Isojoki

Tältä sivulta löydät kunnan Isojoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Isojoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Isojoki
YritysLiikevaihto (euroa)
Isojoen Saha Oy54 miljoonaa
Tuulipuisto Lakiakangas 3 Oy5 miljoonaa
Haaro Group Oy4 miljoonaa
Veistämö Kortesniemi Oy3 miljoonaa
K-Market Toivontie2 miljoonaa
Forsman Agri Oy2 miljoonaa
Isojoen Maatalouspiste2 miljoonaa
Isojoen Lämpö Oy2 miljoonaa
Isme-Sales Oy2 miljoonaa
Sinun hoiva Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Isojoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Isojoen Saha Oy58
Sinun hoiva Oy33
Veistämö Kortesniemi Oy20
Aaro E. Mäkelä Oy15
Potpower Oy10
Lastenkoti Villatossu Oy10
Kuljetus Viitalähde Oy9
Forsman Agri Oy9
Tilitoimisto Wanha Werstas Oy8
K-Market Toivontie7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Isojoki
YritysKasvuprosentti
Noveco Oy+132.0%
Forsmanin Tila Oy+41.5%
Silkotec Oy+32.2%
Lastenkoti Villatossu Oy+22.4%
Vanhankylän Kalanviljelylaitos+21.2%
Tilitoimisto Wanha Werstas Oy+20.3%
Autoyhtiö Peuralahti Oy+19.5%
Amelia-Keittiöt Oy+19.1%
varla Automotive Oy+18.6%
Isojoen Kala Oy+17.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Isojoki
YritysPerustettu
Elintarvikepaja Oy02.05.2024
Linkkimäki Oy28.01.2024
VAP-Engineering Oy23.10.2023
Tiipiö Welding Oy22.09.2023
JL Hyötykuljetus Oy26.05.2023
Simola Esa Kalevi24.04.2023
Koneurakointi E. Rinne Oy28.12.2022
Jonfra Oy08.12.2022
EsittelyssäAlueen Isojoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • POP Pankki Isojoki

  Olemme rohkea ja vahva POP Pankki, joka haluaa olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen ja aina ylittää odotukset.

  Meille pankin tarina on itse asiassa aina ihmisten tarina.

  Saamme luottamuksen olla mukana ihmisten elämän eri vaiheissa. Olemme asiantuntija ja neuvonantaja isojen kysymysmerkkien edessä. Todistamme ilot ja surut, joskus jopa useassa sukupolvessa. Siksi meille pankkina olemisen idea on aina olla kuin ihminen toiselle.

  Tervetuloa keskustelemaan kasvokkain lähimpään konttoriimme.

 • Nuohouspalvelu Honkaniemen Nokikolaus

  Nuohouspalvelu Honkaniemen Nokikolaus tekee kaikki nuohoukset (mm. tulisijat ja savuhormit) ja siihen liittyvät työt Isojoella, Honkajoella, Kauhajoella ja muissa lähikunnissa.

  Ota yhteyttä ja hoidetaan nuohousasiasi kuntoon!

 • Aaro E. Mäkelä Oy
  Monitaitoinen jo pitkällä kokemuksella. Perheyrityksen rehti henki kulkee mukana Mäkelän matkoilla: henkilökuntamme palvelee alusta loppuun asti miellyttävästi ja turvallisesti.
 • Sähkö-Ojala Oy
  Teemme kattavat ja ammattitaitoiset sähköasennustyöt yrityksille ja yksityisille Suupohjan alueella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on 50 kilometrin säteellä Isojoelta.
 • Lastenkoti Villatossu Oy

  Olemme 7-paikkainen lastenkoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista sijaishuoltoa sijoitushetkellä 6-15-vuotiaille huostaanotetuille, avohuollon tukitoimena sijoitetuille tai kiireellisesti sijoitetuille lapsille. Sijaitsemme Etelä-Pohjanmaan Vanhakylässä rauhallisella alueella. Matkaa Isojoen kirkonkylään on 12 km ja lähimmät kaupungit ovat Kristiinankaupunki 28km, Kauhajoki 46km, Kankaanpää 57km, Pori 94km ja Seinäjoki 104km.

