Jokioinen

Tältä sivulta löydät kunnan Jokioinen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Jokioinen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Jokioinen
YritysLiikevaihto (euroa)
Jarkir Oy26 miljoonaa
Jokioisten Leipä Oy19 miljoonaa
Uusioaines Oy19 miljoonaa
K-Rauta Forssa9 miljoonaa
Boreal Kasvinjalostus Oy9 miljoonaa
Jokioisten Muototeräs Oy5 miljoonaa
Jokioisten Lankatehdas Oy3 miljoonaa
Sähköasennus Karppelin Oy3 miljoonaa
Top Installation Oy2 miljoonaa
Konepaja E. Virtanen Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Jokioinen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Jokioisten Leipä Oy121
Boreal Kasvinjalostus Oy65
Uusioaines Oy34
Jokioisten Muototeräs Oy24
Nuorisokoti Ermi19
K-Rauta Forssa17
Hoivakoti Wanha Pehtoori17
Sähköasennus Karppelin Oy17
Jarkir Oy15
Konepaja E. Virtanen Oy13

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Jokioinen
YritysKasvuprosentti
Forssan Laitepesu Oy+80.6%
Jokioisten Insinööritoimisto Oy+67.7%
Sirot R&E Oy+65.6%
Saph Invest Oy+62.4%
Hh-Installation Oy+45.9%
Rehtilä Oy+35.7%
ATI-Teräs Oy+32.1%
JH Sähköasennus Oy+29.5%
Reipas Rahti Oy+24.5%
TuJu Company Oy+20.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Jokioinen
YritysPerustettu
Jokiläänin Koneurakointi Oy17.06.2024
HierontaValtti Sari Haavisto30.05.2024
TMi Olli Vieraankivi16.05.2024
Urakka Veikka Tmi28.04.2024
Tmi Erja Liuski01.04.2024
Mielentaa22.03.2024
Vanhakurppa17.03.2024
BOC Consulting14.11.2023
Vesamatti Lippai Oy05.10.2023
Taksi 480 Helsinki Oy25.09.2023
EsittelyssäAlueen Jokioinen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Jokioisten Osuuspankki

  Kassapalvelut avoinna ma, ke ja pe klo 9-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Taksipalvelu J. Liuski Ky

  Luotettava ja turvallinen taksikyyti tilausajoon, erikoisryhmille, pyörätuoleille sekä paarikuljetukset. Myös isommat ryhmät pikkubusseilla Satamaan, teatteriin, lentoasemalle. Jokioinen, Forssan, Humppila, Tammela, Ypäjä, Loppi, myös Hämeenlinnan ja Riihimäen alueella päivisin. Taksin tilaukset: 0500-305308 Bussit: 044-5616177 tai juha.liuski@gmail.com

 • Hinauspalvelu Hinata 24
  Hinauspalvelumme päivystää 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Ystävälliset ammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan – vain yhden puhelinsoiton päässä. Tarjoamme asiantuntevaa hinauspalvelua Forssassa ja lähialueilla.
 • Puutarhuri Jere K Keskinen
  Puutarhuri Jere K Keskinen on Kanta-Hämeen seudulla toimiva maisemanhoito- ja viherrakennuspalveluita tarjoava yritys. Toteutamme suuret ja pienet urakat, rakentamisen ja vihertöiden parissa. Myös säännölliset pihanhoitosopimukset. Ota rohkeasti yhteyttä!
 • Forssan Hälytinpalvelu

  Astu turvallisempaan maailmaan. Parhaat hälytin- ja valvontajärjestelmät vuodesta 1992. Verkkokauppa avattu, sieltä löydät korkeatasoiset ammattilaisten käyttämät tuotteet ja kattavat tuotetiedot. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi hälytin- ja valvontajärjestelmiesi hankintaan ja ylläpitoon. Murto- ja palohälyttimet kaikenkokoisiin kohteisiin mökistä teollisuuteen ja julkisiin tiloihin. Kameravalvonta uusiin ja päivitettäviin kohteisiin, myös prosessinvalvonta. Kulunvalvonta ja kulunohjaus. Suunnittelu, laitteet, asennus ja huolto, myös tarvittavat sähköasennukset. Luotettava Kumppani, Suomen Yrittäjien ja Turva-alan Yrittäjien jäsen, Turvallisuusalan elinkeinolupa TU/2019/819

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Humppila, Ypäjä, Forssa, Somero ja Tammela.

Kaupunginosat
Haapaniemi, Haisio, Intalankulma, Jänhijoki, Kedonojankulma, Kiipu, Kirkonkulma, Kuuma, Kyyhkysmäki, Lamminkylä, Latovainio, Luodesuo, Minkiö, Minkiön asema, Niemenkylä, Ojasi, Pellilä, Peltosuo, Pitkäkytö, Pohjanmaankulma, Puistometsä, Rehtijärvi, Rehumäki, Ruokosuo, Saartenkulma, Savikko, Siltalankulma ja Vaulammi
KuvausAlueen Jokioinen kuvaus

Jokioinen on noin 5 300 asukkaan kunta keskivaiheilla Tampereen, Turun ja Helsingin muodostamaa ”kultaista kolmiota”. Kuntanaapureita ovat Forssa, Tammela, Somero, Ypäjä ja Humppila. Jokioinen kuuluu Forssan seutukuntaan.

Maatalouspainotteisella Jokioisilla teollisuus ja tutkimus ovat elinkeinoelämässä vahvasti läsnä. Kunnassa toimii mm. tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio Luonnonvarakeskus eli Luke, joka on seudun suurimpia työllistäjiä. Lukella on Elonkierto-niminen esittelypuisto, joka kertoo luonnonvaratutkimuksesta. Puisto on erinomainen vierailukohde niin asukkaille kuin matkailijoille. Kunnassa toimii myös kasvinjalostusyritys Boreal.

Jokioinen on tuttu monelle Jokioisten leivästä, perheyrityksestä, joka sekin on suurimpia työnantajia. Muita suuria työllistäjiä ja merkittäviä yrityksiä ovat mm. lasinkierrätykseen erikoistunut Uusioaines Oy ja automaatioasentaja Jomet Oy.

Jokioisten sijainti on otollinen yritystoiminnan kannalta. Tampereen, Turun ja Helsingin tavoittaa noin tunnissa, Forssan talousalue ympäröi kuntaa. Forssan keskustaan matkaa kertyy vain noin 9 km.

Jokioisilla on upea kartanopuisto ja puutarhat muistona sen historiasta kartano- ja torpparipitäjänä. Kunnasta löytyy paljon muitakin kauniita vierailukohteita ja aktiviteetteja.