Kangasniemi

Tältä sivulta löydät kunnan Kangasniemi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kangasniemi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kangasniemi
YritysLiikevaihto (euroa)
Tehomet Oy14 miljoonaa
Rotomon Oy14 miljoonaa
Reifer Oy13 miljoonaa
Veljekset Hokkanen Oy10 miljoonaa
Mimet Kangasniemen konepaja6 miljoonaa
Lujametsä Oy4 miljoonaa
K-Rauta Kangasniemi4 miljoonaa
Virepuu Oy3 miljoonaa
Puulan Kone Oy3 miljoonaa
Hovinikkarit Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kangasniemi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Josadoor Oy64
Reifer Oy54
Tehomet Oy53
Rotomon Oy52
Veljekset Hokkanen Oy40
Mimet Kangasniemen konepaja27
Puulan Kone Oy20
Virepuu Oy18
Kuljetus R. Ikonen Oy17
RPJP Rakennus Oy15

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kangasniemi
YritysKasvuprosentti
TaikaLähde Oy+135.1%
Tomi Hartikainen Oy+59.3%
Humu Investment Oy+54.5%
Muurinen Works Oy+48.0%
Maansiirto Marttinen Oy+41.7%
Lääkäripalvelut Tasapaino Oy+41.5%
Kangasniemen Säästölä Kiinteistö Oy+38.0%
Reifer Oy+30.5%
Resiko Oy+30.1%
Kangasniemen Kiinteistöpalvelu Oy+26.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kangasniemi
YritysPerustettu
ServiceT Oy04.06.2024
Puulan Kukka- ja Hautauspalvelu Oy06.02.2024
Beauty by Alma Cecilia11.01.2024
Tmi S. Pitkänen17.09.2023
Kuntomesta ky05.06.2023
SomaOlo29.05.2023
Fisuburger Oy20.03.2023
Puulan Lavettikyyti Oy20.12.2022
Studio Vilma12.12.2022
Silverkone Oy27.10.2022
EsittelyssäAlueen Kangasniemi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kangasniemen Osuuspankki

  Kassapalvelut avoinna ma-pe klo 9-12- Palvelut ajanvarauksella ma-pe klo 9-16.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Jätekuljetus Tulla Ky
  Jätekuljetus Tulla Ky toimii täyden palvelun ympäristötalona Etelä-Savossa. Päätoimialueemme on Kangasniemi, Suomen kaunein kunta. Jätehuoltoa yritys on nykyisten sekä aiempien omistajien toimesta harjoittanut kaikkiaan yli 45 vuotta.
 • Taksi M. Laitinen Oy

  Taksi M. Laitinen Oy - ja pääset varmasti perille. Vuonna 1982 perustettu Taksi M. Laitinen Oy on laajentunut vuosien saatossa yhden auton taksiyrityksestä viisi vakituista kuljettajaa työllistäväksi, monipuolisten kuljetuspalvelujen tarjoajaksi. Kangasniemeltä käsin toimivan yrityksen käytössä sekä tila-autoja (1 + 6) että henkilöautoja.

  Isot autot

  • paarikuljetukset

  • pyörätuolikuljetukset

  • karaokelaitteet viihdykkeeksi matkalle

  • saatavilla perävaunu matkatavaroille

  Pienet autot

  • 1 + 6 hlöä

  • paarikuljetukset

  • pyörätuolikuljetukset

  • tilausajot

  Soita ja tilaa taksikyytisi nyt!

 • Puulan Putki Oy
  Puulan Putki Oy on täyden palvelun LVI-liike Kangasniemellä. Edustamme sekä vahvaa kokemusta että uusinta osaamista. Olemme talotekniikan taitaja, joka toteuttaa kaikki LVI-työt huolellisesti ja ammattitaitoisesti uudis- ja saneerauskohteissa.
 • Rock and Lake

  Rock and Lake on eteläsavolaisten paikallisten yritysten yhteistyöverkosto. Meiltä voit vuokrata omarantaisia korkeatasoisia mökkejä, ostaa elämyksellisiä palveluita ja retkiä sekä vuokrata välineitä mm. kalastukseen ja veneilyyn. Kesällä 2020 avasimme Majatalo Kakkaramäen, joka on varattavissa Bookingissa. Kakkaramäen majatalo sijaitsee viehättävässä maalaismiljöössä vanhassa kyläkoulussa.

