Hyrynsalmi

Tältä sivulta löydät kunnan Hyrynsalmi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Hyrynsalmi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Hyrynsalmi
YritysLiikevaihto (euroa)
Räsänen Logistics Oy3 miljoonaa
Vesi-Mega Oy2 miljoonaa
Kuljetus ja Maansiirto Heikkinen Oy2 miljoonaa
JR-Murske Oy1 miljoonaa
Kainuun Raudoitus Oy1 miljoonaa
Lauri Kemppainen Oy1 miljoonaa
Masaworks Oy907 tuhatta
Ukkohalla Ski Resort887 tuhatta
Ahmahaka Kiinteistö Oy814 tuhatta
Raskashuolto Pyykkönen Oy582 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Hyrynsalmi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Räsänen Logistics Oy15
Kainuun Raudoitus Oy14
Osuuskunta Hyryn Sateenkaari12
Ukkohalla Ski Resort11
Huokem Oy7
Masaworks Oy6
Lauri Kemppainen Oy4
Vesi-Mega Oy4
Ahmahaka Kiinteistö Oy4
JR-Murske Oy3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Hyrynsalmi
YritysKasvuprosentti
Huokem Oy+100.6%
Rakennushalla Oy+60.4%
Ylä-Kainuun Lvi Oy+59.0%
JR-Murske Oy+55.8%
Komehta Oy+14.5%
Raskashuolto Pyykkönen Oy+10.0%
Uusnevalainen Oy+8.0%
Hyrynsalmen Virastotalo Kiinteistö Oy+7.8%
Tirto Oy+7.7%
Fysioterapia Mira Oikarinen Oy+7.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Hyrynsalmi
YritysPerustettu
Hyryn Lvi-Asennukset Oy26.01.2024
Aitoudentila17.10.2023
Niinan Hiustupa15.05.2023
Puu &Suksimestari12.04.2023
Tmi Kati Kaartinen15.03.2023
ATM Metsäpalvelu Oy31.01.2023
RL-Hallit Oy02.12.2022
Kermik20.11.2022
Taksi Jarkko Heikkinen07.09.2022
EsittelyssäAlueen Hyrynsalmi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • SK Raudoitus Oy

  SK Raudoitus Oy on Suomessa toimiva betonirakentamisen yritys, jolla löytyy yli 10 vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet laadukkaaseen betonirakentamiseen. Toimimme koko Suomen alueella, ja meidän tärkeimmät kilpailuvalttimme ovat laatu ja rehellisyys. Teemme aina sen mitä lupaamme, aina asiakkaan etu edellä.

  Palvelut:

  • Betoniraudoitus: Tarjoamme ammattitaitoista betoniraudoitusta kaikenlaisiin rakennusprojekteihin. Olipa kyseessä pieni omakotitalo tai suuri liikerakennus, me hoidamme raudoitustyöt huolellisesti ja tehokkaasti.

  Ota yhteyttä: Jos tarvitset betoniraudoituksen palveluita, ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa raudoitukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Yhdessä varmistamme, että rakennushankkeesi on kestävä ja turvallinen. 💪🏗️📞

 • Kainuun Raudoitus Oy

  Kainuun Raudoitus Oy tekee raudoitustyöt rautaisella ammattitaidolla ja pitkällä työkokemuksella Kainuussa. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa.

  Meiltä saat laadukkaat raudoitustyöt niin omakotitaloihin kuin suurempiin kohteisiinkin. Palvelemme joustavasti sekä yrityksiä että yksityisiä. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat raudoitukset, jotka toteutamme asiantuntevasti kohteessa kuin kohteessa.

  Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisiin raudoitustöihin tarvitset ammattilaisen apua!

 • Tmi Jaakko Komulainen

  Tmi Jaakko Komulainen on hirsirakentamisen ammattilainen. Valmistamme alusta loppuun asti käsityönä laadukkaat hirsi- ja piharakennukset ammattitaidolla Kainuun alueella. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi hirsimökit, pihavajat, varastot, saunat ja aitat.

