Kaarina

Tältä sivulta löydät kunnan Kaarina suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kaarina suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaarina
YritysLiikevaihto (euroa)
MacGregor Finland Oy144 miljoonaa
Hes-Pro (Finland) Oy86 miljoonaa
Teleste Oyj76 miljoonaa
Piikkio Works Oy59 miljoonaa
Dava Foods Finland Oy50 miljoonaa
Langh Ship Oy Ab48 miljoonaa
Boston Group Oy38 miljoonaa
Nit Naval Interior Team Ltd Oy38 miljoonaa
Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy25 miljoonaa
SCM Citra Oy24 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaarina yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Teleste Oyj329
Piikkio Works Oy149
MacGregor Finland Oy107
Okartek Oy92
Langh Ship Oy Ab82
TPE Turun Pelti ja Eristys Oy73
Dava Foods Finland Oy70
a-factory Oy63
Candy Town Oy62
Kuljetusliike A. Lindberg Oy51

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaarina
YritysKasvuprosentti
Eräpohja arkkitehdit Oy+445.1%
Kototiimi Oy+356.2%
MediTerveys Oy+323.6%
Janne I Jääskeläinen Oy+274.0%
Apex-Marine Oy+235.7%
HJK-Kiinteistöt Oy+235.0%
Sariola Consulting Oy+220.1%
Ark Brand Communications Oy+169.6%
Hockey Tiger Oy+156.3%
Rakennus Kantonen Oy+142.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaarina
YritysPerustettu
Kukka Lahtinen03.07.2024
Aleksi Luostarinen tmi30.06.2024
Piittaset Oy25.06.2024
Grannens Ville Fma07.06.2024
Otso3 Oy30.05.2024
E&E Rakennuspalvelut21.05.2024
WSF-Jiippi3319.05.2024
Rieka17.05.2024
Tekkasvu14.05.2024
Rakennuspalvelu Oap12.05.2024
EsittelyssäAlueen Kaarina yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähköhuolto Ari Tuomi Oy

  Sähköhuolto Ari Tuomi Oy on luotettava sähköalan kumppani Varsinais-Suomen ja Saariston alueella

  Tarjoamme asiakkaillemme kattavat sähkötyöpalvelut pieniin ja keskisuuriin kohteisiin. Toteutamme sähköalan työt pienistä asennuksista ja korjauksista aina suurempiin saneerauksiin ja urakoihin. Vuosien kokemus takaa hyvän lopputuloksen ja ystävällisen palvelun.

  Olemme toimistolla paikalla sovitun aikataulun mukaisesti.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Hyvän palvelun sähköasennukset

  Ari Tuomi Oy tarjoaa omakoti- ja paritalon omistajille sekä pienyrityksille kaikki sähköasennuspalvelut tuntityönä ja urakkana.

  Elfin-urakoitsijan kautta saat myös parhaat ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet sekä ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun.

  Ammattilainen toteuttaa sähköurakat turvallisesti ja ajoissa

  Ari Tuomi Oy tekee pientalokohteiden sähköurakat näppärästi ja luotettavasti. Nopeatempoiset sähkömiehemme pistävät piuhat uusiksi nykyaikaisen kaluston avulla. Aikatauluissa pysytään sopimusten mukaisesti, eikä uudessa kodissa asuminen jää ainakaan sähköistä kiinni. Palvelemme myös saariston asukkaita. Veneellämme pystymme kuljettamaan kätevästi kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet saaristoon. Näin voimme palvella saaristolaisia – niin mökkiläisiä kuin vakituisia asukkaitakin – joustavasti ja monipuolisesti hyvin erilaisten sähkötöiden toteuttamisessa.

  Sähköhuollot - Vikakorjaukset puhelinsoiton päässä

  Yrityksemme tähtää huoltoasennuksilla mahdollisimman nopeaan palveluun. Jos sähköasennuksissa tai laitteissa ilmenee vika, on kyseessä aina turvallisuusriski. Ammattimies toteuttaa sähköhuollot ja korjaukset luotettavalla ja ajan tasalla olevalla kalustolla.

