Juuka

Tältä sivulta löydät kunnan Juuka suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juuka suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juuka
YritysLiikevaihto (euroa)
Tulikivi Oyj32 miljoonaa
Puljonki Oy13 miljoonaa
K-Market Pielisherkku6 miljoonaa
NunnaUuni Oy4 miljoonaa
Attendo Juuan Hoiva Oy4 miljoonaa
Pielisen Maanrakennus Oy4 miljoonaa
TTT Erätaito Oy3 miljoonaa
Metallipalvelu Hartikainen Oy3 miljoonaa
VS Turva-aidat Oy1 miljoonaa
Juuan Dolomiittikalkki Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juuka yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tulikivi Oyj192
Attendo Juuan Hoiva Oy95
Puljonki Oy57
NunnaUuni Oy43
Metallipalvelu Hartikainen Oy25
VS Turva-aidat Oy24
K-Market Pielisherkku16
Samimatkat Oy13
Nunnanlahden Uuni Oy8
Juuan Työpalvelu ja Tuotevälitys Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juuka
YritysKasvuprosentti
Koneurakointi Pehkonen Oy+115.5%
Tuke Team Oy+113.8%
Pilketys Oy+71.0%
Piema Oy+49.7%
Saaga Rakennus Oy+48.3%
Kukkonen Invest Oy+40.1%
Samimatkat Oy+38.1%
Puusepänliike J. Räsänen Oy+30.8%
Huonekaluliike Pielisen Kaluste Oy+29.6%
A.Niiranen Oy+28.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juuka
YritysPerustettu
PuuSeura Oy06.04.2022
Tmi Kengitys- ja raivauspalvelut S. Ronkainen01.03.2022
Arvi Visual Arts01.03.2022
Tmi Liisa Konttinen14.09.2021
Mallun Hoiva ja Hoito06.09.2021
Pikkusiipi02.09.2021
ariidaxi18.07.2021
Maatilamatkailu Kankaan Tila19.05.2021
Hiirenlahden tila18.05.2021
Joyful Life Oy11.05.2021
EsittelyssäAlueen Juuka yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hinaus ja Kuljetus Lehikoinen Oy

  Hinaus ja Kuljetus Lehikoinen Oy tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa hinauspalvelua Juuan, Lieksan, Nurmeksen ja Juankosken lähialueella.

  Nykyaikainen hinauskalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelevat kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24 tuntia vuorokaudessa.

  Lisäksi myymme soraa ja mursketta yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

  Soita ja tilaa luotettavaa hinausapua!

