Karvia

Tältä sivulta löydät kunnan Karvia suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Karvia suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Karvia
YritysLiikevaihto (euroa)
Alvarin Metalli17 miljoonaa
Koneyhtymä Hietikko & Raitaluoma Oy3 miljoonaa
Mustakosken Puutarha3 miljoonaa
Finn-Metacon Oy3 miljoonaa
Alatalot Oy3 miljoonaa
Kuljetus Ylilammi Oy2 miljoonaa
Hietaluoma Oy2 miljoonaa
Kuljetus Pekka Laine Oy2 miljoonaa
Alcomp Oy2 miljoonaa
Veljekset Anttila Ky1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Karvia yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Mustakosken Puutarha50
Alvarin Metalli49
Alcomp Oy24
Palvelukoti Kotokaari Oy17
Kuljetus Pekka Laine Oy13
Alatalot Oy12
Konto Oy12
Finn-Metacon Oy11
Yrityspalvelu ITU8
Arvo Infra6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Karvia
YritysKasvuprosentti
Konepaja Köykkä Oy+114.5%
Hirvisaari Oy+101.0%
Sipratex Oy+49.4%
Willi Karvia Oy+47.7%
Karvian kone- ja laitemyynti Oy+44.8%
Koneyhtymä Hietikko & Raitaluoma Oy+41.3%
Maansiirto Ylimäki Oy+39.2%
Yrityspalvelu ITU+39.1%
Palvelukoti Kotokaari Oy+26.3%
Karvian Koneasema Oy+25.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Karvia
YritysPerustettu
NR Studio Oy08.07.2024
Alvarin leipomo Oy16.02.2024
Hinaus ja Huolto R.Väliaho15.01.2024
Barvia Oy16.11.2023
Karvian Kiinteistöpalvelu Oy15.11.2023
Karvian Meijeri Kiinteistö Oy08.11.2023
Tmi Soita Veikolle24.10.2023
AIKAstory Oy21.10.2023
Tmi NeKi02.08.2023
Tmi P. Viitasaari23.07.2023
EsittelyssäAlueen Karvia yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Maansiirto Ylimäki Oy

  Maanrakennus TT Ylimäki on karvialainen maanrakennuksen ammattilainen. Teemme kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiiirtotyöt sekä kuljetamme ja toimitamme soraa, hiekkaa, multaa, mursketta ym. Voit tulla ostamaan näitä myös paikan päältä. Toimimme Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella. Palvelemme niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita. Ota yhteyttä!

 • Hinauspalvelu Pihala / Jätehuolto Japi

  Jätehuolto Japi / Hinauspalvelu Pihala toimii Karvialla ja lähialueilla yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme autoilijoita ja asukkaita, niin yksityisiä kuin yrityksiäkin Satakunnan alueella. Hinauspalvelu Pihala päivystää ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Meiltä onnistuu niin henkilöautojen kuin pakettiautojenkin hinaus. Saavumme paikalle nopeasti, kun tarvitset apua. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä hinausliike. Jätehuolto Japi tarjoaa kattavat jätehuoltopalvelut vaihtolava- ja jätekuljetuksista keräysastioiden tyhjennykseen. Lisäksi vastaanotamme metalliromua ja teemme ammattitaitoisesti viemärien avaukset. Päivystys 24h.

 • Karvian Kukka ja hautaustoimisto

  Karvian Kukka ja Hautaustoimisto on toiminut jo vuodesta 1979. Palvelemme Sinua kokonaisvaltaisesti ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Suunnittelemme kanssanne yksilölliset sidonnat sekä koristelut häihin ja muihin juhliin. Meiltä löydät myös huonekasveja sekä koriste-esineitä, joilla voit sisustaa tai antaa lahjaksi.

  KUKKAKAUPPA

  Monipuolisesta kukkakauppamme valikoimista löytyy leikkokukat, viherkasvit, kausikukat, kukkatarvikkeet, asetelmat, lahjatavarat ym.

  Suunnittelemme ammattitaidolla kanssanne yksilölliset ja kauniit sidonnat sekä koristelut häihin ja muihin juhliin, myös laadukkaat ja kauniit surusidonnat.

  HAUTAUSTOIMISTO

  Olemme täyden palvelun hautaustoimisto ja autamme kaikissa hautajaisiin liittyvissä käytännön järjestelyissä hienovaraisuudella ja arvokkuudella. Valikoimaamme kuuluuvat kotimaiset ja laadukkaat SHT-tukun arkut sekä uurnat. Meiltä myös arkun koristeet, kukkalaitteet ja surusidonnat.

