Kauniainen

Tältä sivulta löydät kunnan Kauniainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kauniainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kauniainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Kaunialan sairaala22 miljoonaa
Olavus Capital Oy18 miljoonaa
Secto Design Oy16 miljoonaa
Fincorp Ab Oy13 miljoonaa
K-Supermarket Grani10 miljoonaa
Arcxo Group Oy9 miljoonaa
Hurger Oy7 miljoonaa
Kupari Group Oy7 miljoonaa
Bilto Oy4 miljoonaa
Schengen Investment Oy4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kauniainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kaunialan sairaala320
Hurger Oy120
Työväen Akatemia27
Levanto Oy25
Daghemmet Lyan21
K-Supermarket Grani17
HK-Kinhar Oy16
Kiinteistömaailma Pecasa Oy LKV14
Popin Saneeraus Oy13
Kotipizza Kauniainen13

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kauniainen
YritysKasvuprosentti
Valorie's Products of Finland Oy Ab+628.2%
Redigo Investments Oy Ltd+424.1%
Olavus Capital Oy+371.0%
TE Capital Oy+324.1%
Huimausklinikka+207.2%
Kupari Group Oy+176.4%
Smart Pink Oy+108.0%
Finnish Hovercraft Company Oy+102.6%
Baltic Oy Ab+100.0%
Link Systems Oy+98.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kauniainen
YritysPerustettu
Tmi Kehitys ja voitto01.08.2022
Nangmai Massage11.07.2022
Karpalo Hair06.07.2022
Lingwise21.06.2022
Concepticum31.05.2022
Hoitohuone Rohto Oy20.05.2022
Leskinen Training Oy20.04.2022
ESG Finland Oy13.04.2022
Automotive Advise Oy08.03.2022
TA Digital Solutions Oy02.03.2022
EsittelyssäAlueen Kauniainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kauniaisten kaupunki Grankulla stad
  Kauniainen on perustettu vuonna 1906. Tänään kaupunkikuvalle on luonteenomaista pientalovaltaisuus ja luonnonläheisyys. Kauniainen edustaa nykyaikaista pientä viihtyisää puutarhakaupunkia. Tämän päivän kaupunkisuunnittelu tähtää yllä mainittujen arvojen säilyttämiseen.
 • Stiftelsen Bensow
  Stiftelsen Bensows stadgeenliga verksamhetsidé är, att följa stiftarnas riktlinjer om upprätthållande av allmännyttig verksamhet som riktar sig till barn i socialt utsatta situationer.
 • Daghemmet Lyan
  Stiftelsen Bensows stadgeenliga verksamhetsidé är, att följa stiftarnas riktlinjer om upprätthållande av allmännyttig verksamhet som riktar sig till barn i socialt utsatta situationer.
 • Lähellä Deli

  Lähellä Deli Kauniainen - kahvila-deli-catering-luomukauppa. Lähellä Deli on kahvila-deli-catering-luomukauppa, joka sijaitsee Kauniaisissa uudessa toimipaikassa torin laidalla .

  Tarjoamme paikan päällä tehtyjä herkkuja ja leivonnaisia. Raaka-aineina suosimme lähellä tuotettuja viljatuotteita, kasviksia ja lihaa. Haluamme tarjota aitoja makuja tuoreista ja puhtaista raaka-aineista, ilman lisäaineita.

  Tuotteitamme voit nauttia joko paikan päällä tai ostaa mukaasi myöhempää herkuttelua varten. Myös lounas on tarjolla arkisin – lue lisää verkkosivuiltamme. Tervetuloa aitojen makujen pariin!

 • Kupari Solutions Oy

  Kupari Solutions on kiinteistönhallinnan järjestelmiin keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Tarjoamme parhaat järjestelmät kiinteistönhuoltoon ja vuokraukseen. Kupari Solutionsin kiinteistöhuollon työnohjausjärjestelmä on markkinoiden käytetyin ja laajimmalle levinnein. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme ja ota yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi sopivan palvelun.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyy Espoo.

KuvausAlueen Kauniainen kuvaus

Kauniainen on Uudellamaalla sijaitseva kaupunki, joka on pinta-alaltaan Suomen pienin kunta. Asukkaita Kauniaisissa on noin 9 600. Kauniainen kuuluu pääkaupunkiseudun neljään kaupunkiin Espoon, Helsingin ja Vantaan kanssa, joista Espoo ympäröi sitä kokonaan. Kaupungista on nopeat yhteydet Helsingin suuntaan, jossa keskeisessä roolissa on tiheästi liikennöivä lähijuna. Helsinkiin matka vie junalla vain 20 minuuttia.

Kauniainen on huvila- ja puutarhakaupunki, jonka huvila-alue on nimetty valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuuriympäristöksi. Vanhat huvilat ovatkin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Huvilat liittyvät keskeisesti kaupungin historiaan, sillä Kauniainen sai alkunsa 1900-luvun alkupuolella, jolloin perustettiin osakeyhtiö myymään huvilatontteja etupäässä pääkaupunkiseudun asukkaille.

Kauniainen on vauras ja palveluiltaan omavarainen. Jopa 90 % työpaikoista on palveluloilla. Merkittävimpiin toimijoihin kuuluvat mm. Kaunialan sairaala, timanttityökaluihin erikoistunut Levanto Oy, rakennusalan yritys Bilto Oy sekä Työväen Akatemia.

Kaupungin talous on voinut vahvasti jo pitkään, ja palvelut on onnistuttu toteuttamaan laadukkaasti. Jopa 90 % kaupungin työpaikoista on palvelualalla. Sijainti Helsingin metropolialueella mahdollistaa hyvän yhteistyön muiden alueen toimijoiden kanssa, niin ikään monipuolisemmat työskentelymahdollisuudet.

Peruskoulun jälkeisiä opintoja voi Kauniaisissa suorittaa lukiossa. Lisäksi kaupungissa on Humak-ammattikorkeakoulun toimipiste, kansalaisopisto sekä muita opistotason kouluja.