 • Koli Freetime Oy
  Koli Freetime sijaitsee Kolin kainalossa, keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa. Tarjoamme mökki-, huone- ja huoneistomajoitusta, ympärivuotiset leirintäaluepalvelut sekä tilaa ja tekemistä leireille, kokouksiin ja perhejuhliin.
 • JM Steel Oy
  JM Steel on oman metallin moniosaaja. Yritys koostuu kahdesta toimipisteestä, jotka sijaitsevat Juuassa ja Joensuussa. Joensuun toimipiste oli aiemmin Peltiliike Mutanen -niminen yritys, joka siirtyi JM Steelin omistukseen vuonna 2016. Palveluihimme kuuluvat mm. metallityöt ja peltisepän työt. Kaikki mitä valmistamme pystymme myös asentamaan sopivan kaluston ja ammattimaisen henkilökuntamme toimesta. Hyvän alihankkijaketjumme ansiosta voimme tarjota lopputuotteessa myös CNC-koneistetut osat sekä pintakäsittelyt kuten maalaus ja kuumasinkitys. Katso lisää kotisivuiltamme.
 • Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy
  Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy tarjoaa ammattitaitoista jätehuoltoa ja kuljetuspalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 • Juuka-seura ry
  Juuka-seura ry. Juuka-seuran keskeisinä toimintamuotoina ovat edelleen museotoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen, kotiseutuarkiston kartuttaminen sekä kotiseutupäivien, Ellinpäivien järjestäminen. Se on hyvin hoidettu ja jatkuvasti kehittyvä dokumentaariokeskus. Kotiseutuarkistoamme on pidetty tiennäyttäjänä niin läänissämme kuin myös koko maakunnassa. Lehtitoimikunta valvoo ja tukee Vaarojen Sanomien toimintaa, arvioi sen sisältöä ja toimii yhdyssiteenä lehden ja sen lukijoiden välillä. Voit tutustua Vaarojen Sanomiin netissä.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaavi, Polvijärvi, Kontiolahti, Rautavaara, Nurmes, Lieksa ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahmovaara, Aisus, Aittovaara, Etelä-Vuokko, Eteläpää, Haapovaara, Halivaara, Halolanpää, Hamulanmäki, Heikkilä, Huutomäki, Hämälänkorpi, Hönkönvaara, Itälahti, Joensuunkylä, Juntulankylä, Järvenpää, Järvikylä, Kajoo, Kannaksenkylä, Katajavaara, Kelosuo, Kemienvaara, Keski-Vuokko, Kiteenpuro, Koivuoja, Kokkokallio, Kokkoranta, Komakka, Kopravaara, Kortila, Koskela, Kosula, Kuhnusta, Kuusivaara, Lahovaara, Lamminkylä, Larinsaari, Lehtoniemi, Leppävaara, Levävaara, Lonkaa, Lonkaanvaara, Luvekylä, Länsi-Vuokko, Lössänvaara, Maaselkä, Marttila, Matara, Mateli, Mellitsa, Multisuo, Mustolansalo, Mutka, Nakkila, Nevalanpää, Nevalanvaara, Niemelä, Nunnanlahti, Otravaara, Ovaskalanvaara, Paalasmaa, Pakarinniemi, Palomäki, Pelkolanvaara, Pentinniemi, Penttilänvaara, Petrovaara, Pihlajamäki, Pihlajavaara, Piispa, Piitteri, Pitkäkangas, Pohjois-Vuokko, Poikolankangas, Polvela, Purolanvaara, Puu-Juuka, Pääkylä, Raholanvaara, Rasikangas, Rasivaara, Rontsa, Rostuvi, Ruohosuo, Ruokolanvaara, Ruottila, Ruunasuo, Ruunula, Ryynäskylä, Räksiinalava, Saapukkavaara, Saarenpää, Saastamala, Salonkylä, Sara-aho, Sarakko, Savola, Sieravaara, Sorjola, Sorveus, Sumukka, Syrjälä, Talvivaara, Tiilikka, Timovaara, Tuopanjoki, Tuopankangas, Vaikko, Vanhajoki, Vihtasuo, Vuokko ja Ylisenvaara
KuvausAlueen Juuka kuvaus

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on vajaan 5 000 asukkaan kunta Pielisen rannalla, lähimpinä kuntinaan Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Juuka on tuttu vaaramaisemistaan ja upeista järvinäkymistään, jotka ovat keskeinen osa Suomen kansallismaisemaa. Juuassa sijaitsee mm. Suomen vanhin matkailukohde ja kansallispuisto Koli.

Juuka tunnetaan suomalaisen kiviteollisuuden keskuksena ja alan menestyneistä yrityksistä. Juuan Nunnalahdessa toimivat NunnaUuni Oy ja Tulikivi Oyj, jotka valmistavat vuolukivitakkoja, -uuneja ja -esineitä. Tuotteet ovat tunnettuja myös maailmalla. Tulikivi ja NunnaUuni ovat niin ikään Juuan suurimpia työnantajia ja eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä.

Muita Juuan merkittäviä yrityksiä ovat mm. metalliaitojen ja -porttien valmistukseen erikoistunut VS Turva-aidat Oy ja valmiskastikkeita valmistava Puljonki Oy. Juuassa on yrittäjille hyvät palvelut ja tarjolla mukavasti tontteja. Esimerkiksi matkailuyrittäjille Kolin kansallispuiston ja Pielisten seutu tarjoavat erinomaisia toimintamahdollisuuksia.

Juuassa asuminen on kiireetöntä ja edullista. Juuka on myös suosittu mökkikunta, siellä sijaitsee jopa 2 000 loma-asuntoa.