Kankaanpää

Tältä sivulta löydät kunnan Kankaanpää suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kankaanpää suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kankaanpää
YritysLiikevaihto (euroa)
Honkajoki Oy59 miljoonaa
Promeco Oy40 miljoonaa
Huhtahyvät Oy30 miljoonaa
Vatajankoski Oy23 miljoonaa
Konevuokraamo Rentti22 miljoonaa
St1 Kankaanpää14 miljoonaa
Verve Oulu Isokatu13 miljoonaa
Vatajankoski Sähköverkko Oy12 miljoonaa
Hevi-Kolmio Oy11 miljoonaa
Neste Kankaanpää10 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kankaanpää yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Promeco Oy190
Verve Oulu Isokatu155
Ravintola Kangaspolku142
Honkajoki Oy103
Huhtahyvät Oy72
Verve Terapia Oy Lappeenranta67
Vatajankoski Oy52
St1 Kankaanpää36
Neste Kankaanpää35
LVI Mustaniemi Oy32

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kankaanpää
YritysKasvuprosentti
PJJ Rakennustekniikka Oy+188.6%
Verve Terapia Oy Lappeenranta+147.1%
Tili- ja Konsulttitoimisto Mestari Oy+100.0%
Kaivuu & Kuljetus Ruuhimäki Oy+94.9%
Muuraustyö Aimo Heinonen Oy+81.4%
GMM Finland Oy+71.3%
Aurea Steel Oy Ab+61.6%
Kankaanpään Kiinteistöholding Oy+59.6%
IT-Konttori Oy+58.7%
Fematec Oy+54.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kankaanpää
YritysPerustettu
JJ Boretek Oy01.07.2024
Kullervo Service Oy10.05.2024
Hakapital Oy07.05.2024
Metsätila Kangas Markku16.04.2024
Ravintola Cook12.04.2024
Sirapro03.04.2024
Laran Matkapalvelut19.03.2024
T:mi Kivipalvelu Vettenranta10.03.2024
Tmi Kirsi Lepistö-Loopere17.01.2024
Mäkinen Suvi Maria12.01.2024
EsittelyssäAlueen Kankaanpää yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Kankaanpää Jussi Hautaniemi Oy

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Konehuolto Yliluoma Oy
  Konehuolto Jorma Yliluoma on Kankaanpääläinen maatalouskoneiden ja ennen kaikkea New Holland, Massey Ferguson, ja Case -traktoreiden huoltaja ja varaosatoimittaja.
 • Plus Katsastus Kankaanpää

  Vahva kokemuksemme ja uudet nykyaikaiset toimitilat luovat puitteet hyvälle palvelulle.

  Toiminta-ajatuksena onkin palvella Kankaanpään ja lähiseudun autoilijoita parhaalla tavalla. Uskomme, että katsastuskokemus voi olla miellyttävä ja joustava kokemus. Aja meille ja istahda kahville. Me hoidamme loput.

  Toimipaikkamme on Kankaanpäässä Myllymäessä, Haanpäänkatu 9. Jos tulet keskustan suunnasta niin käänny vasemmalle heti Powerin jälkeen.

 • Lvi-Halli S. Peltomäki Oy
  Meiltä saat kaiken mitä LVI-rakentamisessa ikinä tarvitsetkin.
 • Taksi Leponiemi

  Taksi Leponiemi - Kun tarvitset luotettavaa kuljetusta.

  Tarjoamme taksipalveluita Kankaanpään talousalueella. Oli kyyditys päivällä, illalla tai yöllä, tarjoamme teille laadukkaan ja turvallisen palvelun koko ajomatkan ajan. Kalustomme mahdollistaa kuljetukset 1-8 matkustajalle kuin myös pyörätuoli- ja paarikuljetukset.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Jämijärvi, Pomarkku, Honkajoki, Siikainen, Karvia, Ikaalinen, Parkano, Sastamala ja Pori.

Kaupunginosat
Ala-Honkajoki, Alangonmäki, Alaska, Alhonjärvi, Antila, Asevelikylä, Hapua, Hemiänkylä, Hirsimetsä, Hirvikankaankulma, Hongankylä, Honkaluoma, Honkaperä, Huhtalankulma, Itäluomankulma, Jankkarinkulma, Jokivarsi, Jouhikylä, Justeeri, Jyllinkoski, Jyllinmäki, Jyränkylä, Järventausta, Kangassalonkulma, Karhoismaja, Karhusaari, Katko, Keitaanranta, Keskikylä, Kirnukallio, Kivikylä, Kiviniemenkulma, Korkiakulma, Korvaluoma, Koskenoja, Koukunkylä, Kourankulma, Kuivakangas, Kulhuanmäki, Kuninkaanlähde, Kyrvönkylä, Kyynärjärvi, Käpylä, Kärki, Käyränkulma, Lamminkylä, Lauhala, Lauri, Leppikulma, Leppäruhka, Leväjärvi, Linnankulma, Linnikka, Lintukulma, Lohikko, Lohikoski, Lorvikylä, Luomajärvi, Makkaramäki, Marjakylä, Mettälänkangas, Mustaniemi, Myllykulma, Myllymäki, Mäkikylä, Nahkuri, Niinisalo, Nokanpää, Paasto, Paattikoski, Pansiankulma, Pappilankylä, Pesämäenkylä, Polvenkulma, Prinkkikylä, Pukara, Rajasalonkylä, Reima, Ristilänperä, Ruinunkulma, Ruokosenkulma, Rynkäinen, Santaskylä, Saunakylä, Sikalankylä, Soukko, Tapala, Taulunkylä, Vahokoski, Vatajankylä, Velhonkylä, Venesjärvi, Veneskoski, Verttuu, Vihteljärvi, Vihusaari, Viidanperä ja Äpätinkylä
KuvausAlueen Kankaanpää kuvaus

Kankaanpää on lähes 12 000 asukkaan kaupunki Satakunnassa. Sen naapurikuntia ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala ja Siikainen. Tässä Taidekaupunkinakin tunnetussa Pohjois-Satakunnan kaupungissa on vireä kulttuurielämä, hyvät liikenneyhteydet, kattava palvelutarjonta ja kuvankaunis luonto.

Kankaanpäätä kiertää Taidekehä, jonka varrelta voi bongata yli sata pysyvästi kaupunkimiljööseen sijoitettua taideteosta. Kaupungissa on myös Satakunnan ammattikorkeakoulun kuvataiteen toimipiste (Kankaanpään taidekoulu), joten turhaan Kankaanpäätä ei tituleerata taiteen kehdoksi.

Kankaanpäässä on myös monipuolinen caravanalue nimeltään Kuninkaanlähde. Maauimala saunoineen, majoitukset, pallopelit, minigolfrata ja tanssilava tarjoavat mukavaa lomailua ja viihdettä kaikenikäisille.

Elinkeinoelämää ja yrityksiä alueella tukee Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy. Suurimpia kaupungin yrityksiä ovat muun muassa yrityksille energiahallinnan palveluja tarjoava Energiameklarit Oy, Hollming-konserniin kuuluva konepaja Kankaanpää Works Oy, Huhtahyvät Oy sekä Promeco Oy.

Opiskeluun Kankaanpäässä on monia mahdollisuuksia. Kaupungista löytyy esimerkiksi Satakunnan ammattikorkeakoulu, Kankaanpään Opisto, Musiikkiopisto, Sataedu Kankaanpää sekä Petäjä-opisto.