Kauniainen

Tältä sivulta löydät kunnan Kauniainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kauniainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kauniainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Joo Group Oy53 miljoonaa
Kaunialan sairaala26 miljoonaa
Secto Design Oy16 miljoonaa
Arcxo Group Oy13 miljoonaa
K-Supermarket Grani11 miljoonaa
Hurger Oy6 miljoonaa
Fincorp Ab Oy6 miljoonaa
Yhtymä R-10 Oy5 miljoonaa
Levanto Oy4 miljoonaa
Bilto Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kauniainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kaunialan sairaala253
Hurger Oy124
Joo Group Oy74
Osuuskunta GraniHelp Andelslag40
Työväen Akatemia26
Daghemmet Lyan23
Levanto Oy22
K-Supermarket Grani18
Eläinklinikka Tassuasema Oy10
Privals Solutions Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kauniainen
YritysKasvuprosentti
Medirosta Oy+622.4%
Moonwalker Sound Systems Oy+404.0%
IM Group Oy+276.5%
Olavus Capital Oy+226.1%
Nevalt Oy+214.1%
I am Zebra Oy+145.6%
A & o Tukku Oy+139.1%
Valorie's Products of Finland Oy Ab+131.4%
Viikkila Real Estate & Holdings Ltd Oy+111.8%
Contango Oy+109.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kauniainen
YritysPerustettu
Rispek17.06.2024
Gammi Holdings Oy16.05.2024
Magnum Trade Oy Ab06.03.2024
Sports Agency Team Mäkiaho Oy05.02.2024
Lexium28.01.2024
Parasoll Coaching & Consulting24.01.2024
Sophia Nails18.01.2024
Il Duomo Business Oy11.01.2024
Sisarukset taksipalvelut04.01.2024
Tomtec Sail & Snow27.12.2023
EsittelyssäAlueen Kauniainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rokmind Oy
  Rokmind on valmennusyritys, jonka tehtävänä on valmentaa asiakkaistaan voittajia.
 • Lähellä Deli

  Lähellä Deli Kauniainen - kahvila-deli-catering-luomukauppa. Lähellä Deli on kahvila-deli-catering-luomukauppa, joka sijaitsee Kauniaisissa uudessa toimipaikassa torin laidalla .

  Tarjoamme paikan päällä tehtyjä herkkuja ja leivonnaisia. Raaka-aineina suosimme lähellä tuotettuja viljatuotteita, kasviksia ja lihaa. Haluamme tarjota aitoja makuja tuoreista ja puhtaista raaka-aineista, ilman lisäaineita.

  Tuotteitamme voit nauttia joko paikan päällä tai ostaa mukaasi myöhempää herkuttelua varten. Myös lounas on tarjolla arkisin – lue lisää verkkosivuiltamme. Tervetuloa aitojen makujen pariin!

 • Jeppe & Co

  Jeppe & Co tarjoaa päihde-ja riippuvuushoitoja matalalla kynnyksellä. Autamme Kauniaisissa Kaunialan sairaalassa sijaitsevalla klinikallamme päihde- ja riippuvuussongelmista kärsiviä.

  Palveluihimme kuuluvat päihde- ja riippuvuushoidot sekä erilaiset vertaistukiryhmät. Tarjoamme avohoitoa ja päihdehoitoa (rehab-palvelut) hyvin matalalla kynnyksellä – aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Klinikallamme sinua palvelevat ammattitaitoiset, koulutetut mielenterveys- ja päihdehuoltoalan työntekijät. Paikan päällä tapahtuvien palveluiden lisäksi saatavilla on apua ja tukea myös etäyhteyden välityksellä.

  Kysy lisää – kysyminen ei sido sinua vielä mihinkään.

  Jeppe & Co erbjuder stöd och hjälp för personer som lider av psyksik ohälsa eller missbruk. Vi strävar till att vid behov samarbeta med den offentliga vården för att kunna erbjuda ett så täckande stöd som möjligt.

  Ta en titt på vad vi har att erbjuda och ta gärna kontakt med oss.

 • Yin Yang Design
  Onko sinulla kodissasi tai toimistolla ongelma kohtia, mitä joudut pohtimaan? Mitkä värit sopisivat?
 • Kauniaisten suomalainen seurakunta
  Kauniaisten suomalainen seurakunta on nimensä mukaisesti Kauniaisissa toimiva, aktiivinen ja elävä evankelis-luterilainen seurakunta, jonka tilaisuuksiin myös sinä olet lämpimästi tervetullut. Messut ja Jumalanpalvelukset ovat ihmistä, siis sinua, varten, joten saavu kirkkoon ja lepää hetki Herran edessä. Kirkolliset toimitukset ovat vain osa toimintaamme, sillä lisäksi työmuotojamme ovat muun muassa lapsityö, nuorisotyö, musiikkityö, diakoniatyö ja lähetystyö. Lue lisää verkkosivuiltamme, ja tule rohkeasti mukaan.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyy Espoo.

KuvausAlueen Kauniainen kuvaus

Kauniainen on Uudellamaalla sijaitseva kaupunki, joka on pinta-alaltaan Suomen pienin kunta. Asukkaita Kauniaisissa on noin 9 600. Kauniainen kuuluu pääkaupunkiseudun neljään kaupunkiin Espoon, Helsingin ja Vantaan kanssa, joista Espoo ympäröi sitä kokonaan. Kaupungista on nopeat yhteydet Helsingin suuntaan, jossa keskeisessä roolissa on tiheästi liikennöivä lähijuna. Helsinkiin matka vie junalla vain 20 minuuttia.

Kauniainen on huvila- ja puutarhakaupunki, jonka huvila-alue on nimetty valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuuriympäristöksi. Vanhat huvilat ovatkin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Huvilat liittyvät keskeisesti kaupungin historiaan, sillä Kauniainen sai alkunsa 1900-luvun alkupuolella, jolloin perustettiin osakeyhtiö myymään huvilatontteja etupäässä pääkaupunkiseudun asukkaille.

Kauniainen on vauras ja palveluiltaan omavarainen. Jopa 90 % työpaikoista on palveluloilla. Merkittävimpiin toimijoihin kuuluvat mm. Kaunialan sairaala, timanttityökaluihin erikoistunut Levanto Oy, rakennusalan yritys Bilto Oy sekä Työväen Akatemia.

Kaupungin talous on voinut vahvasti jo pitkään, ja palvelut on onnistuttu toteuttamaan laadukkaasti. Jopa 90 % kaupungin työpaikoista on palvelualalla. Sijainti Helsingin metropolialueella mahdollistaa hyvän yhteistyön muiden alueen toimijoiden kanssa, niin ikään monipuolisemmat työskentelymahdollisuudet.

Peruskoulun jälkeisiä opintoja voi Kauniaisissa suorittaa lukiossa. Lisäksi kaupungissa on Humak-ammattikorkeakoulun toimipiste, kansalaisopisto sekä muita opistotason kouluja.