Karkkila

Tältä sivulta löydät kunnan Karkkila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Karkkila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Karkkila
YritysLiikevaihto (euroa)
Componenta Castings Oy Karkkila58 miljoonaa
Sew Industrial Gears Oy40 miljoonaa
Auto-Kehä Karkkila26 miljoonaa
Biofarm Oy15 miljoonaa
Sabora Pharma Oy10 miljoonaa
MeriMet Oy7 miljoonaa
Euro-Hydro Oy5 miljoonaa
Lasi Saarinen Oy4 miljoonaa
Sähkö-Wiik Oy4 miljoonaa
Koneistamo Verax Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Karkkila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Componenta Castings Oy Karkkila311
Sew Industrial Gears Oy156
Auto-Kehä Karkkila50
EK-Palvelut Karkkila Oy40
MeriMet Oy33
Sabora Pharma Oy25
Sähkö-Wiik Oy24
Asko Anttila Oy22
Euro-Hydro Oy20
Tekopa Oy19

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Karkkila
YritysKasvuprosentti
Saartum Oy+180.7%
Tousti Finland Oy+172.9%
Prof.At.It System Services Oy+152.5%
Frank Oy+88.9%
TT-Farm Toivonen Oy+81.7%
Heforus Oy+73.8%
MS Muuraus Oy / Suomen Pönttöuunit+70.7%
Monicerv Oy+60.7%
Kuljetus Laakso Pertti Oy+58.7%
Aptifor Oy Ab+58.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Karkkila
YritysPerustettu
Karkkilan Barbershop28.06.2024
Tmi Kettusenville03.06.2024
J&J Grills Oy25.04.2024
ATM Tuotanto16.04.2024
Roza Auto Cleaner25.03.2024
miCars Oy12.02.2024
Helvar Components Oy Ab08.01.2024
Feuerbacher01.01.2024
Karkkilan kuva Oy19.12.2023
autocleaning tmi14.12.2023
EsittelyssäAlueen Karkkila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Nuohous Kataja Olli

  Nuohooja Olli Kataja tarjoaa lakisääteiset nuohoukset ja tulisijatarkastukset Karkkilassa, Vihdissä, Tammelassa, Lohjalla sekä Lopella! Kauttamme saat myös ilmastointihuollot sekä piipun ja tulisijojen korjaukset.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa meidät käymään!

 • Taksi Jani Ervasti

  Taksi Jani Ervasti on luotettava ja laadukas taksipalvelu, joka toimii Karkkilasta käsin palvellen myös Lohjan ja Vihdin alueita. Yritys tarjoaa luotettavaa taksipalvelua, mukaan lukien lentokenttäkuljetukset, taaten mukavan ja sujuvan matkan. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista, mikä tekee matkustamisesta miellyttävää ja turvallista.

  Voit myös tilata taksin ennakkoon, mikä varmistaa matkasi sujuvuuden ja ajallaan perille saapumisen.

  Valitsemalla Taksi Jani Ervastin voit olla varma, että matkasi sujuu vaivattomasti ja ajallaan.

 • Sähkö-Wiik Oy
  Sähkö-Wiik Oy on vuonna 1989 perheyrityksenä Karkkilassa perustettu täyden palvelun sähköpalveluyritys. Toimialueemme kattaa Karkkilan lähialueineen sekä koko pääkaupunkiseudun. Yrityksemme tarjoaa sähköasennus, -suunnittelu- ja -saneeraustyöt tietoliikenneverkkoineen sekä valvontajärjestelmineen. Asiakaskuntamme kattaa kaikenlaisen rakennuskannan pientaloista kerros- ja rivitaloihin sekä myös julkisen sektorin että teollisuuden sähköiset tarpeet. Osoitteessamme: Yrittäjäntie 31 03600 Karkkila, teitä palvelee myös kattava sähkötarvikemyymälä.
 • Savinainen M. Tmi

  Savinainen M. Tmi toteuttaa luotettavat sekä tehokkaat koti- ja toimistosiivoukset Karkkilan, Lohjan, Vihdin sekä Espoon alueilla. Voit tilata siivouksen kertaluontoisesti tai säännöllisellä sopimuksella. Muista myös, että kotisiivousten työosuus on verovähennyskelpoista! Meidät tunnetaan siitä, että pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • JM Autolasi Oy

  JM Autolasi suorittaa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla tuulilasien myynnin ja vaihdot, ajoneuvojen katto, sivu- ja takalasien vaihdot, tuulilasien korjaustyöt ja tuulilasikameroiden kalibroinnit niin Karkkilassa kuin Nummelassakin.

