Kaskinen

Tältä sivulta löydät kunnan Kaskinen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kaskinen
YritysLiikevaihto (euroa)
Kas-Telineet Oy11 miljoonaa
Baltic Bulk Oy9 miljoonaa
KAS-Rakennus Oy8 miljoonaa
Silva Shipping Oy Ab4 miljoonaa
Oy Kaskisten Satama - Kaskö Hamn Ab2 miljoonaa
Kaskisten Puutarha Oy1 miljoonaa
Kaskisten Energia1 miljoonaa
Oy Foudila Ab1 miljoonaa
MT Market Oy1 miljoonaa
Pekomat Oy851 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kaskinen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kas-Telineet Oy66
Baltic Bulk Oy34
Silva Shipping Oy Ab29
Kaskisten Puutarha Oy12
Kas-Service Oy Ab8
Majoitus- ja Ravitsemusliike Sininen Hetki5
Haglund Transport Ab Oy5
Foutas Oy Ab4
KasPoint Oy3
Kaskisten Energia3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kaskinen
YritysKasvuprosentti
Medisafety Oy Ab+99.5%
ÅTH-Palvelut+75.9%
KAS-Rakennus Oy+72.1%
Foutas Oy Ab+53.4%
Oy Foudila Ab+51.7%
Pekomat Oy+28.4%
Kaskisten Syväsatama Kiinteistö Oy+19.5%
Kas-Telineet Oy+8.5%
Vipeto Oy+8.0%
Ab Kaskö Parkgatan 15 Oy+6.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kaskinen
YritysPerustettu
AAK Service27.09.2022
Kaskisten Savustamo Oy Ab10.06.2022
Tmi Niklas Svens06.05.2022
VPDA Service01.03.2022
Rogoos08.12.2021
coaxfilm09.06.2021
Isojoen Apteekki16.03.2021
Kiinteistöyhtiö Tarmo Oy10.03.2021
Robin Björkblom09.03.2021
Stay alive25.02.2021
EsittelyssäAlueen Kaskinen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hotel Kaske
  Tervetuloa Hotel Kaskeen!
 • Ksktek Oy
  HTT Tavaran tarkastaja Jari johansson palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti Seinäjoen, Vaasan ja Porin talousalueilla ja tarvittaessa muuallakin. Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntijan apua.
 • Oy Kaskisten Satama - Kaskö Hamn Ab
  Kaskisten satama on maamme tärkeimpiä sahatavaran ja sellun vientisatamia. Se sijaitsee maan länsirannikolla noin 100 km Porista pohjoiseen ja käsittelee noin miljoona tonnia tavaraa vuodessa.
 • Medisafety Oy Ab

  Medisafety on perheyritys, jonka anestesia- ja tehohoidon erikoissairaanhoitaja Sören Södergrann perusti vuonna 1996 työterveyshoitajan työn ohella. Medisafety tuo maahan, varastoi ja markkinoi verenpainemittareita, ensiaputuotteita, koronatuotteita, IT-ohjelmistoja ja oheislaitteita.

  Medisafety myy myös päätetyöskentelyyn tarkoitettuja ergonomisia apuvälineitä; RollerMouse ja muita hiiriohjaimia, ranne-, ja kyynärvarsitukia, jne.

  Ajatuksena on vähentää työn rasituksia ja saada työympäristöstä toimiva ja ergonomisesti hyvä kokonaisuus.

  Myymme käyttäjän korvan mukaan valmistettuja kuulonsuojaimia/FinFonic Vaasa.

  Myymme myös muita kuulosuojaimia sekä hengityssuojaimia.

  Medisafety myy työterveyshuollon palveluja ja järjestää Suomen Punaisen Ristin hyväksymiä ensiapukursseja. Medisafetyn kauttaa saat helposti järjestetty EA-kortin uusinta missä tahansa Suomessa.

  Medisafety tuo maahan ja myy 1-Wire tuotteita. Tuotevalikoimassamme on myös laadukkaita koronatuotteita laidasta laitaan.

  Koronatuotteet:

  Koronatuotteita laidasta laitaan: Tuotevalikoimasta löytyy monia erilaisia kasvomaskeja niin aikuisille kuin lapsillekin. Valikoimassa tyylikkäitä kangasmaskeja, jotka ovat asiantuntijapohjalta erittäin laadukkaita ja turvallisia. Valikoimassamme myös hengitys-suojaimia ja kasvovisiirejä.

 • Kas-Service Oy Ab
  Meillä on laaja tuntemus rakennusalalta, olemme erikoistuneet peruskorjauksiin, kylpyhuoneiden kunnostuksiin, laatoituksiin, lattiamattojen ja parkettien asennuksiin, maalauksiin, tapetointeihin, putkikorjauksiin, ja kosteus-ja homevaurioiden korjaamisiin. Meiltä löytyy tarvittavat sertifikaatit märkätilojen rakennustöihin.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyy Närpiö.

Kaupunginosat
Benvik
KuvausAlueen Kaskinen kuvaus

Kaskinen on Pohjanmaalla, Kaskisen saarella sijaitseva noin 1 270 asukkaan kaksikielinen kaupunki. Se on kaupunkina väkiluvultaan Suomen pienin. Kaskisilla on vain yksi naapurikunta, Närpiö, lähellä sijaitsevat myös Kristiinankaupunki ja Teuva.

Kaupungista vie manterelle kaksi siltaa. Kaskisissa on myös satama, joka on Suomen tärkeimpiä sahatavaran ja sellun vientisatamia. Satamassa on erinomaiset puitteet nopeaan ja tehokkaaseen tavarankäsittelyyn, mikä tarjoaa varsinkin teollisuudelle hyvät sijoittumis- ja kehittymismahdollisuudet. Kalasatama on puolestaan Suomen suurin kalankäsittelyn ja ruokasilakan keskus.

Kalastuksella ja satamatoiminnalla on ollut aina merkittävä rooli Kaskisissa. Kaupungissa on jäljellä vanhoja kala-aittoja ja kalastusmuseo Kalarannassa. Historia välittyy kaupunkikuvassa myös vanhassa kaupungissa, jossa on 1700-luvulta peräisin oleva, säännöllinen ruutuasemakaava sekä kaunis, kaupungin vanhimpiin kuuluva rakennus Bladhin talo, joka toimii nykyään kansalaisopistona sekä kokous- ja juhlapaikkana.

Kalastus- ja satamatoiminta on vahvalla sijalla Kaskisten elinkeinoelämässä tänäkin päivänä. Kaupungin merkittävimpiä yrityksiä liikevaihdoltaan ja työllistäjiltään ovat mm. kalan jalostuksen ja pakastuksen ammattilainen Omega Shipping Ab Oy, varastointipalveluja tarjoava Baltic Bulk Oy ja satamapalveluyritys Oy Silva Shipping Ab, sekä telinetoimittaja Kas-Telineet Oy.

Kaskista luonnehditaan vanhaksi puutalokaupungin idylliksi, jossa on rauhallista asua, matkailla ja rentoutua virkistävän meren äärellä. Kulttuurin- ja historiannälkään löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa.