Kaarina

Tältä sivulta löydät kunnan Kaarina suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kaarina suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaarina
YritysLiikevaihto (euroa)
Teleste Oyj71 miljoonaa
Hes-Pro (Finland) Oy70 miljoonaa
Piikkio Works Oy56 miljoonaa
MacGregor Finland Oy55 miljoonaa
Dava Foods Finland Oy42 miljoonaa
Nit Naval Interior Team Ltd Oy35 miljoonaa
Osakeyhtiö Osk. Rajala33 miljoonaa
Langh Tech Oy Ab27 miljoonaa
Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy25 miljoonaa
Aspro Oy23 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaarina yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Teleste Oyj328
Piikkio Works Oy144
MacGregor Finland Oy98
Okartek Oy88
Langh Ship Oy Ab79
TPE Turun Pelti ja Eristys Oy73
Dava Foods Finland Oy68
Nit Naval Interior Team Ltd Oy64
Vema Lift Oy60
FilmTown Piispanristi59

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaarina
YritysKasvuprosentti
Loimaan Laaturakennus Oy+555.2%
Neisa Services Finland Oy+398.0%
Micratec Oy+280.3%
SCM Citra Oy+255.8%
Marisail Oy+212.4%
Rannikkokuriiri Oy+202.1%
Adesso Nutraceuticals Oy+182.6%
Langh Service Oy Ab+177.0%
Foxway Oy+172.7%
Sard Rakennus Oy+152.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaarina
YritysPerustettu
JJSTraining05.09.2022
Mateo Move Oy05.09.2022
EA Putkipalvelut05.09.2022
Raupro Oy01.09.2022
Medistar Group Oy29.08.2022
Bogár&Hurme Oy24.08.2022
Siteman Oy24.08.2022
Nebula Clothing24.08.2022
Shah Autokorjaamo23.08.2022
Ramera Oy23.08.2022
EsittelyssäAlueen Kaarina yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähköhuolto Ari Tuomi Oy
  Sähköhuolto Ari Tuomi Oy on luotettava sähköalan kumppani Varsinais-Suomen ja Saariston alueella
 • Covat Oy
  Teemme asbestikartoitukset, sekä kaikki purkutyöt ml. asbesti-, home- ja kreosoottipurut. Omaamme vahvan kokemuksen erilaisista purkutöistä sekä pölynhallinnasta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työllesi!
 • Granlund Turku

  Olemme toimineet Turussa vuodesta 2015 asti, mutta taustallamme on vuosikymmenten kokemus LVI-suunnittelusta ja sähkösuunnittelusta Lounais-Suomessa. Vankkaa osaamistamme arvostetaan taloteknisen valvonnan lisäksi rakennusteknisissä rakennuttamistehtävissä sekä rakennusteknisessä työmaavalvonnassa. Vahvaa osaamista löytyy myös rakennuttamisen kustannuslaskennasta.

  Yhdistämme suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon Turussa ja lähiseuduilla. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden läpiviennissä. Autamme toteuttamaan myös energiatehokkuushankkeet kokonaisuutena hallitusti.

 • Moottorikoneistus Ojala Oy
  Olemme Kaarinassa toimiva kattaviin autokorjaamopalveluihin, moottorikoneistuksiin, sekä varaosiin erikoistunut täyden palvelun yleiskorjaamo. Riippumattomana korjaamona hoidamme autosi määräaikais- ja erikoishuollot sekä kaikki korjaukset, myös moottorikoneistukset. Olemme erikoistuneet BMW, VW- sekä Mercedes Benz-henkilöautojen huoltoihin ja korjauksiin unohtamatta kuitenkaan muitakaan merkkejä. Meillä on pätevyys ja koulutukset sähkö- ja Hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin.
 • Kaarinan Nuohous Oy
  Kaarinan Nuohous Oy suorittaa lain määräämät vuosinuohoukset sekä muut nuohouspalvelut Kaarinan sekä Turun seudulla ja lähisaaristossa. Palveluihin kuuluu nuohoukset vakituisissa ja vapaa-ajan asuttavissa kiinteistöissä. Lisää tietoja yrityksen kotisivuilla!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Paimio, Sauvo, Lieto, Turku ja Parainen.

Kaupunginosat
Antelmaa, Auranlaakso, Auvainen, Empo, Hakaniitty, Harjattula, Harvaluoto, Hatvala, Heernummi, Hepojoki, Hiiskanmäki, Hovirinta, Hulkkio, Jättäväljä, Kairiskulma, Kalttassuo, Katariina, Kausela, Kellarimäki, Kesämäki, Kirismäki, Kohmo, Koristo, Koroinen, Korsnainen, Kultanummi, Kurala, Kurkisuo, Kylliäinen, Kylänpää, Laaroinen, Lauste, Linnunpää, Littoinen, Lähteenmäki, Makarla, Moskalanmäki, Niemenkulma, Nummenniitty, Nunna, Piikkiö, Piispanristi, Poikluoma, Puosta, Pussila, Pyydysmäki, Raadelma, Ratsula, Rauhalinna, Rautasuo, Rauvola, Ravattula, Rientola, Rojola, Runko, Saukonoja, Sorro, Soukkio, Suopohja, Tammi, Tammisilta, Teerimäki, Teerlakia, Tehtaanmäki, Tennus, Toivonlinna, Torppala, Tuorla, Untola, Vaala, Vanhalinna, Varissuo, Veitenmäki, Verkakylä, Viukkala, Voivala, Vuolahti, Vyyryläisenmäki, Vättilä, Ylikylä ja Yltöinen
KuvausAlueen Kaarina kuvaus

Merellinen Kaarina on noin 33 000 asukkaan kasvava kaupunki Varsinais-Suomessa. Sen naapureita ovat Turku, Lieto, Parainen, Paimio ja Sauvo. Kaarina on valittu mm. Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi ja yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi.

Kaarinan yrityksissä kohtaavat luovuus, tekniset innovaatiot ja suomalainen design. Kaupungissa toimii useita Suomen rajojen ulkopuolellakin tunnettuja yrityksiä. Niistä yksi on Huonekalutehdas Korhonen, joka valmistaa Alvar Aallon suunnittelemia Artek-kalusteita. Muihin merkittäviin yrityksiin kuuluu myös mm. johtava lastin- ja kuormankäsittelyratkaisuja tarjoava Cargotec ja kansainvälinen laajakaista- ja videoverkkoyritys Teleste Oyj.

Kaarinan mainio sijainti on eittämättä sen valttikortteja. Yhteydet ovat nopeat ja hyvät niin Turun keskustaan kuin lentokentälle ja satamaan. Väylät ovat kunnossa myös Helsingin ja Tampereen suuntiin. Kaarinan ylpeys on tutkitusti paras yritysimago sekä yrittäjäystävällisyys. Kaupunki ja yritykset puhaltavat sujuvasti ja tiiviisti yhteen hiileen.

Kaarina on veden ja luonnon kaupunki. Merenrantaa sillä on yli 140 km, kaupungissa on myös kaunis Littoisten järvi uimarantoineen. Kaarina on suositun retkeilyreitin, Saariston rengastien ensimmäinen etappi. Kokemisen arvoisia ovat myös historialliset Piispanlinnan rauniot ja kesäisin järjestettävä Saaristo Open -festivaali.