Kärsämäki
 • Nivala-Haapajärven seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Kärsämäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kärsämäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kärsämäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Konesilta Oy46 miljoonaa
KiviHyvölä Oy6 miljoonaa
Konepalvelu Kuivas Oy4 miljoonaa
MES-Wood Oy2 miljoonaa
MäntyMaito Oy2 miljoonaa
EK Keski-Korpi Oy2 miljoonaa
Mäkiosat Oy2 miljoonaa
Jokiranta Group Oy2 miljoonaa
Finnsvala Oy1 miljoonaa
TT Surakka Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kärsämäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Konepalvelu Kuivas Oy23
KiviHyvölä Oy22
Konesilta Oy22
Juustoportti Kärsämäki kahvila16
Tracegrow Oy15
MES-Wood Oy12
Finnsvala Oy11
Timon Sähköpalvelu Tsäp9
Mäkiosat Oy8
Ryhmäkoti Kimppa-Kämppä Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kärsämäki
YritysKasvuprosentti
KiviHyvölä Oy+65.4%
Havulatva Oy+58.6%
Kantohake Lth Oy+48.6%
Korjaamo Tiko Kiinteistö Oy+44.2%
Tracegrow Oy+42.9%
Pohjolan Alituspalvelu Oy+41.2%
Skt Infra Oy+35.6%
Konepalvelu Laitila Oy+33.7%
Lypsy Oy+32.8%
Finnsvala Oy+29.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kärsämäki
YritysPerustettu
Tmi Annika Hintsala05.06.2024
Lvi Marcus Baas Oy05.04.2024
Tmi Jarno Haaranen03.04.2024
Paten Puu ja Savu Tmi20.03.2024
PE-Welding Oy29.09.2023
Eero Padinki18.09.2023
V.Tervakoski07.06.2023
Tmi Firat Tasdemir09.02.2023
Jenna Poikkimäki01.02.2023
Taksi Saila Vanhala09.09.2022
EsittelyssäAlueen Kärsämäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Konesilta Oy

  Konesilta Oy on uusien ja käytettyjen maanrakennusalan koneiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Toimintamme vahvuuksia ovat erinomainen tuotetuntemus, laaja yli 250 vaihtokoneen valikoima, suurten volyymien mahdollistama kilpailukykyinen hintataso sekä omat huolto- ja varustelupisteet. Lisäksi olemme Kubota- maanrakennuskoneiden virallinen maahantuoja. Teemme vaihtokauppaa ja tarvittaessa järjestämme myös rahoituksen. Meiltä löytyy myös maanrakennuskoneiden varusteet, kauhat ja pikakiinnikkeet sekä muut lisälaitteet varastosta. Tervetuloa tutustumaan laajaan pienkonevalikoimaan kotisivuillemme sekä paikanpäälle toimipisteisiimme Kärsämäelle, Pirkkalaan ja Tuusulaan!

 • Kärsämäen kunta
  Vuonna 1869 perustettu Kärsämäki on luova ja kansainvälinen, yrittäjyyttä ja asukkaiden viihtyvyyttä edistävä, menestyvä maaseutupaikkakunta. Maanteiden risteyspaikkana tunnettu kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Olemme aktiivinen kunta, jossa on yrityksiä, kylätoimintaa, tapahtumia, matkailukohteita ja kaikkea muuta – meillä kelpaa asua, olla ja yrittää. Vieraile verkkosivuillamme ja tutustu tarkemmin Kärsämäen monipuolisiin palveluihin sekä historiaamme.
 • Rakennuspalvelu T. Karhu Oy

  Rakennuspalvelu T. Karhu Oy on kokenut remontti- ja rakennusalan ammattilainen Kärsämäellä. Teemme kaikki remontti- ja saneeraustyöt luotetettavasti. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Toimimme Kärsämäellä ja lähikunnissa.

  Ota yhteyttä!

 • Erikoiskuljetus Kyllönen Oy
  Erikoiskuljetus Kyllönen Oy on vakavarainen ja tehokas erikoiskuljetusyritys. Toimipaikkamme sijaitsee keskellä Suomea Kärsämäellä, mistä hoidamme lavetti- ja erikoiskuljetukset nopeasti ja joustavasti ympäri Suomen.
 • Timon Sähköpalvelu Tsäp

  TSÄP eli Timon Sähköpalvelu oy tarjoaa monipuolisia sähköpalveluita laadukkaasti ja asiakasta kuunnellen. Hoidamme sähköasennukset pistorasian vaihdosta aina vaativiin teollisuuskohteisiin. Meiltä saat palvelut niin saneerauksiin, kun uudisrakennuksiin. Jokainen työ on meille tärkeä. Toimimme Pohjois-Pohjanmaan alueella. Asentajamme sijaitsee Kärsämäellä, Pyhännällä, Kestilässä ja Vaalassa.

  • Sähkötyöt

  • Sähkösuunnitelmat

  • Antenni- ja ATK-verkot

  • Kameravalvonta

  • Murto- ja palovaroitin ratkaisut

  • Varavoimakoneet

  • Aurinkopaneelit

  • Sähköauton latausasemat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Haapajärvi, Pyhäntä, Haapavesi, Pyhäjärvi ja Siikalatva.

Kaupunginosat
Alajoki, Alaranta, Erkinharjunperä, Haaraperä, Hallanperä, Hankipää, Hatuperä, Hauliperä, Hautajoki, Jokivarsi, Junnonperä, Jussiperä, Jylhänperä, Kaketinperä, Kanaperä, Kokonperä, Kopero, Koposenperä, Luomaperä, Luonuanperä, Majanperä, Metsäsaari, Miiluranta, Nivanperä, Nurmesperä, Ojakylä, Ojalehto, Pataperä, Pikaperä, Porkkala, Puusaari, Pyrrönperä, Rannankylä, Rinteenperä, Ristisenperä, Ritomäki, Ruhankangas, Saviselkä, Sydänmaankylä, Tienvarsi, Venetpalo, Välikylä ja Yläranta
KuvausAlueen Kärsämäki kuvaus

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Kärsämäki on yrittäjämyönteinen ja rauhallinen maaseutukunta. Kunnassa asuu runsaat 2 600 henkilöä ja se on asukaslukuun suhteutettuna Suomen yrittäjävetoisimpia. Kärsämäen naapureita ovat Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä ja Siikalatva.

Kärsämäen elinkeinorakenteesta suurimmat viipaleet kattavat palvelut ja alkutuotannon. Kunnan suurimpiin työnantajiin ja liikevaihdoltaan voittoisiin yrityksiin kuuluvat muun muassa maanrakennuskoneisiin erikoistunut Konesilta Oy, Saaren Kuljetus Oy, Keträlän Murske Oy ja Juustoportti Kärsämäki Oy.

Kärsämäen sijainti valtateiden risteyksessä, nelostien varrella on logistinen etu yrittäjyydelle. Kunnassa kannustetaan kaiken kokoisia yrityksiä, tarjotaan tiloja ja eri alojen osaamista. Yrittäjille on tarjolla mm. valmiit investointi- ja palveluratkaisut.

Kärsämäellä järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden, osa niistä on tunnettu jopa kansainvälisesti. Tämän sanojensa mukaan ”positiivisten tarinoiden pitäjän” tavoittaa sujuvasti niin bussilla tai lentäen Oulun lentokentältä, jonne matkaa kertyy vain reilu tunti.