Kaavi

Tältä sivulta löydät kunnan Kaavi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kaavi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaavi
YritysLiikevaihto (euroa)
Bewi M-Plast Oy9 miljoonaa
K-Market Timantti4 miljoonaa
K-Rauta Kaavi4 miljoonaa
Mestarimaalaus Seppänen & Toikka Oy3 miljoonaa
Hakacorek Oy1 miljoonaa
PTM-Trading Oy926 tuhatta
Coronaria Vehkakoti Kaavi864 tuhatta
Maansiirto O. Mustonen Oy834 tuhatta
Elemenco Oy805 tuhatta
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy804 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaavi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Mestarimaalaus Seppänen & Toikka Oy24
Bewi M-Plast Oy22
Coronaria Vehkakoti Kaavi16
K-Market Timantti11
Elemenco Oy9
Maansiirto O. Mustonen Oy8
K-Rauta Kaavi7
R-kioski Kaavi6
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy5
OivaApu Tirkkonen Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaavi
YritysKasvuprosentti
Taksi J. Räsänen Oy+23.7%
Kaavin T&T Auto ja Varaosa Oy+20.5%
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy+15.0%
Bewi M-Plast Oy+12.1%
Tie Eero Oy+10.7%
Maakiito Oy+10.2%
Kukka-, Hautaus- ja Juhlapalvelu Kuittinen+5.9%
Maansiirto O. Mustonen Oy+4.6%
Viljamaan Kartano+3.2%
Luikonlahden Vesiosuuskunta+2.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaavi
YritysPerustettu
Mika Räsänen Oy09.06.2020
Perinnerakenne Oy28.01.2020
Toiminimi Jani Räsänen19.12.2019
Syrjävaara Good Night16.10.2019
Pölkkytrans Oy06.08.2019
Eläinlääkäri Remes14.05.2019
EsittelyssäAlueen Kaavi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kivilähde - by Kaavin Kivi Oy

  Kaavin Kivi - Kivilähde valmistaa hautamuistomerkkejä ja kivitasoja parhaista suomalaisista kivilaaduista. Toimipisteemme sijaitsevat Kaavilla, Ylöjärvellä ja Helsingissä, mistä toimitamme hautakivet ja kivitasot koko Suomen alueelle.

 • Kaavin Fysioterapia

  Kaavin Fysioterapia on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1982 alkaen. Yrityksen entisinä työntekijöinä olemme ottaneet vastuun yrityksen toiminnan jatkamisesta vuonna 2010. Pitkä työkokemus ja laaja koulutuspohja takaavat laadukkaan fysioterapian asiakkaillemme. Toimintamme perustuu jatkuvaan kouluttautumiseen jatkossakin. Teemme myös kotikäyntejä.

 • Tilipalvelu Niskanen

  Tilipalvelu Niskanen palvelee kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa.

 • Päivärinteen Mansikkafarmi

  Päivärinteen Mansikkafarmi on Kaavin Luikonlahdella sijaitseva marjatila, josta saat noudettua maistuvaa mansikkaa ja muita marjoja, kuten vadelmaa. Olemme harjoittaneet marjamyyntiä vuosien ajan ja pyrkineet aina tarjoamaan asiakkaillemme tuoreet ja herkulliset marjat joko itse poimittuina tai valmiiksi noukittuina. Sijaitsemme osoitteessa Linkitie 48, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on helppo tulla omalla autolla ja paikan päällä on myös runsaasti parkkipaikkoja. Tervetuloa!

 • Nuottalahden Puutarha Ay

  Nuottalahden puutarhasta löydät kauniit ja laadukkaat kesäkukat niin kotiisi kuin puutarhaasi.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Outokumpu, Tuusniemi, Polvijärvi, Juuka ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahosenniemi, Aitonranta, Ala-Vehkalahti, Alakylä, Hakopatteus, Harjankylä, Harjula, Hirvijärvi, Hirvilahti, Hirvolanmäki, Honkalahti, Iivananpuro, Ilmola, Inganmäki, Järvelänkylä, Kaatranen, Kaavinkoski, Kaituri, Kallio, Karsikkovaara, Kataja, Kiikkanen, Kirkkoharju, Kiukoonniemi, Kopina, Kortteinen, Koskenniemi, Kosulanniemi, Kotakylä, Kurolankylä, Lempiskylä, Levälahti, Luikonlahti, Luikonniemi, Luumäki, Maarianvaara, Mankiskylä, Mattilanmäki, Miettilänmäki, Multimäki, Mäkelä, Mäntyjärvi, Mökkönen, Niemikylä, Niinivaara, Onnivaara, Ontreinpuoli, Pahka, Palomäki, Petkellahti, Petäisenpää, Peuranmäki, Potku, Pälkinlahti, Pölylä, Raiskio, Rantakylä, Rasimäki, Rauvantaipale, Retunen, Riihijärvi, Riihimäki, Ristivaara, Rovevaara, Savinotko, Sivakkavaara, Suovaara, Syrjävaara, Telkkämäki, Telkkävaara, Ukonvaara, Uusikylä, Vaarala, Vihtavaara ja Ylä-Vehkalahti
KuvausAlueen Kaavi kuvaus

Kaavi on Savossa sijaitseva kunta, jossa on asukkaita noin 3 300. Sen kuntanaapureita ovat Kuopio, Juuka, Outokumpu, Polvijärvi ja Tuusniemi. Kaavi on Koillis-Savon seutukunnan keskeisiä kauppapaikkoja.

Kaavin kärkitoimialoja on teollisuus, jonka parista löytyy kansainvälisestikin tunnettuja, korkeatasoista osaamista edustavia yrityksiä. Näitä ovat mm. mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konserni Stera Technologies Oy ja Pohjoismaiden johtaviin alan yrityksiin kuuluva lämmöneristyksen, pakkausteollisuuden sekä teknisten pakkausten kokonaistoimittaja Bewi M-Plast Oy.

Muita Kaavin tunnettuja yrityksiä ovat kotimaisen kivenjalostuksen erikoisosaaja Kaavin Kivi ja kuparimalmirikastamo Boliden Kylylahti. Yrittäjyyteen ja työllistymiseen kunnalla on meneillään Kaavi100-hanke, jonka idea on testata uusien keksintöjen, palvelujen, tuotteiden ja muiden vastaavien innovaatioiden vaikutusta uuden työn luomiseen.

Kaavi on maisemaltaan perinteistä Järvi-Suomea. Se tarjoaa rauhaisaa, maaseutumaista asumista ja kauniin luonnon hyödyntämiä aktiviteetteja. Varsinkin kunnassa virtaava, suojeltu Vaikkojoki on suosittu vesireitti.