Ikaalinen

Tältä sivulta löydät kunnan Ikaalinen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ikaalinen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ikaalinen
YritysLiikevaihto (euroa)
Kährs Oy39 miljoonaa
Leppäkosken Lämpö Oy23 miljoonaa
Fincumet Container Oy20 miljoonaa
Leppäkosken Sähkö Oy20 miljoonaa
Ikaalinen Spa & Resort11 miljoonaa
Ikaalisten Matkatoimisto Oy (IMT.fi)9 miljoonaa
Leppäkoski Group Oy8 miljoonaa
Jyllin Kodit7 miljoonaa
Ikaalisten Luomu Oy6 miljoonaa
Esperi Hoivakoti Luhalahti5 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ikaalinen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Jyllin Kodit122
Esperi Hoivakoti Luhalahti118
Kährs Oy100
Ikaalinen Spa & Resort50
Ari Green Plant Oy36
Ikaalisten Matkatoimisto Oy (IMT.fi)29
Leppäkosken Sähkö Oy28
Lennu26
Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy21
Leppäkosken Lämpö Oy21

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ikaalinen
YritysKasvuprosentti
Ikaalisten Autovaruste Oy+240.7%
Kankaanrannan tila Oy+117.5%
S. Koskela Oy+108.0%
MaitoEskeli Oy+97.4%
MaitoKuortti Oy+97.1%
Eestaas ekokuljetus+78.8%
Maanrakennus ja Rekkapesula Viljanen+68.7%
Kajastus Oy+66.9%
Waltech Oy+51.8%
Siirtoliima Oy+51.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ikaalinen
YritysPerustettu
tmi Mikko Holma21.05.2024
Perälän Autopaja19.04.2024
Taksi V.Väisänen Ikaalinen28.03.2024
Oriveden Ravintolaliike Oy16.03.2024
Ikaalisten apteekki29.02.2024
Hoivapalvelu Mummu & Taata21.02.2024
Macarons Julia02.01.2024
Eppu Rajala14.12.2023
K-Market Keskustori12.12.2023
Keiju-tarhat Oy01.12.2023
EsittelyssäAlueen Ikaalinen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Satapirkan Osuuspankki Ikaalisten konttori

  Neuvottelut ajanvarauksella ma-to 8-18, pe 9:30-16:30. Kassapalvelut avoinna ma 9:30-12:30 ja 13-16:30.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Konehuolto Jarmo Mäkinen Oy

  Konehuolto Jarmo Mäkinen Oy huoltaa Valtra-traktorit Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • viherRakennus Hietaniemi

  ViherRAKENNUS Hietaniemen palveluihin kuuluu viherrakentamista ja pihasuunnittelua sekä uudisrakentamista ja remontointia. Toimimme Ikaalisista käsin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

  Viherrakentaminen pitää sisällään muun muassa piharakentamista ja - suunnittelua, piharakenteita, kiveyksiä, muureja, nurmikoidentekoa, sadevesijärjestelmiä, salaojia. Toimitamme työmaalle kiviainekset, kuorikkeet, ruokamullat ja muut tarvikkeet.

  Rakennamme ja korjausrakennamme kaikenlaisia rakennuksia, huoneistoja ja rakennelmia.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy

  Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy on 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa myös lakiasiapalveluita, kiinteistövälitystä ja isännöintiä. Lisäksi palvelupaletissamme on kiinteistöjen huolto ja siivous. Palvelemme kaikkia yritysmuotoja, yhdistyksiä, säätiöitä, maa- ja metsätalousyrittäjiä sekä yksityishenkilöitä. Yrityksen toiminta-alueena on lähinnä Ikaalinen, Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Tampere, Jämijärvi ja Parkano. Huolto- ja siivouspalveluita tarjoamme Ikaalisissa. Kotisivuiltamme löydät lisää tietoa meistä.

  Ota yhteyttä!

  Palvelut

  • Tilitoimisto

  • Isännöinti

  • Kiinteistöhuolto ja siivous

  • Vuokravälitys

  Isännöintipalvelua

  Tarkoituksenamme on taata taloyhtiöiden toimiva talous, kiinteistön arvon säilyminen sekä asukkaiden viihtyvyys. Isännöimme yhtiöitä Ikaalisten lisäksi Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Asiakkainamme on asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloja, hotelliyhtiöitä sekä liikekiinteistöjä. Toimimme Tampereen alueella nimellä Tampereen Tili ja Kiinteistö, joka on erikoistunut isännöintipalvelutuotantoon vuosikymmenten kokemuksella eri kiinteistöalan tehtävissä.

