Inkoo

Tältä sivulta löydät kunnan Inkoo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Inkoo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Inkoo
YritysLiikevaihto (euroa)
Team Electric Oy Ab21 miljoonaa
Inkoo Shipping14 miljoonaa
A-Vilja5 miljoonaa
K-Market Lantis3 miljoonaa
Vestelli Oy2 miljoonaa
Ravintola Scola2 miljoonaa
Lvis-Kauppila Oy2 miljoonaa
Porkkalan Maanrakennus Oy2 miljoonaa
Isännöitsijätoimisto Svensson Oy2 miljoonaa
Rasmus Nordström Oy Ab2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Inkoo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Inkoo Shipping52
Team Electric Oy Ab51
Asennus Uusimaa Oy18
Porkkalan Maanrakennus Oy15
INC Service Oy14
Vestelli Oy13
Tilanhoitajat12
Ravintola Scola11
Lvis-Kauppila Oy11
Stadin IV-Huolto Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Inkoo
YritysKasvuprosentti
Vaskimies Oy+183.4%
Huoneisto energia Oy+93.0%
Sea & Subsea Oy Ab+55.7%
Venehotelli+53.2%
Tik Plan Oy+47.3%
Enberg&Enberg Oy+44.7%
EduGems Oy+44.2%
Uudenmaan kotiapu Oy+35.0%
Grönfors Training Oy+32.2%
KirLas Oy+30.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Inkoo
YritysPerustettu
Taeaax05.05.2024
Firma Nathalie Kock26.04.2024
Sofia Oy Ab01.04.2024
Barö Cafe Group Oy17.01.2024
KirjanPiiTa05.12.2023
EKHOLM R oy26.10.2023
David Wills23.10.2023
C.O.M.T Service07.09.2023
Erikssons Bygg01.09.2023
ProSmith Oy09.08.2023
EsittelyssäAlueen Inkoo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rasmus Nordström Oy Ab
  Oy Rasmus Nordström Ab tekee pitkällä kokemuksella ja jämerällä kalustolla monipuoliset kuljetukset, nostot ja maanrakennustyöt. Olemme toimineet jo vuodesta 1999 palvellen pääasiassa läntisen uudenmaan sekä pääkaupungin alueella.
 • Porkkalan Maanrakennus Oy
  Infrarakentamiseen erikoistunut maanrakennusliike. Toimimme avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme yrityksiä, julkista sektoria ja teollisuutta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 • Mekaniska Marin Oy Ab
  Mekaniska Marin suorittaa venemoottoreiden merkkihuollot, korjaukset, asennukset sekä talvisäilytykset. Talvisäilytyksemme palvelukokonaisuus toimii "avaimet käteen" periaatteella jossa sinun veneesi säilytys niin halutessasi, on aina lämpimissä, puhtaissa ja valoisissa sisätiloissa. Hoidamme kaikki veneilypalvelut telakoinnista, huolloista, ylläpitotoimenpiteistä, laite-ja järjestelmäasennuksista aina korjauksiin saakka. Huollamme kaikkia säilytyksessä olevia konemerkkejä ja vetolaitteita.
 • Suunnittelutoimisto ARKTIKA

  "Suunnittelutoimisto ARKTIKA tarjoaa arkkitehtisuunnittelua pääasiassa läntisellä Uudellamaalla. Tarjoamme palvelua ensisijaisesti pientalohankkeisiin, kuten omakotitaloihin, loma-asuntoihin ja rivitaloihin.

  Lähtökohtana on aikaa kestävien ratkaisujen löytäminen. Pyrkimyksenä on lisäksi ohjata rakentajaa kohti ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja. ARKTIKAn avulla saat kattavan suunnitteluratkaisun hankkeeseesi. Tarjottavana on arkkitehtisuunnitelmia, jotka huomioivat sekä esteettiset että toiminnalliset näkökulmat. Tavoitteena on luoda tiloja, jotka asukas kokee omakseen ja jotka luovat seesteisen toimintaympäristön niin vapaa-aikaan kuin työn tekemiseen. Suunnitelmat ovat yksilöllisiä ja lopputulos on tulevan käyttäjänsä näköinen."

