Kerava

Tältä sivulta löydät kunnan Kerava suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kerava suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kerava
YritysLiikevaihto (euroa)
Sinebrychoff Oy Ab282 miljoonaa
Avesco Vantaa138 miljoonaa
Puumerkki Oy114 miljoonaa
Metos Oy Ab97 miljoonaa
Snellmanin Kokkikartano Oy77 miljoonaa
Sinebrychoff Supply Company Oy76 miljoonaa
Keravan Energia Oy59 miljoonaa
Airam Electric Oy Ab45 miljoonaa
Vink Finland Oy37 miljoonaa
SRV Infra Oy37 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kerava yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sinebrychoff Supply Company Oy391
Metos Oy Ab344
Snellmanin Kokkikartano Oy288
Sinebrychoff Oy Ab272
Avesco Vantaa232
Europress Group Oy134
Puumerkki Oy124
Vink Finland Oy96
SRV Infra Oy91
Airam Electric Oy Ab81

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kerava
YritysKasvuprosentti
Tervahauta Oy+476.9%
Diagrid Oy+313.6%
A.I.D. Advanced Internet Design Oy+310.2%
Joe's Fishing Oy+214.1%
Logxellence Oy+213.1%
ZoZo Oy+192.2%
Rs Peltola Oy+176.2%
Myynti- ja yritysvalmennus ASset Oy+164.5%
Mainonta AK Oy+159.1%
Vmk-Kuljetus Oy+154.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kerava
YritysPerustettu
Keski-uudenmaan siivous ja kunnossapito Oy09.06.2022
Henna K. Meri25.05.2022
Tmi Enni Raittila25.05.2022
Ratintakana.com24.05.2022
Sydäntaide24.05.2022
Haikan Saneeraus Oy22.05.2022
Scandicum Oy18.05.2022
Keravan Aseman lounas-kahvila Oy11.05.2022
Kovacon Oy11.05.2022
Lumi Art Oy09.05.2022
EsittelyssäAlueen Kerava yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Seler Clean Oy
  Vuonna 1990 perustetulta yritykseltä saat luotettavasti erilaiset mosaiikkibetoni-ja kivilattioiden hionnat sekä korjaukset. Paikalla valettavat mosaiikkibetonilattiat. Kovabetonilattioiden hionnat.Betonilattioiden hionnat ja kiilloitukset.
 • Hydromarket Oy - Kerava
  Hydromarket Oy on 1995 perustettu hydrauliikan, pneumatiikan, teknisten letkujen, komponenttien ja teollisuustarvikkeiden luotettava erikoisliike. Henkilökuntamme yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Suomessa ja muualla Euroopassa olevat suuret valmistajakontaktit takaavat kilpailukykyiset hintamme ja nopeat toimitusajat. Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 • Airam Electric Oy Ab
  Airam tarjoaa laajan valikoiman valaisimia ja lamppuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.
 • Hautauspalvelu Lumme Ari Ky
  Surunne hetkellä autamme Teitä kaikissa hautaukseen liittyvissä järjestelyissä. Halutessanne huolehdimme yhteydenpidosta seurakuntiin, sairaaloihin ja teemme kaikki varaukset ja tiedustelut puolestanne. Arkkuhautaukset, uurnahautaukset, hautauskuljetukset omalla hautausautolla kaikkialla Suomessa. Huomioimme aina hienotunteisesti läheisen ja omaisten kannalta tärkeät asiat.
 • Startauto Oy
  Koulutettu henkilökuntamme korjaa autosi ammattitaidolla luotettavasti ja nopeasti. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua kaikessa autosi huoltoon ja korjaamiseen liittyvissä asioissa, asiakas lähtee aina tyytyväisenä ja auto huollettuna.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tuusula, Vantaa ja Sipoo.

Kaupunginosat
Ahjo, Ali-Kerava, Imppalanmäki, Jaakkola, Jokivarsi, Kaleva, Kannisto, Kaskela, Kilta, Kurkela, Kuusisaari, Kytömaa, Lapila, Leppäkorpi, Myllynummi, Niinikangas, Otsola, Pihkaniitty, Savio, Sompio, Sorsakorpi, Viro ja Yli-Kerava
KuvausAlueen Kerava kuvaus

Kerava on osa Helsingin metropolialuetta naapureinaan Vantaa, Tuusula ja Sipoo. Keravalla on pienen kaupungin tuntu, mitä tulee pinta-alaan, mutta suuren kaupungin meininki. Asukkaita Keravalla on noin 35 800.

Keravan sijainti on huippuluokkaa, myös logistisesti. Sen läpi kulkee päärata, Helsinki–Lahti-rautatie ja Lahdentie. Helsingin saavuttaa junalla vain 25 minuutissa, eikä lentokenttäkään siinnä kaukana.

Kerava on tutkimusten mukaan yrittäjäystävällisimpiä kaupunkeja. Elinkeinoelämä on toimiva ja yrityksistä pidetään erityisen hyvää huolta. Merkittävimpiin kaupungin yrityksiin kuuluvat mm. päivittäistavarakaupan valikoima-, hankinta- ja logistiikkapalveluyhtiö Tuko Logistics Osk, Sinebrychoff Supply Company Oy ja Metos Oy Ab, joka markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita.

Keravalla on myös tapahtumarikasta elämää. Kesäisin järjestetään mm. Keravan päivä sekä Sirkus- ja Valkosipulimarkkinat. Jouluisin Talven Taikamaa ja Joulumarkkinat houkuttelevat nekin markkinamyyjiä sekä kävijöitä aina lähiseuduilta asti.