Kauhajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Kauhajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kauhajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kauhajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
IKH Oy137 miljoonaa
Pesmel Oy56 miljoonaa
Serres Oy35 miljoonaa
J&J Loukko Oy Kauhajoki25 miljoonaa
Älvsbytalo Oy13 miljoonaa
Linnax Oy, Kauhajoki10 miljoonaa
Conexx - Westmoor Oy9 miljoonaa
Levyvirta Oy Kauhajoki8 miljoonaa
Dymont Installation Oy7 miljoonaa
Vieser Oy7 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kauhajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
IKH Oy260
Pesmel Oy158
Serres Oy147
Esperi Hoivakoti Tuulikannel57
Dymont Installation Oy50
Pinomatic Oy49
Älvsbytalo Oy43
Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy36
Ossin Metalli Oy36
Rotola-Pukkila P. Oy34

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kauhajoki
YritysKasvuprosentti
Rakennuspalvelut H. Nimell Oy+127.6%
Telttavuokraus Santala Oy+127.3%
Nova Future Oy+124.3%
Hotelli Kauhajoen Krouvi+83.5%
P. Onnekas Oy+67.7%
Kiukkonen Oy+57.6%
Pihlaja Forest Oy+48.9%
10M Diamond Oy+46.7%
Lakeuden Välitysmyynti Oy+45.9%
Solarface Oy+43.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kauhajoki
YritysPerustettu
Zsuzsanna Kosináné dr Krómer01.06.2024
Tmi PTJ Lauha22.05.2024
Sähköasennus Siipola15.05.2024
Vittala11.03.2024
Jelppitepi30.12.2023
Juutala Oy07.12.2023
RS-Talousneuvonta Oy28.11.2023
Latemuol avoin yhtiö15.11.2023
Knuutinkulma Kiinteistö Oy01.11.2023
Tmi Niko Tuisku29.10.2023
EsittelyssäAlueen Kauhajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Kauhajoki JH-Rengas Ky

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • MM-Autohuolto

  Monipuolisesti palveleva autohuolto Kauhajoella. MM-Autohuolto on Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla toimiva autohuoltamo. Teemme erilaiset autohuoltotyöt nykyaikaisella kalustolla ja yli 20 vuoden kokemuksella.

  Huollamme kaikki automerkit ja teemme muun muassa katsatuskorjaukset, tavalliset auton korjaukset, nelipyöräsuuntaukset, ilmastointilaitteiden huollot, autosähkötyöt sekä tuulilasin vaihdot.

  Tervetuloa monipuolisesti palvelevaan huoltoliikkeeseen! Nopeimmin varaat ajan puhelimitse.


  Nykyaikainen autohuolto:

  Huollamme ja korjaamme autot uusinta tekniikkaa käyttäen. Käytössämme on bensa- ja diesel-päästömittaus sekä 3D-kameratekniikkaa hyödyntävä, nopea ja tarkka nelipyöräsuuntauslaite. Teemme automaattivaihteistojen öljynvaihdot uudella PXT-laitteistolla.

 • Plus Katsastus Kauhajoki

  Teemme kaikkia henkilö- ja pakettiautojen sekä nestejarrullisten M2- ja N2-luokan ajoneuvojen katsastuksia, maahantuontikatsastuksia, rekisteröintejä sekä ajoneuvovakuutusten myyntiä.

  Kun olet tulossa katsastamaan M2- ja N2-luokan ajoneuvoja, tarkista palvelun saatavuus ja varaa vaikka aika soittamalla meille ennakkoon.

  Ota mukaan vain avaimet ja rekisteröintitodistus ilmoittautumiseen, odotellessasi me hoidamme loput.

 • RM Rakennusmarket Oy

  RM Rakennusmarket Oy on rakentajan ja teollisuuden tavaratalo, jolla on pitkät perinteet ja vankka jalansija markkinoilla. Tuotevalikoima on laaja ja se muuttuu joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Palvelualtis ja ystävällinen henkilökuntamme on asiantuntevaa ja opastaa asiakasta tarvittaessa valitsemaan parhaat vaihtoehdot aina perustuksista piipunhattuihin saakka.

  Liikkeemme sijaitsee Kauhajoen keskustassa. Meillä on helppo asioida hyvien parkkitilojen ansiosta, ja lastauslaiturilta on helppo kuormata isommatkin tavaraerät.

  Tuotteemme myös kotiinkuljetettuna, kysy lisää.

  Tarvitsemasi tuotteet tilaat myös helposti verkkokauppamme kautta https://verkkomarket.com/

  Tervetuloa!

 • Urakoitsijakauppa Viertola Ky
  Tuotevalikoimamme on kattava, ja suurin osa materiaaleista ja tarvikkeista löytyy heti hyllystä ja varastosta. Erikoisuudet tilaamme ja toimitamme parissa päivässä. Kuljetuksen hoidamme tapauksesta riippuen omalla monipuolisella kuljetuskalustollamme.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karijoki, Honkajoki, Karvia, Teuva, Isojoki ja Kurikka.

