Inkoo

Tältä sivulta löydät kunnan Inkoo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Inkoo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Inkoo
YritysLiikevaihto (euroa)
Team Electric Oy Ab24 miljoonaa
NMC Termonova Oy14 miljoonaa
Inkoo Shipping12 miljoonaa
Mavrok Oy5 miljoonaa
A-Vilja3 miljoonaa
Vestelli Oy3 miljoonaa
K-Market Lantis3 miljoonaa
Marinew Ab Oy2 miljoonaa
Isännöitsijätoimisto Svensson Oy2 miljoonaa
Rasmus Nordström Oy Ab2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Inkoo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
NMC Termonova Oy63
Team Electric Oy Ab51
Inkoo Shipping50
INC Service Oy19
Ravintola Scola15
Asennus Uusimaa Oy12
Isännöitsijätoimisto Svensson Oy11
Rasmus Nordström Oy Ab11
Tilanhoitajat10
Pek-Asennus Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Inkoo
YritysKasvuprosentti
Collar Oy+171.2%
Enberg&Enberg Oy+135.5%
Meatgard Ab+114.3%
Navislux Finland II Oy+101.4%
Mavrok Oy+75.3%
New Hill Ltd+58.7%
Vestelli Oy+49.5%
Restaurointiosuuskunta OKRA+45.3%
STB Invest Oy+44.2%
Strange Loop Oy+43.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Inkoo
YritysPerustettu
F:ma Ronnie Holmberg19.09.2022
Core SA Oy02.09.2022
Nordic Me Oy29.08.2022
Jarl Vind Oy20.06.2022
Rigel Marine Mati Lepre20.06.2022
Westerby Gård Outdoor Services Oy Ab17.05.2022
Renkaat kyytiin31.03.2022
Lottas Trädgårdsmakeri28.03.2022
Boniasiivous Oy11.03.2022
Voimalintu Oy27.02.2022
EsittelyssäAlueen Inkoo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rasmus Nordström Oy Ab
  Oy Rasmus Nordström Ab tekee pitkällä kokemuksella ja jämerällä kalustolla monipuoliset kuljetukset, nostot ja maanrakennustyöt. Olemme toimineet jo vuodesta 1999 palvellen pääasiassa läntisen uudenmaan sekä pääkaupungin alueella.
 • Inkoon Venehotelli
  Venehotelli – Veneiden talvisäilytys ja huollot helposti kuin hotellissa
 • Veneliike Marengo Oy
  Marengo Oy on vuonna 1973 toimintansa aloittanut veneyritys Inkoossa. Meillä on laaja asiantuntemus merenkulun ja veneilyn alalta. Tarvitsetpa siis veneilytarvikkeita tai haluat ostaa veneen, käänny puoleemme!
 • Mekaniska Marin Oy Ab
  Mekaniska Marin suorittaa venemoottoreiden merkkihuollot, korjaukset, asennukset sekä talvisäilytykset. Talvisäilytyksemme palvelukokonaisuus toimii "avaimet käteen" periaatteella jossa sinun veneesi säilytys niin halutessasi, on aina lämpimissä, puhtaissa ja valoisissa sisätiloissa. Hoidamme kaikki veneilypalvelut telakoinnista, huolloista, ylläpitotoimenpiteistä, laite-ja järjestelmäasennuksista aina korjauksiin saakka. Huollamme kaikkia säilytyksessä olevia konemerkkejä ja vetolaitteita.
 • Krinova
  Oy Krinova Ab on teollisuuden merkintävälineiden sekä autojen rengashuoltotyössä käytettävien materiaalien ja tarvikkeiden maahantuontiliike. Meiltä saat helposti ja nopeasti tarvitsemasi tuotteet. Palvelemme Inkoosta käsin koko Suomessa.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Siuntio, Kirkkonummi, Lohja ja Raasepori.

Kaupunginosat
Barösund, Betesmarken, Billskog, Bjurs, Bollstad, Bredslätt, Bölsmark, Dal, Degerby, Fagervik, Finnböle, Finnpada, Fremböle, Gråmarböle, Gumböle, Haga, Halvdels, Ingarskila, Innanbäck, Joddböle, Knappa, Kopparnäs, Kusans, Kvarnkärr, Kämpbacka, Kärr, Linkulla, Lågnäs, Långvik, Malm, Mossaböle, Nötterdalen, Päivölä, Pålsböle, Rankila, Ritomten, Rådkila, Rödbrott, Siggböle, Skatudden, Smeds, Stubböle, Svartbäck, Tallbacka, Tvära, Tähtelä, Upinniemi, Vars, Vassböle, Västankvarn, Västerskogen, Västersolberg, Älgsjö, Ålkila ja Östersolberg
KuvausAlueen Inkoo kuvaus

Inkoo on Suomen etelärannikolla sijaitseva kunta Helsingin ja Hangon puolessa välissä. Asukkaita Inkoossa on vajaat 6 000. Kunta on rakentunut keskelle luontoa, idyllisen saariston äärelle, mutta vain puolen tunnin päähän vilkkaasta pääkaupunkiseudusta. Lähimmät kuntanaapurit ovat Raasepori, Lohja, Siuntio ja Kirkkonummi.

Inkoo on kaksikielinen, joten peruspalvelut ovat saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä. Yrittämiselle on rakennettu hyvät mahdollisuudet. Sijainti on erinomainen, ja tontteja on tarjolla teollisuudelle sekä yrityksille. Ilmaista neuvontaa yrityksille tarjoaa Yritysklinikka pätevän ”yritystohtorin” johdolla.

Suurimpia kunnan yrityksiä ovat mm. eurooppalaiseen NMC-konserniin kuuluva NMC Termonova Oy, joka valmistaa kemiallisesti ristiinsilotettua polyeteenisolumuovia Nomalenia sekä Nomalenista jatkojalostettuja tuotteita, yksityinen kaupallinen satama Inkoo Shipping Oy Ab, jonka vuotuinen liikenne on noin miljoona tonnia, sekä laivasähkötöitä tekevä Team Electric Oy Ab.

Inkoo on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Yhteisöllisyys on vahva, harrastusmahdollisuuksia löytyy riittämiin ja sijainnin ansiosta elämyksiä sekä aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Opetukseen on kolme ruotsinkielistä koulua ja yksi suomenkielinen. Myös musiikkiopisto ja kansalaisopisto löytyvät kunnasta. Kunta ja sen kylät järjestävät omia, viihtyisiä tapahtumiaan ympäri vuoden.