  Hoidamme tarvittaessa myös ulko- ja sisäremontit luotettavasti. Ota yhteyttä!

 • Hyryn Kauppa

  Hyryn Kauppa on melkoinen erikoisuus, vanhan ajan tunnelmaa ja nostalgiaa henkivä kyläkauppa, joka on ollut Heikkisen suvun omistuksessa jo yli 100 vuoden ajan. Kauppa palvelee kyläläisiä ja kesäasukkaita monipuolisella valikoimalle sekä tuorejauhetulla kahvilla.

  Kyläkaupastamme saat vanhan hyvän ajan asiakaspalvelua ja kiireetöntä tunnelmaa yhdistyneenä tuotteiden huippulaatuun. Hyllyistämme löydät muun muassa perustelintarvikkeet, kotitaloustavarat, tekstiilit ja kosmetiikkatuotteet.

  Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

 • Hyrynsalmen hautauspalvelu Kesia - Funeral service & cemetery
  Hyrynsalmen hautauspalvelu Kesia auttaa surussanne. Olemme kokenut toimija alalla ja meiltä saatte ajanmukaista apua hautajaisiin liittyvissä asioissa. Meillä on myös kattava valikoima kauniita arkkuja ja uurnia, sekä teemme myös vainajan siirtoja.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Ristijärvi, Puolanka, Kuhmo ja Suomussalmi.

Kaupunginosat
Haapola, Hakokylä, Halla, Harju, Heinävaara, Hirvivaara, Hoikka, Honkaranta, Hämeenniemi, Kangaskylä, Karhuvaara, Karpinvaara, Katajaranta, Kokkola, Konivaara, Kukkuri, Kypärävaara, Kytömäki, Laitala, Lauttakylä, Letuskylä, Lietekylä, Luvankylä, Metsäkylä, Mikitänpää, Moisiovaara, Myllykangas, Myllylä, Mäntyvaara, Niemelänniemi, Nieminen, Nuottikylä, Nuottimäki, Nurmiaho, Ollilanniemi, Oravivaara, Paljakka, Palolammin asutusalue, Pekankylä, Peuravaara, Pöleikkö, Pöytävaara, Raatevaara, Rantokylä, Riihivaara, Riitakylä, Rämpsänkylä, Saarikylä, Seppälänniemi, Siikalahti, Tapanikylä, Teerelä, Teerijärvi, Tervakylä, Tololanniemi, Ukkohalla, Valkeisvaara, Viinikka, Vähämäki, Väisälä, Väli-Lehto ja Yhäperä
KuvausAlueen Hyrynsalmi kuvaus

Hyrynsalmi on Kainuun maakunnassa sijaitseva, reilun 2000 asukkaan kunta, naapureinaan Suomussalmi, Kuhmo, Ristijärvi ja Puolanka. Hyrynsalmi tunnetaan Suomen eteläisimpinä poronhoitoalueena. Kunnassa on vuolaat vesireitit, paljon metsää sekä vaara- ja suoalueita, jotka tarjoavat aktiviteetteja ympäri vuoden.

Erilaiset tapahtumat hyödyntävät kunnan mahtavia maisemia. Hyrynsalmella järjestetään mm. tunnetut suopotkupallon MM-kisat ja umpihankifutiksen MM-kisat. Upeaa nähtävää tarjoaa niin ikään kallioinen erämaalampi, Vuorilampi. Kunnassa on myös Ukkohallan laskettelu- ja urheilukeskus.

Hyrynsalmen toimialoista suurimpiin kuuluvat kuljetus-, kiinteistö- ja maanrakennusala. Merkittäviä alueen yrityksiä ovat mm. Keski-Kainuun Kuljetus, Hiihtokeskus Ukkohalla Paljakka Oy sekä sähköasema- ja maanrakennusurakointia toteuttava Masaworks Oy. Kunta on mukana Kainuun Etu Oy:ssä, jonka tavoitteena on edistää aluetalouden kasvua. Se tarjoaa tukea, neuvoa ja rahoitus yrityksille. Yrittämiseen saa apua myös monilta muilta tahoilta.