Keitele

Tältä sivulta löydät kunnan Keitele suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Keitele
YritysLiikevaihto (euroa)
Keitele Timber Oy207 miljoonaa
Keitele Forest Oy123 miljoonaa
Keitele Wood Products Oy106 miljoonaa
Sepa Oy17 miljoonaa
Nilakka Forest Oy5 miljoonaa
Kuljetusliike Järveläinen Oy4 miljoonaa
Keitele Energy Oy3 miljoonaa
AJP-Cargo Oy1 miljoonaa
Koutakoti Oy834 tuhatta
Lossisaari/ST1759 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Keitele yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Keitele Timber Oy318
Keitele Wood Products Oy155
Sepa Oy97
Keitele Forest Oy39
Nilakka Forest Oy32
Koutakoti Oy13
AJP-Cargo Oy11
Veljekset Pellikka Oy10
Lossisaari/ST17
Rantakulman Kahvila-ravintola6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Keitele
YritysKasvuprosentti
Nilakka Forest Oy+63.7%
Casemakers Oy+39.5%
Keitele Forest Oy+8.5%
Sepa Oy+7.5%
AJP-Cargo Oy+6.7%
Keitele Timber Oy+6.1%
Koutakoti Oy+5.1%
Vesiosuuskunta Saku+2.7%
Hemmingin Vesiosuuskunta+2.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Keitele
YritysPerustettu
K-Market Reimari19.02.2021
T.E.N-hierontapalvelu01.12.2020
Kuntohoitaja Matti T06.06.2020
Tmi Maija Pulkkinen11.04.2020
Dreamgrip Oy13.02.2020
Keiteleen Hoivakoti Oy18.11.2019
Palveluyhtiö Viisarit Oy10.09.2019
Savontuonti15.05.2019
EsittelyssäAlueen Keitele yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Keiteleen kunta

  Keitele on noin 2000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Itä-Suomen läänissä. Keiteleen luonto ja monipuolinen teollisuus tunnetaan laajasti. Keiteleellä on maakunnan korkein työpaikkaomavaraisuus ja kuntatalous tasapainossa. Kunnasta löytyvät laadukkaat peruspalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut, varhaiskasvatuksen ja koulutuksen palvelut sekä monipuoliset vapaa-ajan palvelut. Lisää meistä kotisivuillamme. Tervetuloa!

 • PRT-Sähkö Ky

  Toimialaamme ovat omakoti-, kerros- ja rivitalojen sähkö- ja LVI-asennukset, sekä lämpöpumppuasennukset. Teemme myös sähkösuunnitelmia, yhteisantenniasennuksia, älytaloasennuksia sekä katu- ja tievalaistustöitä.

 • Jalkaterapiapalvelut Markus Kokkonen

  Kokonaisvaltaiset jalkaterapiapalvelut kokeneelta ammattilaiselta!

 • Kuljetusliike Järveläinen Oy

  Keiteleellä sijaitseva perheyritys Kuljetusliike Järveläinen Oy on perustettu vuonna 1955. Nykyään kuljetamme pyöreää puuta ja sahauksen sivutuotteita. Lisäksi teemme maarakennus- ja maansiirtotehtäviä. Olemme erikoistuneet vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen.

 • Keiteleen AK-Palvelut Ky

  Tarjoamme ihmisläheistä ja kodinomaista hoivaa viihtyisessä ympäristössä ikäihmisille. Meillä on nykyisin kaksi toimispistettä: Tupala (10 paikkaa) osoitteessa Hiilimökintie 1, 72600 Keitele sekä Palvelukoti (24 paikkaa) osoitteessa Peltotie 5, 72600 Keitele. Tarjoamme räätälöidysti myös hoivapalvelut asiakkaidemme koteihin, kuten asiointi- ja siivouspalvelut.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tervo, Vesanto, Pihtipudas, Pielavesi ja Viitasaari.

Kaupunginosat
Ahmonkylä, Hamula, Hamulanniemi, Heinäjärvi, Hemminki, Huttuaho, Hyödynkylä, Ikälänkylä, Jauhiala, Kangaskylä, Kantokylä, Kapustakylä, Kivikylä, Koirakylä, Korppiskylä, Kortteiskylä, Korvenkylä, Koutajärvi, Kulvemäki, Kummunkylä, Kumpuselkä, Lappakylä, Lappamäki, Leppäselkä, Murtokylä, Mäkelänkylä, Mäntykylä, Pahkamäki, Petäjäkylä, Pikonmäki, Pirttikylä, Porttila, Rauhanmäki, Rinteenkylä, Sammalisranta, Sulkavanjärvi, Tossavanlahti, Viijonkylä, Viinikkala, Vuonamo ja Vuorikylä
KuvausAlueen Keitele kuvaus

Keitele sijaitsee Pohjois-Savossa Sinisen tien varrella, Nilakka-järven kainalossa. Se on noin 2 900 asukkaan maaseutukunta naapureinaan Pielavesi, Pihtipudas, Tervo, Vesanto ja Viitasaari.

Keitele on valittu vuosina 2014 ja 2016 Suomen yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi ja siellä sijaitseekin monia valtakunnallisesti palkittuja yrityksiä. Kunta tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjiensä kanssa. Yrittäjyyteen tarjotaan myös täysi tuki aina asuntojen, tilojen, tonttien ja työntekijöiden sekä asiakkaiden kartoittamisesta myös mahdollisen päivähoidontarpeen ja varhaiskasvatuksen järjestämiseen.

Keitele on yksi Suomen teollistuneimmista maaseutukunnista, työpaikoista 40 % on teollisuudessa. Merkittäviä aloja ovat puunjalostus-, metalli- ja vaateteollisuus. Suurimpiin työllistäjiin kuuluvat mekaanisen metsäteollisuuden Keitele Groupin Keitele Timber Oy, kattoristikkorakentaja Sepa Oy ja tekstiiliteollisuuden M.A.S.I Company Oy, joka valmistaa tunnettuja Fredrikson- ja Lee Cooper -merkkejä.

Keiteleellä saa asua puhtaan luonnon keskellä. Luontoa on hyödynnetty runsaasti myös aktiviteettien ja harrastusten kehittämisessä. Kunnasta on muun muassa hyvät vesireitit aina Päijänteelle asti.