Juva

Tältä sivulta löydät kunnan Juva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juva
YritysLiikevaihto (euroa)
Juvan Rauta ja Maatalous Oy9 miljoonaa
K-Supermarket Juva6 miljoonaa
Sisuwood Oy6 miljoonaa
Jukotech Oy / Konepalvelu4 miljoonaa
Rakennusliike Avikainen Oy4 miljoonaa
Neste Juva Kettula4 miljoonaa
Kuljetusliike La-Sa Oy3 miljoonaa
Punaisen Piipun Kievari3 miljoonaa
Kotileipomo Siiskonen Oy3 miljoonaa
Seppo Narinen Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sisuwood Oy34
Kotileipomo Siiskonen Oy26
Kuljetusliike La-Sa Oy25
Punaisen Piipun Kievari21
Rakennusliike Avikainen Oy20
Seppo Narinen Oy18
Viitakosken Puu Oy15
Hoivakoti Wilma14
K-Supermarket Juva14
Kisara Oy13

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juva
YritysKasvuprosentti
Ripander Oy+182.3%
Taksiässät Oy+86.6%
Juvan Tenhusentie 3 Kiinteistö Oy+33.6%
Sunojan Saha Oy+33.4%
Juvan Ras-palvelut Oy+31.0%
Bar Ylä+27.6%
Juvan Kahvikulma+24.7%
Kallioporaus E. Hämäläinen Oy+22.3%
Rapion Tuote Oy+21.0%
SK-Power Oy+17.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juva
YritysPerustettu
RAK Vuorinen28.08.2022
Hatsolan Pojat Oy14.07.2022
LP puutuotteet09.05.2022
Tmi JL Metsätyö29.04.2022
Rakennus A Vuorinen28.04.2022
Asikaisen Tila Oy19.04.2022
Tmi:Jasper Suojala06.04.2022
Koskenniskan restaurointi Tmi31.03.2022
Box Corner Oy08.03.2022
Juvan Auto Invest Oy13.02.2022
EsittelyssäAlueen Juva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Juvan Rauta ja Maatalous Oy
  Juvan Rauta ja Maatalous Oy on Juvalla toimiva täyden palvelun rautakauppa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kodinkoneita sekä erä-, urheilu-, rauta- ja maataloustuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja neuvomme sinua mielellämme löytämään oikeat tuotteet ja tuotemerkit.
 • Juvan Autohuolto Oy

  Vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito takaavat luotettavan palvelun asiakkaillemme. Kuulumme Euroopan laajuiseen AD-autokorjaamoketjuun. AD-ketju järjestää henkilökunnalle jatkuvaa teknistä koulutusta, ja ammattitaitoiset automekaanikkomme osaavatkin ajanmukaisten työvälineiden ja testilaitteiden käytön työssään.

  Soita ja varaa aika huoltoon, tai täytä huollon varauslomake kotisivuillamme! Löydät meidät Juvalta, viitostien välittömästä läheisyydestä.

  Palvelut:

  • Kaikkien automerkkien huolto ja korjaus

  • AD-korjaamopalvelut

  • Yleiskorjaus

  • Peltikorjaus

  • Ilmastointihuolto ja korjaus

  • Varaosapalvelu

  • Hinauspalvelu

 • Kuharannan Palvelukeskus
  Kuharannan Palvelukeskus sijaitsee Juvalla. Se tarjoaa ihanat puitteet asumiselle kauniissa maisemissa, pienen Kuhalammen rannalla.
 • Turkkuri Anu Muttilainen
  Toteutan laadukkaat ja ammattitaitoiset turkisompelu- ja nahkatyöt asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä yli 20 vuoden kokemuksella.
 • Kallioporaus E. Hämäläinen Oy
  Kallioporaus E. Hämäläinen Ky, kalliolouhinnan ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Louhintaa, räjäytystä ja kallioporausta ammattitaitoisesti. Toimimme Mikkeli - Savonlinna - Varkaus alueella.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Joroinen, Sulkava, Rantasalmi, Puumala, Pieksämäki ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Airikka, Ala-Teivaa, Alakylä, Auvila, Halla-aho, Hampunjoki, Harmaala, Hatsola, Heinämäenkylä, Hermola, Hietajärvi, Hiidenmaa, Huuhanaho, Hyötyy, Häkkisensalo, Hännilä, Härkälä, Höytiö, Illainmäki, Ilokallio, Inkilä, Itäkylä, Itäselkä, Jyrinaho, Järveläisensalo, Järvenpää, Kaarisuo, Kaihunmäki, Kaislajärvi, Kaivomäki, Kalajärvi, Kammolankylä, Kankaankylä, Karkeamaa, Karsikkomäki, Kaskii, Kettula, Kiiskilä, Kiiskilänharju, Kiiskilänniemi, Kilpola, Kirkontausta, Kohiseva, Koikkala, Koikkalanmylly, Kolkanranta, Korppisensalo, Kukkokangas, Kummunkylä, Kuosmala, Kurenaho, Kurkimäki, Kurkiselkä, Laju, Lammentausta, Laurikangas, Lauteala, Lehtiaho, Lehtikangas, Leppäseli, Leskelä, Levänomainen, Luomala, Luomanen, Luukkola, Maarala, Maivala, Mauru, Murtonen, Mustola, Mutaselkä, Myllymäki, Myllynkylä, Mäkiaho, Mäköiskylä, Männynmäki, Narila, Nevaintausta, Nuutilanmäki, Näreslahti, Nätkinselkä, Näärinki, Oivarinkangas, Ollikkala, Paatela, Pakinmaa, Palava, Parkanen, Partalanaho, Partalanpelto, Pattoi, Pekurila, Pelkilä, Pohjois-Näärinki, Pohjoiskylä, Poikamäki, Pulkkila, Purhola, Puukonmaa, Pöntilä, Rajakangas, Rantuu, Rapionmylly, Rauselkä, Remojärvi, Risulahti, Ronkala, Sammalkangas, Savivedenpää, Siikakoski, Soiniemi, Sopala, Souru, Summala, Suurniemi, Särkijärvi, Taipale, Taipali, Teivaa, Tellanpelto, Tiuhtsalo, Tuhkala, Vehmaa, Viisalanmäki, Viitakoski, Viljus, Vuorenmaa, Vuorilahti, Väiveelä, Ylivesi ja Ylä-Teivaa
KuvausAlueen Juva kuvaus

Juva on Etelä-Savossa sijaitseva, reilun 6 300 asukkaan maaseutukunta ja Suomen vanhimpia suurpitäjiä. Sen naapurissa ovat Mikkeli, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi ja Sulkava. Välimatkat ovat lyhyet kaikkiin itäisen Suomen kaupunkeihin.

Juvan sijainti valtateiden 5 ja 14 risteyksessä tuo alueelle valtavan asiakasvirran. Merkittäviä elinkeinoja on ollut jo pitkään maatalous. Maa- ja metsätaloudessa on työpaikoista noin 21 %. Puunjalostuksen tärkeimpiä yrityksiä ovat Sisuwood Oy, Sevendoor Oy ja Viitakosken puuteollisuus. Maatalous painottuu luomutuotantoon.

Muita Juvan kärkiyrityksiä ovat Salico Oy, joka on Suomen suurin tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden toimittaja, monelle tuttu valmisruokia valmistava Kruunuherkku Oy ja niin ikään vihannesten jalostusyritys Mestariviljelijät Oy.

Juvalla on rauhallista ja edullista asua. Kunnassa on omat peruskoulut sekä ilmaisutaitoa ja tutkimusta painottava lukio. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjoavat jääkauden muovaamat maisemat.