  Tarjoamme yhteistyökumppaneiden verkoston, jonka avulla voimme tukea rakennushankkeesi eri vaiheita. Yhteistyökumppaniemme joukosta löytyy asiantuntijoita sisustus- ja pihasuunnittelun sekä rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnittelun saralta.

  Palvelussa haluamme korostaa ystävällisen, inhimillisen kommunikoinnin merkitystä hankkeen alusta aivan loppuun asti.

  ARKTIKA haluaa olla mukana rakentamassa kestävää ja viihtyisää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa. Otathan yhteyttä.

 • Veneliike Marengo Oy

  Marengo Oy on vuonna 1973 toimintansa aloittanut veneyritys Inkoossa. Meillä on laaja asiantuntemus merenkulun ja veneilyn alalta. Tarvitsetpa siis veneilytarvikkeita tai haluat ostaa veneen, käänny puoleemme!

  Katso lisätietoja nettisivuiltamme ja ota yhteyttä!

  Muut palvelumme:

  • uusien ja vaihtoveneiden myynti

  • moottoreiden myynti, asennus ja huolto

  • venetrailerit ja lavavaunut, myös vuokraus

  • maalit ja veneenhoitotuotteet

  • pelastusliivit

  • veneen huollot, lasikuitutyöt, hiekkapuhallukset, alumiinihitsaukset

  • telakointipalvelut 10.000 kg asti

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Siuntio, Kirkkonummi, Lohja ja Raasepori.

Kaupunginosat
Barösund, Betesmarken, Billskog, Bjurs, Bollstad, Bredslätt, Bölsmark, Dal, Degerby, Fagervik, Finnböle, Finnpada, Fremböle, Gråmarböle, Gumböle, Haga, Halvdels, Ingarskila, Innanbäck, Joddböle, Knappa, Kopparnäs, Kusans, Kvarnkärr, Kämpbacka, Kärr, Linkulla, Lågnäs, Långvik, Malm, Mossaböle, Nötterdalen, Päivölä, Pålsböle, Rankila, Ritomten, Rådkila, Rödbrott, Siggböle, Skatudden, Smeds, Stubböle, Svartbäck, Tallbacka, Tvära, Tähtelä, Upinniemi, Vars, Vassböle, Västankvarn, Västerskogen, Västersolberg, Älgsjö, Ålkila ja Östersolberg
KuvausAlueen Inkoo kuvaus

Inkoo on Suomen etelärannikolla sijaitseva kunta Helsingin ja Hangon puolessa välissä. Asukkaita Inkoossa on vajaat 6 000. Kunta on rakentunut keskelle luontoa, idyllisen saariston äärelle, mutta vain puolen tunnin päähän vilkkaasta pääkaupunkiseudusta. Lähimmät kuntanaapurit ovat Raasepori, Lohja, Siuntio ja Kirkkonummi.

Inkoo on kaksikielinen, joten peruspalvelut ovat saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä. Yrittämiselle on rakennettu hyvät mahdollisuudet. Sijainti on erinomainen, ja tontteja on tarjolla teollisuudelle sekä yrityksille. Ilmaista neuvontaa yrityksille tarjoaa Yritysklinikka pätevän ”yritystohtorin” johdolla.

Suurimpia kunnan yrityksiä ovat mm. eurooppalaiseen NMC-konserniin kuuluva NMC Termonova Oy, joka valmistaa kemiallisesti ristiinsilotettua polyeteenisolumuovia Nomalenia sekä Nomalenista jatkojalostettuja tuotteita, yksityinen kaupallinen satama Inkoo Shipping Oy Ab, jonka vuotuinen liikenne on noin miljoona tonnia, sekä laivasähkötöitä tekevä Team Electric Oy Ab.

Inkoo on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Yhteisöllisyys on vahva, harrastusmahdollisuuksia löytyy riittämiin ja sijainnin ansiosta elämyksiä sekä aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Opetukseen on kolme ruotsinkielistä koulua ja yksi suomenkielinen. Myös musiikkiopisto ja kansalaisopisto löytyvät kunnasta. Kunta ja sen kylät järjestävät omia, viihtyisiä tapahtumiaan ympäri vuoden.