Kitee

Tältä sivulta löydät kunnan Kitee suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kitee suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kitee
YritysLiikevaihto (euroa)
Bakelite Oy62 miljoonaa
Surfactor Finland Oy18 miljoonaa
Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy15 miljoonaa
K-Supermarket Kupiainen11 miljoonaa
LVI-Bioneerit Oy10 miljoonaa
Rajaforest Oy9 miljoonaa
Kiteen Konediesel Oy6 miljoonaa
Veekmas Oy6 miljoonaa
EcoProtech Oy6 miljoonaa
Kidex Oy6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kitee yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
LVI-Bioneerit Oy42
Bakelite Oy40
Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy40
Kidex Oy37
Surfactor Finland Oy36
Kiteen Huonekalutehdas Oy26
Attendo Kanervikkola24
Toropainen Oy Metsäkoneurakointi20
K-Supermarket Kupiainen20
Biocone Oy20

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kitee
YritysKasvuprosentti
HS Monituuma Oy+203.7%
Tasapään Kiinteistöhuolto Oy Ltd+163.7%
Karhubetoni+122.9%
Eräskin Oy+113.4%
Pgf Pro-Group Finland Oy+89.0%
VPI Consulting Oy+64.7%
Optigrip Oy+63.0%
Keisarinkuja 9 Kiinteistö Oy+58.7%
TinTan group Oy+47.4%
Parikkalan Ensihoitopalvelu Oy+44.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kitee
YritysPerustettu
Kiteen Moottorikoneistamo Oy21.05.2024
Tolosentien Kiinteistö Oy21.05.2024
Laka-Ahon Satoa Oy23.04.2024
tony auto myynti ja osto15.04.2024
Kotileipomo Kannikka Oy15.03.2024
FunWaves25.02.2024
Konekorjaamo Jekkoset Oy02.01.2024
Sprouting14.12.2023
Samapari Oy16.11.2023
MarjaMarkki12.11.2023
EsittelyssäAlueen Kitee yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kuljetus-Kirmanen Oy
  Kuljetus-Kirmanen Oy tarjoaa monipuoliset kuljetukset (mm. Eurooppa, Venäjä, Pohjoismaat).
 • LVI-Bioneerit Oy
  LVI-Bioneerien toiminnan pääperiaatteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtoalan palveluita suunnittelusta loppuarviointiin ja huoltoon. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset ja teollisuus. LVI-myymälämme palvelevat Kiteellä ja Tohmajärvellä.
 • Kiteen kaupunki
  Vahvoista juurista ja kiehtovista tarinoista on kasvanut nykyaikainen, sopivan kokoinen kaupunki. Tarjolla innostavia koulutusmahdollisuuksia kaikenikäisille sekä monipuolisia vaihtoehtoja vireään ja vauhdikkaaseen vapaa-ajanviettoon. Arki sujuu, sillä palvelut ovat lähellä. Kirkkaat järvet, hienot hiekkarannat ja antelias auringonpaiste tekevät arjestakin juhlaa - vuoden jokaisena päivänä!
 • Savonlinnan LVI-Palvelu Oy
  Savonlinnan LVI-Palvelu Oy on vuonna 1993 perustettu ilmastointi- ja putkiurakoinnin erikoisliike. Hoidamme LVI-työt ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Teemme putki- ja ilmastointiurakointia asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksissa. Olemme erikoistuneet julkiseen rakentamiseen ja perusparannuskohteisiin. Vahvuutenamme ovat vaativat LVI-kokonaistoimitukset.
 • Motor Shop

  Motor Shop on toiminut autojen parissa lähes 30 vuotta. Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta. Pitkällä kokemuksella ja raudan lujalla ammattitaidolla teemme perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihdon. Moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta.

  Erityisesti Amerikan autojen harrastajat ovat löytäneet Motor Shopin. He saavatkin korjaamolla rautaansa kaiken tarvittavan: moottorit, vaihteistot ja varaosat, entisöinti- ja muutostyöt.

  Luotettavasti autollesi parasta palvelua.

  Ota yhteyttä!

  Palvelumme:

  • Automaattivaihteistojen huollot ja korjaukset

  • Amerikan autojen huollot ja korjaukset

  • Moottoriremontit

  • Öljynvaihdot

  • Jarruremontit ja -huollot

  • Renkaiden ja vanteiden toimitusmyynti

  • Henkilö- ja pakettiautojen renkaiden päällelaitot

  • Katsastustarkastukset

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Rääkkylä, Parikkala, Tohmajärvi ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Aittolahti, Ala-Liukku, Alakonnunpohjukka, Alakylä, Anttola, Asikko, Astikkala, Enanniemi, Haapavaara, Haarajärvi, Hallakorpi, Hammaskallio, Hanttavaara, Harkonjoki, Hatunvaara, Hautalampi, Havukkalanmäki, Heinoniemi, Heinsyrjä, Hepovaara, Hiiskoski, Himo, Hirvolanvaara, Honkasilta, Hovinsalo, Huikkola, Hukkalansoppi, Hummovaara, Huosio-oja, Hutsi, Hyvönmäki, Härkähuuhta, Ikolansaari, Janero, Joentaus, Jouhenvaara, Juurikka, Juurikkajärvi, Juurikkasalmi, Kajoo, Kankaanperä, Kantosyrjä, Kattilavaara, Kereli, Kermola, Kesälahti, Ketola, Kiitso, Kiteenlahti, Koivaara, Koivusilta, Kokka-aho, Kontiola, Kontiolansalo, Kontiovaara, Kontturi, Korkeakangas, Korteoja, Korvenniemi, Kotalahti, Kousa, Kunonniemi, Kuukkeli, Kuuppa, Kylänkangas, Kytänniemi, Kyyrönniemi, Lahdenkylä, Lahdentaus, Lakoaho, Lakovaara, Lamminranta, Lammintaus, Lappala, Lehtola, Leinovaara, Lepikko, Lepola, Lepolahti, Leveäkivi, Lietso, Lohela, Loukunvaara, Luukkaala, Majaniemi, Maljakivi, Marjoniemi, Mehonmäki, Miilu, Misola, Muljula, Multmäki, Muserikko, Mustalahti, Mustalampi, Mustola, Mustolanperä, Mäntylahti, Mökkikylä, Niemenpuoli, Niinikumpu, Nivunki, Nousiala, Närsäkkälä, Ojamäki, Olkonkallio, Onterhuuhta, Otravaara, Paalihta, Paasu, Pahatsunlahti, Paksuruoko, Palo-oja, Palomäki, Papinmäki, Papinniemi, Pekkilänmäki, Pellikanpiha, Pellikkalanpohjukka, Peltola, Perä-Salokylä, Pienivaara, Piilo, Piimäjärvi, Pohjukka, Poroniemi, Portinjoki, Potoskavaara, Puhos, Puhoskartano, Puhossalo, Purujärvi, Putkolanmäki, Päätye, Pöllälänniemi, Raikko, Rajavaara, Rannanpohjukka, Ranta-Salokylä, Rantakylä, Rasti, Ratila, Raudankumpu, Repola, Reska, Riihijärvi, Riitahuhta, Riitavaara, Ritopää, Rokkala, Ruokkee, Ruppovaara, Saareke, Saarenpää, Saaresluhta, Salmenranta, Salo, Salokylä, Salonpää, Saramäki, Satulavaara, Savikko, Savilahti, Selkue, Selkäsaari, Sepänniemi, Siikavaara, Silovaara, Simanansilta, Sirkkavaara, Sittoniemi, Sopeke, Suitsansaari, Suomelankylä, Suonpää, Suontaus, Suontausta, Suoparsaari, Suorlahti, Suurikylä, Särkijärvi, Särkänpää, Säyneenkylä, Taipale, Tasapää, Tervahauta, Tervavaara, Tiekoski, Tienristi, Tikkalansoppi, Timonmäki, Tolosenmäki, Totkunniemi, Tynkkylä, Uitto, Valkeavaara, Varmo, Vihtavaara, Viitamäki, Villala, Välimaa, Välivaara, Vällyvaara, Väärämäki, Yläkylä ja Ähkäänniemi
KuvausAlueen Kitee kuvaus

Noin 10 400 asukkaan Kitee sijaitsee Pohjois-Karjalassa hyvien yhteyksien varrella. Kaupungin halki kulkevat Helsinki–Joensuu-rautatie ja valtatie 6, myös yhteydet Venäjälle ovat näppärät. 27 km päässä sijaitsee Niiralan rajanylityspaikka. Kitee on Keski-Karjalan talousalueen keskus.

Erinomaiset liikenneyhteydet ja läheltä löytyvät Venäjän markkinat ovat eduksi kaupungin elinkeinolle. Kiteellä on osaamista esimerkiksi puu- ja metalliteollisuudessa, ympäristöteknologiassa, hyvinvointialalla ja matkailussa. Merkittäviin yrityksiin kuuluvat mm. Hexion Oy, Astikkalan Marjatila Oy, Surfactor Finland Oy ja Kidex Oy.

Kiteeltä löytyy uusia, hyviä tiloja ja alueita yrityskäyttöön. Kehitteillä on esimerkiksi Puhoksen teollisuusalueen yrityspuisto pienyritystoimintaan sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas Meijerinranta.

Asukkaaksi asettuvalle Kitee tarjoaa puhdasta, luonnonläheistä asumista. Tarjolla on hyvät koulut aina lukiota ja ammattiopetusta myöden, ja palvelut löytyvät läheltä. Myös matkailija pääsee nauttimaan Kiteellä vieraillessaan luonnon äärelle perustetuista lomakohteista ja erilaisista aktiviteeteistä.