Konnevesi

Tältä sivulta löydät kunnan Konnevesi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Konnevesi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Konnevesi
YritysLiikevaihto (euroa)
Konnekuljetus Oy20 miljoonaa
Contrans Oy6 miljoonaa
Varis Forest Oy5 miljoonaa
JPS Yhtiöt Oy2 miljoonaa
Lakome Oy2 miljoonaa
Kuljetus Hietanen Oy1 miljoonaa
Konneveden Soramiehet Oy978 tuhatta
Hotelli-ravintola Mierontie908 tuhatta
Jukola Industries Oy847 tuhatta
Konneveden Vuokra-asunnot Oy772 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Konnevesi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Konnekuljetus Oy74
Varis Forest Oy28
KonneService Oy16
Ajv-Group Oy9
Jukola Industries Oy8
Hotelli-ravintola Mierontie6
Kuljetus Hietanen Oy6
Lakome Oy4
JPS Yhtiöt Oy4
Konneveden Soramiehet Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Konnevesi
YritysKasvuprosentti
Kivipeski Oy+300.0%
Koneurakointi Berg Oy+85.2%
JPS Yhtiöt Oy+58.9%
Varis Forest Oy+27.7%
Hotelli-ravintola Mierontie+24.7%
Contrans Oy+23.8%
K&M Elokuvat Oy+23.5%
Rantamäenkala Oy+21.9%
Konnekuljetus Oy+21.8%
KonneKone Oy+21.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Konnevesi
YritysPerustettu
LK-Apu Oy13.06.2024
Tarun Kahvipannu04.10.2023
KonneRent04.09.2023
T:mi Jeesi-Pasi31.08.2023
Willa Mannila26.05.2023
Vaarakka22.05.2023
Elinvoimayhtiö Konneveden Voima Oy06.03.2023
Konnemesi05.01.2023
Tarkiainen Tuomo28.12.2022
Vehkan Käsityö28.07.2022
EsittelyssäAlueen Konnevesi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Konneveden Nuohoustyö Ay

  Tarjoan nouhouspalveluita Konneveden, Sumiaisen, Suolahden, Äänekosken, Laukaan, Vesannon alueilla.

  Ota yhteyttä!

  Nuohous

  Nuohoojat huolehtivat toimillaan kiinteistöjen paloturvallisuudesta, sisäilman ja ympäristön puhtaudesta sekä energian säästöstä.

 • POP Pankki Konnevesi pääkonttori

  Konneveden Osuuspankki on perustettu vuonna 1908 ja se kuuluu hyvästä asiakaspalvelusta tunnettuun POP Pankkiryhmään. Olemme suomalainen ja vakavarainen pankki, joka toiminta-ajatuksensa mukaisesti tarjoaa ihmisläheistä, nykyaikaista, turvallista ja joustavaa pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentensä ja asiakkaidensa parhaaksi.

  Yksityis-, yritys- ja MMB-asiakkaiden peruspankkipalveluiden lisäksi saat meiltä kattavat säästämis-, sijoitus- ja rahoituspalvelut sekä asiantuntevat notariaatti- ja veropalvelut. Palvelemme Sinua toiminpaikoissamme Konnevedellä, Hankasalmella, Lievestuoreella, Sumiaisissa ja Suolahdessa.

 • Kehä-Tuote Oy

  Valikoimaamme kuuluvat erilaiset puuntukilaitteet, joita toimitamme yrityksille, kunnille, kaupungeille sekä yksityisille ympäri Suomen.

  • Puunrungonsuojat

  • Istutuskehikot

  • Maaritilät

  • Köynnöstuet

  • Huoltoputken kannet ja putket

  Kattolumenpudotin ja muut katonhoitotuotteet

  Valmistamme katonhoitotuotteita, joiden avulla lumitöiden teko on helppoa. Varrellisella lumenpudottimella poistat lumet katolta kätevästi ja turvallisesti. Katonpuhdistusharjalla puhdistat katon kätevästi edestakaisin liikkein. Oksasahamme sopii käytettäväksi lumihöylän varsien kanssa. Kierre-kiinnityssysteemillä saha pysyy tukevasti varressa kiinni.

  Ota yhteyttä!

 • Contrans Oy

  Contrans Oy on Keski-Suomessa Konnevedellä sijaitseva pitkän linjan koneliike. Tuomme maahan Robus ja Tyrone -traktorivaunut- ja lavetit sekä Tango Oil -nestesäiliöt. Lisäksi varastostamme löytyvät kotimaiset Pilkemaster -klapikoneet, Farmi Forest -metsäperävaunut, kuormaimet ja hakkurit, Oxsa-lumilingot sekä takakauhat, OFA-traktoriketjut, McHale-varaosat ja KX-energiakourat.

