Kirkkonummi

Tältä sivulta löydät kunnan Kirkkonummi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kirkkonummi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kirkkonummi
YritysLiikevaihto (euroa)
Oy L M Ericsson Ab117 miljoonaa
Suomen Sokeri Oy110 miljoonaa
Apetit Kasviöljy Oy102 miljoonaa
KLINGER Finland Oy49 miljoonaa
Mesvac Oy38 miljoonaa
Metalcast Oy30 miljoonaa
K-Citymarket Kirkkonummi24 miljoonaa
Delipap Oy20 miljoonaa
Pa-Hu Oy19 miljoonaa
Multirel Oy18 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kirkkonummi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Oy L M Ericsson Ab695
Mesvac Oy195
Nesenta Oy164
Picosun Oy139
Suomen Sokeri Oy131
KLINGER Finland Oy99
Erikkila Oy67
Pa-Hu Oy65
Kirkkonummen Huolto Oy64
Delipap Oy62

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kirkkonummi
YritysKasvuprosentti
M&E Building Oy+465.1%
Migitex Oy+282.6%
Metalcast Oy+272.2%
Mupe Oy+256.3%
Capybara Oy+220.8%
Beth Siivouspalvelut+190.7%
Stall Nikkanen Oy+183.5%
Olavi Haapala+169.6%
Veikkola-Yhtiöiden Kiinteistöt Oy+166.8%
Intelligent Hr Systems Finland Oy+152.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kirkkonummi
YritysPerustettu
Annika Rousu18.06.2024
Opaspalvelut Tapanen12.06.2024
ModulEye Oy01.06.2024
Hugo Lisko20.05.2024
Fiffel & Båg07.05.2024
Buli Bo Oy06.05.2024
Tmi Rina Maria30.04.2024
Mimosa Management28.04.2024
Shaka Solutions21.04.2024
Kauneusenkeli Lily09.04.2024
EsittelyssäAlueen Kirkkonummi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Nylund Group
  Olemme vuonna 1932 perustettu perheyritys. Tuomme ratkaisuja valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkotarpeisiin. Keskitymme energiatehokkaisiin, ympäristöystävällisiin ja pitkän elinkaaren tuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin. Asiakkaitamme ovat mm. sähkötukkuliikkeet, sähköurakoitsijat ja rakennusliikkeet. Palvelemme myös isoja loppuasiakkaita, kuten pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, logistiikkayrityksiä ja kiinteistösijoittajia. Teemme läheistä yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Varastomme sijaitsee Etelä-Suomessa, josta pystymme tekemään toimituksia asiakkaillemme koko maahan, nopeasti ja luotettavasti.
 • CarHelp / 123tuulilasi.fi Kirkkonummi

  CarHelp on yksityinen rengas- ja autokorjaamoketju, jolla on neljä toimipistettä Kirkkonummella, Espoossa, Helsingissä ja Tuusulassa. Olemme valtuutettu Castrol Auto Service ja Brembo Expert -korjaamo sekä 123tuulilasi asennuspiste.

  Yritys on toiminut nyt yli 10 vuotta. CarHelp:ille on myönnetty Avainlippumerkki ja kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.

  Asiointi korjaamollamme on helppoa ja huoletonta unohtamatta kilpailukykyisiä hintojamme. Palvelu on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Asiakkaamme saavat laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Huollamme auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

  Auto51 - Edullisia katsastettuja käyttöautoja.Tervetuloa asioimaan, autamme mielellämme!

  Autorahaksi EU -Vaihda autosi rahaan! Meidän palvelumme on suunnattu niille, jotka haluavat vaihtaa autonsa rahaan eli myydä nopeasti! Kaikki hoituu mukavasti, helposti ja nopeasti. Tarjota voi niin ajokuntoisia, remontoitavia kuin kolariautojakin, joiden korjaaminen on kallista, aikaa vievää ja usein epätarkoituksenmukaistakin.

  Soita, tule käymään tai lähetä yhteydenottopyyntö kotisivujemme kautta!

 • RengasCenter Kirkkonummi - Kirkkonummen Rengaspiste Oy

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Matkahaukka Kirkkonummi
  Matkahaukka on Kirkkonummella toimiva täyden palvelun matkatoimisto. Kauttamme hoituvat sekä ryhmämatkat että omatoimimatkailu naapurimaista kaukomaille. Saat meiltä aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Välitämme myös useiden matkatoimistojen matkoja.
 • Mesvac Oy
  Mesvac Oy on erikoistunut laadukkaisiin ja kokonaisvaltaisiin oviaukkoratkaisuihin. Mesvac Oy on perustettu vuonna 1977ja on osa Hörmann Group -konsernia.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Siuntio, Espoo, Vihti ja Inkoo.

Kaupunginosat
Bergstad, Bondarby, Brissas, Bro, Båtvik, Böle, Drusibacken, Eestinkylä, Evitskog, Finnsbacka, Forsdal, Friggesby, Gesterby, Granbacka, Gunnarsby, Haapajärvi, Haapapuro, Harjukylä, Heikkilä, Hila, Honskby, Häggesböle, Ingels, Inkilä, Jolkby, Jorvas, Kaljärvi, Kallvik, Kantvik, Kauhala, Killinmäki, Kitu, Kivenlahti, Kolmiranta, Kolmperä, Kolsari, Kotimäki, Kurkisto, Kuusala, Kylmälä, Kyrkvalla, Laajakallio, Laitamaa, Lapinkylä, Lasilaakso, Laurinlahti, Lillkanskog, Lindal, Loojärvi, Luoma, Långvik, Malmen, Mankki, Masala, Mattby, Munkinmäki, Mustalahti, Myllykylä, Myllypelto, Näse, Piispankylä, Pilvijärvi, Pippurn, Porkkala, Ravals, Saunalahti, Sepänkylä, Sevals, Solvik, Soukanniemi, Soukka, Storkanskog, Strömsby, Sundsberg, Svartvik, Tanskarla, Tolsa, Toukolahti, Upinniemi, Vasikkahaka, Veikkola, Veklahti, Vintervägen, Vitträsk, Vols, Vuohimäki, Ängvik, Österby ja Överby
KuvausAlueen Kirkkonummi kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen kunta Helsingin seudulla, Suomenlahden rannikolla. Asukkaita Kirkkonummella on runsaat 39 000, ja sen naapurikuntia ovat Espoo, Vihti, Siuntio ja Inkoo. Yhteydet Helsinkiin ovat erinomaiset. Paikallisjuna kulkee keskustojen välillä ja moottoritietä pitkin pääkaupungin tavoittaa muutamissa kymmenissä minuuteissa.

Hyvät yhteydet ja sijainti Helsingin metropolialueella ovat vetovoimatekijöitä yrittäjyydelle. Ammattitaitoista työvoimaa on tarjolla monesta suunnasta, ja kunta rakennuttaa uutta infrastruktuuria sekä yritystontteja aktiivisesti.

Suurimpia Kirkkonummen työllistäjiä ja liikevaihdon kärkinimiä ovat mm. Ericsson L M Oy Ab, Suomen Sokeri Oy ja täyden palvelun ovitalo Mesvac Oy. Vireä, paikallinen Kirkkonummen Yrittäjät ry edistää yhteistyössä kunnan kanssa yrittäjien asioita. Myös muilta tahoilta saa tukea yritysasioihin.

Kirkkonummen oppilaitokset varmistavat omalta osaltaan ammattitaitoisen työvoiman alueen yritysten käyttöön. Koulutusta tarjoaa esim. Omnia (Espoon seudun koulutuskuntayhtymä).