Kaupunginosat
Ahonpää, Ahtaanmaa, Aron teollisuusalue, Aronkylä, Filppula, Halkola, Hangaskylä, Harjankylä, Harjunpäänloukko, Haukanperä, Hautalankorpi, Hautalankylä, Hautalanloukko, Havuskylä, Heikkilänkylä, Heikkurinkylä, Heinola, Hyyppä, Ikkelä, Ikkeläjärvi, Jokelanperä, Jokimaa, Jokimäki, Juonikylä, Järvikylä, Kainasto, Kalankylä, Kalanlatva, Kalkunmäki, Kantokylä, Kauhajärvi, Kaura, Keturinkylä, Kirveskylä, Kiurunpää, Kiviluomankylä, Kohlu, Koihna, Koivisto-Kokko, Koivumäki, Kokonkylä, Korhoskylä, Korpikylä, Korpiperä, Koskenkylä, Kuja-Kokko, Kulmalankylä, Kuutinkylä, Kytöperä, Kyyny, Käpylänmaa, Käyränkylä, Könnö, Lamminmaa, Laturi, Lellava, Luomankylä, Lustila, Lylykylä, Länsiperä, Marttilankylä, Mattila, Murronkylä, Muurahainen, Mäkikylä, Mäkiluomankylä, Männikkö, Möykkykylä, Nahkakorpi, Neva-Kokko, Nirva, Nummijärvi, Nummikoski, Nummilahti, Ontonpää, Opas, Pahkalanperä, Panttikylä, Panula, Parjakka, Paukkula, Paukonkylä, Pentilä, Perä-Hyyppä, Peräkorvenmaa, Peräkylä, Perämaa, Pihkakylä, Pukkilankylä, Puskankylä, Puskanperä, Päntäne, Rahikka, Rahkola, Raittikaupunki, Rajamäenkylä, Ratikylä, Ratuskylä, Rotolankylä, Rytiperä, Sahankylä, Savikylä, Sepänkylä, Sorvarinkylä, Sotkan ulkoilualue, Suksenmäki, Syysperä, Talviloukko, Talvitie, Tarkka, Teevahainen, Toivakka, Tuohiluoma, Turja, Uuro, Vakkurinkylä, Valkamankylä, Vanhakylä, Vennanmäki, Vesala, Viitakylä, Yrjänäiskylä ja Äijönkylä
KuvausAlueen Kauhajoki kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Kauhajoki on noin 13 600 asukkaan kaupunki ja Suupohjan talousalueen keskus. Suupohja on yksi Suomen seutukunnista, johon Kauhajoen lisäksi kuuluvat Isojoki, Karijoki sekä Teuva.

Kauhajoki sijaitsee vain noin 1 h ajomatkan päässä Vaasasta ja Seinäjoelta. Kaupunki onkin suomen- ja ruotsinkielisen Suupohjan kauppakeskus. Yrittäjyyteen kannustetaan ja sitä tuetaan vahvasti. Kauhajoelle on kehittynyt huonekaluteollisuuden, metallialan, elintarvikealan ja logististen automaatiojärjestelmien keskittymiä. Varsinkin metallialan pienten ja keskisuurten yritysten verkosto on laaja.

Kaupungin suurimpiin yrityksiin työnantajien ja liikevaihdon osalta kuuluvat mm. työkoneisiin, varaosiin ja koneisiin erikoistunut Isojoen Konehalli Oy, sairaalaympäristön muovituotteita valmistava Serres Oy, metallituotteiden ammattilainen Pesmel Oy sekä K-supermarket Ruokahäjyt Oy. Kauhajoella on myös pohjoismaiden suurin nautateurastamo, tuulivoimapuistoja ja biokaasulaitoksia. Uusiutuviin energioihin panostetaan merkittävästi.

Yrittäjiksi aikoville tai jo yrittäjänä toimiville on tarjolla maksuttomia neuvontapalveluja. Muita yritystoimintaa vauhdittavia tekijöitä on kaupungin huippunopea tietoliikenneyhteys. Kauhajoki onkin aina ollut edelläkävijä tietoliikenneverkoston kehittämisessä.

Kauhajoki tunnetaan niin ikään korkeatasoisesta kasvatuksesta ja koulutuksesta. Peruskoulutukseen löytyy useita kouluja, kaupungissa on myös lukio sekä ammattikoulutusta järjestävä Suupohjan ammatti-instituutti sekä Koulutuskeskus Sedu.

Asukkailleen Kauhajoki tarjoaa turvalliset ja rauhalliset asumispuitteet. Kaunis luonto ja laaja-alaiset peltolakeudet ovat myös turistien mieleen. Oivallisia retkikohteita ovat esim. Lauhanvuoren ja Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuistot.