Ii

Tältä sivulta löydät kunnan Ii suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ii suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ii
YritysLiikevaihto (euroa)
PVO-Vesivoima Oy Pääkonttori37 miljoonaa
Okt Talotekniikka Group Oy11 miljoonaa
Rakennusliike Häyrynen Oy9 miljoonaa
Iin Energia Oy8 miljoonaa
Doorway8 miljoonaa
Fin Door Oy8 miljoonaa
Voimalohi Oy5 miljoonaa
OT-Kumi Oy5 miljoonaa
V.A.V. Group Oy5 miljoonaa
Neste Kuivaniemi4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ii yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Okt Talotekniikka Group Oy44
Doorway42
Fin Door Oy40
Rakennusliike Häyrynen Oy34
IKP Service26
V.A.V. Group Oy22
Oulunkaaren Työterveys Oy21
OT-Kumi Oy20
Voimalohi Oy17
Alina Ii-Pudasjärvi14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ii
YritysKasvuprosentti
PM Ruukki Oy+221.4%
Okt Talotekniikka Group Oy+210.7%
J. Olkoniemi Oy+94.3%
Samoiva Oy+68.2%
Nordvalkea Oy+62.8%
Sevenaxis Oy+48.7%
Suomen Erikoispinnoite Oy+48.4%
Vaaralainen Oy+46.7%
Kultainen Puutalo Oy+39.4%
Trelevant Oy+35.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ii
YritysPerustettu
Art By Mummi Oy18.06.2024
Terapiapalvelu Muutoksen tukena Oy06.06.2024
Hyvinvointipalvelu Rentoudu Hetkeksi26.04.2024
RolleRide06.03.2024
Spotmizer Oy13.01.2024
Valmennus Valonkehrä09.12.2023
Askeltava Oy09.10.2023
Rakennuspalvelu J.Anisimaa11.09.2023
Lvi-Kompania Oy22.08.2023
A. Suvanne Palvelut OY15.08.2023
EsittelyssäAlueen Ii yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • OT-Kumi Oy

  OT-Kumi Oy suunnittelee tiivisteprofiilit tiettyyn, tarkasti määriteltyyn kohteeseen. Käytämme tuotannossamme testattuja ja korkealuokkaisia materiaaleja, valmistamme tiivisteprofiilit joko kumista, TPE:stä tai silikonista Takaamme asiakkaillemme laadukkaat tuotteet nopeasti. Oma suulakevalmistus tehtaallamme mahdollistaa asiakkaalle yksilöllisen palvelun. Suulakkeet valmistamme tietokone-ohjatuilla työstökoneilla saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen.

  Ota yhteyttä!

 • Rakennusliike Häyrynen Oy
  Rakennamme ja peruskorjaamme rivi- ja kerrostaloja, sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla.
 • Fin Door Oy

  FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Ovet tehdään mittatilaustyönä Iissä.

  FinDoorin taitto-ovet ovat lämpimät, kestävät ja kevyet käyttää. EI30-paloluokitus lisäominaisuutena.

  Jos sinulla on hyvän oven tarve, ota meihin yhteyttä!

  Fin Door Oy - Kotimaiset taitto-ovet

  Hallit - Navetat - Pesukadut - Paloasemat - Erikoiskohteet

 • Teollisuuskopla Oy

  Teollisuuskopla Oy tarjoaa kattavia palveluja koneiden ja laitteiden suunnitteluun, modernisointiin ja huoltoon. EPC-projektit ja vahva osaaminen takaavat tehokkaan yhteistyön ja pitkäaikaiset tulokset.

  Tarjoamme kattavan palvelun asiakkaan tarpeiden ensimmäisestä ajatuksesta suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja kunnossapitoon saakka – lopputuloksena saavutetaan huippuluokan suorituskyky ja turvallisuus.

  Ota yhteyttä!

 • Iin kunta

  Tervetuloa Iihin! Vihreää asumista Oulun seudulla. Ii sijaitsee meren rannalla, paikassa jossa Ii-, Kuiva- ja Olhavan joki laskevat Pohjanlahteen. Iin ja Kuivaniemen kunnat perustivat uuden Iin kunnan 1.1.2007 alkaen. Vuonna 2024 Iissä vietetään 650 -juhlavuotta. Naapurikuntia ovat Oulu, Pudasjärvi, Ranua ja Simo. Ii on kasvava, viihtyisä ja elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta. Kysy edullisista tonteista!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Simo, Ranua, Oulu ja Pudasjärvi.

Kaupunginosat
Alaranta, Asemakylä, Asemankylä, Halttula, Harjula, Heikinmatti, Heinikoski, Hepolanperä, Herva, Hietaniemi, Huttula, Hyry, Hällinperä, Iin Hamina, Itaranperä, Kaikkola, Kauppi, Koivuniemi, Konttilanperä, Kuivaniemi, Kuninkaanniemi, Kylmälä, Kärppäsuo, Lahdenperä, Lamminperä, Laurilanniemi, Leistonperä, Luola-aapa, Luujoki, Maunula, Meriläisenperä, Miettula, Muhoperä, Myllykangas, Mökkiperä, Nyby, Oijärvi, Ojakylä, Ojala, Olhava, Onkalo, Paasonperä, Pisteenpää, Pohjois-Ii, Pohjoisranta, Porkanperä, Päkkilänkangas, Raasakka, Ruohola, Räinänperä, Seljänperä, Sorosenperä, Suomela, Särkijärvi, Taipale, Tuomela, Tupakkaperä, Tyykiluoto, Vasankari, Veska, Viinamäki, Virkkula, Vuornos, Väli-Olhava, Yli-Olhava ja Yliranta
KuvausAlueen Ii kuvaus

Ii on noin 9 940 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sen naapurissa sijaitsevat Ranua, Oulu, Pudasjärvi ja Simo. Ii on erittäin suosittu kesämökkikunta, jossa lomailijat asukkaiden ohella nauttivat puhtaasta luonnosta, saari- ja jokialueista sekä monipuolisista tapahtumista, rauhallista ympäristöä unohtamatta.

Iin panostus elinkeinoelämään on jatkunut menestyksekkäästi jo vuosikymmenten ajan. Yrityksiä on perustettu runsaasti ja kehitys on jatkunut tähän päivään asti voimakkaana. Yritykset ovat sijoittuneet kaikkialle kunnan osiin, mutta varsinkin vahvaan yrityskeskittymään Iilaaksoon.

Kunnan nouseva toimiala on uusiutuva energia. Ii onkin onnistunut puolittamaan hiilidioksidipäästönsä ja noussut siinä valtakunnan kärkisijoille. Ii on mukana mm. Suomen ympäristökeskuksen Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeessa.

Muita Iin merkittäviä toimialoja ovat rakennusteollisuus, kumi- ja muoviteollisuus, konepaja- ja puuteollisuus sekä metalliala. Suurimpiin kunnan yrityksiin kuuluvat mm. PVO-Vesivoima Oy Pääkonttori, joka on osa Pohjolan Voimaa, maanrakennusalalla toimiva PT PohjanTeko Oy ja Suomen johtava tiivisteprofiilien valmistaja OT-Kumi Oy.

Ii on suosittu varsinkin lapsiperheiden keskuudessa. Asuminen on turvallista ja edullista. Päivähoito, perusopetus ja lukio-opetus kuuluvat kasvatus- ja opetuspalveluihin. Kulttuurin osalta kunnassa on vahva kansanmusiikkiperinne ja tasokasta, kansainvälistä ammattitaidetta kehittävä ja tuottava Taidekeskus KulttuuriKauppila. Myös Wanha Hamina on suosittu käyntikohde.