Kokemäki

Tältä sivulta löydät kunnan Kokemäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Kokemäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Kokemäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Peiron Oy Kokemäen valimo20 miljoonaa
Cemt-Trans Oy20 miljoonaa
Finnamyl Oy14 miljoonaa
K-Supermarket Teljänportti7 miljoonaa
Kokemäen Sähkö Oy7 miljoonaa
Sataplast Oy7 miljoonaa
Js Lvi-Urakointi Oy7 miljoonaa
Kuljetusliike Jyväskylän Kiitokuljetus Oy7 miljoonaa
Rockrobot Oy6 miljoonaa
Teljä-Bulk Oy5 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Kokemäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Peiron Oy Kokemäen valimo99
Kuljetusliike Jyväskylän Kiitokuljetus Oy42
Kuljetus Ranta-Pere38
Teljä-Bulk Oy37
SataSafety Oy33
Cemt-Trans Oy30
Sat-Electric Oy28
Sataplast Oy25
Finnamyl Oy25
Berner Chemicals Oy21

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Kokemäki
YritysKasvuprosentti
Laululintunen Oy+115.9%
Satakunnan Sähkö-Tiimi Oy+115.2%
S&K Trafik Oy+56.7%
JE-Tank Oy+52.5%
Puusepänliike Komeromäki Oy+51.0%
LT-Liikenne Oy+45.8%
Js Lvi-Urakointi Oy+36.8%
Harway Oy+36.0%
Kokemäen Seurahuone+28.8%
Metsätyö Junttila Oy+26.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Kokemäki
YritysPerustettu
Tmi Sähköpalmu15.06.2024
Digijelppi Senioreille10.06.2024
mallu Customs21.04.2024
Snaapeli Oy26.03.2024
Neitinonparelli06.03.2024
Karimaa Oy20.02.2024
Hirsiakka19.01.2024
Tmi Lepistö Juhana13.10.2023
Hillatix Oy10.10.2023
Tmi Henrik Witikkala21.09.2023
EsittelyssäAlueen Kokemäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Soraset Oy
  Soraset Oy on vuonna 1989 perustettu, alun perin kiviaineskuljetuksiin, nyttemmin myös maanrakennukseen ja kiviainestuotantoon/-myyntiin erikoistunut yritys.
 • Nostopalvelu HR-Nostot Oy

  Nostopalvelu HR-Nostot Oy on Porissa ja Satakunnan seudulla toimiva nostopalveluihin erikoistunut yritys. Monipuolisiin ja ammattitaitoisiin palveluihimme sisältyvät kaikki alan työt, olipa kyseessä sitten henkilöauton nosto ojasta tai vaikkapa rakennuselementtien nosto perustuksille.

  Toimialuettamme on koko Satakunta ja palvelumme ovat saatavilla niin yksityisille kuin yrityksillekin, teollisuuden tarpeita tietenkään unohtamatta. Mikäli tarvetta on, voimme erikseen sovittaessa tulla myös Satakunnan aluetta kauemmaskin töihin. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä ja kertoa tilanteestasi sekä siitä, missä nostopalveluitamme tarvitsisit.

  Meiltä saat tarvitsemasi nostotyön nopeasti ja laadulla kelloon katsomatta, 24h vuorokaudessa. Monipuolinen kalusto ja ammattitoinen henkilökuntamme tuovat luotettavan avun mihin tahansa tarpeeseesi. Soita heti - me päivystämme.

 • Sat-Electric Oy
  Sat-Electric Oy on sähkösuunnittelua ja -urakointia sekä teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys, joka on toiminut vuodesta 2001 asti. Meiltä saat luotettavasti asennukset, kunnossapidon sekä sähkö- ja automaatiosuunnittelun, myös tarvikemyyntiä. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lämpöpumppujen myynti, asennus sekä huolto. Yhteystyökumppanin kautta myös aurinkopaneeli asennukset.Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Ota yhteyttä tai tule käymään!
 • OK-Bussit Oy

  OK-Bussit on koti- ja ulkomaanmatkoihin erikoistunut yritys, joka toimii Porissa ja muualla Satakunnan alueella.

  Järjestämme tilausajoja mm. Pohjoismaihin, Eurooppaan, Baltiaan ja Venäjälle luksusbusseilla asiantuntevien kuljettajien kera. Teemme säännöllisesti myös risteily- ja hotellimatkoja Tallinnaan. Toteutamme matkat yrityksille, yhdistyksille ja seuroille räätälöidysti.

