Kaavi

Tältä sivulta löydät kunnan Kaavi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kaavi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaavi
YritysLiikevaihto (euroa)
Bewi M-Plast Oy9 miljoonaa
K-Market Timantti4 miljoonaa
K-Rauta Kaavi3 miljoonaa
PTM-Trading Oy1 miljoonaa
Pölkkytrans Oy1 miljoonaa
R-kioski Kaavi1 miljoonaa
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy947 tuhatta
Perinnerakenne Oy846 tuhatta
Maansiirto O. Mustonen Oy827 tuhatta
Hakacorek Oy645 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaavi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Bewi M-Plast Oy23
K-Market Timantti11
Maansiirto O. Mustonen Oy8
Elemenco Oy6
K-Rauta Kaavi6
R-kioski Kaavi6
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy5
OivaApu Tirkkonen Oy4
JG-yhtiöt Oy3
Kaavin T&T Auto ja Varaosa Oy3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaavi
YritysKasvuprosentti
Savo-Karjalan Ympäristötekniikka Oy+91.3%
Tojar Oy+33.8%
Taksi J. Räsänen Oy+20.4%
Viljamaan Kartano+17.6%
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy+15.9%
Alfatours Oy+8.7%
Kukka-, Hautaus- ja Juhlapalvelu Kuittinen+5.9%
Maakiito Oy+5.4%
Maansiirto O. Mustonen Oy+4.9%
Millanoora Oy+4.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaavi
YritysPerustettu
JM Laatuisännöinti Oy13.10.2021
Hirnu & Kirsu31.08.2021
LiliaHalla01.07.2021
Sorkkatohtori Oy29.06.2021
Palopaikan Tila16.06.2021
Mottijätkä Oy04.06.2021
Keikon Oikariset Oy16.05.2021
ryTmikodit Oy26.04.2021
Savo-Karjalan Marja Oy29.03.2021
Tmi Manosz08.03.2021
EsittelyssäAlueen Kaavi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kivilähde - by Kaavin Kivi Oy
  Kaavin Kivi - Kivilähde valmistaa hautamuistomerkkejä ja kivitasoja parhaista suomalaisista kivilaaduista. Toimipisteemme sijaitsevat Kaavilla, Ylöjärvellä ja Helsingissä, mistä toimitamme hautakivet ja kivitasot koko Suomen alueelle.
 • Kaavin Fysioterapia
  Kaavin Fysioterapia on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1982 alkaen. Yrityksen entisinä työntekijöinä olemme ottaneet vastuun yrityksen toiminnan jatkamisesta vuonna 2010. Pitkä työkokemus ja laaja koulutuspohja takaavat laadukkaan fysioterapian asiakkaillemme. Toimintamme perustuu jatkuvaan kouluttautumiseen jatkossakin. Teemme myös kotikäyntejä.
 • Päivärinteen Mansikkafarmi
  Päivärinteen Mansikkafarmi on Kaavin Luikonlahdella sijaitseva marjatila, josta saat noudettua maistuvaa mansikkaa ja muita marjoja, kuten vadelmaa. Olemme harjoittaneet marjamyyntiä vuosien ajan ja pyrkineet aina tarjoamaan asiakkaillemme tuoreet ja herkulliset marjat joko itse poimittuina tai valmiiksi noukittuina. Sijaitsemme osoitteessa Linkitie 48, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on helppo tulla omalla autolla ja paikan päällä on myös runsaasti parkkipaikkoja. Tervetuloa!
 • Tilipalvelu Niskanen
  Tilipalvelu Niskanen palvelee kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa.
 • Nuottalahden Puutarha Ay
  Nuottalahden puutarhasta löydät kauniit ja laadukkaat kesäkukat niin kotiisi kuin puutarhaasi.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Outokumpu, Tuusniemi, Polvijärvi, Juuka ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahosenniemi, Aitonranta, Ala-Vehkalahti, Alakylä, Hakopatteus, Harjankylä, Harjula, Hirvijärvi, Hirvilahti, Hirvolanmäki, Honkalahti, Iivananpuro, Ilmola, Inganmäki, Järvelänkylä, Kaatranen, Kaavinkoski, Kaituri, Kallio, Karsikkovaara, Kataja, Kiikkanen, Kirkkoharju, Kiukoonniemi, Kopina, Kortteinen, Koskenniemi, Kosulanniemi, Kotakylä, Kurolankylä, Lempiskylä, Levälahti, Luikonlahti, Luikonniemi, Luumäki, Maarianvaara, Mankiskylä, Mattilanmäki, Miettilänmäki, Multimäki, Mäkelä, Mäntyjärvi, Mökkönen, Niemikylä, Niinivaara, Onnivaara, Ontreinpuoli, Pahka, Palomäki, Petkellahti, Petäisenpää, Peuranmäki, Potku, Pälkinlahti, Pölylä, Raiskio, Rantakylä, Rasimäki, Rauvantaipale, Retunen, Riihijärvi, Riihimäki, Ristivaara, Rovevaara, Savinotko, Sivakkavaara, Suovaara, Syrjävaara, Telkkämäki, Telkkävaara, Ukonvaara, Uusikylä, Vaarala, Vihtavaara ja Ylä-Vehkalahti
KuvausAlueen Kaavi kuvaus

Kaavi on Savossa sijaitseva kunta, jossa on asukkaita noin 3 300. Sen kuntanaapureita ovat Kuopio, Juuka, Outokumpu, Polvijärvi ja Tuusniemi. Kaavi on Koillis-Savon seutukunnan keskeisiä kauppapaikkoja.

Kaavin kärkitoimialoja on teollisuus, jonka parista löytyy kansainvälisestikin tunnettuja, korkeatasoista osaamista edustavia yrityksiä. Näitä ovat mm. mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konserni Stera Technologies Oy ja Pohjoismaiden johtaviin alan yrityksiin kuuluva lämmöneristyksen, pakkausteollisuuden sekä teknisten pakkausten kokonaistoimittaja Bewi M-Plast Oy.

Muita Kaavin tunnettuja yrityksiä ovat kotimaisen kivenjalostuksen erikoisosaaja Kaavin Kivi ja kuparimalmirikastamo Boliden Kylylahti. Yrittäjyyteen ja työllistymiseen kunnalla on meneillään Kaavi100-hanke, jonka idea on testata uusien keksintöjen, palvelujen, tuotteiden ja muiden vastaavien innovaatioiden vaikutusta uuden työn luomiseen.

Kaavi on maisemaltaan perinteistä Järvi-Suomea. Se tarjoaa rauhaisaa, maaseutumaista asumista ja kauniin luonnon hyödyntämiä aktiviteetteja. Varsinkin kunnassa virtaava, suojeltu Vaikkojoki on suosittu vesireitti.