Juva

Tältä sivulta löydät kunnan Juva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juva
YritysLiikevaihto (euroa)
Kruunu Herkku Oy20 miljoonaa
K-Supermarket Juva7 miljoonaa
Sisuwood Oy6 miljoonaa
Maansiirto Oravat Oy5 miljoonaa
Juvan Rauta Vihonen5 miljoonaa
Kuljetusliike La-Sa Oy5 miljoonaa
Punaisen Piipun Kievari4 miljoonaa
Neste Juva Kettula4 miljoonaa
Kotileipomo Siiskonen Oy3 miljoonaa
Seppo Narinen Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kruunu Herkku Oy49
Sisuwood Oy39
Kotileipomo Siiskonen Oy22
Punaisen Piipun Kievari22
Kuljetusliike La-Sa Oy20
Viitakosken Puu Oy15
Juvan kiinteistö- ja teollisuushuolto Oy15
K-Supermarket Juva13
Hoivakoti Wilma13
Elegian Juva12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juva
YritysKasvuprosentti
Alandra Oy+73.2%
Maansiirto Oravat Oy+73.2%
Savon Metsärahti Oy+55.6%
Taksiässät Oy+35.4%
Juvan Ras-palvelut Oy+31.0%
Numoti Oy+26.0%
SSAW Oy+25.5%
Metsä-Rasi Oy+24.6%
Laatu Maalauspalvelut Oy+23.8%
T & T Food Oy+23.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juva
YritysPerustettu
Saimaan kotisiivous05.07.2024
Multamäki group28.06.2024
M Motion services in english21.03.2024
Siketek Oy02.01.2024
Tmi Jere Kärkkäinen22.09.2023
HuoltoKettu Oy17.08.2023
Tmi Minna Kämäräinen17.08.2023
Ammatillinen perhekoti Saturanta Oy11.07.2023
tmi Piia Halonen08.07.2023
Savon Geoenergia Oy30.06.2023
EsittelyssäAlueen Juva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Juvan Rauta Vihonen
  Juvan Rauta Oy on Juvalla toimiva täyden palvelun rautakauppa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman rauta- ja rakennustarvikkeita. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja neuvomme sinua mielellämme löytämään oikeat tuotteet ja tuotemerkit.
 • Juvan Autohuolto Oy

  Vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito takaavat luotettavan palvelun asiakkaillemme. Kuulumme Euroopan laajuiseen AD-autokorjaamoketjuun.

  AD-ketju järjestää henkilökunnalle jatkuvaa teknistä koulutusta, ja ammattitaitoiset automekaanikkomme osaavatkin ajanmukaisten työvälineiden ja testilaitteiden käytön työssään.

  Soita ja varaa aika huoltoon, tai täytä huollon varauslomake kotisivuillamme! Löydät meidät Juvalta, viitostien välittömästä läheisyydestä.

  Palvelut:

  • Kaikkien automerkkien huolto ja korjaus

  • AD-korjaamopalvelut

  • Yleiskorjaus

  • Peltikorjaus

  • Ilmastointihuolto ja korjaus

  • Varaosapalvelu

  • Hinauspalvelu

 • Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo

  Metsänhoitoyhdistys toimii jokaisen kunnan alueella. Olemme metsänomistajan apuna puukaupassa sekä metsänhoitotöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelemme metsänomistajia kaikissa metsän hoitoon ja käyttöön liittyvissä asioissa. Tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen ja ajamme metsänomistajan etua

  Tarjoamme metsänomistajille kokonaisvaltaiset puukaupan, metsänhoidon sekä metsäomaisuuden hallintapalvelut. Voit kääntyä puoleemme kaikissa metsällisissä asioissa, jotka lähtevät liikkeelle oman metsäsiantuntijan kautta!

  Metsänhoitoyhdistyksellä on palvelutoimistot Anttolassa, Enonkoskella, Haukivuorella, Hirvensalmella, Joutsassa, Juvalla, Jäppilässä, Kangasniemellä, Mikkelissä, Kerimäellä, Pieksämäellä, Pertunmaalla, Punkaharjulla, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa, Savonrannalla, Sulkavalla ja Virtasalmella.

  Mhy Etelä-Savo toimii Enonkosken, Hirvensalmen, Joutsan (pl. Leivonmäki), Juvan, Kangasniemen, Sulkavan, Pertunmaan, Puumalan ja Rantasalmen kuntien alueilla sekä Mikkelin (pl. Ristiina ja Suomenniemi), Pieksämäen ja Savonlinnan kaupunkien alueilla.

 • Turkkuri Anu Muttilainen

  Toteutan laadukkaat ja ammattitaitoiset turkisompelu- ja nahkatyöt asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä yli 20 vuoden kokemuksella.

