Kauniainen

Tältä sivulta löydät kunnan Kauniainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kauniainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kauniainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Kaunialan sairaala20 miljoonaa
Secto Design Oy11 miljoonaa
Hurger Oy7 miljoonaa
Bilto Oy6 miljoonaa
Levanto Oy4 miljoonaa
Kasilla Oy3 miljoonaa
Fincorp Ab Oy3 miljoonaa
Aamu Mestari Oy3 miljoonaa
Arcxo Group Oy3 miljoonaa
Momea Invest Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kauniainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kaunialan sairaala314
Hurger Oy116
Levanto Oy28
Työväen Akatemia21
HK-Kinhar Oy19
Popin Saneeraus Oy16
Kiinteistömaailma Pecasa Oy LKV14
Surgeon Oy10
Kotipizza Kauniainen8
Perussanoma Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kauniainen
YritysKasvuprosentti
Tili-Savio Oy+135.1%
Relewat Oy+122.4%
Smart Pink Oy+119.0%
Mäyräluoto Oy+108.0%
Stronghold Suksee Oy+99.6%
Triple Check Oy+92.8%
Kauniaisten Talonmiehet Oy+90.3%
Kimmelvilla Oy+58.7%
Teoderik Oy+58.7%
Lk Capital Oy+58.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kauniainen
YritysPerustettu
Green Tara Forest Sanctuary22.12.2020
Wave Sports Oy Ltd22.12.2020
Ines Invest Ab18.12.2020
Taxi 693 Oy Ab16.12.2020
Tmi E.Korpela13.12.2020
Wave Promotions Oy04.12.2020
Sointuvat Neliöt Oy02.12.2020
See You Later! Oy Ab25.11.2020
Gr Capital Oy24.11.2020
Råtorp Capital Oy Ab10.11.2020
EsittelyssäAlueen Kauniainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Stiftelsen Bensow

  Stiftelsen Bensows stadgeenliga verksamhetsidé är, att följa stiftarnas riktlinjer om upprätthållande av allmännyttig verksamhet som riktar sig till barn i socialt utsatta situationer.

 • Daghemmet Lyan

  Stiftelsen Bensows stadgeenliga verksamhetsidé är, att följa stiftarnas riktlinjer om upprätthållande av allmännyttig verksamhet som riktar sig till barn i socialt utsatta situationer.

 • Kauniaisten Apteekki - Grankulla Apotek

  Kauniaisten Apteekki - Grankulla Apotek on Kauniaisten vanhin edelleen toimiva yritys, olemme palvelleet asiakkaita 2.12.1914 lähtien. Apteekilla on oivallinen sijainti Kauniaisten keskustassa. Maksuttomat parkkipaikat ja Kauppakeskus Grani palveluineen ovat kadun toisella puolella. Apteekkiin on esteetön pääsy. Bussit kulkevat keskusta-alueen läpi Jorviin, Tapiolaan ja Jupperiin. Junalla pääsee Leppävaaran kautta Helsinkiin tai Espoon keskustan ja Kirkkonummen kautta länsisuuntaan. Jorvin sairaalasta on Kauniaisten apteekin ovelle vain 3,6 km.

 • Kauniaisten kaupunki Grankulla stad

  Kauniainen on perustettu vuonna 1906. Tänään kaupunkikuvalle on luonteenomaista pientalovaltaisuus ja luonnonläheisyys. Kauniainen edustaa nykyaikaista pientä viihtyisää puutarhakaupunkia. Tämän päivän kaupunkisuunnittelu tähtää yllä mainittujen arvojen säilyttämiseen.

 • Home in Garden Oy

  Kukkia elämän suuriin ja pieniin hetkiin, ilolla ja sydämellä. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat kukkapalvelut niin yksityisille kuin yrityksille. Kukkavalikoimamme on laaja ja kaunis. Innovatiiviset floristimme suunnittelevat kukkakoristelut tärkeään päivääsi.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyy Espoo.

KuvausAlueen Kauniainen kuvaus

Kauniainen on Uudellamaalla sijaitseva kaupunki, joka on pinta-alaltaan Suomen pienin kunta. Asukkaita Kauniaisissa on noin 9 600. Kauniainen kuuluu pääkaupunkiseudun neljään kaupunkiin Espoon, Helsingin ja Vantaan kanssa, joista Espoo ympäröi sitä kokonaan. Kaupungista on nopeat yhteydet Helsingin suuntaan, jossa keskeisessä roolissa on tiheästi liikennöivä lähijuna. Helsinkiin matka vie junalla vain 20 minuuttia.

Kauniainen on huvila- ja puutarhakaupunki, jonka huvila-alue on nimetty valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuuriympäristöksi. Vanhat huvilat ovatkin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Huvilat liittyvät keskeisesti kaupungin historiaan, sillä Kauniainen sai alkunsa 1900-luvun alkupuolella, jolloin perustettiin osakeyhtiö myymään huvilatontteja etupäässä pääkaupunkiseudun asukkaille.

Kauniainen on vauras ja palveluiltaan omavarainen. Jopa 90 % työpaikoista on palveluloilla. Merkittävimpiin toimijoihin kuuluvat mm. Kaunialan sairaala, timanttityökaluihin erikoistunut Levanto Oy, rakennusalan yritys Bilto Oy sekä Työväen Akatemia.

Kaupungin talous on voinut vahvasti jo pitkään, ja palvelut on onnistuttu toteuttamaan laadukkaasti. Jopa 90 % kaupungin työpaikoista on palvelualalla. Sijainti Helsingin metropolialueella mahdollistaa hyvän yhteistyön muiden alueen toimijoiden kanssa, niin ikään monipuolisemmat työskentelymahdollisuudet.

Peruskoulun jälkeisiä opintoja voi Kauniaisissa suorittaa lukiossa. Lisäksi kaupungissa on Humak-ammattikorkeakoulun toimipiste, kansalaisopisto sekä muita opistotason kouluja.