  Kauttamme myös hautakivet ja kaiverrukset

  Ota yhteyttä tai poikkea paikan päällä ja katso myös kotisivumme sivulla olevan linkin kautta!

  LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 • K-Market Lastula

  Tervetuloa fiksuille ostoksille K-Market Lastulaan! Meillä teet hyvät ja runsaat ruokahankinnat huokeaan hintaan viikon jokaisena päivänä. Tarjolla on laatutuotteita ja viikoittain vaihtuvia kukkaroystävällisiä tarjouksia. Myös maukkaita reseptivinkkejä löytyy. Kaupassamme on lisäksi mm. Postin palvelupiste sekä Rinki-ekopiste.

  Nähdään kaupalla! Sinua on vastassa hyväntuulinen kauppias avuliaine henkilökuntineen.

 • Karvian kunta

  Karvia sijaitsee Satakunnan pohjoisimpana, rajoittuen Etelä-Pohjanmaahan ja Pirkanmaahan. Naapurikuntia ovat Kankaanpää, Kauhajoki, Jalasjärvi ja Parkano. Karvia sijoittuu Suomen selälle, korkein kohta kohoaa 186 metriä meren pinnan yläpuolelle Kauraharjussa. Maisema muodostuu kangasmetsistä pohjavesialueineen ja suoalueista turvetuotantoineen. Järvet ja joet halkovat maisemaa. Alkuperäiselinkeinojen säilyminen Karviassa näkyy viljavina peltoaukeina ja laiduntavana karjana. Karvian keskusta on sijoittunut Kirkkojärven rantamille. Asutus jakautuu taajamaan ja kyliin joita ovat Kantti, Sarvela, Ämmälä, Sara, Karviankylä, Alkkia ja Suomijärvi. Asukkaat työllistyvät Karviassa pääosin maatalouden, palveluiden ja pienteollisuuden aloilla.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Honkajoki, Kankaanpää, Parkano, Kauhajoki ja Kurikka.

Kaupunginosat
Alkava, Alkkia, Alkkian tehdas, Aro, Auneskylä, Haavistonperä, Hautalankylä, Hautamäki, Jouppilankylä, Kaappolankylä, Kantti, Karviankylä, Kattelusperä, Kauhakorpi, Kauhaluomankylä, Kivistönkylä, Korpikylä, Koskiperä, Luomanvarsi, Länsimäki, Mattila, Mustakoski, Mustalahdenperä, Niemenmaa, Nummenperä, Partalankylä, Patolankylä, Pentinmäenkylä, Rannankylä, Rummukkaperä, Sara, Sarvela, Suomijärvi, Toivoskylä, Tuohisalo, Tupamäki, Tuulenkylä, Urhoperä ja Ämmälä
KuvausAlueen Karvia kuvaus

Karvia on Satakunnan maakunnassa sijaitseva, noin 2450 asukkaan kunta. Tämän maalaistunnelmaa ja kiireetöntä elämää huokuvan paikkakunnan naapurista löytyvät Honkajoki, Kankaanpää, Kauhajoki, Kurikka ja Parkano.

Karvian maisemissa näkyvät hyvin laajat suoalueet ja järvet, joiden keskiössä on Karvianjärvi. Kunnassa sijaitsee osittain Häädetkeitaan luonnonpuisto, jossa pesii runsaasti lintulajeja, sekä Kauhanevan Pohjankankaan kansallispuisto. Hiljaisen luonnon ansiosta alueelta voi bongata myös paljon villieläimiä. Karvia onkin luontoretkeilijän unelmakohde koskemattomine soineen ja vesistöineen.

Kulttuurielämä on kunnassa vilkasta ja vireää. Vuosittain järjestetään muun muassa Kyrönkankaan pelimannipäivä, Pääsiäisvalakiat, kesän suurtapahtuma Karvia-päivät ja Willin kansan viikko.

Karvian koulutuksesta vastaa muun muassa Petäjä-opisto. Opiskella voi myös Kuvataidekoulu Pisamassa sekä Kankaanpään musiikkiopistossa. Kunnassa sijaitsee myös vuonna 2017 toimintansa aloittanut yhtenäiskoulu Opinpolku.

Pienenä kuntana Karvia panostaa vahvasti yrittäjyyteen tehden tiivistä yhteistyötä yrittäjien kanssa. Merkittäviin toimijoihin kuuluvat muun muassa alihankintakonepaja Alvarin Metalli, Mustakosken Puutarha ja kuljetinjärjestelmiin ja -laitteisiin erikoistunut Finn-Metacon Oy.