Juva

Tältä sivulta löydät kunnan Juva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Juva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Juva
YritysLiikevaihto (euroa)
Juvan Rauta ja Maatalous Oy10 miljoonaa
Sisuwood Oy6 miljoonaa
Jukotech Oy / Konepalvelu6 miljoonaa
Rakennusliike Avikainen Oy5 miljoonaa
Kuljetusliike La-Sa Oy4 miljoonaa
Neste Juva Kettula4 miljoonaa
Punaisen Piipun Kievari3 miljoonaa
Kotileipomo Siiskonen Oy3 miljoonaa
Seppo Narinen Oy2 miljoonaa
Kisara Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Juva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sisuwood Oy33
Kotileipomo Siiskonen Oy28
Kuljetusliike La-Sa Oy24
Rakennusliike Avikainen Oy20
Seppo Narinen Oy17
Punaisen Piipun Kievari16
Juvan Rauta ja Maatalous Oy14
Kisara Oy11
Sevendoor Oy11
Juvan kiinteistö- ja teollisuushuolto Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Juva
YritysKasvuprosentti
Ripander Oy+182.3%
Jukotech Oy / Konepalvelu+111.5%
Kiinteistövälitys Juvantaus Oy Lkv+81.7%
Beeffi Oy+79.2%
WSE-Korjaamo+54.1%
Tervakieppi Kiinteistö Oy+51.8%
SSAW Oy+46.2%
Bar Ala+33.4%
VillaHevi Oy+33.1%
Kikapitti Oy+31.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Juva
YritysPerustettu
Sprinklerihuolto M. Haverinen Oy11.02.2021
Heavy Cream Oy10.02.2021
JRP-Huolto30.01.2021
Porauspalvelu Huttunen Oy21.01.2021
Maametki Oy13.01.2021
Harjutaipaleen tila10.12.2020
MTH Huolto Oy04.12.2020
Kotipalvelu Jenni30.11.2020
Immolan hevostalli04.11.2020
Paavo Ahonen09.10.2020
EsittelyssäAlueen Juva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Juvan Rauta ja Maatalous Oy

  Juvan Rauta ja Maatalous Oy on Juvalla toimiva täyden palvelun rautakauppa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kodinkoneita sekä erä-, urheilu-, rauta- ja maataloustuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja neuvomme sinua mielellämme löytämään oikeat tuotteet ja tuotemerkit.

 • Juvan Autohuolto Oy

  Juvan Autohuolto on toiminut Juvalla jo vuodesta 1971. Vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito takaavat luotettavan palvelun asiakkaillemme. Kuulumme Euroopan laajuiseen AD-autokorjaamoketjuun. AD-ketju järjestää henkilökunnalle jatkuvaa teknistä koulutusta, ja ammattitaitoiset automekaanikkomme osaavatkin ajanmukaisten työvälineiden ja testilaitteiden käytön työssään.

 • Kuharannan Palvelukeskus

  Kuharannan Palvelukeskus sijaitsee Juvalla. Se tarjoaa ihanat puitteet asumiselle kauniissa maisemissa, pienen Kuhalammen rannalla.

 • Turkkuri Anu Muttilainen

  Toteutan laadukkaat ja ammattitaitoiset turkisompelu- ja nahkatyöt asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä yli 20 vuoden kokemuksella.

 • Kallioporaus E. Hämäläinen Oy

  Kallioporaus E. Hämäläinen Ky, kalliolouhinnan ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Louhintaa, räjäytystä ja kallioporausta ammattitaitoisesti. Toimimme Mikkeli - Savonlinna - Varkaus alueella.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Joroinen, Sulkava, Rantasalmi, Puumala, Pieksämäki ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Airikka, Ala-Teivaa, Alakylä, Auvila, Halla-aho, Hampunjoki, Harmaala, Hatsola, Heinämäenkylä, Hermola, Hietajärvi, Hiidenmaa, Huuhanaho, Hyötyy, Häkkisensalo, Hännilä, Härkälä, Höytiö, Illainmäki, Ilokallio, Inkilä, Itäkylä, Itäselkä, Jyrinaho, Järveläisensalo, Järvenpää, Kaarisuo, Kaihunmäki, Kaislajärvi, Kaivomäki, Kalajärvi, Kammolankylä, Kankaankylä, Karkeamaa, Karsikkomäki, Kaskii, Kettula, Kiiskilä, Kiiskilänharju, Kiiskilänniemi, Kilpola, Kirkontausta, Kohiseva, Koikkala, Koikkalanmylly, Kolkanranta, Korppisensalo, Kukkokangas, Kummunkylä, Kuosmala, Kurenaho, Kurkimäki, Kurkiselkä, Laju, Lammentausta, Laurikangas, Lauteala, Lehtiaho, Lehtikangas, Leppäseli, Leskelä, Levänomainen, Luomala, Luomanen, Luukkola, Maarala, Maivala, Mauru, Murtonen, Mustola, Mutaselkä, Myllymäki, Myllynkylä, Mäkiaho, Mäköiskylä, Männynmäki, Narila, Nevaintausta, Nuutilanmäki, Näreslahti, Nätkinselkä, Näärinki, Oivarinkangas, Ollikkala, Paatela, Pakinmaa, Palava, Parkanen, Partalanaho, Partalanpelto, Pattoi, Pekurila, Pelkilä, Pohjois-Näärinki, Pohjoiskylä, Poikamäki, Pulkkila, Purhola, Puukonmaa, Pöntilä, Rajakangas, Rantuu, Rapionmylly, Rauselkä, Remojärvi, Risulahti, Ronkala, Sammalkangas, Savivedenpää, Siikakoski, Soiniemi, Sopala, Souru, Summala, Suurniemi, Särkijärvi, Taipale, Taipali, Teivaa, Tellanpelto, Tiuhtsalo, Tuhkala, Vehmaa, Viisalanmäki, Viitakoski, Viljus, Vuorenmaa, Vuorilahti, Väiveelä, Ylivesi ja Ylä-Teivaa
KuvausAlueen Juva kuvaus

Juva on Etelä-Savossa sijaitseva, reilun 6 300 asukkaan maaseutukunta ja Suomen vanhimpia suurpitäjiä. Sen naapurissa ovat Mikkeli, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi ja Sulkava. Välimatkat ovat lyhyet kaikkiin itäisen Suomen kaupunkeihin.

Juvan sijainti valtateiden 5 ja 14 risteyksessä tuo alueelle valtavan asiakasvirran. Merkittäviä elinkeinoja on ollut jo pitkään maatalous. Maa- ja metsätaloudessa on työpaikoista noin 21 %. Puunjalostuksen tärkeimpiä yrityksiä ovat Sisuwood Oy, Sevendoor Oy ja Viitakosken puuteollisuus. Maatalous painottuu luomutuotantoon.

Muita Juvan kärkiyrityksiä ovat Salico Oy, joka on Suomen suurin tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden toimittaja, monelle tuttu valmisruokia valmistava Kruunuherkku Oy ja niin ikään vihannesten jalostusyritys Mestariviljelijät Oy.

Juvalla on rauhallista ja edullista asua. Kunnassa on omat peruskoulut sekä ilmaisutaitoa ja tutkimusta painottava lukio. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjoavat jääkauden muovaamat maisemat.