Keitele

Tältä sivulta löydät kunnan Keitele suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Keitele
YritysLiikevaihto (euroa)
Keitele Timber Oy273 miljoonaa
Keitele Forest Oy141 miljoonaa
Keitele Wood Products Oy128 miljoonaa
Sepa Oy29 miljoonaa
Nilakka Forest Oy6 miljoonaa
Palveluyhtiö Viisarit Oy4 miljoonaa
Keitele Energy Oy3 miljoonaa
AJP-Cargo Oy1 miljoonaa
Koutakoti Oy982 tuhatta
Lossisaari/ST1725 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Keitele yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Keitele Timber Oy308
Keitele Wood Products Oy158
Sepa Oy102
Palveluyhtiö Viisarit Oy46
Keitele Forest Oy43
Nilakka Forest Oy41
AJP-Cargo Oy15
Koutakoti Oy14
Keiteleen Tilipalvelu Oy14
Rantakulman Kahvila-ravintola4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Keitele
YritysKasvuprosentti
Sepa Oy+13.9%
Keitele Timber Oy+11.0%
Nilakka Forest Oy+10.6%
Keitele Forest Oy+8.9%
Keitele Wood Products Oy+8.9%
Koutakoti Oy+6.2%
Keitele Energy Oy+4.3%
AJP-Cargo Oy+3.1%
Casemakers Oy+2.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Keitele
YritysPerustettu
Metallityö A.Laukkanen31.05.2022
Laulainen Arttu21.04.2022
Vesca Oy27.01.2022
Panu Tirkkonen Urheilu ja valmennus19.01.2022
Heinälän tila02.10.2021
Keiteleen Kotilyhty Oy09.06.2021
Rakennusliike Laukkanen Oy23.04.2021
K-Market Reimari19.02.2021
EsittelyssäAlueen Keitele yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Keiteleen kunta
  Keitele on noin 2000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Itä-Suomen läänissä. Keiteleen luonto ja monipuolinen teollisuus tunnetaan laajasti. Keiteleellä on maakunnan korkein työpaikkaomavaraisuus ja kuntatalous tasapainossa. Kunnasta löytyvät laadukkaat peruspalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut, varhaiskasvatuksen ja koulutuksen palvelut sekä monipuoliset vapaa-ajan palvelut. Lisää meistä kotisivuillamme. Tervetuloa!
 • Jalkaterapiapalvelut Markus Kokkonen
  Jalkojen tutkimus ja hoito, tukipohjallisten suunnittelu ja valmistus. Kokonaisvaltaiset jalkaterapiapalvelut kokeneelta ammattilaiselta!Jalkaterapiapalvelut Markus Kokkonen on perustettu keväällä 2003. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Pielavedellä ja Keiteleellä. Sovittaessa onnistuu myös koti- ja laitoskäynnit. Palveluiden lähtökohtana on kohdata jokainen asiakas omana yksilönään ja yksilöllisine tarpeineen. Tarkoituksena on etsiä syitä syntyneisiin vaivoihin sekä etsiä niihin ratkaisuja. Lisäksi tavoitteena on ennaltaehkäistä jalkaongelmia neuvonnan ja ohjauksen kautta. Voit tutustua kattaviin palveluihimme sekä yhteystietoihin paremmin kotisivuillamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.
 • PRT-Sähkö Ky
  Toimialaamme ovat omakoti-, kerros- ja rivitalojen sähkö- ja LVI-asennukset, sekä lämpöpumppuasennukset. Teemme myös sähkösuunnitelmia, yhteisantenniasennuksia, älytaloasennuksia sekä katu- ja tievalaistustöitä.
 • Kuljetusliike Järveläinen Oy
  Keiteleellä sijaitseva perheyritys Kuljetusliike Järveläinen Oy on perustettu vuonna 1955. Nykyään kuljetamme pyöreää puuta ja sahauksen sivutuotteita. Lisäksi teemme maarakennus- ja maansiirtotehtäviä. Olemme erikoistuneet vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen.
 • Keiteleen AK-Palvelut Ky

  Tarjoamme ihmisläheistä ja kodinomaista hoivaa viihtyisässä ympäristössä ikäihmisille. Meillä on nykyisin kolme toimipistettä: Tupala (10 paikkaa) osoitteessa Hiilimökintie 1, 72600 Keitele, Palvelukoti (24 paikkaa) osoitteessa Peltotie 5, 72600 Keitele sekä Kotiranta (20 paikkaa) osoitteessa Sairaalatie 1, 72600 Keitele.

  Suorat yhteystietomme löydät heti kartan alapuolelta.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Palvelumme

  Palveluasuminen

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tervo, Vesanto, Pihtipudas, Pielavesi ja Viitasaari.

Kaupunginosat
Ahmonkylä, Hamula, Hamulanniemi, Heinäjärvi, Hemminki, Huttuaho, Hyödynkylä, Ikälänkylä, Jauhiala, Kangaskylä, Kantokylä, Kapustakylä, Kivikylä, Koirakylä, Korppiskylä, Kortteiskylä, Korvenkylä, Koutajärvi, Kulvemäki, Kummunkylä, Kumpuselkä, Lappakylä, Lappamäki, Leppäselkä, Murtokylä, Mäkelänkylä, Mäntykylä, Pahkamäki, Petäjäkylä, Pikonmäki, Pirttikylä, Porttila, Rauhanmäki, Rinteenkylä, Sammalisranta, Sulkavanjärvi, Tossavanlahti, Viijonkylä, Viinikkala, Vuonamo ja Vuorikylä
KuvausAlueen Keitele kuvaus

Keitele sijaitsee Pohjois-Savossa Sinisen tien varrella, Nilakka-järven kainalossa. Se on noin 2 900 asukkaan maaseutukunta naapureinaan Pielavesi, Pihtipudas, Tervo, Vesanto ja Viitasaari.

Keitele on valittu vuosina 2014 ja 2016 Suomen yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi ja siellä sijaitseekin monia valtakunnallisesti palkittuja yrityksiä. Kunta tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjiensä kanssa. Yrittäjyyteen tarjotaan myös täysi tuki aina asuntojen, tilojen, tonttien ja työntekijöiden sekä asiakkaiden kartoittamisesta myös mahdollisen päivähoidontarpeen ja varhaiskasvatuksen järjestämiseen.

Keitele on yksi Suomen teollistuneimmista maaseutukunnista, työpaikoista 40 % on teollisuudessa. Merkittäviä aloja ovat puunjalostus-, metalli- ja vaateteollisuus. Suurimpiin työllistäjiin kuuluvat mekaanisen metsäteollisuuden Keitele Groupin Keitele Timber Oy, kattoristikkorakentaja Sepa Oy ja tekstiiliteollisuuden M.A.S.I Company Oy, joka valmistaa tunnettuja Fredrikson- ja Lee Cooper -merkkejä.

Keiteleellä saa asua puhtaan luonnon keskellä. Luontoa on hyödynnetty runsaasti myös aktiviteettien ja harrastusten kehittämisessä. Kunnasta on muun muassa hyvät vesireitit aina Päijänteelle asti.