  Tilitoimistopalvelua

  Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu tilitoimisto. Vahvuuksiamme on ammattitaitoinen henkilökunta, modernit atk-ohjelmistot sekä vuosien vankka kokemus. Hallitsemme Pirkanmaan alueen yritysten erityistarpeet. Palvelemme kaikkia yritysmuotoja, yhdistyksiä, säätiöitä, maa- ja metsätalousyrittäjiä sekä yksityishenkilöitä taloushallintoasioissa monipuolisesti. Tarjoamme perinteistä tilitoimistopalvelua sekä sähköistä taloushallintoa. Panostamme luotettavaan, henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntemukseen. Asiakkaan tarvitsemat taloushallinnon palvelut suunnitellaan yhdessä – näin voidaan keskittyä olennaiseen.

  Kiinteistöhuoltoa ja kunnossapitoa

  Tarjoamme kiinteistöjen hoitoon ja kunnossapitoon monipuolista ja luotettavaa palvelua. Palveluksessamme on vakituiset huoltomiehet ja siivoojat, jotka hoitavat taloyhtiöiden ja kiinteistöjen sisä- ja ulkotiloissa tehtävät huolto- ja siivoustyöt tehdyn sopimuksen mukaisesti. Huoltopäivystyksemme toimii Ikaalisissa ympäri vuorokauden.

  Vuokravälitystä

  Tarjoamme vuokravälitystä yli 30 vuoden kokemuksella. Välitämme Ikaalisten kaupungin vuokra-asuntoja. Katso tiedot kohteistamme kotisivuiltamme!

 • Siivouspalvelu Soini

  Ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua 20-vuoden kokemuksella!

  Palvelumme:

  • Yrityssiivoukset

  • Perus-ja ylläpitosiivoukset

  • Kotisiivoukset

  • Tekstiilipesut painehuuhtelukoneella

  • Ikkunoiden pesut

  • Siivoukset höyrypesurilla

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Jämijärvi, Hämeenkyrö, Kankaanpää, Parkano, Ylöjärvi ja Sastamala.

Kaupunginosat
Aivusperä, Eränperä, Haapimaa, Hakala, Hakumäki, Hangasjärvenperä, Heinistö, Heittola, Helteenkylä, Höytölä, Innala, Iso-Röyhiö, Jauhokuononmaa, Joensuunperä, Jylli, Kallionkieli, Karpanperä, Karttu, Kasittula, Kiiala, Kilvakkala, Kimppukylä, Kiukaanmaa, Kivijärvenkulma, Kiviniemi, Kolkko, Kolunperä, Kotamäenperä, Kovelahti, Koveranta, Kuralanperä, Kurinranta, Kurkela, Laiteenkulma, Lamminperä, Laurilanperä, Lehtiperä, Leppäsjärvi, Leutola, Luhalahti, Luomajärvi, Luttuunkulma, Lähdekylä, Läykkälä, Löytömaa, Mansoniemi, Mettälänperä, Miettinen, Murronperä, Mylly-Karttu, Niinineva, Palinperä, Paununperä, Poltti, Pukara, Pääjärvenperä, Rahkola, Riitiala, Sarkkila, Saukonperä, Sikuri, Sipsiö, Sisättö, Sorvanperä, Särkikoski, Särkiperä, Tevaniemi, Tuhkurinperä, Tuomarla, Töllinpää, Uurasjärvi, Vaho, Vanha kauppala, Varessalmi, Vaskiperä, Vatsiainen, Vatula, Vehuvarpee, Vekara, Viljala, Vähä-Röyhiö, Välikylä ja Ylijoenperä
KuvausAlueen Ikaalinen kuvaus

Ikaalinen on Pirkanmaalla sijaitseva, runsaan 7000 asukkaan matkailu- ja kylpyläkaupunki likellä Tamperetta. Se asettuu kolmostien Tampere-Vaasa-tien varteen, mikä tekee sijainnista erinomaisen. Naapurikuntia ovat Hämeenkyrö, Jämijärvi, Kankaanpää, Parkano, Sastamala ja Ylöjärvi.

Ikaalinen tunnetaan varsinkin Ikaalisten Kylpylästä, joka on Pohjoismaiden suurin monitoimikylpylä, sekä joka kesä järjestettävästä, maailmanlaajuisesti kävijöitä keräävästä Sata-Häme Soi -musiikkifestivaalista. Kauniin luonnon ja aktiivisen kulttuurielämän ansiosta Ikaalinen on suosittu mökkeilykaupunki, loma-asuntoja on järvien rannalla jopa 2 500.

Ikaalisten suurimpiin toimialoihin kuuluvat muun muassa kiinteistö-, rakennus- ja maanrakennusala. Kaupunki tukee vahvasti yrittäjyyttä ja elinvoimaisuutta. Seudun isoja yrityksiä ovat esimerkiksi metallinkierrätykseen, vaihtolavoihin ja kontteihin erikoistunut Fincumet Oy, Leppäkosken Sähkö -konserni ja Ikaalisten matkatoimisto Oy.

Koulutustarjonta on Ikaalisissa hyvä aina esikoulusta ammattiopintoihin. Peruskoulun jälkeen voi opiskella lukiossa ja hankkia eri alojen ammattitaidon Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa tai käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Kaupungissa toimii myös Tampereen ammattikorkeakoulun yksikkö.