Juuka

Tältä sivulta löydät kunnan Juuka suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juuka suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juuka
YritysLiikevaihto (euroa)
Tulikivi Oyj44 miljoonaa
Puljonki Oy21 miljoonaa
NunnaUuni Oy10 miljoonaa
Metallipalvelu Hartikainen Oy7 miljoonaa
Pielisen Maanrakennus Oy6 miljoonaa
K-Market Pielisherkku5 miljoonaa
Coctio Oy5 miljoonaa
Attendo Juuan Hoiva Oy4 miljoonaa
TTT Erätaito Oy4 miljoonaa
Neste Juuka Kolinportti2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juuka yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tulikivi Oyj211
Attendo Juuan Hoiva Oy90
Puljonki Oy59
NunnaUuni Oy48
Metallipalvelu Hartikainen Oy25
Pielisen Maanrakennus Oy20
K-Market Pielisherkku16
Samimatkat Oy15
Nunnanlahden Uuni Oy9
Saaga Rakennus Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juuka
YritysKasvuprosentti
Kukkonen Invest Oy+120.7%
Sauvo Hiltunen Kiinteistöt Oy+72.5%
Coctio Oy+71.6%
Pub Olkkari+66.4%
Saaga Rakennus Oy+50.0%
Jussi Motors Oy+47.4%
Samimatkat Oy+41.4%
Taksipalvelu Jari Martikainen Oy+38.5%
Huonekaluliike Pielisen Kaluste Oy+37.8%
NunnaUuni Oy+35.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juuka
YritysPerustettu
Mesikäsi14.04.2024
Vaarojen Sanomat Oy03.04.2024
RuoKone26.03.2024
Halfmoon Group Oy13.02.2024
Pajaki13.01.2024
Hallitusrenki21.11.2023
Chef Wille14.11.2023
J3d Innovation04.09.2023
Ninukka24.05.2023
Eläinlääkäri Kristine Sundberg07.03.2023
EsittelyssäAlueen Juuka yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy

  Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy tarjoaa ammattitaitoista jätehuoltoa ja kuljetuspalvelua. Hoidamme yritysten jätekuljetukset ja tarvittavat jäteastiat. Meiltä saat myös vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset. Kotitalouksille tarjoamme myös lokakaivon tyhjennykset ja lokakuljetukset nykyaikaisella kalustolla. Ota yhteyttä ja tilaa!

  Palvelualueemme on Juuka, Nurmes, Polvijärvi, Outokumpu, Kontiolahti, Juankoski, Valtimo ja Kaavi.

  Päivystys myös kiirellisissä tapauksissa numerossamme 24 h !

 • Hinaus Ari Lehikoinen Oy Juuka

  LUOTETTAVAA HINAUSTA POHJOIS-KARJALAN ALUEELLA!

  Ari Lehikoinen kuuluu VIKING-Tiepalveluun. Teemme vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyötä eli kun vakuutuksenne kattaa hinauksen, niin me hoidamme KAIKKI paperityöt puolestanne.

  Meillä on kaksi perinteistä hinausautoa sekä kuorma-auto, jossa on 12 tn nosturi ja vaihtolavalaite. Saamme siis autonne pois haastavimmistakin paikoista. MEILLÄ MYÖS RENGASMYYNTI

  OTA YHTEYTTÄ!

 • NunnaUuni Oy

  NunnaUuni Oy on Suomen ainoa varaavien täysvuolukivitulisijojen valmistaja. NunnaUuni-tulisijoja on valmistettu teollisesti jo vuodesta 1982 Pohjois-Karjalan Nunnanlahdessa. Mallistossa on täysvuolukivisten varaavien takkojen, takkaleivinuunien, leivinuunien ja liesitakkojen lisäksi myös kevyempiä varaavia Calor-injektoritakkoja sekä Deko-kevyttakkoja. Vuolukivitakan ulkoasua voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja sisustustyylin mukaisesti. Ajattoman tyylikkään ja luonnonmukaisen harmaan vuolukivipinnan rinnalle voi tulisijaan valita myös vaihtoehtoisia pintamateriaaleja.

  Nunnanlahden Uuni -konserni on vakavarainen perheyritys, joka on riippumaton ulkopuolisista rahoittajista. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa vuonna 2007 perustettu tytäryhtiö NunnaUuni Oy. Konsernin päätoimipaikka ja tuotantolaitokset sijaitsevat Juuan Nunnanlahdessa Pohjois-Karjalassa. NunnaUuni-tulisijoja myyvät valtuutetut jälleenmyyjät kautta maan.

  Lisätietoja yrityksestä kotisivuilla

  NunnaUuni on myös YouTubessa!

 • MJM Infra Oy

  MJM Infra Oy on juukalainen yritys, joka mm. tarjoaa maanrakennus-, rakennus- ja remontointipalveluita. Myös energiapuun osto ja korjuu kuuluu osana toimintaamme.

