Kärsämäki
 • Nivala-Haapajärven seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Kärsämäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kärsämäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kärsämäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Konesilta Oy30 miljoonaa
Keträlän Murske Oy5 miljoonaa
MES-Wood Oy3 miljoonaa
Konepalvelu Kuivas Oy2 miljoonaa
Juustoportti Kärsämäki kahvila2 miljoonaa
Mäkiosat Oy1 miljoonaa
Koneselkä Oy1 miljoonaa
KiviHyvölä Oy1 miljoonaa
Urakointiliike A. Tiikkainen Oy1 miljoonaa
Koneurakointi Ahola Avoin yhtiö1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kärsämäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Konepalvelu Kuivas Oy23
Juustoportti Kärsämäki kahvila15
Konesilta Oy14
MES-Wood Oy12
Koneurakointi Ahola Avoin yhtiö12
Urakointiliike A. Tiikkainen Oy12
Sähköliike Timon Sähköpalvelu Tsäp8
Tracegrow Oy7
Kattilakosken kulttuuriosuuskunta7
Teboil Kärsämäki7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kärsämäki
YritysKasvuprosentti
KiviHyvölä Oy+127.0%
MES-Wood Oy+69.0%
Hakalantien Korjaamo Oy+58.2%
Seppätec Oy+31.6%
Konepalvelu Kuivas Oy+27.9%
Koneurakointi Ahola Avoin yhtiö+23.2%
Konesilta Oy+23.2%
Keträlän Murske Oy+21.4%
Paultra Oy+21.0%
Patamaito Oy+20.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kärsämäki
YritysPerustettu
EPMT Oy31.12.2020
Azadi13.11.2020
Luonua Oy17.06.2020
Lumona Media Oy20.04.2020
Muo-Hit Oy21.03.2020
Arttu Salonurmi01.02.2020
Maitokallio31.01.2020
Kurjenlahden tila13.12.2019
BonumMind Oy27.09.2019
Jokiranta Group Oy27.05.2019
EsittelyssäAlueen Kärsämäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Konesilta Oy

  Konesilta Oy on uusien ja käytettyjen maanrakennusalan koneiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Toimintamme vahvuuksia ovat erinomainen tuotetuntemus, laaja yli 250 vaihtokoneen valikoima, suurten volyymien mahdollistama kilpailukykyinen hintataso sekä omat huolto- ja varustelupisteet. Lisäksi olemme Kubota- maanrakennuskoneiden virallinen maahantuoja.

 • Kärsämäen kunta

  Vuonna 1869 perustettu Kärsämäki on luova ja kansainvälinen, yrittäjyyttä ja asukkaiden viihtyvyyttä edistävä, menestyvä maaseutupaikkakunta. Maanteiden risteyspaikkana tunnettu kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Olemme aktiivinen kunta, jossa on yrityksiä, kylätoimintaa, tapahtumia, matkailukohteita ja kaikkea muuta – meillä kelpaa asua, olla ja yrittää. Vieraile verkkosivuillamme ja tutustu tarkemmin Kärsämäen monipuolisiin palveluihin sekä historiaamme.

 • Servico Oy

  Servico Ky on Suomen keskeltä Kärsämäeltä käsin toimiva kuljetusyritys. Olemme toimineet alalla vuodesta - 79. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin.

 • Sähköliike Timon Sähköpalvelu Tsäp

  Timon Sähköpalvelu Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen lämpöä, valoa, mukavuutta, helppoutta ja turvallisuutta sähkölaitteiden avulla. Palveluitamme ovat

 • Kiinteistöhuolto J. Heikkinen

  Kärsämäellä palveleva Kiinteistöhuolto J. Heikkinen tarjoaa kiinteistöpalvelut seudun taloyhtiöille, yrityksille ja muille palveluistamme kiinnostuneille tahoille yli 20 vuoden kokemuksella. Kiinteistönhoito kannattaakin jättää luotettavan ammattilaisen huoleksi – tällöin palvelu pelaa sovitun mukaisesti, akuuteissakin tilanteissa. Kauttamme onnistuvat esimerkiksi erilaiset pihatyöt, talvisin lumityöt ja muut vastaavat alan palvelut. Jos olet kiinnostunut, soita ja kysy lisää!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Haapajärvi, Pyhäntä, Haapavesi, Pyhäjärvi ja Siikalatva.

Kaupunginosat
Alajoki, Alaranta, Erkinharjunperä, Haaraperä, Hallanperä, Hankipää, Hatuperä, Hauliperä, Hautajoki, Jokivarsi, Junnonperä, Jussiperä, Jylhänperä, Kaketinperä, Kanaperä, Kokonperä, Kopero, Koposenperä, Luomaperä, Luonuanperä, Majanperä, Metsäsaari, Miiluranta, Nivanperä, Nurmesperä, Ojakylä, Ojalehto, Pataperä, Pikaperä, Porkkala, Puusaari, Pyrrönperä, Rannankylä, Rinteenperä, Ristisenperä, Ritomäki, Ruhankangas, Saviselkä, Sydänmaankylä, Tienvarsi, Venetpalo, Välikylä ja Yläranta
KuvausAlueen Kärsämäki kuvaus

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Kärsämäki on yrittäjämyönteinen ja rauhallinen maaseutukunta. Kunnassa asuu runsaat 2 600 henkilöä ja se on asukaslukuun suhteutettuna Suomen yrittäjävetoisimpia. Kärsämäen naapureita ovat Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä ja Siikalatva.

Kärsämäen elinkeinorakenteesta suurimmat viipaleet kattavat palvelut ja alkutuotannon. Kunnan suurimpiin työnantajiin ja liikevaihdoltaan voittoisiin yrityksiin kuuluvat muun muassa maanrakennuskoneisiin erikoistunut Konesilta Oy, Saaren Kuljetus Oy, Keträlän Murske Oy ja Juustoportti Kärsämäki Oy.

Kärsämäen sijainti valtateiden risteyksessä, nelostien varrella on logistinen etu yrittäjyydelle. Kunnassa kannustetaan kaiken kokoisia yrityksiä, tarjotaan tiloja ja eri alojen osaamista. Yrittäjille on tarjolla mm. valmiit investointi- ja palveluratkaisut.

Kärsämäellä järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden, osa niistä on tunnettu jopa kansainvälisesti. Tämän sanojensa mukaan ”positiivisten tarinoiden pitäjän” tavoittaa sujuvasti niin bussilla tai lentäen Oulun lentokentältä, jonne matkaa kertyy vain reilu tunti.