Juuka

Tältä sivulta löydät kunnan Juuka suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juuka suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juuka
YritysLiikevaihto (euroa)
Tulikivi Oyj32 miljoonaa
Puljonki Oy14 miljoonaa
K-Market Pielisherkku6 miljoonaa
NunnaUuni Oy5 miljoonaa
Pielisen Maanrakennus Oy4 miljoonaa
Attendo Juuan Hoiva Oy4 miljoonaa
TTT Erätaito Oy3 miljoonaa
Metallipalvelu Hartikainen Oy2 miljoonaa
Juuan Dolomiittikalkki Oy2 miljoonaa
VS Turva-aidat Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juuka yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tulikivi Oyj192
Attendo Juuan Hoiva Oy86
NunnaUuni Oy33
Metallipalvelu Hartikainen Oy25
VS Turva-aidat Oy24
K-Market Pielisherkku16
Samimatkat Oy13
Nunnanlahden Uuni Oy7
Koneurakointi Pehkonen Oy6
Puusepänliike J. Räsänen Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juuka
YritysKasvuprosentti
Tuke Team Oy+121.8%
Piema Oy+49.7%
Saaga Rakennus Oy+48.3%
Kukkonen Invest Oy+40.1%
Samimatkat Oy+38.1%
Huonekaluliike Pielisen Kaluste Oy+37.0%
Puusepänliike J. Räsänen Oy+32.6%
Attendo Juuan Hoiva Oy+31.3%
A.Niiranen Oy+28.4%
Koneurakointi Pehkonen Oy+27.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juuka
YritysPerustettu
JM-Suunnittelu27.06.2022
Satunnainen Seikkailija23.06.2022
tmi Tiina Pitkänen13.05.2022
PuuSeura Oy06.04.2022
Tmi Kengitys- ja raivauspalvelut S. Ronkainen01.03.2022
Arvi Visual Arts01.03.2022
Tmi Liisa Konttinen14.09.2021
Mallun Hoiva ja Hoito06.09.2021
Pikkusiipi02.09.2021
Hiirenlahden tila18.05.2021
EsittelyssäAlueen Juuka yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hinaus ja Kuljetus Lehikoinen Oy

  Hinaus ja Kuljetus Lehikoinen Oy tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa hinauspalvelua Juuan, Lieksan, Nurmeksen ja Juankosken lähialueella. Nykyaikainen hinauskalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelevat kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24 tuntia vuorokaudessa. Lisäksi myymme soraa ja mursketta yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Soita ja tilaa luotettavaa hinausapua!

 • Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy
  Pielisen Kuljetus ja Jätehuolto Oy tarjoaa ammattitaitoista jätehuoltoa ja kuljetuspalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 • Hinaus Ari Lehikoinen Oy Juuka

  LUOTETTAVAA HINAUSTA POHJOIS-KARJALAN ALUEELLA!

  Ari Lehikoinen kuuluu VIKING-Tiepalveluun. Teemme vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyötä eli kun vakuutuksenne kattaa hinauksen, niin me hoidamme KAIKKI paperityöt puolestanne.

  Meillä on kaksi perinteistä hinausautoa sekä kuorma-auto, jossa on 12 tn nosturi ja vaihtolavalaite. Saamme siis autonne pois haastavimmistakin paikoista. MEILLÄ MYÖS RENGASMYYNTI

  OTA YHTEYTTÄ!

 • Juuka-seura ry
  Juuka-seura ry. Juuka-seuran keskeisinä toimintamuotoina ovat edelleen museotoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen, kotiseutuarkiston kartuttaminen sekä kotiseutupäivien, Ellinpäivien järjestäminen. Se on hyvin hoidettu ja jatkuvasti kehittyvä dokumentaariokeskus. Kotiseutuarkistoamme on pidetty tiennäyttäjänä niin läänissämme kuin myös koko maakunnassa. Lehtitoimikunta valvoo ja tukee Vaarojen Sanomien toimintaa, arvioi sen sisältöä ja toimii yhdyssiteenä lehden ja sen lukijoiden välillä. Voit tutustua Vaarojen Sanomiin netissä.
 • Neste Juuka Kolinportti

  Kolinportti on monipuolinen palvelukeskus valtatie 6:n varrella ja palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä!

  Viihtyisässä 250-paikkaisessa ravintolassamme on päivittäin noutopöytä runsaine salaattipöytineen ja juomineen. Tutustu myös À la carte -listaamme, löydät sieltä runsaasti vaihtoehtoja niin isoon kuin pieneenkin nälkään. Voit myös nauttia Kotipizzan ja Scanburgerin ruuista. Ravintolan lisäksi meiltä löytyy 50-paikkainen Juuka-kabinetti. Kabinettia voi varata yksityistilaisuuksien kuten kokouksien tai merkkipäivien pitoon. Keittiöllämme on mahdollisuus valmistaa myös juhlatarjottavia yksityistilaisuuksiin.