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Rock and Lakeen. Lisätietoa & verkkokauppamme löytyy osoitteesta: www.rockandlake.com.

  Lähimmät taajamat monipuolisine palveluineen ovat Kangasniemi ja lähimmät kaupungit ovat Mikkeli, Pieksämäki ja Jyväskylä.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Toivakka, Hankasalmi, Hirvensalmi, Joutsa, Pieksämäki ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Alajoki, Haarajoki, Harjunmaa, Haukiselkä, Hiiteri, Hokka, Horjankylä, Hulikka, Huuhtimäki, Huumo, Hännilä, Hännilänkylä, Häppälänmäki, Ikolanmäki, Istruala, Itäkylä, Jokela, Järvenkylä, Kaihlamäki, Kaiturinmäki, Kakriala, Kauppila, Kerinkannanniemi, Kilpiselkä, Kiriselkä, Koittila, Kokkoniemi, Kokonkylä, Korhola, Kortelampi, Kortesalmi, Kutemajärvi, Kutkylä, Kuvasmäki, Laitiala, Lapasniemi, Lapinkylä, Levälahti, Luodekylä, Luusjoki, Luusniemi, Läsäkoski, Makkola, Mannisenkylä, Marjoniemi, Multamäki, Mustamäki, Myllykangas, Mäenkylä, Nakertaja, Niemikylä, Nousiala, Ohensalo, Ollinaho, Olympiakylä, Orala, Paappalanmäki, Pajulankylä, Parikka, Piipankylä, Pitkäjärvi, Pulliala, Pylvänälä, Pylvänälänmäki, Pyyvinkylä, Pölläkkä, Raitamäki, Rantokylä, Rauhajärvi, Rauhasalmi, Reinikkala, Revonkylä, Ristikangas, Ruokomäki, Rutakoski, Rytkölä, Saarenmaa, Saksa, Salmenkylä, Seppälä, Siikaselkä, Simpiänniemi, Sorvali, Sydänmaa, Synsiö, Särkimäki, Tarvola, Tervaniemi, Tiihola, Tissari, Toikkala, Ukkola, Ukonniemi, Unnukkala, Vaimosniemi, Valkeaselkä, Vehkokangas, Vehmaskylä, Vihave, Vihikangas, Vuojalahti, Äkry ja Äkrynmäki
KuvausAlueen Kangasniemi kuvaus

Kangasniemi on Etelä-Savossa sijaitseva noin 5 600 asukkaan kunta, naapureinaan Hankasalmi, Hirvensalmi, Joutsa, Mikkeli, Pieksämäki ja Toivakka. Suosittuna mökkeilykuntana väkiluku tuplaantuu varsinkin kesäisin. Uusia asukkaita ja vapaa-aikaan viettäviä houkuttaa Kangasniemen tunnettu, kaunis luonto puhtaine järvineen. Kangasniemi onkin muinoin valittu Suomen kauneimmaksi kunnaksi.

Kangasniemen sijainti Jyväskylän kasvukeskuksen tuntumassa ja lähellä Pieksämäkeä sekä Mikkeliä on erinomainen varsinkin logistiikan kannalta. Myös muilta osin kunta tarjoaa hyvät edellytykset yrittämiselle ja työskentelylle. Kangasniemellä toimiikin monia eri alojen yrityksiä teollisuudesta maatalouteen ja palvelualoihin.

Kunnan suurimpia yrityksiä työnantajien ja liikevaihdon osalta ovat mm. Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden ja -varsien valmistaja Tehomet Oy, Hahle-konserniin kuuluva kalusteovitoimittaja Josadoor Oy ja myrkyttömien liimaus- ja saumaustuotteiden sekä teollisuusliimojen toimittaja Joints Oy. Kaikki yritysasiat on sitouduttu hoitamaan kunnan puolesta mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Kangasniemellä voi opiskella peruskoulun jälkeen lukiossa. Myös Puulan seutuopistossa voi kehittää omaa osaamistaan. Vierailijoille oiva tapa tutustua kuntaan on Kangasniemen kulttuuripolku, joka vie historian ja kauniiden järvimaisemien äärelle.