  Kulunut tai säröillä oleva tuulilasi häikäisee ja heikentää näkyvyyttä, mikä on iso turvallisuusriski. Säröllä oleva lasi myös heikentää nykyauton korirakennetta. Meillä tarkistetaan, voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa kokonaan. Käytämme laadukkaita tuulilaseja. Voit saada lasinvaihtoajan jopa samalle päivälle tai illalle, sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin.

  Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten lasin vaihto ja korjaus käyvät helposti, jos autosi lasi on vakuutettu. Mikäli autossasi on tuulilasikamera ja sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta lisäkustannuksia.

  Meiltä saat myös Karkkilassa rengastyöt, renkaat ja vanteet.

  Lisää tietoa löydät kotisivultamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vihti, Loppi, Tammela ja Lohja.

Kaupunginosat
Ahmoo, Ahmoonmäki, Alimmainen, Asemankulma, Etu-Moksi, Fagerkulla, Haapala, Haavisto, Hajakka, Haukkamäki, Hongisto, Huhtimo, Häntälä, Högfors, Järvenpää, Kannas, Kerppukulma, Korpi, Korpisto, Kovelonkulma, Kuonjoki, Kylmäkorpi, Käpylä, Kärri, Lallinkulma, Lemmoi, Mylly, Nahkio, Nyhkälä, Pitkälä, Polari, Pumminmäki, Pörhölä, Pöytäkivenkulma, Rautamäki, Seterinkulma, Siikala, Sireeninkylä, Sudetti, Toivike, Tuorila, Vanhakylä, Vaskijärvi, Vaskoinmäki, Vattola ja Vuotinainen
KuvausAlueen Karkkila kuvaus

Karkkila on kaupunki, joka sijaitsee Uudellamaalla, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Sen naapurikuntia ovat Vihti, Lohja, Tammela ja Loppi. Asukkaita Karkkilassa on noin 9 000.

Karkkilassa on erityistä osaamista metalliteollisuudessa. Myös elektroniikan, biotekniikan ja elintarviketeollisuuden huipputeknologia kukkii kaupungissa. Varsinkin teknologiateollisuus tarjoaa monipuolisia työskentelyvaihtoehtoja. Toki muutkin alan ammattilaiset ja osaajat löytävät paikkansa Karkkilan työelämästä.

Eri alojen yrityksiä on kaupungissa noin 600. Eniten liikevaihtoa tuottaviin ja suurimpiin työnantajiin kuuluvat mm. rautavalukomponentteihin erikoistunut teknologiayhtiö Componenta Finland Oy Högfors, sairaankuljetusalan yritys Med Group Karkkila, konepajateollisuuden ja metallialan toimija SEW Industrial Gears Oy sekä autoliike Auto-Kehä Karkkila.

Karkkilasta löytyy hyvin tilaa suuremmillekin tuotantoalan toimijoille. Kaunis ruukkiympäristö tarjoaa puolestaan omat tilansa inspiroivaan työntekoon. Yritysten neuvontapalvelut ovat hyvin monipuoliset ja maksuttomat.

Karkkilalle ominaista on 1800-luvulla alkanut ruukki- ja työläiskulttuuriperinne. Ruukkiympäristössä on tänäkin päivänä paljon yritystoimintaa, alue on myös asumiskäytössä. Kaupungissa voi niin ikään nauttia jokien, lampien ja harjujen muodostamista upeista luontoreiteistä.

Kaupungissa voi jatkaa opintoja peruskoulun jälkeen lukiossa. Karkkila kuuluu myös Länsi-Uudenmaan ammattikoulutuskuntayhtymä Luksiaan, joka järjestää ammatillista koulutusta.