Juupajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Juupajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juupajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juupajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
JPJ-Wood Oy37 miljoonaa
JT Timbertrucks Oy3 miljoonaa
MM-Wood Oy3 miljoonaa
Kuljetusliike S & O Toivonen Oy2 miljoonaa
Kivikulma Oy2 miljoonaa
Koskenhallit Oy2 miljoonaa
Mäkinen & Pojat Oy2 miljoonaa
Jari Niemelä Koneurakointi1 miljoonaa
Juupajoen Lämpö Oy1 miljoonaa
Myllymuksut Oy907 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juupajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JPJ-Wood Oy42
Kivikulma Oy25
JT Timbertrucks Oy18
Kortekoti16
MM-Wood Oy14
Lune Group Oy Ltd12
Reka Oy9
Mäkinen & Pojat Oy9
Myllymuksut Oy8
Valmirak Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juupajoki
YritysKasvuprosentti
Jokiharjun tila Oy+34.5%
Myllymuksut Oy+26.8%
Pekka Moisio Oy+25.7%
Juupajoen rakennus- ja Pihatyö Oy+20.1%
MM-Wood Oy+17.8%
Mäkinen & Pojat Oy+13.4%
Peltityö K. Markkula Oy+12.7%
Jpr-Rakennus Oy+10.4%
Kosken Voima Oy+10.1%
Amorinranta Oy+5.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juupajoki
YritysPerustettu
MiValdi Oy05.07.2022
Rakennuspalvelu Teemu Helperi15.06.2022
M.Bister13.06.2022
Kunnon Askel hoitola29.06.2021
Nomea Oy21.04.2021
Maalausliike Avontal Oy05.02.2021
Lounas-kahvila Cafe58 Oy22.01.2021
Hessutek29.10.2020
EsittelyssäAlueen Juupajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Koskenhallit Oy
  Koskenhallit on luotettava rengasmyyjä sinulle joka haet kuorma-auton renkaita, traktorin renkaita, työkoneen renkaita tai vanteita.
 • Maanrakennus Janne Salomaa Oy
  Janne Salomaa Oy on vuonna 2001 toimintansa aloittanut nosto-, rakennus- ja kuljetusliike. Tarjoamme vahvaa ja monipuolista alan osaamista lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita Orivedellä ja Mäntässä sekä muualla Pirkanmaan alueella.
 • Jari Niemelä Koneurakointi

  Toimin Pirkanmaan talousalueella - teen maanrakennustyöt yksityisille, yrityksille ja kuntasektorille. Lue lisää maanrakennuspalveluistamme kotisivuiltamme !

  Oli työ siis suuri tai pieni, pyydä tarjous!

 • Kaihdinpalvelu Sievänen

  Kaihdinpalvelu Sieväseltä saatte kaihtimet täydellä asennuspalvelulla. Kaikissa kaihdin- ja verhoasioissa teitä palvelee ystävällinen ja asiantunteva ammattilainen. Asiakkainamme on sekä yrityksiä liiketiloineen että yksityistalouksia.

  Sälekaihtimien myynnin ja asennuksen lisäksi teemme myös kaihdinkorjauksia ja kiskoasennuksia kaikenkokoisissa kohteissa. Työskentelemme Juupajoelta käsin Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Taloyhtiöitä ja uudiskohteita toteutetaan laajemmallekin, soita niin sovitaan.

 • Peltityö K. Markkula Oy

  Osaava peltiseppä palvelee Juupajoen Korkeakoskella. Peltityö K. Markkula toteuttaa peltityöt laidasta laitaan asiakkaiden omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti perinteisenä käsityönä, laadusta ja huolellisuudesta tinkimättä. Kauttani saat peltisepäntyöt varmalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella – yritystoiminta on aloitettu jo vuonna 1999. Konesaumakatot, piipun pellitykset, erilaiset kourut, suojapellit ynnä muut alan työt, kaikki onnistuu! Soita ja kysy lisää.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Mänttä-Vilppula, Orivesi, Ruovesi ja Jämsä.

Kaupunginosat
Hirvijärvi, Hulipas, Hyytiälä, Juupasilta, Kihlala, Kokkila, Koppelojärvi, Kopsamo, Korkeakoski, Kylliönkulma, Käpylä, Lyly, Melli, Musturinkulma, Mäkikylä, Petääjärvi, Pirttikangas, Porvola, Pylkki, Romula, Sahrajärvi, Salokunta ja Uusikylä
KuvausAlueen Juupajoki kuvaus

Juupajoki on noin 2 000 asukkaan pieni, idyllinen maaseutukunta Pirkanmaalla. Maakuntakeskus Tampereen tavoittaa helposti ja nopeasti hyvin yhteyksien ansiosta. Samoin naapurikunnat Oriveden, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Jämsän seudun. Liikkuminen käy mukavasti oman auton lisäksi julkisilla; Juupajoen kautta kulkee Tampere-Keuruu-lähijuna, ja bussiyhteyksiä on saatavilla päivittäin.

Juupajoen työpaikkaomavaraisuus on korkealla tasolla, ja kunnassa on paljon yritystoimintaa varsinkin kone-, maansiirto-, rakennus- ja palvelualoilla. Suurimpia työllistäjiä on sahateollisuus, jota edustavat UPM:n Korkeakosken saha ja JPJ Wood Oy. Juupajoella sijaitsee myös Helsingin yliopiston Hyytiälän metsä- ja ilmastontutkimusasema.

Muita Juupajoen suuryrityksiä ovat puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen yhteistyökumppani Millog Oy, joka on erikoistunut kaluston kunnossapitotehtäviin. Olennainen osa elinkeinoelämää ovat myös maatalousyrittäjät. Yrittäjyyteen kannustetaan tarjoamalla laadukkaita yrityspalveluja sekä edullisia, hyvällä kunnallistekniikalla varustettuja yritystontteja.

Juupajoella asumista luonnehditaan turvalliseksi ja edulliseksi kauniin luonnon äärellä. Pienenä kuntana peruspalvelut ovat hyvin ja ihmisläheisesti saatavilla ilman turhan pitkiä jonotuksia tai byrokratian rattaita. Aktiviteetteja sekä asukkaille että matkailijoille tarjoavat hiihtokeskus Juupavaara ja lähes 20 km pituinen Kopsamo-Purnu-melontareitti.