  Erikoisosaamistamme on McHale-paalaimien kunnossapito ja palveleva varaosamyyntimme auttaa kaikissa varaosakysymyksissä sekä huolloissa.

  Tarvitsetpa klapikonetta, traktorikärryä, paalivaunua, lavettia tai vaikka telttahallia väliaikaissuojaksi, niin ota yhteyttä - vuosikymmenien kokemuksella löydämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 • JPS Yhtiöt Oy

  Räjäytystöissä ei ole UnDo mahdollisuutta. Siksi toimintamme perustuu riskienarviointiin ja suunnitelmallisuuteen, sekä kustannustietoisuuteen. Yhtiön räjätystöistä vastaavalla ylipanostajalla on yli 15 vuoden kokemus isoista kaivos- ja murskaräjäytyksistä, kuin myös yksittäisten kanaalien ja rakennuspohjien louhinnoista. Toimintamme laatu soveltuu myös asutuskeskuslouhintoihin sekä tärinäherkkiin louhintakohteisiin. Monipuolinen porauskalustomme ja kokenut henkilökunta mahdollistaa toimintaa erityyppisissä louhintakohteissa ympäri vuoden. Kauttamme saat järjestymään suuremmatkin maanrakennustyöt aina kivenmurskaukseen saakka. Toimintamme kattaa sopimuksen mukaan seuraavat osa-alueet: kattavat maanrakennus- ja kaivinkonetyöt työmaan yleissuunnittelu ja louhintakustannusten määrittely räjäytyssuunnittelu ja lupa-asiat tärinämittaus panostuspalvelut muille alalla toimiville yrityksille murskairroitukset porauspalvelut räjäytystöiden toteutus;

  • rakennusten ja teiden pohjalouhinnat
  • yksittäisten kivien ja kaivojen räjäytykset
  • rakenteiden purkuräjäytykset
  • kanaalilouhinnat Tavoitteenamme on suorittaa jokainen räjäytystyö suunnitelmallisesti, kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vesanto, Hankasalmi, Rautalampi, Laukaa ja Äänekoski.

Kaupunginosat
Aholankylä, Alakylä, Alkula, Heikkilä, Hiekkalankylä, Hytölä, Hänniskylä, Ilomäki, Ilvesaho, Istunmäki, Itikkakylä, Itäsaari, Jokijärvi, Jouhtikylä, Kangasharju, Kangaskylä, Kivisalmi, Kyönälänkylä, Lahdenkylä, Lapunmäki, Leskelänkylä, Lummukankylä, Mäkäräniemi, Pesiäissalmi, Pukara, Pukaranranta, Pyhälahti, Pyydyskylä, Rappaatlahti, Rinteenmäki, Rokkapohja, Rossinkylä, Ruuskankylä, Salmenkylä, Sauvoniemi, Silmutjoki, Sirkkamäki, Suokylä, Sydänmaankylä, Särkisalo, Tankolampi, Toikkalankylä, Töhkerönmäki, Uurapohja, Varuskunta ja Välimäki
KuvausAlueen Konnevesi kuvaus

Keski-Suomen maakunnassa sijaitsevalla Konnevedellä asumisesta nauttii noin 2700 henkilöä. Konnevesi on saanut nimensä samannimisestä järvestä, joka on Rautalammin reitin keskusjärvi. Konneveden naapurikuntiin kuuluvat Laukaa, Hankasalmi, Rautalampi, Vesanto ja Äänekoski.

Konnevedellä mutkittelevat kauniit kosket sekä melonta- ja veneilyreitit. Maisema- ja maatilakohteiden rauhassa vietetään myös vapaa-aikaa, ja kalastusmahdollisuudet houkuttelevat nekin matkailijaa. Puhdas luonto ja vesistöt ovat eittämättä paikkakunnan vetonauloja. Alueella onkin yli tuhat vapaa-ajan asuntoa.

Etelä-Konnevedellä sijaitseva kansallispuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen, jonka satamaan voi lipua oman veneen kyydissä. Kansallispuistoon järjestetään myös laivaristeilyjä. Muita nähtävyyksiä ovat Keski-Suomen ainoa graniittikirkko ja kotiseutumuseo.

Ympäristön merkityksestä kertoo myös Konnevedellä toimiva Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tutkimusasema.

Paikkakunnan suurimpia toimialoja ovat muun muassa metsätalous ja maanrakennus. Suurimpiin yrityksiin lukeutuvat esimerkiksi kuljetuksiin erikoistunut Konnekuljetus Oy, metsäalan palveluja tarjoava Varis Forest Oy sekä lasikuitupintaisia elementtilevyjä kuljetusvälineisiin autokoriteollisuudelle valmistava JS-Levyt Oy. Kunnan elinkeino- ja työllistämispalvelut ovat vahvana tukena alueen yrittäjille sekä työllistyville.