  Palvelen niin yksityisiä kuin yrityksiä. Toteutan tilaukset suunnitteluvaiheesta valmiiseen tuotteeseen. Palveluihin kuuluu myös turkkien muodistus, korjaus- ja muutostyöt sekä kaikki nahkatyöt. Myös korjausompelua. Toimialueena on koko Suomi.

  Ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla.

  Voit myös lähettää minulle postissa tai matkahuollolla korjattavat, mutta otathan ensin yhteyttä.

  Huom. Ei turkisten muokkausta.

 • Juvan Rakennuspalvelu Oy
  Rakennuspalvelut kattavasti yksityisille sekä yrityksille Etelä-Savon alueella. Palvelut uudisrakentaminen, saneeraustyöt, toimitilasaneeraus, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti, kattoremontti. Toiminta-alue pääasiassa Etelä-Savon alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Joroinen, Sulkava, Rantasalmi, Puumala, Pieksämäki ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Airikka, Ala-Teivaa, Alakylä, Auvila, Halla-aho, Hampunjoki, Harmaala, Hatsola, Heinämäenkylä, Hermola, Hietajärvi, Hiidenmaa, Huuhanaho, Hyötyy, Häkkisensalo, Hännilä, Härkälä, Höytiö, Illainmäki, Ilokallio, Inkilä, Itäkylä, Itäselkä, Jyrinaho, Järveläisensalo, Järvenpää, Kaarisuo, Kaihunmäki, Kaislajärvi, Kaivomäki, Kalajärvi, Kammolankylä, Kankaankylä, Karkeamaa, Karsikkomäki, Kaskii, Kettula, Kiiskilä, Kiiskilänharju, Kiiskilänniemi, Kilpola, Kirkontausta, Kohiseva, Koikkala, Koikkalanmylly, Kolkanranta, Korppisensalo, Kukkokangas, Kummunkylä, Kuosmala, Kurenaho, Kurkimäki, Kurkiselkä, Laju, Lammentausta, Laurikangas, Lauteala, Lehtiaho, Lehtikangas, Leppäseli, Leskelä, Levänomainen, Luomala, Luomanen, Luukkola, Maarala, Maivala, Mauru, Murtonen, Mustola, Mutaselkä, Myllymäki, Myllynkylä, Mäkiaho, Mäköiskylä, Männynmäki, Narila, Nevaintausta, Nuutilanmäki, Näreslahti, Nätkinselkä, Näärinki, Oivarinkangas, Ollikkala, Paatela, Pakinmaa, Palava, Parkanen, Partalanaho, Partalanpelto, Pattoi, Pekurila, Pelkilä, Pohjois-Näärinki, Pohjoiskylä, Poikamäki, Pulkkila, Purhola, Puukonmaa, Pöntilä, Rajakangas, Rantuu, Rapionmylly, Rauselkä, Remojärvi, Risulahti, Ronkala, Sammalkangas, Savivedenpää, Siikakoski, Soiniemi, Sopala, Souru, Summala, Suurniemi, Särkijärvi, Taipale, Taipali, Teivaa, Tellanpelto, Tiuhtsalo, Tuhkala, Vehmaa, Viisalanmäki, Viitakoski, Viljus, Vuorenmaa, Vuorilahti, Väiveelä, Ylivesi ja Ylä-Teivaa
KuvausAlueen Juva kuvaus

Juva on Etelä-Savossa sijaitseva, reilun 6 300 asukkaan maaseutukunta ja Suomen vanhimpia suurpitäjiä. Sen naapurissa ovat Mikkeli, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi ja Sulkava. Välimatkat ovat lyhyet kaikkiin itäisen Suomen kaupunkeihin.

Juvan sijainti valtateiden 5 ja 14 risteyksessä tuo alueelle valtavan asiakasvirran. Merkittäviä elinkeinoja on ollut jo pitkään maatalous. Maa- ja metsätaloudessa on työpaikoista noin 21 %. Puunjalostuksen tärkeimpiä yrityksiä ovat Sisuwood Oy, Sevendoor Oy ja Viitakosken puuteollisuus. Maatalous painottuu luomutuotantoon.

Muita Juvan kärkiyrityksiä ovat Salico Oy, joka on Suomen suurin tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden toimittaja, monelle tuttu valmisruokia valmistava Kruunuherkku Oy ja niin ikään vihannesten jalostusyritys Mestariviljelijät Oy.

Juvalla on rauhallista ja edullista asua. Kunnassa on omat peruskoulut sekä ilmaisutaitoa ja tutkimusta painottava lukio. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjoavat jääkauden muovaamat maisemat.