Kaarina

Tältä sivulta löydät kunnan Kaarina suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kaarina suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaarina
YritysLiikevaihto (euroa)
Piikkio Works Oy112 miljoonaa
MacGregor Finland Oy72 miljoonaa
Hes-Pro (Finland) Oy70 miljoonaa
Teleste Oyj70 miljoonaa
Langh Tech Oy Ab61 miljoonaa
Dava Foods Finland Oy42 miljoonaa
Nit Naval Interior Team Ltd Oy35 miljoonaa
Osakeyhtiö Osk. Rajala33 miljoonaa
Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy25 miljoonaa
Aspro Oy23 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaarina yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Teleste Oyj336
Piikkio Works Oy162
MacGregor Finland Oy101
AQ Trafotek Oy93
Okartek Oy82
Langh Ship Oy Ab82
Tpe Turun Pelti Ja Eristys Oy73
Dava Foods Finland Oy68
Nit Naval Interior Team Ltd Oy64
Vema Lift Oy61

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaarina
YritysKasvuprosentti
Loimaan Laaturakennus Oy+555.2%
Neisa Services Finland Oy+398.0%
Aavagen Oy+289.3%
Micratec Oy+280.3%
Covat Oy+254.4%
Kaarina Consulting Oy Ltd+218.6%
Solar Age Oy+198.6%
Adesso Nutraceuticals Oy+182.6%
Langh Service Oy Ab+177.0%
Langh Tech Oy Ab+149.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaarina
YritysPerustettu
P.R Kauppinen08.05.2022
Linerware Oy28.04.2022
Aslak Impact Oy27.04.2022
Tmi Keisi Majanen24.04.2022
Hammaslääkäri Katriina Applegate23.04.2022
Turun Autotalo Autokorjamo Oy22.04.2022
Hamara MMA Oy21.04.2022
Laaja Group Oy15.04.2022
Orle Visual Oy04.04.2022
Sähkö Säihke Oy02.04.2022
EsittelyssäAlueen Kaarina yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • POP Pankki Piikkiön pääkonttori
  Olemme rohkea ja vahva POP Pankki, joka haluaa olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen ja aina ylittää odotukset.
 • Covat Oy
  Teemme asbestikartoitukset, sekä kaikki purkutyöt ml. asbesti-, home- ja kreosoottipurut. Omaamme vahvan kokemuksen erilaisista purkutöistä sekä pölynhallinnasta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työllesi!
 • Moottorikoneistus Ojala Oy
  Olemme Kaarinassa toimiva kattaviin autokorjaamopalveluihin, moottorikoneistuksiin, sekä varaosiin erikoistunut täyden palvelun yleiskorjaamo. Riippumattomana korjaamona hoidamme autosi määräaikais- ja erikoishuollot sekä kaikki korjaukset, myös moottorikoneistukset. Olemme erikoistuneet BMW, VW- sekä Mercedes Benz-henkilöautojen huoltoihin ja korjauksiin unohtamatta kuitenkaan muitakaan merkkejä. Meillä on pätevyys ja koulutukset sähkö- ja Hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin.
 • Lesjöfors Springs Oy
  Tuotantoomme kuuluvat kaikki jousityypit langasta ja nauhasta. Erikoisalanamme ovat teräsjouset, kaasujouset, vakiojouset, meistotuotteet sekä raaka-aineet.
 • Koneurakointi Marjamaa Oy
  Koneurakointi Marjamaa Oy on kaarinalainen nosto- ja kuljetusalan perheyritys. Toteutamme nostoalan työt ja kuljetukset kuorma-autoilla ja traktoreilla Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella. Kattava ja laadukas kalustomme sekä vankka osaamisemme takaavat onnistuneen työn.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Paimio, Sauvo, Lieto, Turku ja Parainen.

Kaupunginosat
Antelmaa, Auranlaakso, Auvainen, Empo, Hakaniitty, Harjattula, Harvaluoto, Hatvala, Heernummi, Hepojoki, Hiiskanmäki, Hovirinta, Hulkkio, Jättäväljä, Kairiskulma, Kalttassuo, Katariina, Kausela, Kellarimäki, Kesämäki, Kirismäki, Kohmo, Koristo, Koroinen, Korsnainen, Kultanummi, Kurala, Kurkisuo, Kylliäinen, Kylänpää, Laaroinen, Lauste, Linnunpää, Littoinen, Lähteenmäki, Makarla, Moskalanmäki, Niemenkulma, Nummenniitty, Nunna, Piikkiö, Piispanristi, Poikluoma, Puosta, Pussila, Pyydysmäki, Raadelma, Ratsula, Rauhalinna, Rautasuo, Rauvola, Ravattula, Rientola, Rojola, Runko, Saukonoja, Sorro, Soukkio, Suopohja, Tammi, Tammisilta, Teerimäki, Teerlakia, Tehtaanmäki, Tennus, Toivonlinna, Torppala, Tuorla, Untola, Vaala, Vanhalinna, Varissuo, Veitenmäki, Verkakylä, Viukkala, Voivala, Vuolahti, Vyyryläisenmäki, Vättilä, Ylikylä ja Yltöinen
KuvausAlueen Kaarina kuvaus

Merellinen Kaarina on noin 33 000 asukkaan kasvava kaupunki Varsinais-Suomessa. Sen naapureita ovat Turku, Lieto, Parainen, Paimio ja Sauvo. Kaarina on valittu mm. Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi ja yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi.

Kaarinan yrityksissä kohtaavat luovuus, tekniset innovaatiot ja suomalainen design. Kaupungissa toimii useita Suomen rajojen ulkopuolellakin tunnettuja yrityksiä. Niistä yksi on Huonekalutehdas Korhonen, joka valmistaa Alvar Aallon suunnittelemia Artek-kalusteita. Muihin merkittäviin yrityksiin kuuluu myös mm. johtava lastin- ja kuormankäsittelyratkaisuja tarjoava Cargotec ja kansainvälinen laajakaista- ja videoverkkoyritys Teleste Oyj.

Kaarinan mainio sijainti on eittämättä sen valttikortteja. Yhteydet ovat nopeat ja hyvät niin Turun keskustaan kuin lentokentälle ja satamaan. Väylät ovat kunnossa myös Helsingin ja Tampereen suuntiin. Kaarinan ylpeys on tutkitusti paras yritysimago sekä yrittäjäystävällisyys. Kaupunki ja yritykset puhaltavat sujuvasti ja tiiviisti yhteen hiileen.

Kaarina on veden ja luonnon kaupunki. Merenrantaa sillä on yli 140 km, kaupungissa on myös kaunis Littoisten järvi uimarantoineen. Kaarina on suositun retkeilyreitin, Saariston rengastien ensimmäinen etappi. Kokemisen arvoisia ovat myös historialliset Piispanlinnan rauniot ja kesäisin järjestettävä Saaristo Open -festivaali.