Laihia

Tältä sivulta löydät kunnan Laihia suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Laihia suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Laihia
YritysLiikevaihto (euroa)
T-Drill Oy18 miljoonaa
Laihian Mallas Oy14 miljoonaa
K‑Supermarket Laihia8 miljoonaa
Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy7 miljoonaa
Maatalousliike Puska Oy6 miljoonaa
Woodagent Niemelä6 miljoonaa
Lai-Teräs Mäkinen Oy6 miljoonaa
Pro Louhinta Oy6 miljoonaa
Jukajan Ristikko Oy4 miljoonaa
Alteams Oy Pääkonttori3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Laihia yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy96
T-Drill Oy94
Laihian Mallas Oy45
Lai-Teräs Mäkinen Oy41
Hammashoiva24
Jukajan Ristikko Oy22
Pro Louhinta Oy20
K‑Supermarket Laihia18
Alteams Oy Pääkonttori18
Kotipizza Laihia14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Laihia
YritysKasvuprosentti
Wise Men Oy+79.4%
Pro Louhinta Oy+76.2%
Ghostfactory Oy+75.2%
Hammashoiva+59.4%
Alteams Oy Pääkonttori+45.2%
Koski Trading Oy+42.1%
Kotipizza Laihia+40.5%
Krook Kiinteistö Oy+35.7%
Solledos Oy+34.4%
Suunnittelupalvelu Tammi Oy+26.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Laihia
YritysPerustettu
Forsailor Oy10.05.2024
Pauli Uusitalo29.04.2024
Merja Autio24.04.2024
Tatuointiliike Nahkahakkuri09.04.2024
Aloop Trans Oy19.02.2024
Esko LKV Oy27.12.2023
Hammaslääkäripalvelut Palomäki Oy25.10.2023
Cadpro Oy03.10.2023
Tmi Aki Lönnfors28.09.2023
Pohjanmaan Yrityskonsultointi Oy10.08.2023
EsittelyssäAlueen Laihia yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Laihian Osuuspankki

  Neuvottelut ajanvarauksella ma-pe 9.30-16.30. Kassapalvelut ja ovet avoinna ma ja to 9.30-12.00.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Laihian Tilipalvelu Ky

  Laihian Tilipalvelu Ky on asiantunteva tilitoimistosi.

  Yritys perustettiin vuonna 1981 ja nykyinen liiketila valmistui vuonna 1987. Olemme toimineet laihialaisten sekä muiden lähiseudun yritysten palveluksessa jo yli 30 vuotta, mikä takaa laajan ja tyytyväisen asiakaskunnan. Yrityksemme asiakaskunnasta noin 80 % on yrityksiä ja 20 % maanviljelijöitä.

  Palvelutarjontamme on monipuolista ja olemme aina helposti tavoitettavissa. Hoidamme paperiasiasi, joten voit itse keskittyä työhösi. Voit huoletta jättää taloushallinnon monimutkaiset kiemurat osaaviin käsiimme. Palvelumme sisältää myös sähköisen kirjanpidonpalvelut.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous tilitoimistopalveluistamme vaikka heti!

  Vastaamme yhteydenottoihin ja pyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

 • Laihian kunta
  Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.
 • Eko-Center Mullo Oy

  Mullo on laihialainen maanrakennus- ja koneurakointiyritys. Tarjoamme maanrakennus- ja koneurakointipalvelut, maa-ainekset sekä lavettisiirrot kotitalouksille ja yrityksille. Meiltä saat laadukkaasti ja joustavasti maa-ainekset, männynkuorikatteet, mullan, luonnonkivet ja louheet. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa erilaiset maanrakennustyöt sekä lavettisiirrot ympäri Suomen. Meiltä löytyy maanrakennukseen kaivinkoneita, maansiirtoautoja sekä pyöräkuormaajia. Lisäksi meillä on puuaineksen siirtoon puu-, hake-, kanto-, sekä risuautoja.