  Katso tulevat matkat kotisivuiltamme »

  Ota yhteyttä, niin järjestämme toiveidenne mukaisen matkan!

 • Finneps Oy
  Satakunnassa, Kokemäellä sijaitseva, vuonna 1989 perustettu perheyritys Finneps palvelee erikoistumisalanaan EPS-tuotteet suunnittelusta toteutukseen. Tärkein artikkelimme onkin juuri kustannustehokkaasti ja laadukkaasti valmistettu muotoonvalettu EPS-tuote.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Ulvila, Säkylä, Huittinen, Eura ja Sastamala.

Kaupunginosat
Ahvenus, Alhomaa, Aronkulma, Askola, Erkkilä, Haanmäki, Haanoja, Haavasoja, Harhionmaa, Harola, Hyrkölä, Hyyti, Häyhtiönmaa, Isonkorvenmaa, Jalonoja, Järilä, Kaakkimaa, Kajala, Kakkulainen, Kankaantausta, Kareksela, Kaurula, Kauvatsa, Kauvatsankylä, Keipilä, Ketola, Kiettare, Kiilinmaa, Kiramonkulma, Kirkkokallio, Kiusala, Kivisilta, Kolsi, Korkeaoja, Krannila, Krootila, Kujanpää, Kulkkila, Kuoppakoski, Kuoppala, Kupparikallio, Kuturinkulma, Kuurola, Kynsikangas, Kyttälä, Köömilä, Laikko, Lammenkulma, Lehtomäenkulma, Levomäki, Lievikoski, Marjamäenkulma, Matomäki, Merstola, Munala, Mänskänmäki, Mäntylänmaa, Näyhälä, Orjapaasi, Paistila, Pappila, Peipohja, Pelhola, Penttilä, Penttilänniemi, Peuranpää, Piilijoenmaa, Piilijoki, Pikku-Säpilä, Pirkkinäinen, Plättilänmaa, Porolanmaa, Pukkala, Pumpula, Purjala, Pyhänkorva, Pälpälä, Raitionloukko, Rajaoja, Rakolahti, Rantakulma, Ratala, Rausenkulma, Riihimaa, Riste, Rudanko, Ruikkala, Rukamaa, Rutuna, Sahamäki, Sonnila, Sotkankulma, Suokas, Säpilä, Sääksjärvi, Sääkskoski, Talonen, Tammisenmäki, Teikarla, Triponmäki, Tulkkila, Tuomaala, Työtilä, Uusiniittu, Valvattu, Villiö, Virkamaa, Vuoltee, Ylistaro ja Yttilä
KuvausAlueen Kokemäki kuvaus

Kokemäki sijaitsee Satakunnan maakunnassa. Kaupungissa on asukkaita reilut 7400, ja naapurikuntiin lukeutuvat Ulvila, Eura, Säkylä, Harjavalta, Pori sekä Huittinen. Kokemäen läpi virtaa sen mukaan nimetty 121 km pitkä joki, Kokemäenjoki.

Kokemäki on historiallisesti merkittävä alue. Kaupungissa on rautakauden ja keskiajan muinaisjäännöksiä. Kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ovat joen läheisyydessä sijaitsevat Kustaa III:n kivikirkko sekä Pyhän Henrikin saarnahuone. Myös kesätapahtumat kutsuvat asukkaita ja matkailijoita, kuten Tulkkikan Yö, Vastavirtarock, Henrikin Markkinat ja Satasoitto-musiikkifestivaali. Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto levittäytyy Kokemäen alueelle, joka on niin ikään alueen valtteja.

Metalliteollisuus, kuljetusala ja graafinen ala ovat kaupungin keskeisimpiä toimialoja. Yhtä merkittäviä aloja ovat erikoiskasvien viljely sekä hyvinvointipalvelut. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa metallituotteita valmistava Lehtosen Konepaja Oy, siivousvälineitä valmistava Sinituote Oy sekä metallien valuun erikoistunut Peiron Oy. Kokemäenjoella sijaitsee myös Kolsin vesivoimalaitos.

Kokemäellä voi opiskella sekä ammatillisia aineita että ylipistotason opintoja, joita tarjoavat Länsi-Suomen kesäyliopisto ja Avoin ylipisto.