 • Lesjöfors Springs Oy
  Tuotantoomme kuuluvat kaikki jousityypit langasta ja nauhasta. Erikoisalanamme ovat teräsjouset, kaasujouset, vakiojouset, meistotuotteet sekä raaka-aineet.
 • Kaarinan autolasi

  Kaikki lasinvaihdot ja korjaukset yli 30 vuoden kokemuksella.

  Teemme todella korkealaatuiset tuulilasien vaihdot ja korjaukset kaikkiin ajoneuvoihin. Meiltä myös maksuton sijaisautopalvelu!

  Ota yhteyttä ja tule käymään!

 • Covat Oy

  Olemme purkutöihin erikoistunut rakennusalan yritys ja toimimme Turun talousalueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Omaamme vahvan kokemuksen erilaisista purkutöistä sekä pölynhallinnasta.

  Teemme asbestikartoitukset, sekä kaikki purkutyöt ml. asbesti-, home- ja kreosoottipurut. Työmenetelmiimme kuuluvat pölyttömät purut, jolloin kohteen muut tilat voidaan pitää käytössä ja työalueen ulkopuoliset tilat pölyttöminä.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työllesi!

 • Sunwind
  Sunwind from the home of the Northern light
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Paimio, Sauvo, Lieto, Turku ja Parainen.

Kaupunginosat
Antelmaa, Auranlaakso, Auvainen, Empo, Hakaniitty, Harjattula, Harvaluoto, Hatvala, Heernummi, Hepojoki, Hiiskanmäki, Hovirinta, Hulkkio, Jättäväljä, Kairiskulma, Kalttassuo, Katariina, Kausela, Kellarimäki, Kesämäki, Kirismäki, Kohmo, Koristo, Koroinen, Korsnainen, Kultanummi, Kurala, Kurkisuo, Kylliäinen, Kylänpää, Laaroinen, Lauste, Linnunpää, Littoinen, Lähteenmäki, Makarla, Moskalanmäki, Niemenkulma, Nummenniitty, Nunna, Piikkiö, Piispanristi, Poikluoma, Puosta, Pussila, Pyydysmäki, Raadelma, Ratsula, Rauhalinna, Rautasuo, Rauvola, Ravattula, Rientola, Rojola, Runko, Saukonoja, Sorro, Soukkio, Suopohja, Tammi, Tammisilta, Teerimäki, Teerlakia, Tehtaanmäki, Tennus, Toivonlinna, Torppala, Tuorla, Untola, Vaala, Vanhalinna, Varissuo, Veitenmäki, Verkakylä, Viukkala, Voivala, Vuolahti, Vyyryläisenmäki, Vättilä, Ylikylä ja Yltöinen
KuvausAlueen Kaarina kuvaus

Merellinen Kaarina on noin 33 000 asukkaan kasvava kaupunki Varsinais-Suomessa. Sen naapureita ovat Turku, Lieto, Parainen, Paimio ja Sauvo. Kaarina on valittu mm. Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi ja yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi.

Kaarinan yrityksissä kohtaavat luovuus, tekniset innovaatiot ja suomalainen design. Kaupungissa toimii useita Suomen rajojen ulkopuolellakin tunnettuja yrityksiä. Niistä yksi on Huonekalutehdas Korhonen, joka valmistaa Alvar Aallon suunnittelemia Artek-kalusteita. Muihin merkittäviin yrityksiin kuuluu myös mm. johtava lastin- ja kuormankäsittelyratkaisuja tarjoava Cargotec ja kansainvälinen laajakaista- ja videoverkkoyritys Teleste Oyj.

Kaarinan mainio sijainti on eittämättä sen valttikortteja. Yhteydet ovat nopeat ja hyvät niin Turun keskustaan kuin lentokentälle ja satamaan. Väylät ovat kunnossa myös Helsingin ja Tampereen suuntiin. Kaarinan ylpeys on tutkitusti paras yritysimago sekä yrittäjäystävällisyys. Kaupunki ja yritykset puhaltavat sujuvasti ja tiiviisti yhteen hiileen.

Kaarina on veden ja luonnon kaupunki. Merenrantaa sillä on yli 140 km, kaupungissa on myös kaunis Littoisten järvi uimarantoineen. Kaarina on suositun retkeilyreitin, Saariston rengastien ensimmäinen etappi. Kokemisen arvoisia ovat myös historialliset Piispanlinnan rauniot ja kesäisin järjestettävä Saaristo Open -festivaali.