  Teemme myös suursäkkitoimituksia koko Suomeen. Sekä varikollamme maa-ainesten vähittäismyynti Alhontie 119 Laihia. Ajantasaisimmat uutiset löydät facebook-sivuiltamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

 • Pro Louhinta Oy

  Pro Louhinta on vuonna 2018 perustettu louhinta-alan yritys. Yrityksen henkilöstöllä on useamman vuoden kokemus alalta ja käytössään nykyaikaiset laitteet. Toiminta kattaa monet louhinta-alan työt kuten louhinta- ja räjäytystyöt, erikoismenetelmät ja poraukset.

  Toiminta-alueet: Uusimaa, Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa

  • Louhinta-ja räjäytystyöt

  • Erikoismenetelmät

  • Poraukset

  Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja annamme tarjouksen.

  OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Isokyrö, Ilmajoki, Kurikka, Maalahti ja Mustasaari.

Kaupunginosat
Alakylä, Allinen, Annikkala, Aronkylä, Asemanseutu, Eskola, Halkivaha, Hoppamäki, Iippomäki, Isokylä, Jakkula, Jokikylä, Jokiperä, Jokisalo, Kakkumäki, Kankaanpää, Kasinkylä, Katajahaka, Keskikylä, Koskelanloukko, Kumaala, Kuppaala, Kuusistonmäki, Kylänpää, Käyppälä, Lappalainen, Lounaala, Luomanloukko, Lyyskilä, Madesjoki, Maunula, Maunulanmäki, Miettylä, Murhaasto, Mäenpää, Mäntymäki, Nikkari, Pahaluoma, Panu, Paukku, Peltomaa, Perälä, Poola, Potila, Potilanmäki, Pukkala, Päkki, Ritamäki, Ruto, Santaloukko, Suorttila, Sällinmäki, Tammela, Tojala, Torppainmäki, Torstila, Tulisaari, Tyllijoki, Töninmäki, Tönkkä, Untamonloukko, Valjoo, Virkala, Vuoto ja Yrjäälä
KuvausAlueen Laihia kuvaus

Laihia sijaitsee Pohjanmaalla Laihianjoen yläjuoksulla, Vaasan kupeessa. Tämän reilun 8 000 asukkaan maaseutukunnan naapureita ovat Vaasan lisäksi Ilmajoki, Isokyrö, Kurikka, Maalahti ja Mustasaari.

Laihian sijainti Vaasan vieressä, junaradan varrella, valtateiden risteyksessä sekä erinomaiset liikenneyhteydet ovat erinomaisia etuja yritystoimintaa ajatellen. Myös Vaasan satama ja lentokentän logistiikkapalvelut löytyvät läheisyydestä. Kahdenkymmenen minuutin ajomatkan sisälle levittäytyy niin ikään 100 000 asukkaan kasvava talousalue, jossa sijaitsee maamme merkittävimpiä vientiyrityksiä, kuten Wärtsilä.

Elinkeinotoiminta on Laihialla kasvussa, kuten myös asukasluku. Erityisen paljon yrityksiä löytyy teollisuusalalta. Kunnan suurimpiin yrityksiin kuuluvat mm. Laihian Mallas, jonka tuotteet ovat monelle kotitaloudelle tuttuja kauppojen hyllyiltä, putkentyöstöratkaisuja tuottava T-Drill Oy, viljakaupan palveluja tarjoava Maatalousliike Puska Oy sekä puutuotteiden valmistaja Jukajan Ristikko Oy.

Laihialla koulutus jatkuu peruskoulusta lukioon. Ammatilliset opiskelut voi suorittaa aivan läheltä löytyvässä Vaasan ammattikorkeakoulussa, Vaasan yliopistossa tai VAMIA- moniammatillisessa oppilaitoksessa. Vaasaan kertyy matkaa ainoastaan noin 25 km.