  Pyydä tarjous omien tarpeidesi mukaan joko puhelimitse tai sähköpostilla!

  Lahjatavaramyymälä

  Saat upeita tuotteita laajasta myymälästämme viemisiksi, merkkipäiviksi, liikelahjoiksi, tai itsellesi matkamuistoksi. Valikoimaamme kuulu myös yksilöllisiä sisustustuotteita. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua lahjan valinnassa ja paketoivat ne puolestasi. Tervetuloa vaivattomille ostoksille lahjatavaramyymäläämme vuoden jokaisena päivänä ja matkasi voi jatkua kohti juhlia.

  Neste-huoltoasema

  Neste liikenneaseman puolelta saat polttoaineet päivän hintaan. Myymälästämme löytyy esimerkiksi autotarvikkeita, runsas öljyvalikoima, varusteita vapaa-aikaan, työkaluja matkaan ja mökille, kaasupullot, juomia ja elintarvikkeita. Kortti- ja seteliautomaatti palvelee ympäri vuorokauden. Myymälässämme on myös kattavat Runebergin ja Reissumiehen makeistukut.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaavi, Polvijärvi, Kontiolahti, Rautavaara, Nurmes, Lieksa ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahmovaara, Aisus, Aittovaara, Etelä-Vuokko, Eteläpää, Haapovaara, Halivaara, Halolanpää, Hamulanmäki, Heikkilä, Huutomäki, Hämälänkorpi, Hönkönvaara, Itälahti, Joensuunkylä, Juntulankylä, Järvenpää, Järvikylä, Kajoo, Kannaksenkylä, Katajavaara, Kelosuo, Kemienvaara, Keski-Vuokko, Kiteenpuro, Koivuoja, Kokkokallio, Kokkoranta, Komakka, Kopravaara, Kortila, Koskela, Kosula, Kuhnusta, Kuusivaara, Lahovaara, Lamminkylä, Larinsaari, Lehtoniemi, Leppävaara, Levävaara, Lonkaa, Lonkaanvaara, Luvekylä, Länsi-Vuokko, Lössänvaara, Maaselkä, Marttila, Matara, Mateli, Mellitsa, Multisuo, Mustolansalo, Mutka, Nakkila, Nevalanpää, Nevalanvaara, Niemelä, Nunnanlahti, Otravaara, Ovaskalanvaara, Paalasmaa, Pakarinniemi, Palomäki, Pelkolanvaara, Pentinniemi, Penttilänvaara, Petrovaara, Pihlajamäki, Pihlajavaara, Piispa, Piitteri, Pitkäkangas, Pohjois-Vuokko, Poikolankangas, Polvela, Purolanvaara, Puu-Juuka, Pääkylä, Raholanvaara, Rasikangas, Rasivaara, Rontsa, Rostuvi, Ruohosuo, Ruokolanvaara, Ruottila, Ruunasuo, Ruunula, Ryynäskylä, Räksiinalava, Saapukkavaara, Saarenpää, Saastamala, Salonkylä, Sara-aho, Sarakko, Savola, Sieravaara, Sorjola, Sorveus, Sumukka, Syrjälä, Talvivaara, Tiilikka, Timovaara, Tuopanjoki, Tuopankangas, Vaikko, Vanhajoki, Vihtasuo, Vuokko ja Ylisenvaara
KuvausAlueen Juuka kuvaus

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on vajaan 5 000 asukkaan kunta Pielisen rannalla, lähimpinä kuntinaan Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Juuka on tuttu vaaramaisemistaan ja upeista järvinäkymistään, jotka ovat keskeinen osa Suomen kansallismaisemaa. Juuassa sijaitsee mm. Suomen vanhin matkailukohde ja kansallispuisto Koli.

Juuka tunnetaan suomalaisen kiviteollisuuden keskuksena ja alan menestyneistä yrityksistä. Juuan Nunnalahdessa toimivat NunnaUuni Oy ja Tulikivi Oyj, jotka valmistavat vuolukivitakkoja, -uuneja ja -esineitä. Tuotteet ovat tunnettuja myös maailmalla. Tulikivi ja NunnaUuni ovat niin ikään Juuan suurimpia työnantajia ja eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä.

Muita Juuan merkittäviä yrityksiä ovat mm. metalliaitojen ja -porttien valmistukseen erikoistunut VS Turva-aidat Oy ja valmiskastikkeita valmistava Puljonki Oy. Juuassa on yrittäjille hyvät palvelut ja tarjolla mukavasti tontteja. Esimerkiksi matkailuyrittäjille Kolin kansallispuiston ja Pielisten seutu tarjoavat erinomaisia toimintamahdollisuuksia.

Juuassa asuminen on kiireetöntä ja edullista. Juuka on myös suosittu mökkikunta, siellä sijaitsee jopa 2 000 loma-asuntoa.