  Palvelemme kuluttajia, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Päätoimialueemme on Pohjois-Karjala, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • Juuan Talohuolto Oy

  Olemme vuonna 2008 perustettu juukalainen kiinteistöhoidon yritys Hoidamme kiinteistöhoidon töitä laaja-alaisesti Juuan alueella ja siivouspalvelua tarjoamme Juuan lisäksi myös mm. Kolilla.

  Hoidamme ammattitaidolla siivoustyöt:

  rappusiivoukset toimisto- ja yrityssiivoukset kotisiivoukset mökkisiivoukset muuttosiivoukset remonttien loppusiivoukset jne.

  Hoidamme ammattitaidolla kiinteistöhuollon:

  auraukset ja muut lumityöt hiekoitukset lumenpudotukset nurmikon leikkaukset ja muut pihatyöt kiinteistöjen huolto-, hoito- ja korjaustehtävät kiinteistöjen laitteiden pienet huollot, asennukset ja korjaukset kiinteistöjen hälytysjärjestelmistä huolehtimiset liputukset

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaavi, Polvijärvi, Kontiolahti, Rautavaara, Nurmes, Lieksa ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahmovaara, Aisus, Aittovaara, Etelä-Vuokko, Eteläpää, Haapovaara, Halivaara, Halolanpää, Hamulanmäki, Heikkilä, Huutomäki, Hämälänkorpi, Hönkönvaara, Itälahti, Joensuunkylä, Juntulankylä, Järvenpää, Järvikylä, Kajoo, Kannaksenkylä, Katajavaara, Kelosuo, Kemienvaara, Keski-Vuokko, Kiteenpuro, Koivuoja, Kokkokallio, Kokkoranta, Komakka, Kopravaara, Kortila, Koskela, Kosula, Kuhnusta, Kuusivaara, Lahovaara, Lamminkylä, Larinsaari, Lehtoniemi, Leppävaara, Levävaara, Lonkaa, Lonkaanvaara, Luvekylä, Länsi-Vuokko, Lössänvaara, Maaselkä, Marttila, Matara, Mateli, Mellitsa, Multisuo, Mustolansalo, Mutka, Nakkila, Nevalanpää, Nevalanvaara, Niemelä, Nunnanlahti, Otravaara, Ovaskalanvaara, Paalasmaa, Pakarinniemi, Palomäki, Pelkolanvaara, Pentinniemi, Penttilänvaara, Petrovaara, Pihlajamäki, Pihlajavaara, Piispa, Piitteri, Pitkäkangas, Pohjois-Vuokko, Poikolankangas, Polvela, Purolanvaara, Puu-Juuka, Pääkylä, Raholanvaara, Rasikangas, Rasivaara, Rontsa, Rostuvi, Ruohosuo, Ruokolanvaara, Ruottila, Ruunasuo, Ruunula, Ryynäskylä, Räksiinalava, Saapukkavaara, Saarenpää, Saastamala, Salonkylä, Sara-aho, Sarakko, Savola, Sieravaara, Sorjola, Sorveus, Sumukka, Syrjälä, Talvivaara, Tiilikka, Timovaara, Tuopanjoki, Tuopankangas, Vaikko, Vanhajoki, Vihtasuo, Vuokko ja Ylisenvaara
KuvausAlueen Juuka kuvaus

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on vajaan 5 000 asukkaan kunta Pielisen rannalla, lähimpinä kuntinaan Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Juuka on tuttu vaaramaisemistaan ja upeista järvinäkymistään, jotka ovat keskeinen osa Suomen kansallismaisemaa. Juuassa sijaitsee mm. Suomen vanhin matkailukohde ja kansallispuisto Koli.

Juuka tunnetaan suomalaisen kiviteollisuuden keskuksena ja alan menestyneistä yrityksistä. Juuan Nunnalahdessa toimivat NunnaUuni Oy ja Tulikivi Oyj, jotka valmistavat vuolukivitakkoja, -uuneja ja -esineitä. Tuotteet ovat tunnettuja myös maailmalla. Tulikivi ja NunnaUuni ovat niin ikään Juuan suurimpia työnantajia ja eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä.

Muita Juuan merkittäviä yrityksiä ovat mm. metalliaitojen ja -porttien valmistukseen erikoistunut VS Turva-aidat Oy ja valmiskastikkeita valmistava Puljonki Oy. Juuassa on yrittäjille hyvät palvelut ja tarjolla mukavasti tontteja. Esimerkiksi matkailuyrittäjille Kolin kansallispuiston ja Pielisten seutu tarjoavat erinomaisia toimintamahdollisuuksia.

Juuassa asuminen on kiireetöntä ja edullista. Juuka on myös suosittu mökkikunta, siellä sijaitsee jopa 2 000 loma-asuntoa.