  Viihtyisät ja avarat tilat vastaavat hyvin lastenkodin tarpeita. Kodin keskeisin paikka on valoisa avokeittiö, joka yhdistyy isoon oleskelutilaan. Lasten käytössä on myös toinen oleskelutila, kolme wc:tä ja suihkua sekä sauna. Jokaiselle lapselle räätälöidään oman näköinen huone; suosikkivärit ja mielenkiinnon kohteet saavat näkyä. Arkemme koostuu tavanomaisista kodin askareista, rutiineista ja puuhastelusta sekä yhteisestä oleskelusta. Jokainen lapsi osallistuu toimintaan omien kykyjensä mukaan ja yhdessä tekeminen on kaiken ydin.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karijoki, Honkajoki, Siikainen, Merikarvia, Kauhajoki ja Kristiinankaupunki.

Kaupunginosat
Alakylä, Färikara, Harjunmäki, Harjunpäänkulma, Heikkilä, Hongonkylä, Honkaniemi, Iivarinkylä, Jämikkä, Kankaanmäki, Kankaanpäänkulma, Kariluoma, Kodesjärvi, Komulanperä, Koppelonkylä, Korpelankylä, Kortteenkylä, Korvenala, Kuokkurinkulma, Kärjenkoski, Leppikylä, Lillsjö, Lähteenkylä, Motti, Mäkikaupunki, Möykky, Petsamo, Pettukylä, Peuralankylä, Pihlaja, Piikkilänkylä, Pohjanpuoli, Polvenkylä, Sarviluoma, Sepänkylä, Siiroo, Suojoki, Tarmaankylä, Vanhakylä, Vesijärvi, Viitakoski ja Villamo
KuvausAlueen Isojoki kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Isojoki on runsaan 2 000 asukkaan kunta. Sen naapureita ovat Honkajoki, Karijoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Merikarvia ja Siikainen. Yhteydet lähikuntiin ja kauemmaksi toimivat julkisella puolella bussiyhteyksin. 100 km säteeltä löytyy myös lentokenttä ja rautatieasemia.

Isojoki on turvallinen ja luonnonläheinen paikka asumiseen sekä elinkeinoelämän harjoittamiseen. Kaiken kokoisia yrityksiä, niin pieniä kuin suuria, tuetaan vahvasti. Isojoki kuuluu Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymään, SEK:iin, jonka tavoitteena on kehittää seutukuntaa tukemalla uusia sekä jo olemassa olevia yrityksiä.

Kunnan toimialoista yrityksiä on paljon maatalousalalla, maanrakennusalalla ja metsätaloudessa. Suuriin yrityksiin kuuluvat mm. Isojoen Saha Oy, Maanrakennus Hautala, Kuljetus Viitalähde Oy ja Luontomatkailukeskus Lauhansarvi.

Luontomatkailu onkin kunnassa aktiivista. Isojoen ja Kauhajoen kunnan rajalla sijaitsee Lauhanvuoren kansallispuisto, josta avautuu upeat näkymät Pohjanmaan metsiin, aina merelle asti. Sen korkein kohta on myös koko läntisen Suomen korkein kukkula. Alueella on nähtävissä jääkauden jälkiä ja laajoja pirunpeltoja. Suosittu käyntikohde matkailijoiden keskuudessa on myös Kyllikki Saareen suohauta muistomerkkeineen.

Monet tulevat Isojoelle kesästä talveen. Hiihtomaastot ovat erinomaiset ja hyvin hoidetut. Kesäisin kirkasvesinen, lähdeperäinen Kangasjärvi on suosittu uimapaikka. Majoitukseen on vaihtoehtoja edullisemmasta päästä tasokkaisiin huviloihin.