liittyen!
 • Hautaustoimisto ja Kukkasitomo P. Kaunisto Ky

  Palvelemme asiakkaitamme 60 vuoden kokemuksella. Olemme täyden palvelun hautaustoimisto, kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua. Pitkä kokemus alalla välittyy asiakkaillemme ihmisläheisenä ja helpolla kanssakäymisellä.

  Meidän kauttamme saat: arkut, uurnat, kukkalaitteet, kuljetukset, muistotilaisuuspalvelut, hautakivet. Suosimme kotimaisia laadukkaita tuotteita.

  Vaikka toimipisteemme sijaitsee Huittisissa niin toimimme aktiivisesti myös Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Meille voi soittaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, olemme aina tavoitettavissa.

 • Stemma Huittinen
  Stemma - Kalusteita rehdisti elämänmakuisiin koteihin. Kodit on tehty elettäviksi, kalusteet käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me kalustamme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Punkalaidun, Säkylä, Kokemäki, Loimaa ja Sastamala.

Kaupunginosat
Alhonkulma, Hakuni, Hanhikoski, Hein-Erkkilä, Hermanninkangas, Hirvelä, Hiukkamäki, Horna, Huhkola, Huhtaa, Huhtamo, Huikankulma, Hurula, Jokilevo, Jokisivu, Junttila, Kaharila, Karhiniemi, Katinhäntä, Kiviranta, Kolkanmaa, Korkeakoski, Korvenkylä, Korvenmaa, Kukonharja, Kuninkainen, Kärväselä, Lauha, Lauhankylä, Lauttakylä, Leppäkoski, Loima, Löysälä, Manninmäki, Matkusjoki, Mauriala, Metsäkylä, Metsämaa, Mommola, Mutilahti, Naatula, Nanhia, Neeronkulma, Palojoki, Pappilanniemi, Perkolanmäki, Pikku-Vampula, Polsunkulma, Punola, Pyhällys, Raijala, Rantakylä, Rekikoski, Rieskala, Riesola, Rinteenmaa, Ristikangas, Ritakallionmaa, Ronkankulma, Rutava, Räikänmaa, Sahko, Salkinkoskenmaa, Sallila, Salmenoja, Salopäänkulma, Sampu, Saviojanmaa, Siivikkala, Soinila, Soinilan Metsänkulma, Suontaustanmaa, Suttila, Takkula, Tamare, Tanokas, Tryykärinmaa, Untonmäki, Vakkila, Vampula, Vampulankylä, Vanhakoski, Vesiniittu ja Vähäjoki
KuvausAlueen Huittinen kuvaus

Huittinen on Porin seutukuntaan kuuluva 10 170 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee mainiolla paikalla Pori-Helsinki- ja Turku-Tampere-teiden risteyksessä. Sijaintinsa ansiosta kaupungista on hyvät liikenneyhteydet eri puolille maata, varsinkin linja-autoliikenne on vilkasta. Naapurikuntina Huittisilla ovat Säkylä, Sastamala, Kokemäki, Loimaa ja Punkalaidun.

Huittinen on Satakunnan kolmanneksi suurin kauppa- ja matkailukeskus. Keskustaajama Lauttakylä on kaupallinen keskittymä, joka on merkittäviä työssäkäyntialueita. Elintarvikkeiden jatkojalostus on toimialoista eniten työllistävin. Muita merkittäviä aloja ovat kone- ja rakennusala, laukkuala sekä autokauppa. Myös pienteollisuusyrityksiä on kaupungissa lukuisia.

Huittisten suuriin yrityksiin kuuluvat mm. Autotalo Pelttari, siipikarjan ruokintarehuun erikoistunut Satarehy Oy, Lihajaloste Korpela Oy ja Huittisten Laatuauto Oy. Kaupungissa on myös paljon erikoisliikkeitä yleisliikkeiden ohella.

Opiskeluun Huittisissa on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet ja sitä kehitetäänkin aktiivisesti. Kaupungista löytyy peruskoulun jälkeiseen opiskeluun lukio, jossa on laaja kieli- ja luonnontiedevalikoima sekä yrittäjyyskursseja. Opiskella voi mm. myös Satakunnan ammattikorkeakoulussa, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa ja Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksessa.

Huittinen on turvallinen ja hyvä paikka elämiseen. Asua voi korkeatasoisesti edukkaamminkin. Peruspalvelut ovat hyvin saatavilla, ja kaikki löytyy lähes kävelymatkan päästä.